9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Totti5
    Valamivel ki kell tűnni.
  • SlickAdam
    dagadt Dzsimi elrontotta a Zelda 98 pontjat a szaros 7/10-evel.
    ugy latszik ö is azt szereti, ha a cinematic vagon huzza egy jatekban... mehhh. meg csapkodja ugye magat, mert köcsög Nintendo. meg a klikk se art...

(Horizon meg 9.5/10 nala)

ugy latom 2 wannabe "we-appreciate-da-clicks-a-lot" oldal is dobott 6/10-et. WTF?
  • Negritis
    vagy be tudsz lépni és nativan lesz támogatva mint mondjuk egy trials játékban
    viszont kapásból menni fog rá a copyright claim

amit én pont leszarok mert max nektek meg még 1-2 spannak mutaotm meg és a 300as nézettség lufaszt sem számít :D
  • SlickAdam
    vagy csak sajat YT oldalukra tölthetsz. koddal. aztan keresheted mindig vissza es mehet a pajtasoknak, akik ugyse nezik meg :D
  • n000rbi
    Lol, nyakamat rá :D
  • SlickAdam
    majd csinalnak neki egy gagyi platformot
  • TDC Geronimo
    Én arra leszek kíváncsi ha lesz videófelvétel akkor mi lesz? Mert ezzel a youtube policyvel érdekes lesz
  • Negritis
    nem jár nekik ingyen cucc, pont ezért ragel mert akinek nem jár ingyen és aki nincs "jóban" a nintendoval
    az nonstop copyright claimet kap

angryjoe akire utal ugyanez

a nintendo eléggé szarul kezeli a youtube-t pedig rengeteg haszna lehetne belőle ha nem lenne ilyen fctard
  • n000rbi
    Lehet végig kéne nézni ahhoz, hogy megértsem mi értelme ennek, ha már az indexképen látszik, hogy kamu :)
  • Totti5
    S ezeknek az egysejtűeknek jár ingyen cucc, mert yutubon van X feliratkozó s nézettség. Szégyen.
  • Negritis
  • Bandicoot
    Ezt mocskosul remélem hogy piszokgyorsan orvosolják mert világfaszsága... Arra ne alapozzunk hogy sose megy tönkre a vas....
  • n000rbi
    Röviden: jelenleg sehogy. (sd kártyára sem tudod átmásolni, mert úgy már le lehetne menteni pc-re:P)
  • Bandicoot
    Felmerül a kérdés ha már amiibo.
    Hogyan tudjuk biztonsági menteni a mentett állásainkat?? Felhő nincs. Sd kártyára (egyelőre) totál felesleges mert ha elromlik a masina és másik gépbe rakjuk a kártyát nem kezeli......
    Az amiibo-ra tudtommal lehet tölteni mentett állást. Azt belehet tölteni másik gépen??
  • n000rbi
    Egyébként kiderült, hogy az összes létező amiibo ad valamit a zeldában, a nem zelda témájúak valamilyen random nyersanyagot. Kipróbáltam, működik, de egyszer elég is volt, nem "csítelünk" :)
  • n000rbi
    Ja, egyelőre nyomtam a kártyásra egy előrendelést, aztán meglátom. Digitben venném legszívesebben, de nem tudom eldönteni melyik régiójú accom legyen a fő... (nem szeretek több accounton vásárolni)
  • TDC Geronimo
    Kartot veszed te is?
  • Bandicoot
    Ma megjött a fóliám mondom feldobom amíg nem jön az üveg biztos ami biztos....
    Hát most zuhant a screenknight a szememben...Vizes fólia bakker... Valahogy nincs kedvem vizezni egy 100+ ezres vasat amiből az akksit se tudom kivenni és a hangszórók ott vigyorognak.....:)
    Megvárom az üveget....Azt továbbra is dicsérik...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.14. 00:14:45
  • TDC Geronimo
    Ja ma mindenkinek úgy néz ki :D Én képeket akartam megnézni, előtte nekem se volt.
  • Bandicoot
    Dettó volt ma egy fagyásom indítás után. Pont meg akartam nézni a profilom és szürke háttér de a profil nem jött be a gép kifagyott.
    Ez volt az első fagyolda.
  • n000rbi
    Ja, vannak itt még érdekes dolgok...
  • TDC Geronimo
    OS nem százas még. Most olvasom, hogy rengeteg embernek crashelt ma a gép, 10 nap után ahogy unlockolódott a playtime zeldaba. Nekem is volt ma egy fagyásom OSbe. Nem biztos, hogy összefügg csak érdekes, hogy mindenkinek ma jött elő
  • TDC Geronimo
    Nekem is 45+ és nekem sincs meg map fele se :D
  • Bandicoot
    Na végre nekem is kírta a Zelda. 45 hours or more.
    Atyaég és még a fele sincs meg a térképnek felfedezésben...
  • Totti5
    oké végigjátszom majd amikor elérek a végére, de hogy megismerni azt ami benne van nem fogom az biztos.
  • n000rbi
    Aztakurva.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pedig sikerült az "élőket" bombával hanyatt vágva sebezni, de nyilván eszembe se jutott ugyanez más helyzetben...
  • TDC Geronimo
    lol baszki

Ez a játék... :D
  • TDC Geronimo
    Igen, de valami 27 körre volt csak elég staminam
  • Bandicoot
    Én kiidwgeltem magam...Volt hogy a Hinox ölt meg totál benéztem. Volt hogy csak rámlépett...Volt hogy harc közben gy bokoblin messziről lenyilazott. Volt hogy a zöld áramos redvák maradványai mellett harcoltam és hol véletlenül én hol az ellenfél ráütött a maradványokra és döglöttünk... De úgy is haltam hogy harcoltam a dombon a pallosos ellenféllel viharban és nem is figyeltem hogy szikrázik a kardja...bumm beleb*szott a villám harc közben amiböl én is kaptam..És a robbanó hordók is... Amúgy jó volt remélem lesznek még hasonlók.
  • n000rbi

Elsőre megvolt, Robinson a középső nevem A Hinox-nál én is bombázással kezdtem, aztán feljött hozzám és maradt a stasis + szembelövés nyíllal -> leül és mehet a csapkodás :D

A Rito repüőliskoláját csináltátok még ott a szigeten?
  • TDC Geronimo
    Amúgy ma lefagyott a gépem, amikor be akartam menni a képekhez. 10 seces power gomb segített rajta. Jöhetnek a stability patchek
  • TDC Geronimo
    elsőre haltam csak aztán később visszamentem és lement elsőre :) Hinoxot viszont jó óvatosan öltem, fél hpját lebombáztam miközben kergetőztem vele :D
  • n000rbi
    Tegnap csináltam, nagyon nagy :)
  • Bandicoot
    Voltam...Tegnap délután...majd késődélután...majd este....majd későeste...
    Ha nem haltam meg vagy 20-szor valami hülyeség miatt akkor egyszer sem és persze mindig elölről....
  • TDC Geronimo
    Check our website tomorrow at 14:00 CET to delve into The Making of The Legend of #Zelda: Breath of the Wild.
  • TDC Geronimo
    Map jobb alsó sarkában lévő szigetre mindenképp menjetek le (eventide island) jó móka :)
  • SlickAdam
    nem feltetlen. nem tartom valoszinuneg, hogy suhanos (draga) cartridge-t valasztottak.
    ellenben te vehetsz egy suhanosabb fele microsd-t es BAAAAM
  • Pio
    Egyébként az SD-re töltött játékok felteszem lassabban is töltenek majd be, mint a cartridge-es játékok, talán ezt még odatenném a negatívumok közé.
  • Pio
    10 nappal az aktiválás után vált a kiírás a profilon az eltöltött órákra.
  • Bandicoot
    Más! Gero meg páran irogatjátok hogy profil alatt írja mennyi időtök van a Zeldában. Hol?? Nekem saját profilban is illetve akárkinek a profilját nézem friend listben ott is Zeldához annyi van írva hogy hány napja kezdtem (kezdtünk) játszani vele....