9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#4260 Ja, van akinél folyamatosan fullon pörög, láttam a videót :S
Nekem csak Zelda indítása után 1 perccel tekeri meg és nyomja a hideg levegőt (dokkolóban elég durván, handheld módban kevésbé), majd kb. 1 perc alatt el is halkul vissza és utána úgy marad 8-10 óra játék után is. Gondolom valami fw bug lehet (vagy akár Zelda), mert értelme nincs, hogy hidegindításkor bepörgesse a ventit.
Ja és persze tudom, ez is csak nálam van, a topikban senkinél nem fordul elő :P
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.06. 14:04:26 -
SlickAdam #4259 meg a felpörgös venti ugye...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PRO-TO-TÍ-PUS!!!
nem tudtam megallni, de ne harizz! nintendo-tol mindeki tökeletes masinat vart es nagyon nem az, ugy tunik. erre meg rajön a szokasos "szerencsed" is... mehhh
-
#4258 Mentek a picsába, akkor megint nekem jutott a selejt :P -
Bandicoot #4257 Mint Katiban a gyerek.
Ráadásul úgy a tegnapi dokkolós próbánál az egyik joyconra fordítva dugtam a csuklópántos részt (simán ráment) csúsztatom..Beklattyant.. Akkor nézem hogy sikerült fordítva és tullóg 1 centit. 10 percig izmoltam hogy lejöjjön.
-
#4256 nem vettem észre semmit -
#4255 A joyconok is masszívan állnak az oldalán? Nekem a jobboldalinak van holtjátéka :( -
#4254 Örülök, hogy enyémmel semmi gond nincs. Reggel melóból megjöttem mondom ágyba tolok handheld módban fél óra zeldat. Lett belőle 2 :D
Megint olyan combat shrine volt tökömet elhagytam majdnem. -
#4253 Az szép hozzáállás
Hál'isten legalább ilyesmit nem vettem eddig észre, de a joy-conok holtjátékára handheld módban is állítólag azt mondta a Nintendo, hogy annyi kell, mert ha teljesen feszes lenne, akkor elejtve hamarabb törik :P -
SlickAdam #4252 hmmm -
#4251 Igen, bár azok a részei nem érdekelnek annyira. -
#4250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak állatfelismerő funkcióval, a tárgyakat, fegyvereket, enemy-ket is lehet vele azonosítani. -
#4249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tablet bővült állat felismerő funkcióval és kamerával, amit egy albumba össze lehet szedni -
Bandicoot #4248 -
#4247 switch VR
-
Bandicoot #4246 Milyen eszközt?! -
Bandicoot #4245 +sok
Annyi csak hogy én nem értettem a performance dolgot mert handheldbe tolom. Ma ráraktam tv-re. Már értem.:)
Handhelden tökéletes és hiába "csak" 720p a kis kijelző miatt jobban néz ki mint 50 colon 900p-ről skálázva. A színek fakóbbak. A grafikai is varázslatos rendesen gyönyörű tud lenni amikor egy egy fensíkon a naplemente megcsillan a füves virágos mezőn ahogy megyek és nézek a tájba. -
-
#4243 Ez a nagybetűs játék... Horizont tényleg előtte kellett volna letolnom, mert ezután gáz már :D
Tényleg az tetszik a legjobban, hogy egy kaland az egész. Nincsen ikonnal tele a map, arra mész és azt csinálsz, amit akarsz. Eszméletlen nagy a map és ezt csak az érzékeli, aki bejárt legalább 2 zónát már és akkor jön rá, hogy az 1/10ét se fedezte fel :D
Persze, ha üres lenne a pálya fele akkor hiába lenne nagy, na de itt minden zóna más karakterű, fél percenként van valami ami az ember figyelmét elvonja az előtte kitűzött célról. Valami 900+ korok puzzle is van ebből én kb 30at letoltam és nagyon kevés hasonló volt ezek között. Tök ötletes mind. Grafikát én imádom, marha jó a látótávolság, a napszakváltozás/fények. Egyedül a performance ami sajnálatos, mert azon kívül bugok sincsenek a játékban, pedig bitang nagy minden tekintetben ezer féle mechanikával. -
#4242 Én hogy megszoptam mikor másztam fel egy kurva magas hegyre és nem néztem az idő előrejelzést és a végén elkezdett szakadni... -
#4241 fejes megvan, többi gondolom később lesz -
#4240 Fullos climbing set, nem is érdemes fejleszteni a stamina-t, nem volt olyan hegy, amire ne tudtam volna felmászni. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.03.05. 22:01:58 -
Bandicoot #4239 Nem ellenben leugrottam vele a hegyről ééés... -
Pio #4238 Na és karddal megpróbáltatok már megcsapni egy csirkét? :) -
Bandicoot #4237 Pont 1 órája rohangáltam én is egy csirkével a fejem fölött... -
Pio #4236 Szerintem nekem töltötte, legalábbis első nap rátoltam a 2 joycont és a pro kontrollert és reggelre minden 100%on volt. :)
Egyébként én is örömködnék még 1× a Zelda miatt, egyszerűen nem lehet benne kifogásolnivalót találni, minden játékelem mestermű vagy annak a közelében van. Teljesen indokolt az all time best helyezés, eszembe juttatja, hogy amikor még konzoloztam miért is imádtam a Zeldákat/Nintendot. -
#4235 Sajnos úgy néz ki a jobb joyconom cserés lesz (ha lehet egyáltalán a gép nélkül, külön gariztatni), a fekete része, ami a sínbe megy, kicsit lóg és így handheld módban szar, nyikorog, nem áll fixen.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.05. 17:52:00 -
#4234 Sleep módba nektek tölti a joyokat? Mert nekem mintha nem töltené... -
#4233 Bevinném én is melóba, de tok nélkül nem merem. Rendeltem tokot, elvileg kedden megjön. :) -
-
#4231 Ajjaj, baj van, megkaptam az eszközt. Kezdhetem előről az állatok megfigyelését. -
#4230 Én most toltam másfél óra horizont de... Máris mennék vissza zelda, de nemsokára meló és nincs tokom még nem tudom bevinni :( -
Bandicoot #4229 Ma sem csalódtam a Zeldában egyszerűen zseniális!
És most töltöm a vasat. Nagyon jó a handheld mód gyerekek rendesen visszahozza az ágyban vigyorogva gameboyt toló gyerekkorom.:)
Nagyon remélem hogy az elcseszett rajt nem vágja haza a vasat, beindul és sikeres lesz soook sok hasonló játékkal! -
SlickAdam #4228 az.... -
-
#4226 vedd meg digibe wii ura akkor -
SlickAdam #4225 haha, mar csomagoljak is a 1-2 Switch-t a gep melle. 350-ert adja Amazon a kombot.
amugy nem tudok Zelda-t rendelni. nincs, elfogyott. se SW, se U. Saturn online lenne, de azt nem szeretem (es szar az online shopjuk, szal lehet nincs is nekik igazabol) -
Bandicoot #4224 Mindjárt kezdem az éjjeli gámát visszajelöllek. -
#4223 Hidden message inside your switch pro controller
Megnéztem, tényleg ott van :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.04. 23:34:34 -
#4222 Felvettelek. :) -
Bandicoot #4221 Szépen tisztán szól. Hangos is ha kell. Korrekt.
De persze fülessel az igazi.