9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Negritis #4540 nem jár nekik ingyen cucc, pont ezért ragel mert akinek nem jár ingyen és aki nincs "jóban" a nintendoval
az nonstop copyright claimet kap
angryjoe akire utal ugyanez
a nintendo eléggé szarul kezeli a youtube-t pedig rengeteg haszna lehetne belőle ha nem lenne ilyen fctard -
#4539 Lehet végig kéne nézni ahhoz, hogy megértsem mi értelme ennek, ha már az indexképen látszik, hogy kamu :) -
#4538 S ezeknek az egysejtűeknek jár ingyen cucc, mert yutubon van X feliratkozó s nézettség. Szégyen. -
Negritis #4537 -
Bandicoot #4536 Ezt mocskosul remélem hogy piszokgyorsan orvosolják mert világfaszsága... Arra ne alapozzunk hogy sose megy tönkre a vas.... -
#4535 Röviden: jelenleg sehogy. (sd kártyára sem tudod átmásolni, mert úgy már le lehetne menteni pc-re:P) -
Bandicoot #4534 Felmerül a kérdés ha már amiibo.
Hogyan tudjuk biztonsági menteni a mentett állásainkat?? Felhő nincs. Sd kártyára (egyelőre) totál felesleges mert ha elromlik a masina és másik gépbe rakjuk a kártyát nem kezeli......
Az amiibo-ra tudtommal lehet tölteni mentett állást. Azt belehet tölteni másik gépen?? -
#4533 Egyébként kiderült, hogy az összes létező amiibo ad valamit a zeldában, a nem zelda témájúak valamilyen random nyersanyagot. Kipróbáltam, működik, de egyszer elég is volt, nem "csítelünk" :) -
#4532 Ja, egyelőre nyomtam a kártyásra egy előrendelést, aztán meglátom. Digitben venném legszívesebben, de nem tudom eldönteni melyik régiójú accom legyen a fő... (nem szeretek több accounton vásárolni) -
#4531 Kartot veszed te is? -
Bandicoot #4530 Ma megjött a fóliám mondom feldobom amíg nem jön az üveg biztos ami biztos....
Hát most zuhant a screenknight a szememben...Vizes fólia bakker... Valahogy nincs kedvem vizezni egy 100+ ezres vasat amiből az akksit se tudom kivenni és a hangszórók ott vigyorognak.....:)
Megvárom az üveget....Azt továbbra is dicsérik...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.14. 00:14:45 -
#4529 Ja ma mindenkinek úgy néz ki :D Én képeket akartam megnézni, előtte nekem se volt. -
Bandicoot #4528 Dettó volt ma egy fagyásom indítás után. Pont meg akartam nézni a profilom és szürke háttér de a profil nem jött be a gép kifagyott.
Ez volt az első fagyolda.
-
#4527 Ja, vannak itt még érdekes dolgok... -
#4526 OS nem százas még. Most olvasom, hogy rengeteg embernek crashelt ma a gép, 10 nap után ahogy unlockolódott a playtime zeldaba. Nekem is volt ma egy fagyásom OSbe. Nem biztos, hogy összefügg csak érdekes, hogy mindenkinek ma jött elő -
#4525 Nekem is 45+ és nekem sincs meg map fele se :D -
Bandicoot #4524 Na végre nekem is kírta a Zelda. 45 hours or more.
Atyaég és még a fele sincs meg a térképnek felfedezésben... -
#4523 oké végigjátszom majd amikor elérek a végére, de hogy megismerni azt ami benne van nem fogom az biztos. -
#4522 Aztakurva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pedig sikerült az "élőket" bombával hanyatt vágva sebezni, de nyilván eszembe se jutott ugyanez más helyzetben...
-
#4521 lol baszki
Ez a játék... :D -
#4520 Igen, de valami 27 körre volt csak elég staminam -
Bandicoot #4519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én kiidwgeltem magam...Volt hogy a Hinox ölt meg totál benéztem. Volt hogy csak rámlépett...Volt hogy harc közben gy bokoblin messziről lenyilazott. Volt hogy a zöld áramos redvák maradványai mellett harcoltam és hol véletlenül én hol az ellenfél ráütött a maradványokra és döglöttünk... De úgy is haltam hogy harcoltam a dombon a pallosos ellenféllel viharban és nem is figyeltem hogy szikrázik a kardja...bumm beleb*szott a villám harc közben amiböl én is kaptam..És a robbanó hordók is... Amúgy jó volt remélem lesznek még hasonlók. -
#4518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elsőre megvolt, Robinson a középső nevem A Hinox-nál én is bombázással kezdtem, aztán feljött hozzám és maradt a stasis + szembelövés nyíllal -> leül és mehet a csapkodás :D
A Rito repüőliskoláját csináltátok még ott a szigeten?
-
#4517 Amúgy ma lefagyott a gépem, amikor be akartam menni a képekhez. 10 seces power gomb segített rajta. Jöhetnek a stability patchek -
#4516 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elsőre haltam csak aztán később visszamentem és lement elsőre :) Hinoxot viszont jó óvatosan öltem, fél hpját lebombáztam miközben kergetőztem vele :D -
#4515 Tegnap csináltam, nagyon nagy :) -
Bandicoot #4514 Voltam...Tegnap délután...majd késődélután...majd este....majd későeste...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem haltam meg vagy 20-szor valami hülyeség miatt akkor egyszer sem és persze mindig elölről.... -
#4513 Check our website tomorrow at 14:00 CET to delve into The Making of The Legend of #Zelda: Breath of the Wild. -
#4512 Map jobb alsó sarkában lévő szigetre mindenképp menjetek le (eventide island) jó móka :) -
SlickAdam #4511 nem feltetlen. nem tartom valoszinuneg, hogy suhanos (draga) cartridge-t valasztottak.
ellenben te vehetsz egy suhanosabb fele microsd-t es BAAAAM -
Pio #4510 Egyébként az SD-re töltött játékok felteszem lassabban is töltenek majd be, mint a cartridge-es játékok, talán ezt még odatenném a negatívumok közé. -
Pio #4509 10 nappal az aktiválás után vált a kiírás a profilon az eltöltött órákra. -
Bandicoot #4508 Más! Gero meg páran irogatjátok hogy profil alatt írja mennyi időtök van a Zeldában. Hol?? Nekem saját profilban is illetve akárkinek a profilját nézem friend listben ott is Zeldához annyi van írva hogy hány napja kezdtem (kezdtünk) játszani vele.... -
#4507 kartot én tuti digitálisan veszem. Multikat ne kelljen cserégletni -
Bandicoot #4506 Én a cartidge-et részesítem előnyben. 1-2 örökjáték amit hajlandó vagyok digiten is megvenni és ennyi.
A digit előnyei: kényelmes, gyorsan lehet játékot váltani szintén kényelmesen. És ennyi.
A cartidge: eladható elcserélhető. Nem csak kidobom a pénzt valamiért amit amúgy nem birtoklok.
Szerintem a kényelemnél jóval fontosabb hogy amit ha megveszek húzós áron annak legyen értéke, el lehessen adni-cserélni ha már nem kell, és ne csak egy "bérlet" legyen ami galiba esetén elszállhat és cseszhetem az összes játékot. -
#4505 -
Negritis #4504 gog.com/origin/steam/uplay ugye ezt tolja PC-n sokszor
megkapod a játékot, aktiválod a adott store-ban és hupsz már megy is a letöltés
én ettől függetlenül valszeg black friday alatt behúzok egy 256os sdxc-t és addig a most telefonomban lévő 128asat fogom használni valszeg
mert nekem elég sok olyan game tetszik ami csak store -
Pio #4503 Egyelőre amúgy úgy fest nyer a cardtridge nálam, azért annyira nem nagy vesződség cserélgetni.
De ettől még akkor is totál 20. század ez az egész.
Egyébként milyen érdekes, hogy ha a játékok tényleg 1 árban lennének az online és offline boltokban, akkor gondolkodás nélkül vettem volna egy nagy és gyors SD kártyát tízezrekért, de pusztán az, hogy ennyivel drágább az online store lebeszélt róla.
Kár, hogy nincs olyan lehetőség, hogy ha megveszed kártyán akkor azt be tudod aktiválni az online felületen is és ha akarod letöltöd (akkor nem kell kártya). Nyilván a használt játék piac miatt fel se merült ez a megoldás, de én nagyon tudnék neki örülni. -
#4502 Én egyelőre azt se tudom, hogy melyik accountra vásároljak. Szívem szerint a magyart használnám (én se vagyok híve a több accountra vásárlásnak), de nincs rá semmi garancia, hogy az e-shop tartalomban ugyanott lesz, mint a UK/US társa (tippre nem) Most, hogy mondod, dokkolva pláne nagy szívás cserélgetni a kártyát (legtöbbet úgy használom a gépet), pedig most rendeltem meg a Mario Kart 8-at is...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.13. 15:15:50 -
Pio #4501 Az iménti egy érdekes téma amúgy.
Én alapból úgy voltam vele, hogy mindent digitálisan veszek majd meg és mögétolok egy jó nagy SD kártyát. Kényelmesebb, hisz nem kell ki-be pakolászni a kártyákat, ha játszani akar az ember valami mással.
Aztán szembesültem az online store árakkal és azt láttam, hogy egy jó 5-15%-al drágább, mint megvenni cartridge-en a játékokat.
Ezen a ponton viszont már úgy voltam vele, hogy legyen inkább a kártya, hisz azért határozottan olcsóbb, ráadásul simán kölcsön lehet adni egymásnak (eladogatni nem fogom őket, abszolút nem vagyok az a fajta, aki használt piacon mozgolódna).
Ugyanakkor néha már volt olyan, hogy Zeldáztam, valaki hazaért, be akartunk rakni valami mást és az olyan béna, hogy ki-be kell pakolászni a kártyát. :)
Azt is tudom, hogy ha lenne több accom, akkor valószínű találnék olcsóbb alternatívát az EU store-nál, de az tuti, hogy én nem fogok több accounttal bohóckodni és US/JP store-ból vásárolgatni másodlagos accountokról és vezetni, hogy melyik játék hol van meg.
Ti hogy vagytok vele?