9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Ja, van akinél folyamatosan fullon pörög, láttam a videót :S
    Nekem csak Zelda indítása után 1 perccel tekeri meg és nyomja a hideg levegőt (dokkolóban elég durván, handheld módban kevésbé), majd kb. 1 perc alatt el is halkul vissza és utána úgy marad 8-10 óra játék után is. Gondolom valami fw bug lehet (vagy akár Zelda), mert értelme nincs, hogy hidegindításkor bepörgesse a ventit.

Ja és persze tudom, ez is csak nálam van, a topikban senkinél nem fordul elő :P
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.06. 14:04:26
  • SlickAdam
    meg a felpörgös venti ugye...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PRO-TO-TÍ-PUS!!!

nem tudtam megallni, de ne harizz! nintendo-tol mindeki tökeletes masinat vart es nagyon nem az, ugy tunik. erre meg rajön a szokasos "szerencsed" is... mehhh
  • n000rbi
    Mentek a picsába, akkor megint nekem jutott a selejt :P
  • Bandicoot
    Mint Katiban a gyerek.
    Ráadásul úgy a tegnapi dokkolós próbánál az egyik joyconra fordítva dugtam a csuklópántos részt (simán ráment) csúsztatom..Beklattyant.. Akkor nézem hogy sikerült fordítva és tullóg 1 centit. 10 percig izmoltam hogy lejöjjön.
  • TDC Geronimo
    nem vettem észre semmit
  • n000rbi
    A joyconok is masszívan állnak az oldalán? Nekem a jobboldalinak van holtjátéka :(
  • TDC Geronimo
    Örülök, hogy enyémmel semmi gond nincs. Reggel melóból megjöttem mondom ágyba tolok handheld módban fél óra zeldat. Lett belőle 2 :D

Megint olyan combat shrine volt tökömet elhagytam majdnem.
  • n000rbi
    Az szép hozzáállás

Hál'isten legalább ilyesmit nem vettem eddig észre, de a joy-conok holtjátékára handheld módban is állítólag azt mondta a Nintendo, hogy annyi kell, mert ha teljesen feszes lenne, akkor elejtve hamarabb törik :P
  • SlickAdam
    hmmm
  • Totti5
    Igen, bár azok a részei nem érdekelnek annyira.
  • balee4
    Nem csak állatfelismerő funkcióval, a tárgyakat, fegyvereket, enemy-ket is lehet vele azonosítani.
  • Totti5
    Tablet bővült állat felismerő funkcióval és kamerával, amit egy albumba össze lehet szedni
  • Bandicoot
  • TDC Geronimo
    switch VR

• Bandicoot
    Milyen eszközt?!
  • Bandicoot
    +sok
    Annyi csak hogy én nem értettem a performance dolgot mert handheldbe tolom. Ma ráraktam tv-re. Már értem.:)
    Handhelden tökéletes és hiába "csak" 720p a kis kijelző miatt jobban néz ki mint 50 colon 900p-ről skálázva. A színek fakóbbak. A grafikai is varázslatos rendesen gyönyörű tud lenni amikor egy egy fensíkon a naplemente megcsillan a füves virágos mezőn ahogy megyek és nézek a tájba.
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Ez a nagybetűs játék... Horizont tényleg előtte kellett volna letolnom, mert ezután gáz már :D

Tényleg az tetszik a legjobban, hogy egy kaland az egész. Nincsen ikonnal tele a map, arra mész és azt csinálsz, amit akarsz. Eszméletlen nagy a map és ezt csak az érzékeli, aki bejárt legalább 2 zónát már és akkor jön rá, hogy az 1/10ét se fedezte fel :D

Persze, ha üres lenne a pálya fele akkor hiába lenne nagy, na de itt minden zóna más karakterű, fél percenként van valami ami az ember figyelmét elvonja az előtte kitűzött célról. Valami 900+ korok puzzle is van ebből én kb 30at letoltam és nagyon kevés hasonló volt ezek között. Tök ötletes mind. Grafikát én imádom, marha jó a látótávolság, a napszakváltozás/fények. Egyedül a performance ami sajnálatos, mert azon kívül bugok sincsenek a játékban, pedig bitang nagy minden tekintetben ezer féle mechanikával.
  • TDC Geronimo
    Én hogy megszoptam mikor másztam fel egy kurva magas hegyre és nem néztem az idő előrejelzést és a végén elkezdett szakadni...
  • TDC Geronimo
    fejes megvan, többi gondolom később lesz
  • balee4
    Fullos climbing set, nem is érdemes fejleszteni a stamina-t, nem volt olyan hegy, amire ne tudtam volna felmászni. :D

Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.03.05. 22:01:58
  • Bandicoot
    Nem ellenben leugrottam vele a hegyről ééés...
  • Pio
    Na és karddal megpróbáltatok már megcsapni egy csirkét? :)
  • Bandicoot
    Pont 1 órája rohangáltam én is egy csirkével a fejem fölött...
  • Pio
    Szerintem nekem töltötte, legalábbis első nap rátoltam a 2 joycont és a pro kontrollert és reggelre minden 100%on volt. :)

Egyébként én is örömködnék még 1× a Zelda miatt, egyszerűen nem lehet benne kifogásolnivalót találni, minden játékelem mestermű vagy annak a közelében van. Teljesen indokolt az all time best helyezés, eszembe juttatja, hogy amikor még konzoloztam miért is imádtam a Zeldákat/Nintendot.
  • n000rbi
    Sajnos úgy néz ki a jobb joyconom cserés lesz (ha lehet egyáltalán a gép nélkül, külön gariztatni), a fekete része, ami a sínbe megy, kicsit lóg és így handheld módban szar, nyikorog, nem áll fixen.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.05. 17:52:00
  • balee4
    Sleep módba nektek tölti a joyokat? Mert nekem mintha nem töltené...
  • balee4
    Bevinném én is melóba, de tok nélkül nem merem. Rendeltem tokot, elvileg kedden megjön. :)
  • Totti5

• Totti5
    Ajjaj, baj van, megkaptam az eszközt. Kezdhetem előről az állatok megfigyelését.
  • TDC Geronimo
    Én most toltam másfél óra horizont de... Máris mennék vissza zelda, de nemsokára meló és nincs tokom még nem tudom bevinni :(
  • Bandicoot
    Ma sem csalódtam a Zeldában egyszerűen zseniális!
    És most töltöm a vasat. Nagyon jó a handheld mód gyerekek rendesen visszahozza az ágyban vigyorogva gameboyt toló gyerekkorom.:)
    Nagyon remélem hogy az elcseszett rajt nem vágja haza a vasat, beindul és sikeres lesz soook sok hasonló játékkal!
  • SlickAdam
    az....
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    vedd meg digibe wii ura akkor
  • SlickAdam
    haha, mar csomagoljak is a 1-2 Switch-t a gep melle. 350-ert adja Amazon a kombot.

amugy nem tudok Zelda-t rendelni. nincs, elfogyott. se SW, se U. Saturn online lenne, de azt nem szeretem (es szar az online shopjuk, szal lehet nincs is nekik igazabol)
  • Bandicoot
    Mindjárt kezdem az éjjeli gámát visszajelöllek.
  • n000rbi
    Hidden message inside your switch pro controller

Megnéztem, tényleg ott van :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.04. 23:34:34
  • balee4
    Felvettelek. :)
  • Bandicoot
    Szépen tisztán szól. Hangos is ha kell. Korrekt.
    De persze fülessel az igazi.