9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    na majd mikor a CEMU rendereli 4K-ban es szvítefiksz is megpöckölgeti.... na majd akkor szepseges lesz es ömlenek a szkrinsotok. teljesen mas jatek lesz ugy. kb PONG vs Uncharted 4. mar varom.
  • Moby
    Mer ez a kép ronda. Egy tejfelben úszó ződ paca. Ennyi van a képen.
  • TDC Geronimo
    Mé? mert nem négyká? Én csak ámulok sokszor, amit kihoztak ebből a picsányi gépből. Olyan látótávolság van meg fizika a játékban
  • Moby
    Ránéztem a képre. Eszembe jutott néhány szó. A bjúti semmilyen formájában nem szerepelt köztük.
  • n000rbi
    Ejha, ez is jónak tűnik.

g365 teszt

• TDC Geronimo

• Totti5
    Bjúti.

• Bandicoot
    Rendben,nem megsérteni akartalak csak észrevétel volt mert láttam a "vitát" + egyet nekem is reagáltál, ha neked bejön jó játékot hozzá. Nekem nem feküdt a beta alapján és amit eddig láttam nem is fog, egyszer leírtam a véleményem és ennyi skippeltem.
  • Totti5
    Az Egyesült Államokban 500 ezer, Japánban 360 ezer, Franciaorszgában 110 ezer, az Egyesült Királyságban 85 ezer konzol fogyott eddig.

A legnépszerűbb játék - nem meglepő mód - a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, amit a vásárlók 89 százaléka betett a kosárba a gép mellé.
  • TDC Geronimo
    Splatoon 2 testfire kliens US storeba már fent van, EUba gondolom holnap. 408mb, de az első teszt 10 nap múlva lesz csak
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.14. 18:47:34
  • Totti5
    Ha úgy teszi hogy nem látta, nem játszotta akkor igen. Ha csak addig jut hogy Ubifos játék, akkor is.

Engem pl nem érdekel a Horizon, egy kommentet nem láttott tőlem senki a játékkal kapcsolatban. Megvagyok anélkül hogy szakértsem...
  • Bandicoot
    Van igazság abban amit írsz de te ugyan úgy kukába vágod azok véleményét akik negatívan nyilatkoznak róla és néha erőszakosan véded - ahogy más erőszakosan támadja.
    Az éremnek két oldala van.

Viszont amikor egy magát szakmainak hívó gameroldal húz le valamit jószerivel mellébeszéléssel (elolvastam a dagadt 7 pontos tesztjét, kb az a negatívum hoggy a játék bármilyen csodás nem lehet élvezni mert mindig visszahúz valami - semmi konkrétumot nem írt csak mellébeszélt) és teszi mindezt fanatikusságból vagy sértettségből, az a legalja.
  • Pio
    Igen, ezt nekem is sokan mondják, hogy nézték videón és nem értik mire a hype.
    Ami amúgy szerintem totálisan jogos, ha csak úgy elindítasz egy gameplay videót és tekergeted, akkor egyáltalán nem jön át, hogy mi a jó ebben a játékban. Ezt át kell élni, érezni kell, hogy Te magad vagy Link, hogy a játék maga a tutorial, hogy azt csinálsz a világban, amit akarsz, hogy tényleg még 20 évnyi gaming múlttal is itt van végre ismét egy olyan játék, amiben simán azon kapod magad, hogy "hopsz, már 3 órája beléptem, hogy megcsináljam azt a küldetést, de közben a világ másik felére keveredtem és épp egy távoli füstcsíkhoz akarok elnézni".
    Vannak nagyon jól nézhető/streamelhető játékok, sőt, vannak olyanok, amiknél majdnem azonos a nézői és a játékosi élméy. A Zelda nem ilyen. Nyilván lehet tök jó highlightokat összevagdosni, mert vannak nagyon látványos, mindblowing pillanatok, de egyáltalán nem streaming barát játék. Ez amúgy általában a nintendo játékokra igaz, hisz a nintendo mindig is a játékmenetben tudott zseniálisat alkotni, sok sok éve nem arról híresek, hogy world class poligonszámmal és agyrobbantó átvezetőkkel/CGI-kkel viszik el a játékot.

Itt van egy review, tök jól összefoglalja azt, amiről fent beszélek, főleg a második felében, amikor a pozitívumokról beszél és arról, hogy szerinte overrated-e a játék:

Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.03.14. 18:10:42
  • Totti5
    A gond az hogy az interneten azok a leghangosabbak, azok a feltünőek, azok a figyelemfelkeltőek akik valami ellen, valamibe belerúgva, valaminek nekimenve, valamit fikázva, valami szarozva adja elő / alpári mód. Övék a világ, ővék az internet. Néha nézegetem a facebukon hogy 5 db cikk/hír/poszt és hányadik hszben ír valaki valami negatívot. Az ELSŐ-ben... elképesztő.

Tegnap én kontrétan meg lettem hurcolva a GH Wildlands gamer365 teszt alatt, amiből az jött le, hogy mivel szerintem nem középszerű akkor én nem látom tisztán a játékot, mert ez egy középszerű, nem jó, tele hibával cím. Hogy képzelem hogy élvezem ( előkerült a fizettél érte köcsög kártya is ), hisz 5-6-7 pont, és tipikus Ubisoft tök ugyan az mint a Division, AC és FC ( LOL ). Én aki játszik vele, az én véleményem a kukába való azokkal szemben akik már a béta alapján is fikkantották s ezért ( nagyon helyesen ) nem vették meg és nem játszanak vele, s nem is tudják mi van benne... agyrém. Még nekem kell szarul éreznem magamat ha van egy játék amit élvezhetek...

Zeldánál meg sok helyen olvasom : néztem videón, de ez tök unalmas, mire fel 98%
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.14. 17:52:35
  • Pio
    Pontosan ez a helyzet nálam is, a quest logomban hegyekben állnak a questek, mert mindig elkalandozok, visz az impulzus. Ez mondjuk vezetett már rosszra, úgy merészkedtem vulkános részre, hogy még nem volt megfelelő védelmem, úgyhogy ott feléltem a teljes kajakészletem, mire a folyamatos égési sérülések mellett nagy nehezen kivergődtem. :D
  • Pio
    Ezen az új 6 pontozós oldalon már a főoldalon egy bazinagy PS4+Horizon reklámbanner fogad ami átirányít a saját shopjukba, hogy vedd meg a játékot, ami náluk kiváló értékelést kapott.
    Jimmy, aki rendszeresen nevezi a nintendot "f*ckheaded toy maker"-nek a Horizonra 9.5-öt adott.
    A korábbi 6/10-es oldal a Horizonnak 10/10-et adott.
    A metacriticen végtelen mennyiségű kamureg tol 0/10-et a Zeldára és 10/10-et a Horizonra.
    Amúgy simán úgy gondolom, hogy a Horizon is egy remek játék, minden elfogulatlan ismerősömtől ezt hallom, aki játszik vele, de tényleg szomorú látni, hogy van olyan réteg, akinek az, hogy tetszik neki a Horizon és az egy kiváló játék nem elég, nekik arra van szükségük a boldogsághoz, hogy a másikba meg belerúgjanak.

Igazából csak a fejlesztőket sajnálom, hogy letettek valami tényleg kivételeset az asztalra, olyat, ami 5 évente egyszer ha van a gamingben és ilyen méltatlanul bánnak vele néhányan totál kicsinyes okból. És most már örök időkre ott marad, hogy lehetett volna all time best of első helyezett is a játék, de Jim "nintendo is f*ckheaded toy maker" quisition és a félképernyős "vedd meg nálunk a horizont" banneres gamer.no úgy döntöttek, hogy inkább nem. És 10-20 év múlva már senki nem fog emlékezni ezekre az emberekre, csak ott lesz egy lista, ahol azt fogják látni, hogy "hmm, Breath of the Wild, biztos egész jó játék, itt van a 25. helyen... ja várj, user score 7.6, na, akkor ez tuti közepes".
    Nembaj azért szerencsére a kritikusok többsége felelősségük teljes tudatában értékel és nem engednek utat a bennük lakozó fanbojnak/haternek és az átlagpontszámon így is meglátszik, hogy kivételes játékról van szó.

Igazából amit lejjebb írt valaki. Oké, valakinek kevésbé jön be a játék, ad rá egy 8-ast, oké, de hogy valaki, aki állítólag ért a játékokhoz ebbe beletol akárcsak mondjuk 5-10 órát és azt mondja rá, hogy 6/10? No way. Akkor nála a játékok 90%-a a 2-4/10 tartományban kéne, hogy mozogjon.

Az jut róla eszembe, amikor egyszer gimiben egy idegen nyelv órán feleltem, egy hosszú szöveg volt feladva én pedig szó szerint vissza tudtam mondani az egészet és jól el is tudtam mondani a tartalmát. Aztán a tanár mondott egy magyar szót, hogy az hogy van, hirtelen nem tudtam, közölte, hogy ez is benne van a szövegben (még egyszer mondom, simán 1 oldalas szöveg volt, ~7 perc volt végigmondani) és nem magolni kell, négyes. Az egész osztály megrökönyödött és aztán bárkit feleltetett a tanár nem mert neki 4-esnél jobb jegyet adni, mert ő is érezte, hogy totál méltatlanul alul értékelt és baromi hülyén venné ki magát, ha ezek után valakinek ennél jobbat adna.
    Nagyjából ilyennek érzem ezeket a 6/10-eket is. Annyi különbséggel, hogy a tanárban azért volt belátás és a következő órát azzal kezdte, hogy mindenki jegyét feljebb tolta 1-el a múlt órai felelésből és tőlem külön elnézést kért.

Nade félreértés ne essék, semmilyen szinten nem fáj, sőt, mégcsak különösebben nem is érdekel a dolog, soha nem vitatkoznék ezen senkivel, egyszerűen csak szeretem kifejteni a véleményemet kis túlzással bármilyen témában. :)
  • Bandicoot
    +1.
    És még így is szembesülök vele mikor átutazok egy egy jól átnézett felfedezett terepen hogy valami kimaradt valahol nem voltam.
    Így sem látom át..
  • n000rbi
    Szándékosan nem akarom szisztematikusan csinálni, direkt hagyom, hogy a kíváncsiság vigyen egyik helyről a másikra, ne az, hogy ott még nem jártam.
  • TDC Geronimo
    Én úgy megyek hogy zónáról zónára, térképet megnyitom és utána fedezem fel egészet
  • n000rbi
    Én már csak 2-3 területnek nem látom a térképét, de ez nem azt jelenti, hogy a többit be is jártam :D Szeretem messziről megcélozni a tornyokat és ha törik, ha szakad felmászok rájuk, aztán majd idővel a területet is bejárom. Épp tegnap akadtam ki, amikor valamiért visszamentem a plateau-ra és 20 perc alatt találtam még 3 korok magot és 2 elhagyott ládát :D
  • SlickAdam
    "ki szokott jönni az, hogy érjek gyorsan már a story végére, mert érdekel mi lesz. Na itt ez egyáltalán nincs így."

tehat nem erdekel a story? mer szar.
  • TDC Geronimo
    50 óra zelda után 5 és fél zóna van felfedezve. Hátra van még 9...

Az a durva, hogy 50 óra után se unom magam egy fél percre se. Más open world játéknál ilyenkor már ki szokott jönni az, hogy érjek gyorsan már a story végére, mert érdekel mi lesz. Na itt ez egyáltalán nincs így. Minden négyzetméterét öröm bejárni ennek a világnak.
  • SlickAdam
    oki, thx!
  • n000rbi
    Ha rám hallgatsz nem nézed meg őket, nagyon max az elsőt (már abban is van egy városból és shrine-ból is pár képsor)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.14. 14:52:28
  • SlickAdam
    kukkants mar bele plz, hogy van-e szpojler veszely!
  • TDC Geronimo
    na megjött a making of széria!
  • n000rbi
    Egyébként sem adok sokat mások pontozására, de egy olyan arctól, akiből ömlik a Nintendo-hate, ugyan mi mást is lehet várni? A Botw nem tökéletes (már a performance miatt sem), de annyi meglepetés, egyediség van benne, hogy minden alkalommal vigyorogva terelgetem Link-et. Imádom, hogy open world mivolta ellenére nem kell az általam gyűlölt képernyőt teleszaró UI-t bámulnom. Ha mellékküldetés van nem mutatja merre kell mennem és simán elboldogulok a világában, mert a játék enélkül is tudja velem közölni, ha valami nem fasza.
    JÁTÉK, ezt tud a Nintendo csinálni, aki meg ezt vitatja, az szimplán hülye.
  • SlickAdam
    nem nyomom. tudom tulelnem, de a 20-as lock falvakban (U-n) az mar no-go. majd nyomom handheld modban kesöbb.

azert mert tudom van jobb, meg siman el tud varazsolni a Spirit Tracks is.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.14. 14:06:18
  • TDC Geronimo
    Na megyek is vissza zeldazni. Reggel meló után megint nyomtam ágyból másfél órát handheld módban elalvás előtt :D
  • TDC Geronimo
    Nem értem a durability rendszer miatt miért kell sírni. Én gyűlölöm a legjobban ezt, witcherbe is szóltam emiatt, de itt egyáltalán nem zavaró, mivel minden ellenfél eldobja a fegyverét így sosincs ezzel gond
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.14. 14:05:02
  • Totti5
    Nyomjadmá!
  • SlickAdam
    nem jatszottam meg, de ugy latom tenyleg röhej egy 7-es erre. nyilvan a rengeteg 10-es között is van sok felszopo (en spec a frem miatt se adnek perfektet...), de HÉÉÉT? legyen 8 baszki es rendben vagyunk. teljesen "realis", ha nem jön be neki a szabadsag meg az elkopo kard.

6 az meg egyenesen felhaborito. föleg, hogy a jatekok 5-töl indulnak a korcs-skálán...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.14. 14:01:11
  • TDC Geronimo
    pff épp elméjű ember erre 9 pont alatt nem ad, ha már nagyon pontozni kell.
  • Totti5
    Valamivel ki kell tűnni.
  • SlickAdam
    dagadt Dzsimi elrontotta a Zelda 98 pontjat a szaros 7/10-evel.
    ugy latszik ö is azt szereti, ha a cinematic vagon huzza egy jatekban... mehhh. meg csapkodja ugye magat, mert köcsög Nintendo. meg a klikk se art...

(Horizon meg 9.5/10 nala)

ugy latom 2 wannabe "we-appreciate-da-clicks-a-lot" oldal is dobott 6/10-et. WTF?
  • Negritis
    vagy be tudsz lépni és nativan lesz támogatva mint mondjuk egy trials játékban
    viszont kapásból menni fog rá a copyright claim

amit én pont leszarok mert max nektek meg még 1-2 spannak mutaotm meg és a 300as nézettség lufaszt sem számít :D
  • SlickAdam
    vagy csak sajat YT oldalukra tölthetsz. koddal. aztan keresheted mindig vissza es mehet a pajtasoknak, akik ugyse nezik meg :D
  • n000rbi
    Lol, nyakamat rá :D
  • SlickAdam
    majd csinalnak neki egy gagyi platformot
  • TDC Geronimo
    Én arra leszek kíváncsi ha lesz videófelvétel akkor mi lesz? Mert ezzel a youtube policyvel érdekes lesz