9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi

• balee4
    Brutálisan néz ki a játék.

• balee4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aha 13 kell hozzá, egyébként nem a használatához kell 13 szív..., de majd meglátod.
  • balee4
    Ma éjjel befejeztem a fősztorit. Természetesen csomó mellékküldi elmaradt, meg rengeteg shrine is van még, szóval szépen tolom tovább. Egyébként már 80 óránál vagyok, de kicsit sem unom.
  • Bandicoot
    Na....Egy random villám a viharban beleb*szott a lovamba aki felborult és megdöglött...Load game...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.19. 14:50:40
  • Pio
    Jelentem a második divine beast legyőzetett! Ez is tök szuper volt és a végén persze megint átcsapott try not to cry-ba.

Egy spoileres kérdésem volna viszont:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy versikében olvastam arra utalást, hogy ha jól emlékszem 13 élet kell ahhoz, hogy össze tudjam szedni a Master Swordöt, ez igaz vagy csak valami verses fordulat volt? Elmennék érte, mert az új segítséggel biztosan sejtem, hogy hol van elrejtve, viszont jelenleg 12 szívem van, akkor már inkább összeszedek előbb egyet, nehogy emiatt ne tudjam majd használni. :)
  • TDC Geronimo
    Milyen sexy ruhák vannak a sivatagban

• Negritis
  • Negritis
  • Bandicoot
    Épp itt vagyok.
  • balee4
    Bjutiful

és mennyivel szebb élőben, elég gyenge minőségben veszi ki a képeket.
  • Totti5
    Szar a irányítás, a lovat akartam...

• Bandicoot
    Én meg felfedeztem a térkép középső szektorát úgy ahogy és most agyalok hogy északon tevékenykedjek sorban haladva a szektorokon a korok erdőt is megkeresve mert kéne slot, vagy délen folytassam....Még 9 szektor...3 divine...Sehol még a vége..
  • Pio
    Vulkánról egy spoiler, redditen olvastam.

Egy srác már vissza akarta vinni a pro kontrollerét, hogy hibás, mert robbanó nyílvesszőket akart lőni és amint rányomott a ZR-re felrobbantak.
    Aztán leesett neki, hogy egy vulkán közelében van... :)

...amikor annyira nem vagyunk hozzászokva ehhez a szintű aprólékos munkához, hogy hardverbugot sejtük a zseniális játékfejlesztők mögött... :D
  • balee4
    Én a vulkánnál vagyok, elképesztően néz ki.
  • n000rbi
    Én meg jártam véletlenül az endgame bossnál. Persze kinyírt, mint a szar :D (a sivatagban még nem is voltam)
  • TDC Geronimo
    baszki most értem a sivatagos részhez. Hogy néz ez ki meg mekkora?!
  • Negritis
  • Negritis
    öcsémmel kipróbáltuk a snipperclips-et
    nekem tetszik a switch a snipperclips pedig atom jó game :D

a joyconoknál ami próblémát sejtettem az áll
    a 4 gomb és az analóg kar túl közel van egymáshoz alapvetően nem túl kicsi maga a joycon
  • TDC Geronimo
    Most kipróbáltam splatoonnal, de nekem sleep modeba nem folytatta letöltést
  • Totti5
    Szeretném így játszani, de olyan béna vagyok hogy sokkoló :(
  • n000rbi
    Az állatja :)
  • TDC Geronimo
    bászki...

• TDC Geronimo
    Szedhető EU storeból is splatoon 2
  • Bandicoot
    Amit még nagyon el tudnék viselni az egy mai szintre pattintott Ecco a delfin. De erre gyakorlatilag semmi esélyt nem látok...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.17. 18:47:17
  • Bandicoot
    Ha valaki a 90-es évek elején azt mondta volna hogy a Sonic jön nintendo vasra biztos kiröhögöm. Most viszont tááárt karokkal várom!!
  • n000rbi
  • Bandicoot
    Osztán
    épített-e már valaki?
  • TDC Geronimo
    Azt pl tudjátok, hogy ha répát etetsz a lóval, akkor kap + staminat? :D
  • TDC Geronimo
    Én is magamtól jövök rá rengeteg dologra ilyeneknek én se nézek utána.
  • n000rbi
    >Egyébként igyekszem semmit nem spoilerezni, mindent magamtól megtalálni

Nem különben. Tök véletlenül találtam meg, csak a kíváncsiságomnak köszönhetem :D
  • Pio
    Én már sejtem, hol van a Master Sword, mert hallottam már róla pár történetet az NPC-ktől, még egy verset is. :)

Egyébként igyekszem semmit nem spoilerezni, mindent magamtól megtalálni, de ez azért jól megnehezíti a dolgom.

A Korok erdőről például semmi infót nem kaptam még, azon kívül, hogy az alapján, ahogy elköszönt szerintem valahol északon lesz, de egyszer majdcsak belefutok. :)
  • TDC Geronimo
    :O

Én még azt se tudom hol van. Lassan el kéne mennem abba a korok forestbe is, mert van vagy 50 seedem
  • n000rbi
    Na megvan a mászterszvord :))
  • Pio
    Én se tapasztaltam ilyet, viszont olvastam redditen, hogy vannak joycon érzékelési gondok és szerviz javítja, ingyen viszik-hozzák (legalábbis az amcsiknál, itt ki tudja).
  • balee4
    Nem értem mi lehet, remélem nem b@szódik el. Mindenesetre rendeltem egy Pro controllert.
  • n000rbi
    +1
  • TDC Geronimo
    Nekem még nem volt ilyen gondom
  • balee4
    Előfordult nálatok is már, hogy egyik-másik joy-cont nem érzékelte a gép? Nekem már többször is, valamiért a jobb oldalit néha nem érzékeli.
  • Totti5