9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Bandicoot #4740 Amit írtál az ment Eurogamernek amit írtam az az IGN-nek.
A kijön dolgot sem igen értem, a digitnél 7 gigát írnak a játékra. Akkor ott is leszedsz 7 gigát és még 13 gigát? Akkor miért nem 20 gigát írnak a digithez,elvégre annyi kell elvileg? Fura az egész.
A 20 gigás wiiu verziót egyébként lehet jobban tömörítették. Vagy a fene se tudja. De érdekes. Mindenesetre ha most meg kiderülne hogy ahogyan írtad XY ideig tolhatod majd töltened kell,olaj lesz a tűzre mert nem elég a letöltés még ferdítésbe is kezdtek.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.28. 21:37:21 -
partizan182 #4739 Én ezt találtam:
"Players who purchase Lego City Undercover on Nintendo Switch at retail do not need to download the game to play."
Kötelezőnek nem kötelező, csak ha be akarod fejezni. WiiU verza 20 gigás volt, matek is kijön. Mindegy, kb 1 hét és meglátjuk. De továbbra is gyanùs hogy nem cáfolják a fogalmazzunk úgy "opcionális" letölthető 13Gb-ot. Berakod, játszható, ez igaz. De meddig. -
Bandicoot #4738 Ez vagy te én cserélek és számít a belső tárhely is amit 1-2 játék megtölt.
Remélem tévedsz,ilyet sehol sem olvastam.
A Warner szó szerint ennyit mondott cáfolatul:
"the physical version won't require you to download the game."
-
partizan182 #4737 Első fejezet kártyán, többi letöltős. Szerintem nem az első/utolsó aki így spórol. Ha misprint lenne azt mondták volna.
Nem a világvége, 3dsre sem veszek soha kazettát, csereberéljen a halál. -
Bandicoot #4736 Sok minden valóbaj felfújt volt, de azért valjuk be mikor a kezeid közé kapsz egy dobozt amire rá van írva hogy "Internet required" valamint az hogy 13gb hely kell (ami változhat) és lehet bővítheted a belső tárhelyet, az ad bőven alapot annak hogy megléptek valamit amit nem kéne.
A Zelda dobozán amit beteszel és játszol hasonló sincs. Így nem csoda hogy kirobbant ez főleg hogy tényleg felháborító lenne az egész dolog, így is sok mindenben a Switchel és a politikájával nagyon pengeélen táncol a nintendo.
De tény hogy hatalmas mennyiségű troll és utálkozó ember gyűlt össze akik mindenre ugranak.
Egyébként a dokkoló nekem is karcolt,csak nem a kijelzőt hanem a gép hátuljára csinált pár hajszálkarcot amit ha forgatgatom fényben akkor látszik.:)
Mindenesetre a WB egyelőre csak annyit mondott hogy nem kell további letöltés a játékhoz annak aki boltból fizikai példányt vesz. Remélhetőleg szó szerint nem kell és a plecsnik csak tévedésből kerültek a dobozra....
15 pénz most egy normálisabb 128 gigás microsd a gépbe. Nem az ár a probléma hanem az elv. Sokan (én is) handheldként tekintenek a vasra, utazgatok elviszem ha lesz majd 5-6 játékom mindet vinném és lehet hogy tolnám. A gamecartidge-eket csak betettem volna a tokba és ami kell be a switchbe és game. A belső tárhely max mentésekre képekre lett volna elvben. Beteszed a játékot és tolod.
Ennek elég nagy érvágása lenne ha a tárhely limitálna annak ellenére hogy fizikait veszel és arról volt szó hogy nem kell majd install,illetve ha a limit miatt maximum 2-3 játékot tudnál feltenni...És ha van még amit magaddal viszel de letöltős akkor b*szhatod.
Szóval nagyon remélem hogy a dobozgyártó hibázott és rémhír az egész. Bővebb magyarázatot még nem adtak ki. -
#4735 -
Pio #4734 Pont, ahogy az egész internetet teleflame-elte a fél világ a karcolás, a nem működő joycon, a charging grip miatti használhatatlan gép, az fps drop miatt játszhatatlan zelda, a zéró kínálat, satöbbi, satöbbi, satöbbi miatt, ugyan úgy itt is van a dobozon egy elírás és az egész internet vad teóriákat kezdett gyártani, hogy így spórolnak a játékkártyán és mekkora szánalmas és mekkora f*sz a nintendó és retardált, aki konzolt vett.
Valahogy nagyon sok embert nagyon zavar az, hogy a gép sikeres.
És ez amúgy szerintem totál szomorú. Ez egy totál aranyos, jópofa készülék, aranyos, jópofa játékokkal és ilyenek is jönnek majd rá, totál érthetetlen, miért vált ki ennyi indulatot olyanokból, akik meg se akarják venni.
Szóval a lényeg, az Undercover dobozára véletlenül rákerült, hogy net kell hozzá, egyből ellepte a netet, hogy ez azért van, mert olcsó, kicsi kártyát tesznek a dobozba, hogy végtelen + 2 pénzt keressenek a hülye vásárlón végtelen + 1 helyett és igazából nincs is semmi a kártyán és mindent letölt a játék. Aztán a WB megcáfolta, elírás, end of story. -
Bandicoot #4733 A redditen írják a Warner cáfolja hogy a dobozos változatnak le kéne bármit tölteni a Lego-nál. Állítólag félreértés van. -
#4732 Új hátterem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4731 Improvements Included in Version 2.1.0
General system stability improvements to enhance the user's experience
Má' nagyon kellett a stability update ide is
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.28. 09:36:46 -
Negritis #4730 a 2-t jelentették eddig "csak" be ugye párszor volt említve
de én bízok benne hogy a másik 2-t is portolják
esetleg valahogy előveszik a régi Xenogears játékokat is -
Bandicoot #4729 Marha jó lesz fura is volt hogy ment a hírverés arról hogy drágábbak Switchen a játékok erre a Lego pont nem...Akkor az összes játéknál aminél azonos az ár illetve alacsonyabb a megszokottól (Mondjuk MK8 is) majd ez lesz? Mert akkor kábé ki is törölhetjük a 25 giga szabad helyünkkel...
Főleg ha arról lesz szó hogy utazás és vinnék magammal 4-5 játékot...De minek ha max 2-3 darab fér a tárhelyre a többit meg letölteni úgy sem tudom max otthon.....
Ez most rendesen felcseszett..... És ahogy elnézem a netet nem vagyok ezzel egyedül. Persze a Nintendo erre sem méltóztatik majd válaszolni a savegame és egyéb blamák mellett....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.28. 00:08:57 -
#4728 -
Bandicoot #4727 Nem elég hogy 720p lesz kézben és dokkolóban egyaránt ami kezd nonszensz lenni még azon a kurva kártyán is spórolnak miközben kapásból arról volt szó hogy a kártyás megoldás olcsóbb lesz meg ne parázzon senki a belső tárhelytől mert a kártyás cuccoknak nem kell install...
Most tényleg. A kurta anyukádat Nintendo....A savegame backupolhatatlan megoldásotokkal együtt.... -
Bandicoot #4726 Na mennek a picsába már....
-
#4725 LOL
LEGO City Undercover’s new version is starting to show up at retailers, and it gives us a final look at the box. The big takeaway is that up to 13GB of storage may be needed for “game download.”
Magyarul spóroltak a kártyán és 8 gigásra rakták rá a 20 gigás játékot. A maradék 13at le kell tölteni netről az amúgy is kicsi belső memóriára -
#4724 Én nagyon reménykedem benne, hogy nem kell majd WiiU-t vennem (már volt, csak eladtam), és kijön az összes exkluzív Switch-re (legalább a 2 Zelda). -
Bandicoot #4723 A kimaxolás alatt azt értem hogy egyszerűen meguntuk pedig voltunk rá 5-en.
Tényleg egy wii sportsal hónapokig elvoltunk hülyülésben. Ezt nagyjából kétszer vettük elő egyszer ketten egyszer 5-en. Villámgyorsan ráuntunk a team módja pedig egy nulla ahogy az egész játék tartalma - egy dolog hogy a joycon használva van de legalább bármiféle normális animáció, ranglista bááármi belekerült volna. Semmi sincs.
Azért nem vette Zeldával mert hiába győzködtem meg mutattam neki, ő nem tud angolul és hagyjam meg nincs ennyi ideje,őt az MK8 a Mario a Lego meg a többi stuff érdekli majd.:)
(1 hétig hallgattam a nyüsszögést hogy minek vette meg, majd megmutattam neki Fast RMX-et,leszedte azóta kuss van )
Gamestop jó hír,nem tudtam én csak olvastam trollkapcson az okfejtést arról micsoda kamu hogy hiánycikk mikor nálunk is minden tömve van vele és a másik tag (az egyik admin) még nyomatékosította is hogy amcsiban is tele vannak a gamestoppok.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.27. 21:54:03 -
Pio #4722 "1-2 switch egy nulla. 20 perc alatt maxoltuk a dolgot..."
A lényege az egésznek az, hogy partyjáték, vagyis totál nem arról szól, hogy kimaxolni meg végigtolni, arról szól, hogy elmegyek egy társaságba, kiteszem az asztalra a gépet és a szendvicsevős minijátéktól másfél órán át nem tud elszakadni a társaság. :)
Szerintem még 2-en is baromira awkward, nekünk csak úgy működött, ha legalább 4-en voltunk, úgy viszont nagyon bevált.
Azzal amúgy tökéletesen egyetértek, hogy techdemo kellett volna, hogy legyen, legalábbis minimum úgy, hogy mondjuk 3-4 játék ingyenes és ha akarsz többet beperkálsz egy kicsit.
Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy zéró szellemi munka van mögötte, azért van 1-2 olyan minijáték, ami tényleg igen durván használja a joycon képességeit, nagy ötletek is vannak.
Zelda nélkül switchet venni... háááát.... kevés főben járóbb bűn létezik annál a világon.... :)
Gamestop sztori pedig annyiról szól, hogy a gamestopban vannak fenntartott készülékek, amiket csak bundle-ben adnak. Itt ne arra gondolj, hogy hozzáteszik a zeldát, hanem hozzátesznek legalább 6-7+ játékot és adják mittudomén 250ezerért. Na, ezek valóban nem fogynak el, mert nem tetszik az embereknek ez az üzleti modell.
Ettől eltekintve igen nagy hiánycikk a cucc az amcsiknál és tőlünk nyugatabbra is. Elég csak követni a redditet. Itt van például egy post 30 peccel ezelőttről:
"Hi everyone, It seems i'm always a step behind when trying to track down a Switch. I've driven around the last few weeks on rumors. I really hate giving in and getting one from a Gamestop bundle. Any recommendations? Any new rumors on shipments? Thanks All!!"
De elég sok fotó szokott beesni arról is, hogy egy boltról elterjed a pletyka, hogy holnap kapnak új adagot és egy csomóan utaznak érte jó sok kilométert és már nyitás előtt ott várnak. Elég gáz. Mondjuk szerintem érthet, a Wii U után a Nintendo nem mert nagyot lőni. -
Bandicoot #4721 Nem tudom másik oldalon azt olvastam hogy amcsi gamestop boltokban tömve vannak vele a polcok a híresztelésekkel ellentétben.
.
Mindenesetre bizakodom, és nagyon remélem ömleni fognak rá a régi és új címek egyaránt.
Egy jóféle party cucc akár "Switch sports" sem ártana a Joyconokat kihasználandó.
Ez a 1-2 Switch ez tényleg röhej kategória,haverom megvette a vasat de hiába unszoltam csak a 1-2 switchet vette hozzá... Aztán leszedte a Fast RMX-et hogy ne húzza a száját amíg nem jön az MK8 és a Lego Undercover.
1-2 switch egy nulla. 20 perc alatt maxoltuk a dolgot van benne 2-3 féle játék ami egy hajszállal jobb. Gondoltuk majd a team mód...Nem az sem ér semmit. Gyakorlatilag sokezer forintért adtak egy hátterekkel,1-2 flash animációval és videókkal pakolt joycon techdemót....Elég meredek lehúzás ha arra gondolok hogy annó a Wii mellé ingyen adott wiisports-al mennyit partiztunk többedmagunkkal....
-
Pio #4720 A Switch hatalmas sikerként indult, jelenleg amcsiban az a hír járja, hogy egész évben hiánycikk lesz. Tippre jövő nyárra annyi lesz kint belőle a júzereknél, mint WiiU-ból összesen, de mindenképpen a gyártókapacitás lesz a szűk keresztmetszet és nem a felvásárlóerő.
Ha engem kérdeztek hamarosan önteni fogja a Nintendo a Wii U és régebbi játékok remake-jeit a gépre, minden fontosabb Zelda, Mario és egyéb ki fog rá jönni szépen sorra.
Ettől még az tényleg vitathatatlan, hogy csak a jelen pillanatot nézve sokkal jobb deal egy Wii U, de szerintem ha akárcsak fél-egy éves távlatban gondolkodik az ember, akkor már nincs túl sok értelme nem összespórolni inkább egy Switchre. -
Bandicoot #4719 Ez is igaz,de hogy 80-100 pénzt nem adnék erre a vasra az is, akkor inkább a (még pár napig) 1 zeldás korszerűbb hordozható vas. Zelda ráadásul attól függően mennyi ideje van játszani 80-100+ órás vagyis 1 hónapnyi szórakozás garantált minimum főleg ha úgy eszi mint mi akik minden centit felfedezünk és nem gyorsutazgatunk ezerrel hogy shrineozzunk majd sztorivonal és finish.
Wiiu-ra vadászni kell alkalmi vételt.
Én is tervezem a pótlást de 50 max 60 a plafon. -
#4718 Mindegy mennyit ér, a játékok adottak rá, azok pedig kiválóak. Ha játszani akarsz akkor veszel egyet, ha nem akkor nem veszel. Nintendó nyúbínak, pláne ha vannak címek amik érdeklik is nem 1 Zeldás gépet kell venni és várni a csodát ami majd egyszer valamikor eljön. De ha nem kell Mario, Yoshi, Kirby, Toad akkor ez nem az a platform amit tartani kell. Már pedig ezeket kihagyni vétek. -
Bandicoot #4717 What? Az első X? -
Bandicoot #4716 Csak mellette egy kifutott konzol amit látványosan el is hagyott a Nintendo. De ha 50 körül talál jó lehet,többet nemigen ér meg a jelenlegi piacon....
-
Negritis #4715 xenoblade is jön switchre :D -
#4714 Vegyél WiiUt van rá Fatal Frame, van ra Xenobalde X, van rá 3 Zelda, van rá sok minden más.... -
#4713 Itt is azért találni két három címet amit szivesen játszanék, a többi az számomra csupa ismeretlen cím. Ettől függetlenül lehet tetszene, ha nem árkád féle játékstílusról van szó :D -
#4712 List of Nintendo Switch games -
#4711 Sziasztok. Szemezgetek a nintendo switchel mivel a zelda eléggé tetszik meg jókat mondtak róla. A megjelenési listáról még a dragon quest érdekelne de lesz erre a konzolra még komolyabb cím? Valamiért a pokémon és a márió ezek nem tudnak érdekelni. Vagy a nintendo főként ilyen címeket szán erre a kézikonzolra? Nyilván azért két játékért nem venném meg.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.27. 18:50:08 -
Negritis #4710 -
Pio #4709 Na, végre jutott időm nekem is megnézni a splatoont.
Én osztom a redditen uralkodó véleményt, nem ismertem az első részt, totál úgy mentem neki, hogy ez nem az én világom, aztán teljesen elkapott 1 órára. Valahogy ez, hogy nem egymás lelövésére, hanem a terep befestésére kell elsősorban figyelni egészen mássá teszi, mint a hagyományos shooterek és ez a más nem rosszabb, hanem tényleg más.
Amúgy nálam végig atomstabil volt a játék és laggot se tapasztaltam.
Nekem szerintem eladták a játékot, de azért még várok review-kat és valami infót a single playerről vásárlás előtt. -
Bandicoot #4708 És egy SPOILERES öltözék!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szinte le is bratyiztunk...:D
-
Bandicoot #4707 Bjutiságok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bandicoot #4706 Más:
Screenshotok. Most szedtem ki a Switchből a memókártyát feltölteni a képeimet. Feltünt hogy a képek szó szerint megkapták azt a ronda homályfiltert a képek, ez a tévén abszolút nem így nézett ki, direkt olyan képeket lőttem amik kontrasztosak,jól néznek ki erre a képek egytől egyig ezzel a zöld filterrel vannak megszórva...
Olyan mintha handheld módban kapna a játék egy filtert és ha tévére van kötve a vas ha handheld módban ezzel nyomja a screenshotot 720p-ben....Vidám hogy ugyan azon a tévén ugyan azzal a beállítással a screenshotnak teljesen más színvilága mint az élőképnek...
-
Bandicoot #4705 A hangulat frankó maga a stuff bejövős volt az elődöt nem ismerem így arról nem tudok nyilatkozni ahhoz képest milyen. Nekem tetszett csak ez tényleg brancsban lenne jó, egyedül gyorsan meguntam,nagyon keveset mutattak belöle (ha jól számoltam 2 pálya volt és 4 féle karakter - fegyver).
-
SlickAdam #4704 szerver, p2p, ... anyamkinja
tenyleg ezt kell kitargyalni a jatekkal kapcsolatban?
jo volt vagy sem? elsö resz hasonlo tesztjet toltam U-n anno es nagyon adta. -
Bandicoot #4703 Oké nyilván van valami.
Mindenesetre nekem ez a beta egyelőre kevés volt előrendeléshez.
Jó lett volna brancsban csapatni. -
#4702 Nem olyan egyszerű ám az. Matchmaking szerver is van stb. Ne gondold, hogy p2pnél nem kell semmilyen szerver se. -
Bandicoot #4701 Mindig egy adott játékos maga a server a lobbikban.