9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Bandicoot #4300 A műsorban a csaj meg a csóka a csuklópánttal...Azért ahhoz elég nagy szakembernek de főként okosnak kell lenni hogy a csuklópánt rész úgy helyezze fel ALULRÓL csusztatva hogy a pánt fent legyen a ravasznál... -
Bandicoot #4299 Ugyanúgy felrakta a hülye fordítva a karpántos részt mint én sötétben...
Utána néztem hogy egyértelmű + a + - a -. Csak ezt nem figyeltem elsőre de ez user error.
Amúgy ezeket továbbra is csak felkapásnak tartom. Minden konzol és minden techkütyü kap "selejtet". -
#4298 A laza joy-con-on kívül eddig más nem jött elő, remélem nem is fog. Sajnos a Nintendo sem a régi, szépen felzárkózott ebben is a Sony/MS pároshoz :( -
SlickAdam #4297 :(
-
Bandicoot #4296 Széép.
És mi lett volna ha nincs az elcseszett gépstart a rakás szájhúzásra okot adó hírrel...
Mindegy jó látni hogy így is sikeres eddig, induljon a gameáradat rajta! -
#4295 1. Update on Nintendo Switch sales I'll break into a multi-tweet. This from an intvw with Reggie Fils-Aime, Nintendo of Amer. Pres
2. Fri-Sat sales for Nintendo Switch exceeded first 2-day sales in Americas for any system in Nintendo history. Next biggest was Wii.
3. This is particularly notable given that Switch launched in March, rather than holidays
4. Zelda for Nintendo Switch the best selling standalone launch title (i.e. not a bundled game a la Wii Sports) in Nintendo history...
5. ...beating Super Mario for N64
6. Long term comparisons to Wii, which sold more than 100 m LTD, are tough. But good start for Switch, with big games coming. -
Bandicoot #4294 És az hogy lereagálja a környezet a dolgokat és nem előre scriptelt eseményekkel van tele az egész?
Megláttam egy vadlócsordát.. Egy gyönyörű fekete lovat kiszemeltem...De kiszúrtak elkezdtek szétszéledni próbáltam terelni őket ,véletlenül Bokoblin tábor felé mentek (nem láttam a tábort csak mikor odaértem a terelt lovakkal), erre a Bokoblinok elkezdték befogni a lovakat felpattanni rájuk és nekem támadni lovon, ráadásul ezt is több kevesebb sikerrel volt amelyik meg tudta ülni a vadlovat volt amelyik repült a francba úgy ledobta a ló.
Az olyanokról nem is beszélve hogy volt NPC aki szóvá tette milyen kedves vagyok hogy nem segítettem neki - leütötte egy bokoblin miközben a társaival voltam elfoglalva - gyakorlatilag miattam került bajba a csóka mert én futottam a bokoblinokkal a nyakamban hozzá....:)
Tényleg, zseniális! :)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.07. 00:37:43 -
#4293 NPCk útvonalára, napi rutinjára kihatással van a környezet, az idő és a napszak is... Egyik ámulatból esek a másikba percenként kb. Továbbra is nagybetűs KALAND -
Bandicoot #4292 Az a baj hogy a játék aprólékosságban olyan magasra pattintja a mércét hogy ezután minden gagyi lesz. Eleve az hogy dumáláshoz nem kell leszállni a lóról, a lóval be lehet menni a falvakba. Hogy az emberek szövege sokszor időjárásra is figyel.
Egyszerűen nincs kedvem a Horizont tolni mellette bármilyen hangulatos is az, a gameplay mechanikája és megoldásai faék egyszerűek a Zeldához képest és primitívek... Jó játék az is de na. -
#4291 Én tokot ennek ellenére veszek, a fóliát nem teszem fel, de a dokkolót megpimpelem valami puha ragasztószalaggal. -
Pio #4290 Köszi az infót, ez esetben akkor marad a leragtapaszolás, esetleg valami selyemkendő vagy csak egyszerűen letojom. :) -
#4289 Korokok is mindenhol vannak, tök jó amikor meglátom őket, mármint nem őket, hanem hogy valami van a tájban egy pici eltérés ami nem illik bele és ha megoldom ott a Korok :)
-
#4288 most nézem helyet írtam, hegyet akartam :) -
#4287 Én egy bizonyos nagy dologra gondolok :D Nem tudom egyről beszélünk-e -
#4286 Persze, első utam arra volt, hegy fétisem van, mindenhova felmegyek:) bjúti a kilátás, meg lefele jó repülni :) illetve több dolog is volt arrafele, mint ahogy mindenfelé belebotlok valamibe,
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.06. 20:51:37 -
#4285 felmentél a nagy hely tetejére? :) -
#4284 Hegyi faluban vagyok jelenleg. Van fps drop stabilan, de kit érdekel.. küldit felvenni meg vásárolni kell oda menni az meg 20 frémmel is műxik:)
Falun kívül én nem nagyon találkoztam nagyon frém esésekkel ( akad itt ott.. ), már pedig a 24 órából 22.5öt ott töltöttem.
A rohadék mókusokat meg gyűlölöm, mire észreveszem őket már eltünt. A szavasbogár a fa törzsén dettó :D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.06. 20:49:30 -
Bandicoot #4283 Amit a tokhoz adnak nem a teljes plexit védi csak a kijelző panel részét. A panel melletti fekete részeket ahol a karcveszély fennáll azt nem. -
#4282 1-2 helyen van ott csak drop, a másik faluban pedig egyáltalán nincs. Mai 5+ órám alatt alig volt szerencsére fps drop, de ami van már azt is leszarom annyira jó minden más :D -
SlickAdam #4281 jájjjj. DF videoban ugy tünik hasonlo a dokkolt es wiiu performansz, de beleneztem egy videoba, hogy milyen kakariko village es fuuuuu... wiiu-n diavetites. switch-en sokkal jobb (de fos szinten). voltal mar faluban totti vagy meg mindig a mokusokat kergeted? :D -
#4280 igen van sok autosave, meg quick save meg saját mentés is -
#4279 Mentési rendszer ugye úgy működik, hogy 1 saját save és van vagy 5 autósave. Ebbe mit lehet belemagyarázni? ha egy autosave megkotlik netán akkor van még 4 jó file? mert ebben az esetben ez tök jó dolog. 1 db autósave az mindig rizikós, pláne openwörldben. -
#4278 Felvettelek. :)
Friend code-om: SW-3204-7508-3127
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.03.06. 19:34:55 -
#4277 Platinumshoptól tudsz rendelni. -
Pio #4276 Friend code-om: SW-5618-1687-3198
Illetve felvettem azokat, akik már megadták az övéket. -
#4275 slick baszki. Vedd meg zeldat. Ez a játék nem tűr halasztást :y -
Pio #4274 Valahol olvastam amúgy, hogy nem minden dokkolónál áll a karcveszély csak úgy fest van egy adag, aminek ferde a vékonyabbik lapja a képernyő oldalán és azok karcolnak.
Én mindenesetre veszek egy official tokot (ha újra kapható lesz :) ), ahhoz úgyis jár egy fólia, azt ráragasztom aztán nem kell aggódni. :) -
#4273 -
#4272 Na ma is belement 7 óra zeldaba és továbbra se voltam még dungeonba és csak 3 map van felfedezve
Én ebbe 100+ órát úgy belerakok öröm lesz nézni -
Bandicoot #4271 Jól benthagytam melóban a ragasztócsíkokat a dokkolóba..
Mindenesetre ha egy kicsit odafigyel az ember nincs karcveszély. De érthetetlen tényleg ez a dokkoló igénytelenség.
Miközben a gép maga tök jó minőségűnek fest. A dokkoló szó szerint kínai szar nintendo logóval. Ránézésre nincs gond... De ha megfogod.... -
SlickAdam #4270 durability test. jol össze van rakva kiveve a dokkolo karcolast...
-
#4269 ja és meglett a fullos hegymászó sett is -
#4268 Azon a maprészen, ahol van a 2 falu felmásztatok a hegy tetejére? :) epic volt :) -
#4267 na meglett baszki, de hihetetlen :D -
Bandicoot #4266 Hagy ott ha nem megy és kipihenten majd visszanézel.
Nekem is volt este már nem fogott az agy. Reggel felkeltem értelmeztem a kis mondókát amit találtam benn...És bammm...:) -
#4265 Na most jól kifogott rajtam egy shrine, lövésem nincs mit kéne :( -
#4264 Na ezt ki kell próbálni -
Bandicoot #4263 Norbinak akartam csak ez a mobilos basz.. bocs.:) -
SlickAdam #4262 én mi? -
Bandicoot #4261 Folyamatosan handheldezek nem volt semmi felpörgős venti se zaj valamelyik nap hallgattam semmit nem hallani.
Ez van ugyan úgy volt aki szarba futott One és Ps4 rajtjánál vagy a Pro rajtjánál is. Tech kütyünél sosem lesz 100% minden egyes darab.
De hogy tényleg te aki ha jól emlékszem a pro-t vagy ps4-et is megszívtad....Eehhh..