9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Bandicoot
    Bjutiságok:

• Bandicoot
    Más:
    Screenshotok. Most szedtem ki a Switchből a memókártyát feltölteni a képeimet. Feltünt hogy a képek szó szerint megkapták azt a ronda homályfiltert a képek, ez a tévén abszolút nem így nézett ki, direkt olyan képeket lőttem amik kontrasztosak,jól néznek ki erre a képek egytől egyig ezzel a zöld filterrel vannak megszórva...
    Olyan mintha handheld módban kapna a játék egy filtert és ha tévére van kötve a vas ha handheld módban ezzel nyomja a screenshotot 720p-ben....Vidám hogy ugyan azon a tévén ugyan azzal a beállítással a screenshotnak teljesen más színvilága mint az élőképnek...

• Bandicoot
    A hangulat frankó maga a stuff bejövős volt az elődöt nem ismerem így arról nem tudok nyilatkozni ahhoz képest milyen. Nekem tetszett csak ez tényleg brancsban lenne jó, egyedül gyorsan meguntam,nagyon keveset mutattak belöle (ha jól számoltam 2 pálya volt és 4 féle karakter - fegyver).
  • SlickAdam
    szerver, p2p, ... anyamkinja

tenyleg ezt kell kitargyalni a jatekkal kapcsolatban?

jo volt vagy sem? elsö resz hasonlo tesztjet toltam U-n anno es nagyon adta.
  • Bandicoot
    Oké nyilván van valami.
    Mindenesetre nekem ez a beta egyelőre kevés volt előrendeléshez.
    Jó lett volna brancsban csapatni.
  • TDC Geronimo
    Nem olyan egyszerű ám az. Matchmaking szerver is van stb. Ne gondold, hogy p2pnél nem kell semmilyen szerver se.
  • Bandicoot
    Mindig egy adott játékos maga a server a lobbikban.
  • TDC Geronimo
    attól mert a játékosok p2p módon csatlakoznak még vannak szerverek.
  • Bandicoot
    De arra meg szinte felesleges lévén p2p... Nincsenek szerverek...
    Én azt hittem azért 1 órásak mert valami server stresszteszt és így egyszerre becsődülünk.
    Mindegy.
  • TDC Geronimo
    Ez a test nagyon limitált. Csak network testre van itt semmilyen lehetőség nincs
  • Bandicoot
    Ps4-en is csak plusosoknak olcsóbb amúgy 20usd akárcsak switchen.
  • Bandicoot
    Ebben a splatoonban valahogy tudunk egymással nyomulni? Tegnap friend listben 3-an is tolták de nincs se join se semmi opció...
  • Pio
    Itt a hordozhatóságon van a lényeg. Én például a switch megvételekor is még úgy voltam vele, hogy minden multiplatformot PCre fogok venni továbbra is, de mostanra annyira rákaptam a hordozhatóságra, hogy eléggé elbizonytalanodtam...
    Egyébként ilyen jellegű játékoknál nem hiszem, hogy van értelme arról beszélni, hogy hol fut jobban/rosszabbul. Nyilván minden PCn fut a legjobban, de kábé nincs különbség, ezt a játékot bármi meghajtja.
  • n000rbi
    Nekem ez még mindig nagyon tetszik, csak az a baj vele, hogy switchen kevésbé jól fut, mellé pedig drágább, mint ps4-re...

• Negritis
    amúgy h a kickstarter bukások jelentős részében még a casht se kapod vissza
  • TDC Geronimo
    A teljesben lesz single megint
  • Pio
    Először is szívből gyűlölöm továbbra is a gamestar online-t, hogy minden cikkükben minden link saját másik általában csak slightly related oldalra mutat. Tök jó, hogy úgy beszélnek a kickstarter kampányról több cikken keresztül, hogy nem tesznek oda egy linket rá. Mindegy, a céljukat elérték, 5 oldalletöltést kaptak tőlem, mire sikerült előkotorni a sokadik cikk legaljáról a kickstarter linket.

Őszintén szólva nem volt Wii U-m, így nem biztos, hogy a megfelelő szemüvegen keresztül tudok nyilatkozni a dologról, de a Nintendo hozzáállása szerintem totálisan megérthető. A Wii U gyártása már megszűnt, a Switchet próbálják felfuttatni, nyilvánvalóan megpróbálják elérni, hogy ami csak lehet Switchre jöjjön ki.
    A részleteket nyilván sose fogjuk megtudni, de nyilván nem arról volt szó, hogy ellehetetlenítették a wii u-ra való kiadást, ami elvileg ebben a hónapban lett volna esedékes, egyszerűen felteszem, hogy már nem olyan jók a feltételek VAGY egyszerűen sokkal jobbak a switches feltételek, ezért a készítő úgy döntött, hogy beáll a sorba.
    Egyébként ettől függetlenül is nagyobb a dolog füstje, mint a lángja. Ez egy kickstarter projekt. A kickstarterek kábé 90%-a nem valósul meg és visszafizetik az árát. Itt is pont ez a helyzet, minden backer kap egy levelet, hogy ez van, aki akarja visszakapja a pénzét, senki nem károsult semmivel, end of story.

Splatoon 2-re majd holnap este lesz csak időm, eléggé érdekel a dolog. Viszont akik játszottal az első résszel: ebben van single player kampány is vagy egy multiplayer only játékról beszélünk?
  • Bandicoot
    Ettől a Splatoon 2-től nem ájultam el ezt nem csodálom hogy csak 1-1 órára hagyják...
    Ráadásul p2p...Egy rakatszor megkaptam hogy nem tudok konnektolni a játékos gépére...
  • Totti5
    merszép

• Bandicoot
    Splatoon 2...p2p....
  • Negritis
    koncepció és potenciál szinten is jobb mint a wii u
    az hogy működik mint portable konzol elég ahhoz hogy legalább egy 3ds sikert megüssön
  • Negritis
    azért itt nem csak a N a hülye a fejlesztők sem 100%-ban korrektek

mindenesetre én örülök neki
  • Bandicoot
    Még semmi frissítés nem volt az első napin kívül.
    Hír sincs hogy jönne már valami.

Érdeklődve várom a splatoon beta-t mit tud online...

*Nagy siker - MÉG. Könnyen visszanyalhat a fagyi,főleg ha ilyeneket húznak nem figyelnek a felhasználókra illetve az E3-on nem durrantanak be egy rakás húzónevet.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.24. 19:56:16
  • Totti5
    Swiccs nagy siker, tesznek rá. Számolják a zsetont.

Amúgy van valami jövőkép a gépet illetően? havonta jönnek remdszer frissítések ami pótolja a szolgáltatásokat, bőviti a lehetőségeket? vagy majd valamikor, egyszer?
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.24. 19:52:25
  • Bandicoot
    Ezt így most nem is értem,ha így megy tovább ebből jó dolog nem fog kisülni,nemhogy új rajongót nem szereznek elvesztik a maradékot is....
  • Totti5
    Ez már a második nagyobb cím ami így járt. A megmaradt WiiU tulajok ( vagyis mind a 10+ millió ) torkon, bokán vannak szarva keményen. Nintendó nem jó fej, nagyon nem. Nem is akar annak látszani, még szánalomból sem.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.24. 19:47:57
  • Bandicoot
    Mondjuk azt valljuk be elég pofátlan húzás hogy kickstarterre nyomták wiiusoknak akik rá is kaptak erre egyszer csak közlik utána hogy wiiu-ra nem lesz de majd switchen...
    Nem voltam wiiu tulaj de eléggé irritáló húzás. Milyen mesés lenne ha a xenoblade 2 amire várok és be van jelentve 2-3 év múlva bekerülne a hírekbe hogy nem jön a Switchre. De majd a következő Nintendo vasra! És ez még nem is kickstarter volt,de így is átverve érezném magam.
    Azért aki ezt kívülről nézi és eddig sem volt a kedvence a Nintendo ezzel csak még egy falatot dobnak hogy ezután se legyen sőt még jó kis példákkal szidja is jogosan...
  • Negritis
    ritual of the night nem wii u hanem switch
    én ennek örülök, +1 indok h megvegyem majd :D

mondjuk most az androméda van soron aztán kezdem nézegetni hogy mikor, hol és mivel vegyek NXet :D
  • TDC Geronimo
    8kor ma testfire!
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.24. 18:31:30
  • Negritis
    amazon konkrétan egy csomó embernek visszatérítette egy joy con árát aki náluk vette a switchet
  • Pio
    Ez amúgy nem így van, reddit legalábbis tele van azzal, hogy ingyen viszik-hozzák a joyconokat és megjavítják gariban.
    Sőt, olyat is olvastam, aki vett egy másikat, aztán amikor ezt olvasta írt a nintendonak és jóváírták a nintendo accountján a cucc árát.
    Hogy a magyar szerviz is ezt teszi-e azt nem tudom.
  • Negritis
    china -.-
  • SlickAdam
    dzsojkon hiba:

"A Nintendo azt nyilatkozta, hogy nincs nagy baj, csak egyes készülékek esetében jön elő a hiba. Egy gyártási szórásból, varianciából fakadó probléma okozza a kapcsolati interferenciát. Mivel tömeges gondról nem lehet beszélni, ezért nincs szükség teljes körű proaktív, megelőző javításra vagy garis cserére. A cég rápirított a gyártóra, akik ezek után üzemi szinten tesznek azért, hogy ez a probléma ne jöhessen elő újra."

dat prototype ...
  • Pio
    Kijött pár régebbi indie játék a gépre, másik fórumra írtam kettőhöz is ajánlót, ide is bedobnám őket, hátha valaki kedvet kap. A World of Goo-hoz nincs ajánló, de azt mondhatjuk az indie-k virágkorának egyik úttörő alkotásának, szóval azt is bátran ajánlom.

LITTLE INFERNO
    A játékmenet egyszerű, mint a faék és sokkal inkább szól a felfedezésről, semmint a kihívásról. 3-5 óra alatt végigjátszható.
    Egy srácot alakítasz benne, aki a legújabb slágerrel játszik, a Little Inferno Entertainment Fireplace-szel. Játék a játékban.
    A "feladatunk" csupán annyi, hogy megrendeljük a különféle cuccokat, amiket aztán annak rendje és módja szerint szénné égetünk. Ha egy katalógus minden termékét elégettük, akkor jöhet a következő katalógus.
    Ahogy mondtam, a játék elsősorban nem kihívás, hanem felfedezés, ami abból áll, hogy egyrészt megnézzük, hogy mi hogyan ég el (vannak rendkívül ötletes és látványos módozatok :D), másrészt különböző "kombókat" fedezünk fel. Ha teszem azt egyszerre égetünk el egy TV-t és egy cső kukoricát, az a "Movie Night" kombó, satöbbi, satöbbi.
    Ennyi, ahogy mondtam, ez nem azoknak való, akik kihívást keresnek a játékokban, ez amolyan "sandbox" játék, aki szeretett legózni vagy homokvárat építeni (és lerombolni), annak bátran merem ajánlani.
    Közben folyamatosan leveleket és időjárás-jelentést kapunk, ezek révén bontakozik ki a sztori, pontosabban inkább egy keret, amibe mi képzeljük bele a tanulságot. Magyarázat és tanulság található bőven, amit én találtam (és ami talán a legkézenfekvőbb, ki is mondott tanulsága a sztorinak) az okozott nekem egy akkora nagy WTF pillanatot, hogy utána vagy fél napig teljesen más szemmel tekintettem a világra (nem, nem akartam mindent felgyújtani :) ).

HUMAN RESOURCE MACHINE
    A készítő a Tomorrow Corporation, ami a stílusról azonnal felismerhető, részben hozzájuk tartozik a World of Goo, illetve előző játékuk a Little Inferno (lásd fentebb :) ).
    Amennyire az a játék a felfedezésről szólt, ez legalább annyira a logikus, algoritmikus gondolkodásról szól. Főszereplőnk szakmai előremenetelét segítjük egy irodában, amihez újabb és újabb típusú feladatokat kell ellátni. A feladatunk mindig az, hogy egy futószalagon érkező inputból legyártsuk a megadott szabályrendszernek megfelelő outputot. Ehhez emberünket úgymond programozhatjuk egy viszonylag csekély és egyszerű utasításkészlettel. Programozóknak azt mondanám, egy assembly-jellegű nyelvvel programozunk, de ez senkit ne rettentsen el, a feladatok programozói háttértudás nélkül is megoldhatóak, ahogy mondtam alapvetően logikus, algoritmikus gondolkodás kell hozzájuk. Persze aki igazán komoly kihívásra vágyik annak vannak megadott, elérendő utasítás/lépésszám limitek is, amik közt van néhány olyan, ami eléggé meg tudja izzasztani az ember agytekervényeit.

• Bandicoot
    Nem ettől bármitől. Elektro kütyünél nem tudhatod.
    Amúgy így az akksit folyamatosan rágja. Dokkolóban főleg.
    A kikapcs funkciót nem is értem miért dugták el miközben a sleepre van rakat lehetőséged. Egyébként kikapcsolt állapotban is küld néha jelet tévének...
    Mindegy nem para csak feltünt.

Ami nekem para az továbbra is a savegame backup körüli idiotizmus....
  • n000rbi
    Miért menne tönkre ettől?
  • Bandicoot
    Aggódni nem aggódok ha addig nem megy tönkre gariidő vége elött úgyis vascsere újra.:)
  • n000rbi
    Igen, kopp ugyanez van, pont ma tapasztaltam. Szerintem nem kell miatta aggódni.
  • Totti5
    Remek story volt!
  • Pio
    Egy kis muzsika estére.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "If you--if anyone ever tries to do you harm, then I will heal you... No matter when, or how bad the wound... I hope you know... that I will always protect you."