9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Én nem akarom tudni... hétfőn már rámszólt az asszony, hogy 3 napja nem is látott
  • TDC Geronimo
    Ez a játék baszki... Kár, hogy nincs activity log, remélem lesz később, mert megnézném mennyit raktam már bele pontosan
  • Pio
    Nincs semmi gond, még időben megkaptam az infót, akkor viszont mégis veszem a gyári tokot, köszi balee4 az infót! :)
  • n000rbi
    Hol kaptál?
  • Bandicoot
    Amit a tokhoz adnak? Fura valahol írták hogy nem de akkor lehet az is trollkodás volt sorry hogy azt írtam...
  • TDC Geronimo
    újabb 5 óra zelda. Továbbra se tartok sehol se
  • balee4
    Jelentem a screen protector a teljes kijelzőfelületet védi, nemcsak magát a kijelzőt, hanem a felső keretet is.
  • Negritis
    UK 80k
    Japan 340k
  • TDC Geronimo
    Objective completed for Nintendo in France. The distributor has sold 105.000 units of its new console, the Nintendo Switch, available from March 3rd. This is the best launch for Nintendo in France since the eighties. It is also the best launch of a console in France, between all the distributors, according to Nintendo. The french branch has fulfilled its objective, which was to match the sales of the Wii, who sold 95.000 units on its first weekend, in November 2007.

Na jól indul a dolog. Ha nintendo nem cseszi el és csorognak majd a játékok, szotfver frissítések, akkor nem lesz gond
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.07. 16:18:33
  • Totti5
    Miez NPC?
  • TDC Geronimo
    Pont az előbb jártam itt :D
  • TDC Geronimo
    Igen ezt csináltam, utána egyből megtalálta. Biztos ez is valami szoftveres elbaszás.
  • n000rbi
  • SlickAdam
    tottus :D (gamer-röl)

• n000rbi
    Nyomj neki egy full kikapcsot (handheld módban power gomb lenyomva és power off) és utána próbáld.
  • TDC Geronimo
    Engem továbbra is az idegesít, hogy sleep modeból alig akar visszamenni wifire. Van amikor 1-2 perc, de most már 5 perce semmi...
  • SlickAdam
    veszek ha lesznek ujra elerhetö lemezes peldanyok es ha mar olyan olcso lesz a WiiU-s verza, mint a Switch-es (igen, eleg vicces ez igy leirva) :)
  • Negritis
    mert volt pár reddit/yt info arról h nem megy
    azóta volt info az egyik yt-stől hogy magával a géppel volt gond ezért nem ment neki
    és így gondoltam megkérdem itt hogy mi a szitu, mert ha itt megy az embereknek akkor egyedi eset az is
  • TDC Geronimo
    Nem, vegyél zeldat azt toljad és ne azzal foglalkozzál, hogy van pár defektes switch :P
  • SlickAdam
    ugye nem akarod hogy visszakerdezzek...?
  • TDC Geronimo
    Most nézem simán át lehet állítani accom magyar régióra, viszont elveszik a 7 font ami rajta van. Ezt majd elköltöm aztán átrakom magyarra, mert UK store drágább.
  • TDC Geronimo
    Amúgy mindenki sleepbe rakja gépet? Mivel nekem dokkolva van nincs is más lehetőség, nyomogatni power gombot meg nem fogom állandóan. Gondolom így van tervezve úgyhogy nem gáz a folyamatos sleep mode
  • TDC Geronimo
    Minek nézitek ezeket a horror videókat. Én nem fogom feltenni youtubera, hogy tökéletesen működik. Vannak hibás példányok, mint minden elektronikai eszköznél. Milyen meglepő.
  • n000rbi
    Igyekszem cseréltetni a szürkéket, ARMS-hoz úgyis kell majd a négy jc. :D
  • SlickAdam
    hat ez tenyleg:
  • n000rbi
    Ezennel meg is oldódott a laza joycon problémám. Csupán 30k-ba került (vettem egy neon joy-con csomagot Snipperclips-szel). Most olyan a konzol, amilyennek lennie kéne.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.07. 11:36:53
  • n000rbi
    Nem értem a kérdést, az már az elején tisztázva lett, hogy powerbank-ről tölthető a Switch.
  • Negritis
    jaja, én is ezért kérdezem :D van egy 19ks powerbankom azzal azért egy darabig tudnám még használni +ba :D (most is jó szolgálatot tesz pokemon go közben :D)
  • Bandicoot
    Már csak amiatt is jó lenne mert usb c-s akksiról is lehetne tölteni mint egy telefont..
  • Totti5
    Nem tudom nem néztem a videót, mert nem tudom most megnézni. Tegnap 2őt is láttam ahol csonkítják a gépet és örülnek neki, s a verdikt hogy szar.

Amúgy nyilván az, még nem 100as, kell még neki 1-2 revízió.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.07. 10:30:25
  • n000rbi
    A dokkolók már nem vásárolhatóak a nintendo online storeban. Jelentsen ez bármit :) (redesign ftw:D)
  • Negritis
    én elhiszem hogy néhány esetben vannak problémák
    de sztem ez - sajnos - amiatt is van hogy nagyobb az érdeklődés mint amit terveztek és emiatt kicsit pörgetni kellett a gyártósort
    legalábbis remélem ez a gond, mert ebben az esetben azért májusra már jóval kevesebb gyerekbeteg gép jön ki

2+1 dolog van amivel nehéz mit kezdeni:
    1. ahogy lentebb is írták a dokkoló karcolhat
    2. nem tudod kickstand módban tölteni

+1 elvileg csak a saját usb-c töltőjével lehet tölteni, mással nem megy

a +1ről valakinek tapasztalat? én mondjuk örülnék neki ha nem kéne a töltőt is cipelnem magammal nonstop, elég lenne egy usb-c kábel
  • Bandicoot
    Vittem már így vissza konzolt 0day vásárlásból cserére. 180ezres videókártyát. 350ezres tv-t. Egyszer sem az jutott eszembe hogy nosza levideózzam. Ideges voltam tény. Visszavittem és cserélték azonnal. Volt amit kétszer egymás után, mert megvettem szar vilt. Vissza, csere. Erre az is szar volt. 3-at kipróbáltattam vittem. 3 munkanapja van kint a gép ugyan ezt a videóban szereplő népek is megtehetik - persze ha nem kamionról pottyant a Switch.
    Nincs a techvilágban 0%-os hibaráta...
  • Bandicoot
    Vinném vissza, csere.
    Techkütyü. Mindig lutri míg haza nem érsz. Legyen az 100ezres konzol vagy 1 millás tv.

A dokkoló karcos megoldása az ami valóban problémás és érthetetlen. De tényleg ez is elkerülhető minimális odafigyeléssel.
  • SlickAdam
  • n000rbi
    Kurvára nem ezt mondanád, ha az egyik a videón lévő gép a tiéd lenne :)
  • Bandicoot
    Vannak de melyik gép startjánál vagy tech kütyünél nincs? Azért ez még nagyon messze nem robbanó note 5.:)
    Ráadásul a videó nagyrésze user error. Plusz a plusz mínusz a mínusz. A csuklópánt eleve miért lenne a ravasz felé... Ez azért nem az N hibája.:)
    Tipikus esete a mikróban szárított macskának.
  • n000rbi
    Az Adam által linkelt videóban nagyrészt hibás gépek vannak (a user error az más, azok szimplán hülyék - persze lehetett volna bolondbiztosra is csinálni azt a csuklópántot, hogy fel se lehessen rakni fordítva, vagy esetleg még fél dollárt rááldozni a dokkolóra, hogy ne a csupasz műanyagba dugdossuk a gépet, ha már ez egy fő feature).
    Természetesen így összegyűjtve még szarabbul néznek ki ezek az esetek és valószínűleg nagyon kis százalékát érintik az eladott gépeknek, de mi lett volna, ha mondjuk az egyikünkkel történik meg, miután kifizetett 100+ ezret egy konzolért, amin egyelőre 1 (egyébként fantasztikus) játék van? Kurvára bosszús lennék.

Nem ezt szoktuk meg a Nintendo-tól, se a hardver, se a szoftver minőségét tekintve.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.07. 09:33:26
  • SlickAdam
    ?
    user videok összevagva.

nem azert tettem be, mert nektek is ez van vagy ez lesz. de vannak komoly gondok. nem csak lötyögös, karcolos.
  • Totti5
    Nyilván előfordulhat, de itt direkt cseszik szét , direkt mennek neki rosszul, direkt töri össze, direkt teszi bele fordítva, direkt karcolja, direkt feszíti. Nyilván ebből van a yutub nézettség ( sosem fogom megérteni hogy mi értelme van egy 1day eszközt tönkretenni amit 100 ezrek néznek meg aztán... ), meg ezt lehet hírezni, csak ezek java nem normál felhasználás eredménye és nyilván most mindenhol túl van fújva. Akinek nincs gépe köpköd hogy milyen szar eszköz, meg milyen szar a Nintendo.

A szokásos agyfasz még 1 hónapig, aztán vége a szenzációnak és ezek is eltűnnek, mindenki játszik csöndben.