9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    attól mert a játékosok p2p módon csatlakoznak még vannak szerverek.
  • Bandicoot
    De arra meg szinte felesleges lévén p2p... Nincsenek szerverek...
    Én azt hittem azért 1 órásak mert valami server stresszteszt és így egyszerre becsődülünk.
    Mindegy.
  • TDC Geronimo
    Ez a test nagyon limitált. Csak network testre van itt semmilyen lehetőség nincs
  • Bandicoot
    Ps4-en is csak plusosoknak olcsóbb amúgy 20usd akárcsak switchen.
  • Bandicoot
    Ebben a splatoonban valahogy tudunk egymással nyomulni? Tegnap friend listben 3-an is tolták de nincs se join se semmi opció...
  • Pio
    Itt a hordozhatóságon van a lényeg. Én például a switch megvételekor is még úgy voltam vele, hogy minden multiplatformot PCre fogok venni továbbra is, de mostanra annyira rákaptam a hordozhatóságra, hogy eléggé elbizonytalanodtam...
    Egyébként ilyen jellegű játékoknál nem hiszem, hogy van értelme arról beszélni, hogy hol fut jobban/rosszabbul. Nyilván minden PCn fut a legjobban, de kábé nincs különbség, ezt a játékot bármi meghajtja.
  • n000rbi
    Nekem ez még mindig nagyon tetszik, csak az a baj vele, hogy switchen kevésbé jól fut, mellé pedig drágább, mint ps4-re...

• Negritis
    amúgy h a kickstarter bukások jelentős részében még a casht se kapod vissza
  • TDC Geronimo
    A teljesben lesz single megint
  • Pio
    Először is szívből gyűlölöm továbbra is a gamestar online-t, hogy minden cikkükben minden link saját másik általában csak slightly related oldalra mutat. Tök jó, hogy úgy beszélnek a kickstarter kampányról több cikken keresztül, hogy nem tesznek oda egy linket rá. Mindegy, a céljukat elérték, 5 oldalletöltést kaptak tőlem, mire sikerült előkotorni a sokadik cikk legaljáról a kickstarter linket.

Őszintén szólva nem volt Wii U-m, így nem biztos, hogy a megfelelő szemüvegen keresztül tudok nyilatkozni a dologról, de a Nintendo hozzáállása szerintem totálisan megérthető. A Wii U gyártása már megszűnt, a Switchet próbálják felfuttatni, nyilvánvalóan megpróbálják elérni, hogy ami csak lehet Switchre jöjjön ki.
    A részleteket nyilván sose fogjuk megtudni, de nyilván nem arról volt szó, hogy ellehetetlenítették a wii u-ra való kiadást, ami elvileg ebben a hónapban lett volna esedékes, egyszerűen felteszem, hogy már nem olyan jók a feltételek VAGY egyszerűen sokkal jobbak a switches feltételek, ezért a készítő úgy döntött, hogy beáll a sorba.
    Egyébként ettől függetlenül is nagyobb a dolog füstje, mint a lángja. Ez egy kickstarter projekt. A kickstarterek kábé 90%-a nem valósul meg és visszafizetik az árát. Itt is pont ez a helyzet, minden backer kap egy levelet, hogy ez van, aki akarja visszakapja a pénzét, senki nem károsult semmivel, end of story.

Splatoon 2-re majd holnap este lesz csak időm, eléggé érdekel a dolog. Viszont akik játszottal az első résszel: ebben van single player kampány is vagy egy multiplayer only játékról beszélünk?
  • Bandicoot
    Ettől a Splatoon 2-től nem ájultam el ezt nem csodálom hogy csak 1-1 órára hagyják...
    Ráadásul p2p...Egy rakatszor megkaptam hogy nem tudok konnektolni a játékos gépére...
  • Totti5
    merszép

• Bandicoot
    Splatoon 2...p2p....
  • Negritis
    koncepció és potenciál szinten is jobb mint a wii u
    az hogy működik mint portable konzol elég ahhoz hogy legalább egy 3ds sikert megüssön
  • Negritis
    azért itt nem csak a N a hülye a fejlesztők sem 100%-ban korrektek

mindenesetre én örülök neki
  • Bandicoot
    Még semmi frissítés nem volt az első napin kívül.
    Hír sincs hogy jönne már valami.

Érdeklődve várom a splatoon beta-t mit tud online...

*Nagy siker - MÉG. Könnyen visszanyalhat a fagyi,főleg ha ilyeneket húznak nem figyelnek a felhasználókra illetve az E3-on nem durrantanak be egy rakás húzónevet.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.24. 19:56:16
  • Totti5
    Swiccs nagy siker, tesznek rá. Számolják a zsetont.

Amúgy van valami jövőkép a gépet illetően? havonta jönnek remdszer frissítések ami pótolja a szolgáltatásokat, bőviti a lehetőségeket? vagy majd valamikor, egyszer?
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.24. 19:52:25
  • Bandicoot
    Ezt így most nem is értem,ha így megy tovább ebből jó dolog nem fog kisülni,nemhogy új rajongót nem szereznek elvesztik a maradékot is....
  • Totti5
    Ez már a második nagyobb cím ami így járt. A megmaradt WiiU tulajok ( vagyis mind a 10+ millió ) torkon, bokán vannak szarva keményen. Nintendó nem jó fej, nagyon nem. Nem is akar annak látszani, még szánalomból sem.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.24. 19:47:57
  • Bandicoot
    Mondjuk azt valljuk be elég pofátlan húzás hogy kickstarterre nyomták wiiusoknak akik rá is kaptak erre egyszer csak közlik utána hogy wiiu-ra nem lesz de majd switchen...
    Nem voltam wiiu tulaj de eléggé irritáló húzás. Milyen mesés lenne ha a xenoblade 2 amire várok és be van jelentve 2-3 év múlva bekerülne a hírekbe hogy nem jön a Switchre. De majd a következő Nintendo vasra! És ez még nem is kickstarter volt,de így is átverve érezném magam.
    Azért aki ezt kívülről nézi és eddig sem volt a kedvence a Nintendo ezzel csak még egy falatot dobnak hogy ezután se legyen sőt még jó kis példákkal szidja is jogosan...
  • Negritis
    ritual of the night nem wii u hanem switch
    én ennek örülök, +1 indok h megvegyem majd :D

mondjuk most az androméda van soron aztán kezdem nézegetni hogy mikor, hol és mivel vegyek NXet :D
  • TDC Geronimo
    8kor ma testfire!
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.24. 18:31:30
  • Negritis
    amazon konkrétan egy csomó embernek visszatérítette egy joy con árát aki náluk vette a switchet
  • Pio
    Ez amúgy nem így van, reddit legalábbis tele van azzal, hogy ingyen viszik-hozzák a joyconokat és megjavítják gariban.
    Sőt, olyat is olvastam, aki vett egy másikat, aztán amikor ezt olvasta írt a nintendonak és jóváírták a nintendo accountján a cucc árát.
    Hogy a magyar szerviz is ezt teszi-e azt nem tudom.
  • Negritis
    china -.-
  • SlickAdam
    dzsojkon hiba:

"A Nintendo azt nyilatkozta, hogy nincs nagy baj, csak egyes készülékek esetében jön elő a hiba. Egy gyártási szórásból, varianciából fakadó probléma okozza a kapcsolati interferenciát. Mivel tömeges gondról nem lehet beszélni, ezért nincs szükség teljes körű proaktív, megelőző javításra vagy garis cserére. A cég rápirított a gyártóra, akik ezek után üzemi szinten tesznek azért, hogy ez a probléma ne jöhessen elő újra."

dat prototype ...
  • Pio
    Kijött pár régebbi indie játék a gépre, másik fórumra írtam kettőhöz is ajánlót, ide is bedobnám őket, hátha valaki kedvet kap. A World of Goo-hoz nincs ajánló, de azt mondhatjuk az indie-k virágkorának egyik úttörő alkotásának, szóval azt is bátran ajánlom.

LITTLE INFERNO
    A játékmenet egyszerű, mint a faék és sokkal inkább szól a felfedezésről, semmint a kihívásról. 3-5 óra alatt végigjátszható.
    Egy srácot alakítasz benne, aki a legújabb slágerrel játszik, a Little Inferno Entertainment Fireplace-szel. Játék a játékban.
    A "feladatunk" csupán annyi, hogy megrendeljük a különféle cuccokat, amiket aztán annak rendje és módja szerint szénné égetünk. Ha egy katalógus minden termékét elégettük, akkor jöhet a következő katalógus.
    Ahogy mondtam, a játék elsősorban nem kihívás, hanem felfedezés, ami abból áll, hogy egyrészt megnézzük, hogy mi hogyan ég el (vannak rendkívül ötletes és látványos módozatok :D), másrészt különböző "kombókat" fedezünk fel. Ha teszem azt egyszerre égetünk el egy TV-t és egy cső kukoricát, az a "Movie Night" kombó, satöbbi, satöbbi.
    Ennyi, ahogy mondtam, ez nem azoknak való, akik kihívást keresnek a játékokban, ez amolyan "sandbox" játék, aki szeretett legózni vagy homokvárat építeni (és lerombolni), annak bátran merem ajánlani.
    Közben folyamatosan leveleket és időjárás-jelentést kapunk, ezek révén bontakozik ki a sztori, pontosabban inkább egy keret, amibe mi képzeljük bele a tanulságot. Magyarázat és tanulság található bőven, amit én találtam (és ami talán a legkézenfekvőbb, ki is mondott tanulsága a sztorinak) az okozott nekem egy akkora nagy WTF pillanatot, hogy utána vagy fél napig teljesen más szemmel tekintettem a világra (nem, nem akartam mindent felgyújtani :) ).

HUMAN RESOURCE MACHINE
    A készítő a Tomorrow Corporation, ami a stílusról azonnal felismerhető, részben hozzájuk tartozik a World of Goo, illetve előző játékuk a Little Inferno (lásd fentebb :) ).
    Amennyire az a játék a felfedezésről szólt, ez legalább annyira a logikus, algoritmikus gondolkodásról szól. Főszereplőnk szakmai előremenetelét segítjük egy irodában, amihez újabb és újabb típusú feladatokat kell ellátni. A feladatunk mindig az, hogy egy futószalagon érkező inputból legyártsuk a megadott szabályrendszernek megfelelő outputot. Ehhez emberünket úgymond programozhatjuk egy viszonylag csekély és egyszerű utasításkészlettel. Programozóknak azt mondanám, egy assembly-jellegű nyelvvel programozunk, de ez senkit ne rettentsen el, a feladatok programozói háttértudás nélkül is megoldhatóak, ahogy mondtam alapvetően logikus, algoritmikus gondolkodás kell hozzájuk. Persze aki igazán komoly kihívásra vágyik annak vannak megadott, elérendő utasítás/lépésszám limitek is, amik közt van néhány olyan, ami eléggé meg tudja izzasztani az ember agytekervényeit.

• Bandicoot
    Nem ettől bármitől. Elektro kütyünél nem tudhatod.
    Amúgy így az akksit folyamatosan rágja. Dokkolóban főleg.
    A kikapcs funkciót nem is értem miért dugták el miközben a sleepre van rakat lehetőséged. Egyébként kikapcsolt állapotban is küld néha jelet tévének...
    Mindegy nem para csak feltünt.

Ami nekem para az továbbra is a savegame backup körüli idiotizmus....
  • n000rbi
    Miért menne tönkre ettől?
  • Bandicoot
    Aggódni nem aggódok ha addig nem megy tönkre gariidő vége elött úgyis vascsere újra.:)
  • n000rbi
    Igen, kopp ugyanez van, pont ma tapasztaltam. Szerintem nem kell miatta aggódni.
  • Totti5
    Remek story volt!
  • Pio
    Egy kis muzsika estére.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "If you--if anyone ever tries to do you harm, then I will heal you... No matter when, or how bad the wound... I hope you know... that I will always protect you."

• Bandicoot
    Jövök várom.

- Más.

Mindamellett hogy a Switch a dokkolóban folyamatosan véletlenszerű időnként jelet küld a tévének ami emiatt átvált (vagyok olyan szerencsés hogy a Switch ez irányú funciójának kikapcsolása nem segít a Samsung KS szériában pedig pár frissítés óta hibás a HDMI-CEC opció így nem lehet kilőni), tegnap tünt fel hogy a Joyconok akksiját is eszi. Úgy hagytam a gépet tegnap elött a dokkolóban kilőve joyconok az asztalon szinte fullon. És mire tegnap este hazaérte indítom a gépet. A jobb joycon szinte lemerülve a bal pedig félig....

Másnak is ez van? Avagy feltűnt valakinek?
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.22. 20:41:24
  • TDC Geronimo
    2 nap és splatoon 2 testfire
  • Negritis
    kinda nsfw :D

• Negritis
    joe is megcsinálta a videóját
    van benne gameplay element is 9 perc után amit láttam :D

• n000rbi
    Mai Zelda élmenyeim röviden (spoiler nélkül nem tudom)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- megtaláltam a Hyrule Shield-et is
    - a guardianokat körberöhögve aprítom
    - a méheket úgy is le lehet rázni, hogy tűz felé tereled őket és szétszélednek :O
    - Kiltonnal lepacsiztam, jópofa :)
    - fosztogattam a kastélyban, tele van cuccokkal (és mással is:))
    - megszólítottam egy kisgyereket egy faluban (direkt nem írom a falu nevét, kis felkiáltójel se volt a gyerek mellett), erre odavezetett egy szoborhoz, aminél rupee-ért tudok változtatni a statokon (heart->stamina vagy vissza, egyenként)
    - ja és vettem egy házat, amit be is lehet rendezni

Őrület ez a játék, hogy mindezt 65+ óra után nyújtja még.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.21. 01:01:34
  • Pio
    Nos, ez elég egyhangúra sikeredett :D
  • n000rbi
    Lehet spoileres, csak óvatosan: