9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
-
#4659 Brutálisan néz ki a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aha 13 kell hozzá, egyébként nem a használatához kell 13 szív..., de majd meglátod. -
#4657 Ma éjjel befejeztem a fősztorit. Természetesen csomó mellékküldi elmaradt, meg rengeteg shrine is van még, szóval szépen tolom tovább. Egyébként már 80 óránál vagyok, de kicsit sem unom. -
Bandicoot #4656 Na....Egy random villám a viharban beleb*szott a lovamba aki felborult és megdöglött...Load game...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.19. 14:50:40 -
Pio #4655 Jelentem a második divine beast legyőzetett! Ez is tök szuper volt és a végén persze megint átcsapott try not to cry-ba.
Egy spoileres kérdésem volna viszont:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy versikében olvastam arra utalást, hogy ha jól emlékszem 13 élet kell ahhoz, hogy össze tudjam szedni a Master Swordöt, ez igaz vagy csak valami verses fordulat volt? Elmennék érte, mert az új segítséggel biztosan sejtem, hogy hol van elrejtve, viszont jelenleg 12 szívem van, akkor már inkább összeszedek előbb egyet, nehogy emiatt ne tudjam majd használni. :) -
#4654 Milyen sexy ruhák vannak a sivatagban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #4653 -
Negritis #4652 -
Bandicoot #4651 Épp itt vagyok. -
#4650 Bjutiful
és mennyivel szebb élőben, elég gyenge minőségben veszi ki a képeket. -
#4649 Szar a irányítás, a lovat akartam...
-
Bandicoot #4648 Én meg felfedeztem a térkép középső szektorát úgy ahogy és most agyalok hogy északon tevékenykedjek sorban haladva a szektorokon a korok erdőt is megkeresve mert kéne slot, vagy délen folytassam....Még 9 szektor...3 divine...Sehol még a vége.. -
Pio #4647 Vulkánról egy spoiler, redditen olvastam.
Egy srác már vissza akarta vinni a pro kontrollerét, hogy hibás, mert robbanó nyílvesszőket akart lőni és amint rányomott a ZR-re felrobbantak.
Aztán leesett neki, hogy egy vulkán közelében van... :)
...amikor annyira nem vagyunk hozzászokva ehhez a szintű aprólékos munkához, hogy hardverbugot sejtük a zseniális játékfejlesztők mögött... :D -
#4646 Én a vulkánnál vagyok, elképesztően néz ki. -
#4645 Én meg jártam véletlenül az endgame bossnál. Persze kinyírt, mint a szar :D (a sivatagban még nem is voltam) -
#4644 baszki most értem a sivatagos részhez. Hogy néz ez ki meg mekkora?! -
Negritis #4643 -
Negritis #4642 öcsémmel kipróbáltuk a snipperclips-et
nekem tetszik a switch a snipperclips pedig atom jó game :D
a joyconoknál ami próblémát sejtettem az áll
a 4 gomb és az analóg kar túl közel van egymáshoz alapvetően nem túl kicsi maga a joycon -
#4641 Most kipróbáltam splatoonnal, de nekem sleep modeba nem folytatta letöltést -
#4640 Szeretném így játszani, de olyan béna vagyok hogy sokkoló :( -
#4639 Az állatja :) -
#4638 bászki...
-
#4637 Szedhető EU storeból is splatoon 2 -
Bandicoot #4636 Amit még nagyon el tudnék viselni az egy mai szintre pattintott Ecco a delfin. De erre gyakorlatilag semmi esélyt nem látok...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.17. 18:47:17 -
Bandicoot #4635 Ha valaki a 90-es évek elején azt mondta volna hogy a Sonic jön nintendo vasra biztos kiröhögöm. Most viszont tááárt karokkal várom!! -
#4634 -
Bandicoot #4633 Osztán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!épített-e már valaki?léghajót -
#4632 Azt pl tudjátok, hogy ha répát etetsz a lóval, akkor kap + staminat? :D -
#4631 Én is magamtól jövök rá rengeteg dologra ilyeneknek én se nézek utána. -
#4630 >Egyébként igyekszem semmit nem spoilerezni, mindent magamtól megtalálni
Nem különben. Tök véletlenül találtam meg, csak a kíváncsiságomnak köszönhetem :D -
Pio #4629 Én már sejtem, hol van a Master Sword, mert hallottam már róla pár történetet az NPC-ktől, még egy verset is. :)
Egyébként igyekszem semmit nem spoilerezni, mindent magamtól megtalálni, de ez azért jól megnehezíti a dolgom.
A Korok erdőről például semmi infót nem kaptam még, azon kívül, hogy az alapján, ahogy elköszönt szerintem valahol északon lesz, de egyszer majdcsak belefutok. :) -
#4628 :O
Én még azt se tudom hol van. Lassan el kéne mennem abba a korok forestbe is, mert van vagy 50 seedem -
#4627 Na megvan a mászterszvord :)) -
Pio #4626 Én se tapasztaltam ilyet, viszont olvastam redditen, hogy vannak joycon érzékelési gondok és szerviz javítja, ingyen viszik-hozzák (legalábbis az amcsiknál, itt ki tudja). -
#4625 Nem értem mi lehet, remélem nem b@szódik el. Mindenesetre rendeltem egy Pro controllert. -
#4624 +1 -
#4623 Nekem még nem volt ilyen gondom -
#4622 Előfordult nálatok is már, hogy egyik-másik joy-cont nem érzékelte a gép? Nekem már többször is, valamiért a jobb oldalit néha nem érzékeli. -
#4621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!