9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#4380 Mondtam én hogy 20. De miért pont fix 20.0? lol ez valami nagyon elbaszott dolog lehet, amit nem csináltak meg jól a fejlesztők. -
Bandicoot #4379 Srácok, az az érzésem aki a Switch karcolós dokkolóját legyártotta az gyárthatta a tok mellé csomagolt fóliát is, nincs rá jobb szó F*SZKALAP!
Ha ezt a fóliát valaki fel tudja rakni pormentesen annak minden elismerésem!
Eleve a fólia mellé rakott por eltávolító ragacs kb ujjnyi vastag csíkok (2db) mindamellett hogy leszedi a port,szép ragasztónyomokat hagy a kijelzőn amit persze lehet törölgetni utána. Vagy megpróbálod ráhajtogatni a csíkot valamire hogy ne érjék a szélei a kijelzőt akkor leszedi a port és nem hagy ragacsot. Következő lépés a fólia aljáról felhúzod a védőréteget a kijelző aljához teszed a fóliát. És miközben simogatod rá a fóliát húzod ki a védőréteget. Szuper de valami őrült kitalálta hogy MEGFELEZI ezt a védőréteget ergo mikor a kijelző feléhez érsz hirtelen a kezedben marad a ragacs...A fentmaradó védőréteget fólia meg ha nem fogod a kijelzőre esik. Tegyük fel hogy a kezedben tartottad, oldalt fül nincs hogy folytatni tudd a védőréteg leszedését, vagy kezded szemből ami őrültség ugye, vagy oldalról körömmel bűvészkedsz vagy hajlítasz egyet a fólián és enged tovább a ragacs...Igenám csak közben az is ragasztónyomokat hagy ráadásul porolja a kijelzőt a külső rétege...Törölgetnél de ahol hajlítottál már a fóliára is tapadt por...Onnantól meg b*szhatod az egészet.
Tényleg hogy lehet valaki ekkora ordító kretén állat már bocsánat???
Rengeteg fóliát tettem már fel mobiltelefonokra, tabletekre sőt 22 colos üveglapra komplett érintőfóliát bubi és pormentesen...De ez????
Hát elmehet a pics*ba aki csinálta....
Aki esetleg belefut ebbe a csodába nagyon javaslom hogy ragassza végig a fóliát védő rétegen a középső elválasztót mielött belekezd a felrakásba vagy hajíthatja ki az egészet a francba.... Vagy prbálja oldalról húzni egyszerre a kettőt és nem alulról rakni ahogy írják / ahogy logikus lenne...Úgy talán fel tudja majd húzni a réteget és végigsimítani a fóliát ahogy kellene....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.08. 19:08:21 -
#4378 A WiiU-t Totti mondta hogy milyen a faluban, nem figyelsz
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.08. 14:32:23 -
SlickAdam #4377 tudtad hogy wiiu-n milyen? ne hazuggyá bele a zarcomba gyerek! -
#4376 Te nem tudtad, mi igen -
SlickAdam #4375 nem, nem tudtuk, hogy faluban milyen a performansz (csak sejtettem videok alapjan). a wiiu-s konstans 20 frem ezeken a helyeken tarthatatlan.
majd jatszok vele Switch-en (handheld modban) karacsonykor. van igyis vagy 5-6 kijatszatlan zelda jatekom itthon.
-
#4374 Amúgy tegnapi 5 órám alatt 2-3 alkalommal esett a frém pár másodpercig. Egyáltalán nem annyira vészes, mint az első zónában. Ezt a zeldat nagy tvn kell tolni, ha van rá lehetőség. Holnap este folytatom, már alig várom <3 -
#4373 Ezt tudtuk eddig is. Megvetted már? -
Negritis #4372 az se rossz, akkor várok egy kicsit :D -
SlickAdam #4371 -
Bandicoot #4370 Égen földön nincs tok. Konzolvilág nagynehezen levette hogy megvásárolható miután végighívtam tegnap az összes pesti boltjukat (nem reagáltam a szombaton leadott rendelésemre) és sehol nem volt...
Platinumban mire leadtam a rendelést ma hívtak hogy elfogyott. Legközelebb 1 hónap mulva.
Egy kis zug konzolboltból hozom ma el az utolsó darabot...
Durva....
-
Bandicoot #4369 + fasza kis szoborkagyüjtemény.:) -
Negritis #4368 azért a demo fps droppokat nem feltétlen venném komolyan
de majd látjuk hogy mi lesz mikor kijön fullon, én a DQ H2-t valszeg megveszem amúgy -
#4367 Beolvastatod a jobb joyconban lévő NFC reader-rel és pl. a zeldában a Wolf Link amiibo által kapsz egy farkast a játékban, más amiibo-któl egyéb itemeket, ilyesmi. Lényegében kézzelfogható dlc :) -
#4366 Valaki magyarázza el nekem pls mi is ez az amiibo? Vannak ugye ezek a figurák, ezeket lehet vhogy használni a játékban? De hogy? :D
Szerk.: ok már értem.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.03.08. 08:06:42 -
Bandicoot #4365 Én is tervezem az amiibo-t belöle.:)
Kövhóeleje. Ez a hónap nagyon kiadós volt. -
#4364 "Sosem akarok a végére érni."
Nem is fogsz :D Írtam korábban is 100+ óra ebbe olyan simán belemegy, mint a picsa :) Repül az idő mellette. Nem vettem eddig amiboot, de zeldasat majd fogok.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.07. 21:24:25 -
Bandicoot #4363 Én továbbra is csak hangoztatni tudom hogy olyan gameplay mechanika van benne ami lemos mindent. Egész egyszerűen nem tudok olyan játékot mondani amiben ennyi minden benne lenne, illetve sok dolog amit játékban még nem is láttam. Tényleg él a játék. Nem érzem azt hogy hülyének vagyok nézve és mindenben segítenek vezetnek. Nem érzem azt hogy scriptek akadályoznak meg állandóan (például hogy a lóról is lehet beszélgetni nem kell leszállni és odamenni az NPC-hez mint minden más játékban, vagy bemehetek a lóval a faluba nincs kötelező lómentesség). A random események is számtalanszor miattunk történnek,nem előre betervezett scriptek (például amit írtam tegnap vadlovas bokoblinos dolog). Minden, az élőlények a tárgyak minden lereagálja az időjárást a hőmérsékletet a tüzet a vizet a napszakokat. Péntek óta megy. Sosem akarok a végére érni. ZSENIÁLIS! -
#4362 Platinumshop. -
#4361 Azt sajnálom tényleg, hogy zelda nem elérhető a létező összes platformra, mert ezt minden játékosnak játszania kellene. Mikor jöttek a tweetek megjelenés előtt meg a reviewk ott még elképzelni se tudtam, hogy ez mitől lesz ennyire speciális játék. Így 20+ óra után már tudom.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.07. 20:53:29 -
#4360 Minden pontjával egyetértek -
Bandicoot #4359 -
#4358 Olvastam
-
Pio #4357 Eredeti Játékaink klub topikba csináltam egy kis beszámolót a netet ellepő negatív cikkek kapcsán, mert a topikban is főleg csak az ilyen cikkek pörögtek és gondoltam, hogy elkéne oda egy tulajdonosi beszámoló a clickbait cikközön mellé.
Viszont szerintem itt inkább helye van, itt nagyobb eséllyel fordulhat meg olyan, akit érdekel a téma és esetleg gondolkodik a vásárláson, úgyhogy ide is beteszem, elnézést, kicsit hosszú lett és részben reflektálás az ottani témákra/postokra, szóval 1-2 rész fura lehet így átemelve.
Pár dolog Switch témához őszintén, tulajként, hogy legyen ilyen is, ne csak a random netes alapvetően clickbait cikkek linkelgetése.
1.
Ez egy konzol launch, ilyenkor mindig van pár videó, hogy valaki hibás példányt kapott, hisz igen nagy mennyiségben szórják ki a cuccot és a tömeggyártott műszaki cikkeknél statisztikailag is mérhető a hibaráta. Én is vettem már hibás hardvert, szívtam miatta a fogam, visszavittem, kicserélték, pont. Eszem ágában nem lett volna videóra venni, pláne nem youtube-ra töltögetni, pláne nem cikkeket írni róla. Persze most ez a kurrens téma, ez a clickbait, jól láthatóan működik.
Az én konzolom tökéletes, jópár (tizes nagyságrend) magyar tulajjal kommunikálok különböző fórumokon/chateken, eddig senkitől nem hallottam olyat, hogy szervizelnie kellett volna a gépet, mindenki kifogástalan készüléket kapott. Ettől még persze lehet statisztikailag a vártnál nagyobb a hibaráta, erről sajnos sose fogunk megtudni pontos adatot.
2.
Dead pixel policy általában máshol is hasonló (van, ahol jobb, van, ahol rosszabb), de egyetértek, hogy némileg bicskanyitogató módon kommunikálta ezt a Nintendo.
3.
A karcolós történet egy nagyra fújt lufi, lásd 1-es, elég sok tulajjal tartom a kapcsolatot és senki nem tapasztalt hasonlót. Soha eszembe nem jutott volna próbálgatni, de mivel ennyire rápörgött mindenki megnéztem: Ha teljesen retard módon, magam felé FESZÍTVE teszem a konzolt a dokkolóba akkor TALÁN össze lehet karcolni (nekem nem sikerült, de azért nem próbálgatom :) ). Állítólag van pár hibás dokkoló, aminek ferde az oldala, azokkal van a baj állítólag. Ezzel együtt is egész biztos vagyok benne, ha az összes erről cikkező újságíró erre a cikkre szánt idejéért járó fizetését összedobnánk, akkor a világ összes dokkolóval összekarcolt switchét kicserélhetnénk és még maradna is.
Egyébként aki fél tőle, annak a workaround annyi, hogy az amúgy is a switch dobozában levő papírt ráhúzza a dokkra (esztétiakilag kevéssé szép) vagy tesz a gépre egy fóliát (mint a telefonokra szokás, a tokhoz amúgy jár is egy). Esetleg rárak a belső sínre egy sebtapaszt/filc/szövetdarabot (kívülről nem látszik).
4.
Az, hogy nem ment felhőbe (vagy legalább SDre) a gép szerintem is totál gáz, örülnék ha ez megváltozna.
5.
Az, hogy nem célszerű ez-az-amaz közelében tartani a gépet common ajánlás bluetooth eszközök esetén, jelentem nekem TV, laptop, router és hifi közt van (igaz kenyérsütő és akvárium nincs ott...) és tökéletesen funkcionál, ebből cikkeket írni tényleg a legalja, kábé mintha egy gyógyszer leírásában ott van, hogy nagyon kis eséllyel halált okozhat (elég sok gyógyszernél ott van) és szalagcím lenne, hogy "ÖL AZ XY GYÓGYSZER".
+1.
Valahogy újra megerősítődött bennem, hogy a mainstream média ártalmas. Többször, főleg közéleti, politikai témákban szoktam így érezni, ezeket most nem keverném ide, de a jelen példa nagyon jól illusztrálja, mi a baj vele. Az, hogy a média csak a nézettségért, kattintásokért küzd, felületes féligazságokat közöl, botrányokra hajt és azok, akik önigazolást vélnek felfedezni egy-egy cikkben kritikus gondolkodás nélkül spammelik bele a nagyvilágba.
Aki egy kicsit jobban követi az eseményeket az pontosan tudja, hogy szinte az összes mainstream médiában terjengő "botrány" általában egy-egy reddit postból született, ami arról szólt, hogy valaki írt a redditen egy postot, hogy van ilyen-olyan problémája és a számomra is meglepően barátságos és segítőkész közösség (nem ehhez vagyok szokva az interneten) egyből elkezdte ömleszteni az ötleteket, tippeket, segítségeket, saját tapasztalatot a témával kapcsolatban, ami miatt az adott téma az adott subreddit hotpage-ére került. És akkor ennek az az eredménye, hogy a dead pixeles reddit thread alatt 2500 kommentben tárgyalják ki az emberek, hogy sajnos máshol is ilyen a policy és hogy milyen módszerekkel érdemes próbálkozni ilyenkor és hogy náluk szerencsére nincs pixelhiba és hogy melyik shopban cserélik ki a pixelhibás switchet, amiből olyan netes cikkek születnek, hogy a Nintendo Switch gagyi és 2500-an csatlakoztak már ehhez az állásponthoz a redditen is.
Egyébként aki mindkét oldalról akar olvasni az kövesse bátran a nintendoswitch subredditet, az egész netet bejárt negatív tapasztalatok mindegyikére jut rengeteg pozitív is, 1-2 tényleg meghökkentő/megindító sztorival.
Szerintem/számomra a konzol jó. Nem tökéletes, van hova fejlődnie (főleg szoftveresen, online/cloud funkciók tekintetében), van benne 1-2 olcsó megoldás, de jó, sőt, több szempontból is túlmutat azon, mint amire számítottam.
A joycon egy forradalmi eszköz. Nem a technológia, hanem a megvalósítás. Ez a kis apróság egy megfelelő szoftverrel (1-2 switch) megtámogatva elérte, hogy a totál antigamer családom nem tud leszakadni a Switchről és már engem frusztrál, hogy nem tudok Zeldázni, miközben ők már a neten nézegetik, hogy mi legyen a következő Switch játék, amit beszereznek, hogy tovább élősködjenek a gépemen... :) Természetesen csak viccelek, imádom őket és baromi nagy öröm nekem látni, hogy ezzel az eszközzel ilyen sok vidám pillanatot tudtam szerezni az egész családnak.
A Zeldára pedig nincsenek szavak, azt hihetnétek, hogy túlzok, pedig tényleg szó sincs erről: játéktörténelem. Nyilván not for everyone, nyilván nem tetszhet mindenkinek, nyilván egy ideális világban minden platformon ott lenne, de amit a fejlesztők összehoztak az korszakos mestermű, amiről 10 év múlva is beszélni fogunk.
Én a magam részéről ennyit szerettem volna hozzátenni a témához, nem szeretném tovább ragozni a dolgot, max kérdésekre válaszolni és néha írogatni 1-1 beszámolót 1-1 switches EJ-ról. Nyugodtan neki lehet menni annak, amit írtam, ezek az első pár nap tapasztalatai tulajként és az észrevétel az ide is és az egész internetre belinkelt javarészt alapvetően clickbait cikkekre. Részemről nyugodtan folyhat tovább a beszélgetés az eszközről az eddigi medrében, nem szeretnék white knightot játszani, inkább hasznosabban töltöm az időt és Zeldázok (és persze katicákat vadászok, lásd offtopic :) ), de úgy gondoltam, hogy azok számára, akik nem előítélettel viszonyulnak a témához jól jöhet egy olyan beszámoló is első kézből, ami egy tulajtól származik.
Peace! <3 -
Pio #4356 Én ebben amúgy azt nem értem, hogy oké, rossz oldalra tette fel, előfordul. De komolyan megpróbálja lefeszíteni? Come on...
Velünk is megesett, a játék hevében a tesóm rossz oldalra tette fel. Nagyjából 15 másodpercbe telt felmérni a helyzetet, hogy ezt bizony egyetlen egy irányba lehet leszedni és egy a szokásosnál kicsit jelentősebb erőkifejtéssel lehúzni.
Komolyan találó a videó... -
#4355 lol -
Bandicoot #4354
-
Pio #4353 Van activity log a profilodnál, annyi, hogy az első héten azt írja, hogy mikor játszottál először a játékkal, de utána már azt írja, hogy mennyit játszottál összesen. Viszont 100 óránál capel, akkor már csak azt írja, hogy "100 hours or more". -
SlickAdam #4352 sztem csak indie jatekoknal. -
#4351 Hivatalos infó szerint lesz videórögzítés, de ezt elmondták szerintem a prezencátió alatt is. Egyelőre képet rögzít, de később jön videórögzítés is -
SlickAdam #4350 -
SlickAdam #4349 még? vannak benne kihasznalatlan magok amik majd lehetöve teszik? -
#4348 nem találtál hajót? Kis pálmalevéllel kell legyezni a vitorlát :D
délkeleti sarok, ott lesz a víz közepén egy shrine is -
#4347 Hajózni? Még sose csináltam :D -
#4346 Hát figy. Van 15 zóna. Ebben a 3 és fél zónában, amit bejártam is annyi content volt, ami elég lenne 2 AAA játékba :D
A térkép délkeleti sarkában van egy sziget, oda vissza fogok menni, mert elsőre nem sikerült megcsinálnom nem tudom jártál-e már ott. Egy shrinetól kell elhajózni, látni is szigetet onnan -
#4345 Kár hogy a videórögzítés nem megy még. Annyi mindent lehetne zeldaból felvenni :s
Na majd ősszel ha jön a DLC :D -
#4344 Kb. én is, tegnap tudtam meg egyáltalán (azt se a játékból), hogy vannak dungeonok is :D Konkrétan szerintem még szart se láttam a belőle.
Adam vegyed már meg! (amúgy pc-n már fut, de még szarul)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.07. 19:40:42 -
#4343 Csak ilyen minibossok zónákban. Illetve 1 valami (nem spoilerezek) hegytetőn
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.07. 19:39:24 -
#4342 BOSS volt már? -
#4341 Én számításaim szerint olyan 20+ óránál vagyok és 1 dungeonba se voltam még és jelenleg a 4. térképet járom csak :D