9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#4620 Melyikre gondolsz? -
#4619 Megcsináltam a Zora story küldetést, amibe tök random futottam bele, mert nem arra tartottam, de volt egy pont ahol szóltak hogy hé, segíts... s mi lett belőle
Felfedezés, kutatás, epic boss battle, kreatív puzzle szegmensek. Hibátlan.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.17. 12:01:45 -
SlickAdam #4618 oooo, szááááz....! -
#4617 From our old NX tidbits Takashi Mochizaki, it sounds like Nintendo is doubling their planned production of Switch units between April 1st, 2017 to March 31st, 2018 from 8 million, to 16 million! -
Bandicoot #4616 Reeengeteg dolgot nem látsz a tornyokból - sem a radarral.:)
Persze én is toronnyal kezdem az összes szektort. Majd kijelölöm ami látható. Majd felfedezem az egészet szépen. Iszonyat eldugott shrine-ok vannak meg korokok (és egyéb mókák,mellékfeladatok,stb), nem véletlen hogy nekem a fele sincs meg az egésznek és ~100 korok míg neked megvan és szintén 100 korok.:)
És még így aprólékosan haladva is sokszor van hogy egy egy fullra felfedezett szektorban bepislogok hogy olyan helyet találok amit addig nem. -
Negritis #4615 be van jelentve a xenoblade 2
sztem az 1et jó eséllyel hozzák vele az Xet nem tudom de remélem azt is hozzák mert imádom azt is és szivesen újratolnám majd -
Pio #4614 60 óra felett járok én is, bár azért szerintem abból volt ~10, hogy csak úgy futott a játék, de nem voltam a gépnél.
Rettenetesen lassan haladok, mert mindig elvarázsol az, hogy mennyire durván mindenre gondoltak a fejlesztők.
Tegnap például vagy 2-4 órát beletoltam abba, hogy azt tesztelgettem, hogy mit reagálnak NPC-k arra, ha az éjszaka során ezt-azt átalakítok a környezetükben. Meglepődnétek.... :)
A térképnek nagyjából a harmada-fele van meg és 1 divine beast.
Amit csak olvastam az az, hogy ha úgy játszod végig a játékot, hogy már tudod mikor, hol mit kell csinálni és például teszem azt a MINOR SPOILER tech labhoz előre felviszed a kék tüzet SPOILER VÉGE, azt is lereagálják az NPC-k, közlik, hogy gyanús vagy nekik, olyan, mintha nem is lenne emlékezetkiesésed és hasonlóak. -
#4613 50+ óra és nekem is még van vagy 8 zóna hátra -
#4612 60 óránál járok én is, de én már rég bejártam minden szektort (az volt az első, hogy aktiváltam minden tornyot, sokkal könnyebb így a felfedezés). Olyan 80 shrine-t teljesítettem eddig, illetve 3 divine beast-et, korokból pedig 100 körül találtam én is. A master sword is már rég megvan. -
Bandicoot #4611 Zelda...60 óra felé járok...És még 9+fél szektor a térképen felfedezetlen teljesen....
Korokseeddel hogy álltok? Én már vagy 90-100-at megleltem.
És lassan itt a Lego Undercover és a MK8...
A Horizon csak áll... A Mass Effect is a küszöbön.
De én ezt a Zeldát nem bírom letenni. -
SlickAdam #4610 van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kerdes, hogy mennyi :D (meg akkor hozhatnak az elsöt is...) -
#4609 Szerintetek van esély rá hogy portolják Switch-re a Xenoblade X-et? -
Pio #4608 Publikus fórum, bárki idetévedhet! :) -
#4607 >(szintén Nintendo IP)
Ne sérts meg, kérlek! :)) -
Pio #4606 Duck Hunt remake confirmed :D (szintén Nintendo IP) -
SlickAdam #4605 -
Negritis #4604 én egy sports resort HD-nak is örülnék -
#4603 Most akkor kérek szépen egy Galaxy, Metroid és Skyward Sword HD-t, köszi N.
First example of Switch "pointer" controls
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.16. 09:06:37 -
Bandicoot #4602
Köszi! :D
Viszont azt tényleg megcsinálhatnák akkor hogy az ingame fotókat fullba lehessen tenni ... -
#4601 Neba.. :DD -
#4600 Kamera befordít, videó record, malmozás hogy mikor lesz szinkronban a random mozdulat és a random villám. 8. percben. PC, kép mentése videó fájlból.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.16. 00:09:54 -
Bandicoot #4599 Az oké. De selfie-nél lehet elméletileg pózolni. Ott meg akkor "látszódik a kamera". Ami a képén nem.
A selfie képeket meg nem lehet (legalábbis nem jöttem rá hogy kell) full képre kitenni.
Van valami trükk?? -
#4598 Tottinak van capturecardja is, a WiiU MK8 meccseket is így vette fel ;) -
Bandicoot #4597 Pózolás közbe hogy álltál be fullscreenbe? Avagy ha ez selfie akkor hogy nézed meg full screenbe?
Lőttem fotókat de azokat nem tudom sehogy full screenre birni.... -
Bjú... :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.15. 19:04:44 -
#4595 Túltárgyalva :)
Látom szépen meghúztad már a szívecskéket :D (a 3 lapnyi armoron is meglepődtem, nekem még mindig egy lapot se töltenek ki :)) -
#4594 Igen és elnézést. -
#4593 Na akkor ilyet többet ne ;) Kösz! -
#4592 4es upgrade :O
Van armor ratingje :D -
#4591 Esetlegesen SPOILERES lehet, de elfelejtettem spoiler taget használni. -
#4590 Durva ez az armor. :)
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.03.15. 18:07:06 -
SlickAdam #4589 -
#4588 Ez pl igen fülbemászó. ( szvsz )
-
#4587 Minőségi. Ahol van ott kellemes és hangulatos.
-
SlickAdam #4586 amugy a BoTW soundtrack-je milyen? mintha olvastam volna olyat, hogy nem valami fülbemaszo (a minösege attol meg lehet magas of korsz).
par oram van a Spirit Tracks-ben, de maris agyamba egett ez a kis melodia (pedig csak ketszer szolt eddig röviden):
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.15. 17:01:15 -
Pio #4585 Én ezt látom a képen:
-
#4584 Azé egy screenshotot még látok, mer nem játszom, meg nem én írtam a kódját! -
#4583 A napszaktól/időjárástól változik a "tejfel" mértéke. Tiszta időben nincs "tejfel". (na de ehhez játszani kéne, ugye) -
#4582 A játék nem lesz más, de a screenshotok nem is azért készülnek :D
Na az viszont más lesz. Igen. -
#4581 Neked ennyi, én mást láttam rajta.