9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Negritis #4500 in rumor monster hunter :D -
Bandicoot #4499 Nekem kellett vagy 4-5 jc le fel csatolás. Bejáratódott. Ha mozgatom enyhén lötyög de csak ha direktbe úgy mozgatom. Erre mondjuk kapásból lehetett számítani.
Nyekegni nem nyekeg (még). -
#4498 Nekem out-of-the-box lötyögött a jobb oldali, meg újabban már nyekergett is. Működik, pofámat fogjam be. -
Bandicoot #4497 Mennyire laza? Már bejárattam azért én is tudom lötyögtetni ha akarom.:)
De nemigen zavar játék közben fel se tűnik. Tied annyira lötyög?! -
#4496 Nálam zelda 40 hours or more-t ír -
#4495 Na, a laza szürke joy-conjaimhoz update: kedves szarrágó Nintendo baszik cserélni, mert hát attól még működik az.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.13. 14:27:33 -
Bandicoot #4494 Szerintem a barom állat EU beárazásuk a hiba.
Ott a Zelda. 60Usd....Nálunk 70 euro. Semmi nem indokolja csak az hogy míg a Sony/Ms árazása USD=Euro (tehát náluk a 60 dodó nálunk 60 ajró) addig a Nintendo állítólag úgy számol: USD=Font...És azt átváltják euróra..... Így jön ki a Zeldánál is a 70 euurós ár ami 60usd....
A puyopuyo tetris péel ps4en ha jól tudom 35 dollár /25 font.
Nintendonál meg azonos az usd/font...
Vagy nem tudom ez is másik fórumon talány.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.13. 14:28:04 -
#4493 nope
But why would a Nintendo Switch game cost more on the Nintendo eShop? Digital games, after all, are just a download. There's no need to factor in costly cart manufacture with an eShop game. Well, we've heard that Nintendo's policy is that Switch eShop games should cost the same as their physical versions, in a bid to keep bricks and mortar shops on-side. A shop such as GAME, for example, is unlikely to go all in on a Switch game if you can download it for half the price instead. -
#4492 Miért drágább a Switch játék.
Nintendo Switch carts cost more to make than Blu-rays.
Digitben -10 dodó?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.13. 14:02:53 -
#4491 Monszterhánter. -
#4490 Nektek mennyit időt ír a Zeldára a user profile alatt? Nekem "Played for 30 hours or more" -
SlickAdam #4489 egy pofás bullshot :) -
Bandicoot #4488 Ezmiez? -
Negritis #4487 BikeMan|PAX East
@BikeManStream
Yes please.
-
#4486 Jóféle!
Csengőhangom. 1 éve már, eleddig 1 ember ismerte fel melóban. Őőőő miez, Zelda? igen kösszönöm! Végre valaki... -
Pio #4485 Bedobok én is egyet:
-
Először itt láttam játszani, mi EPIC előadás!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.12. 18:21:19 -
Pio #4483 Nem tudni, viszont a fejlesztők nyilatkoztak egy ilyet:
"After years of spreading ourselves thin focusing on several platforms at once, it’s been an incredible relief to focus all our efforts on just one platform, and for it to be so easy to develop for." -
#4482 A The Legend of Zelda: Breath of the Wild rendezője, Hidemaro Fujibayashi nemrégiben egyszerre szomorú és szívmelengető történetet mesélt a volt elnök kapcsán a The New Yorkernek adott interjújában. Idézzük a kapcsolódó részletet.
"Miután elhunyt, voltak pillanatok, amikor felmerült egy ötlet, amiről mindenképpen beszéltünk volna vele - hogy aztán tudatosuljon bennünk, hogy ő már nincs többé. [Shigeru] Miyamoto elmondta, hogy neki is ugyanez volt. Jött egy ötlete a hétvégén, alig várta, hogy elmondhassa Iwatának hétfőn - de már csak az emléke maradt. A szomorúság mélyre hat. És bár ez kissé spirituálisan hangzik, de úgy éreztük, hogy fentről figyeli a munkánkat. Ez végül egy motivációs forrássá vált, ez ösztönzött bennünket arra, hogy még jobban teljesítsünk."
Cikk tovább olvasható.... -
#4481 Thomas a gőzmozdony ? -
SlickAdam #4480 no elkezdtem en is a Zelda-t!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlickAdam #4479 tuti Iwata-nak :( -
Negritis #4478 perma v csak timed mint pl a tomb raider? -
#4477 Két gondom van,
- az elmúlt 10 évben a mászós, úszós harcos sandboxok minden logikát kiöltek belőlem
- amit ezután fogok játszani, azokban mind ezt fogom keresni :(
Talán az AC aminél nem fogok sikoltozva kirohanni a világból mert lehet mászni mindenhova, ami "logikus", de pl ezért fogok még nagyon sokáig játszani a Horizonnal, mert mocskosul zavarna benne hogy bugolva kell ugrálni és szenvedni, mert nem képes megfogni, csak azt az egy kiállás ami meg van színezve:(
Olyan alapvető dolgok vannak benne, ami adja magát, de mivel buta vagyok, nem gondolkozok meg sem próbálom, csak amikor olvasom látom esik le...... szörnyű.
RohattZelda.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.12. 09:57:34 -
#4476 lol nem. Mondjuk én mindig jégkockákat csinálok a víz tetején és úgy közlekedek :D -
SlickAdam #4475 na miva' kezdödik? :D kell vmi uj kütyü-e? -
#4474 Ne idegeljetek tovább lécci :( -
#4473 Azt tudtad, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kisgatyában úszva tovább tart a stamina? Persze tök logikus, csak eddig folyamatosan a potiont nyomtam, ha hosszabb távon kellett úszni :D -
#4472 voltam kincset halászni
-
#4471 Ne is mond... Én se mentem storyba tovább annál és elkezdtem lent kinyitni egy mapot. Olyan 20% lehet felfedezve mapnak, de a 2 nap megint belenyomtam vagy 12 órát :D -
#4470 Srácok, ebbe nem 100, hanem 300 óra is bele fog menni. Ma két újabb tornyot aktiváltam, de félelmetesen nagy a térkép, sztoriban pedig még mindig az első dungeon után vagyok kicsivel. Harmadika óta majdnem minden nap belemegy 3-4 (hétvégén több) óra. Mario Odyssey-ig kitart :D -
Pio #4469 Aki nem ismerné ez egy igen jó indie játék (olyan 8,5/10-es) folytatása lesz, Switch exkluzív:
-
#4468 hegytetőn találtam :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.11. 18:50:52 -
partizan182 #4467 Igen, be ne csapódj, gép:full/tv:limited kombó elsőre ütősnek tűnik (feltolja a kontrasztot az égbe) de elveszted a sötét/világos részleteket. Ha a tv fullon volt és limiteddel etetted: eddig nem tűnt fel hogy tré a kép? Elég egyértelmű szok lenni (pl a fekete szín teljes hiánya miatt). -
#4466 A tv-t is állítsd akkor fullra. -
#4465 heh most néztem a gépen auto RGB volt. Átraktam fullra és... :O
Zelda még szebb lett Jobbak a színek sokkal -
Bandicoot #4464 Hát. Switchnél teljesen mindegy melyik accon vásárolom. Ennél persze mindegy. De 40-60 usd / euró címeknél már nagyobb a különbség. Főleg ha még párszor elsütik amit a Zeldánál vagyis 60usd / 70 euro. -
#4463 Semmit, nem nekem szól a játék. -
#4462 heh? Mit vársz második résztől? Lesz teljesen új single, új mapok, fegyverek képességek. Nem csak mögé írtak egy kettest. -
Negritis #4461 man, feel the sarcasm