9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    lol nem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy nem megölni kellett csak az arrowokat összeszedni :)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.10. 14:13:18
  • n000rbi
    Persze, azt kellett először megcsinálni a mission szerint, nem? Majdnem volt elég shock arrow-m korábbról, de felmentem és adtam a szájának. Figyelted, hogy a lynelt is meg lehet lovagolni, amikor nyíllal "staggereled"? :D
  • TDC Geronimo
    A hegyen leverted a lynelt? Most sikerült nekem, olyan volt, mint egy DS bossharc :D
  • TDC Geronimo
    Beszélj mindekivel ott, ha kész a dungeon. Rakat questet adnak meg egyéb dolgokat :)
  • TDC Geronimo
    Amúgy a múltkori újraindítás után már a wifi nem szarakszik. Felcsatlakozik 5-10 sec után
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.10. 12:53:19
  • n000rbi
    Jaja :)

Mekkora jó arcok ezek a zorák :) Ilyenkor bánom, hogy ez az első Zeldám, amit végig is viszek, mert a veteránok mind tudják kik ezek, mert korábbi részekben is benne voltak. Ott a polcon a Link between worlds 3ds-re, a Skyward Sword és a Wind Waker is WiiU-ra, de még egyikhez se nyúltam hozzá komolyabban - és akkor a Twilight Princess még meg sincs
  • TDC Geronimo
    Akkor ugyanott vagy, mint én :)

A vízesésen a felúszás meg a végén leugrás a legmagasabb pontról elég beteg volt :)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.10. 12:42:42
  • n000rbi
    Pont most vagyok túl rajta (mármint az oda- és bejutáson). Hát röviden:

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.10. 12:32:19
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Az egész oda vazető út az első dungeonig meg a bejutás ah... iszonyat epic volt :D
  • TDC Geronimo
    LOL
  • TDC Geronimo
    Elsőre sikerült! :P
  • n000rbi
    Bázzzz és tényleg :D

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.10. 08:39:01
  • Bandicoot
    Vald be hogy minderre a produkcióra annyi screenshotot lőttél el hogy mire sikerült megtöltötted a tárhelyet..
  • n000rbi
    Én csak 1-ig bírtam :D Minden alkalommal meglep valamivel és alig bírom abbahagyni. Egy kib*szott drog ez (nem kellett volna nyalogatni a gamecard-ot, lehet nem is denatónium benzoáttal vonták be )
  • Pio
  • TDC Geronimo
    Najó ideje aludni. Kurva játék...
  • TDC Geronimo
    hihetetlen...

• TDC Geronimo
    Lekaptam a villámot :)

• TDC Geronimo
    Najó eljutottam az első dungeonig. Így közel 30 óra után még tudja fokozni a játék :D

Beszarok ezen komolyan. GOAT közeli a cucc.
  • Pio
    Egyre szürreálisabb számomra, hogy hogy lehet valami ennyire zseniális, mint a Zelda. Napról napra egyre nagyobb meglepetéseket okoz a játék. Ma csak ennyit szerettem volna. :)
  • n000rbi
    Aki úgy gondolja, vegyen fel:

SW-4917-8028-2205
  • Negritis
    nehéz megállni ilyenkor hogy ne akarjam megvenni azonnal

• Negritis
    előzetes infok alapján még nem

de nemtom a többiek próbálták-e, én csak májusban veszek
  • hemmis
    sziasztok azt tudja valaki hogy bármi módon lehet rajta filmet nézni úgy értem hogy adathordozóra feltöltve, ezen kívül lehet -e böngészni a neten ? köszi
  • n000rbi
    ...éééés vissza is vonom, amit a neon-okról mondtam. Addig betonfeszesek voltak, amíg a dokkolóban volt a gép. Amint kivettem és játszottam egy órát handheldben, az alsó részük ezeknek is meglazult (nem a gép a ludas, a joyconok fekete műanyag része egy fos, ami a sínbe megy) Bravó, Nintendo :(
  • TDC Geronimo
    Pedig hányan mondták, hogy DOA lesz az ár miatt :D

We can confirm that, across Australia and New Zealand combined, Nintendo Switch sold more in its launch weekend than any other Nintendo hardware in history.

Launch title The Legend of Zelda: Breath of the Wild has not only been bestowed with some of the highest review scores in gaming history, in Australia and New Zealand combined it’s had the best launch weekend sales in the Zelda series’ 30-year history. Not only that, it’s the biggest-selling Nintendo hardware launch title ever in this region, even outselling Wii Sports – previously the biggest-selling Nintendo launch title ever in this region – in terms of first weekend sales.

And all this in March, traditionally a quiet time for the games industry.
  • Bandicoot
    Kíváncsi leszek a nintendo mennyire lesz korrekt dokkoló ügyben. Egyre több a karcolós hír a gyári dokkolót levették a honlapról. Bízom benne hogy a dokkolókat visszahívják-ingyen cserélik egy rendesre.
    Amennyire figyelek hogy a kijelző ne is érjen a dokkoló elejéhez addig a gép hátulja ér hozzá amin bizony megjelentek nálam is az első karcok....
    Oké ragasztócsík a dokkolóba ( a nittónk sajnos vastag így elmaradt a projekt) de tényleg ne a vásárlónak kelljen már...És mi van azokkal akiknek karcolt már kijelzőt? Nem a saját hibájuk, a nintendo elcseszett dokkolójáé....

• TDC Geronimo
    Most fogtam be. Elég jó statjai vannak :)

• Bandicoot
    Ezért mondom...Oké hogy nagyon jól rajtolt a gép és vitték mint a cukrot de tartani is kéne a tempót és nem elvenni a vásárlók kedvét ilyen hülyeségekkel.... Abból semmi jó nem lesz...
  • Bandicoot
    Más: Él itt valaki usa-ban?
    Akarnék venni a Switchre egy rendes fóliát, lassan 2 órája bújom a netet. Normális üvegfóliát találtam az értékelése is jó és rákeresve fórumokon is kibeszélték Switch vásárlók tényleg egy korrekt minőségi ÜVEGFÓLIA, a dokkolóba is jó marad a gép (tehát nem túl vastag). Az egyetlen bökkenő hogy EU-ban nem találok. Volt UK amazonon de már nincs.
    Lehet ilyenre itt többen vevők lennénk ha lenne usa segítség.

Addigis berendeltem egy screenknightot tőlük már több telefonomon is volt fólia - viszont nem üveg. Ez a tok mellé adott fólia eeeez....
  • TDC Geronimo
    Ja csak azzal nem számolnak, hogy nintendo mellett mindenkinek van más gépe is :P
  • Bandicoot
    Arra alapoznak hogy a sok hülye aki megvette a gépet () majd venni fogja emelteb áron a játékokat mert pangás van még a gépen játék fronton..... Nehogy nagy pofára esés legyen....
  • TDC Geronimo
    minden reagál mindenre egy ékes példája...

• SlickAdam
    more? azt hittem annyi lesz release :D
  • n000rbi
    Hülyék, pedig Switchre akartam venni. Marad a pro.
  • TDC Geronimo
    Rime comes out in May. Costs £10 more on Nintendo Switch.

És akkor csodálkoznak, ha nem fog fogyni. Gyökér banda...
  • partizan182
    Hogy ne essen szét a kép. Alternatívája a tearing. Innen lehet okosodni:

Double buffer

Szvsz az adaptive vsync a legjobb kompromisszum. Kár érte, eddig a Nintendo mindig atom frém cuccokat szállított, meg is voltak becsülve érte. Belátták gondolom hogy a közönség szarik rá.
  • TDC Geronimo
    Én azt nem értem ezt miért használja bárki is?
  • SlickAdam
    double buffering teszi. bizonyos frem alatt rá-lock-ol a 20-ra.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.08. 19:25:47