9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #4780 -
#4779 :o
Mondjuk nagyon nem volt jellemző az fps drop már az utóbb időben. Nagyon ritkán csinálta -
SlickAdam #4778 pöcön mindenkepp megcsekkolom egyszer -
#4777 Snake Pass teszt a g365 tollából
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondtam már, hogy a zeneszerző David Wise?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.31. 12:48:56 -
partizan182 #4776 Várakozást kitöltendő húzd le az eshopból a Link Between Worlds-öt. 15 font (ie ingyen van) nintendo selectsben, jobb mint a PH. -
#4775 "WiiU owner:
Checked out Kakariko and K. Forest. Still chunky but notably better."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.31. 10:41:53 -
#4774 Had ne kelljen csalódnom a Nintiben. Remélem a WiiU-t is imprúvolták. -
SlickAdam #4773 ezidaig regio lock-oltak a nintendo jatekokat, szal en nem rendelnem EU-n kivulröl.
nezz mindenfele eBay-t, idövel talalsz. nem hajt a tatar.:) -
#4772 phantom hourglass-t nem találok sehol.
mondjuk innen szerintetek bevállaljam? EU gépeken futtatható lesz?
phantom hourglass aliexpressről -
#4771 Valóban így van, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is szebben fut dokkolva, persze nem tökéletes, de látható a javulás. Megnéztem közvetlenül a játék elejét is, nem szaggat a tábortűz után a nagy fűben az első bokoblinnál.Korok Forest és Sarjon Woods -
#4770 Zelda BOTW Patch 1.11 released
Version 1.1.1
Adjustments have been made to make for a more pleasant gaming experience.
Állítólag jobban fut a kényes részeken, mindjárt meg is nézem. -
Bandicoot #4769 Hát... A Zeldára még rá lehetett fogni ugye hogy csak port lett Switchre emiatt volt az hogy dokkolt módban alig magasabb felbontással és jobb framerate-el dolgozott.
De ahogy jönnek a játékok egyre inkább az körvonalazódik hogy ez a vas a wiiu-tól alig valamivel erősebb. U4-es motorokban hoz főleg valami nagyobbat.
Ugye már kiderült hogy a speciális gyártású lapka is kamu volt, és a régi "hibás" (t210) tegra x1 van a Switchben....
Nem fog érdekelni ha jönnek a jó játékok ezerrel és az E3-on tényleg villantanak egy nagyot. De ez egy újabb cink ami sokaknál pengeélre rakja a nintendo-t, és sajnos a cinkek gyűlnek, jóval gyorsabban mint a játékok. -
#4768 Valószínű a mario is recefice 720p marad :(
Mondjuk ez is érdekes, mert a 3d world 720p ellenére egyáltalán nem volt recés -
#4767 Splatoont érdekes hogy nem tudták imprúvolni. 720p dokkolva, dinamikus 720p meg handheld. Nyilván kiváló mert atom 60, de ezt tudta a WiiU is. -
#4766 Remélem viccelsz. -
#4765 Nem mintha annál a pixel grafikánál számítana :D -
#4764 Among other changes in today's 3.0A update on Switch:
Shovel Knight now outputs at a 1080p resolution while playing in docked mode.
(eddig 720p volt az is érthetetlen módon)
-
SlickAdam #4763 ja, a ket regi DS-es Zelda-t veheted. imadom mindkettöt (masodikat - Spirit Tracks - epp most tolom) -
partizan182 #4762 En a masik veglet, new 3dsXL, hoszabb meneteknél kicsit kényelmetlen a fogása. Sima dsre felfoghatatlan sok cucc van, ottanizeldák annyira nem fogtak meg, túlerőltették a stylus irányítást. Picross-t (sima vagy 3d) ajánlom még, legjobb puzzle cucc a világon. -
#4761 mario kart 7 megvan hozzá, azt a bundlet vettem meg :o)
Igazából a Zelda miatt szereztem be a kis handheld konzolt (nameg sokat utazom üzleti dolgok miatt, teljesen jó választás arra hogy esténként a hotelben játszak picit)
De örülök neki hogy pl. a DS játékok kompatibilisak a 3DS-el is, nagyon jó a fogása, igazi nintendó minőség. nekem eddig csak N64 volt, azt nagyon szerettem, de nagyon nem bántam meg. van egy varázsa a nintendo gépeinek. -
partizan182 #4760 Link between worlds, mario 3d land, fullbox, monster hunter, prof layton, mariokart.
Jóak nagyon. -
#4759 okés, most az ocarina of time-al elleszek. azonban miket szerezzek be még rá? phantom hourglass? -
Bandicoot #4758 Ezen már én is pislogtam. Wifi még nincs...De hír már jelölve..
Én tartom hogy sleep módban ha nem is tölt le de néha dolgozik a gép érthetetlenül. Emiatt van hogy a joycon elzabálódik illetve hogy random időközönként jelet kap a tv..
Egyébként ha jól olvastam a frissítésben wifi frissítés is volt. -
#4757 Erre a wifire sose fogok rájönni hogy működik. Sleep modeból mikor visszajön gép sose csatlakozik egyből, viszont a nintendo newsokat valahogy megkapom sleep modeba és az fw updatet is lekapta, mert csak telepíteni kellett. Viszont splatoont elkezdtem tölteni és direkt beraktam sleepbe, de úgy meg nem töltötte tovább. Szóval nem értem, ha sleepből visszatérés után nincs net egyből, akkor hogy kaptam meg fw updatet meg a newsokat is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.30. 00:38:29 -
Bandicoot #4756 -
#4755 Belenéztem a Snake Pass-ba: tv-n egész jól néz ki, handheld még nem próbáltam. Az irányítást szokni kell, ez a bambuszokra tekeredés nem egyszerű. Mindent összeszedni sem lesz az, ezt már most látni
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.29. 22:34:56 -
Pio #4754 Futáshoz használt zenei mixetekhez ajánlom hozzáadni ezt a számot és a random sorrendben lejátszást. Garantáltan új erőre kaptok tőle. :D
-
#4753 Sziasztok, az miért lehet hogy nem tudom letölteni Xenoblade X-hez a data packokat? eShop-ban downloadable content-nél nem hoz be semmit. Magyar account gond lehet? -
Pio #4752 Has been heroes és Snake Pass se lett túl kiemelkedő darab a kritikák alapján.
Viszont hogy tele volt tolva az internet azzal, hogy k*csög nintendo drágábban fogja adni a snake passt, mint mások. Nos, nekem baromira ugyan az az ár steamen és nintendo store-ban is.
Ha azonosak lesznek az árak akkor viszont tutibiztos, hogy inkább switchre veszem az indie-ket, mert azok úgyse a csutkára húzott grafikáról szólnak és így hordozható is lesz. -
Negritis #4751 has been heroes-t próbálta már valaki? -
#4750 Én már töltöm is lefelé :) -
Bandicoot #4749 Ezt fizukor veszem Switchre. Utazáshoz szuper! -
#4748 -
#4747 Használd egészséggel!
Én eddig egy ds-emre se tettem fóliát (és volt/van pár) és nem igazán karcolódtak. Nyilván ez attól függ ki mennyire vehemensen állítja bele a stylust, de normál használat mellett nem hinném, hogy nagyon indokolt a fólia. (ha kisgyerek is használja majd, akkor már inkább)
A kártyák érintkezője legyen tiszta, amúgy ezzel se volt sose gondom. -
#4746 sziasztok,
egy nintendo 2DS boldog tulajdonosa lettem (mario kart 7 bundle, kék-fekete)
+ zelda: ocarina of time :)
okamiden érdekelne eladó ha van. na sziasztok!
ja meg pár kérdés: rendeltem be még hozzá keménytokot + fóliát. a kijelző fólia nélkül mennyire kényes?
plusz a cartridge mennyire sérülékeny, használat során mennyire amortizálódik?
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.03.29. 16:55:43 -
Bandicoot #4745 Igen. Install még lehet.
Meglátjuk.
A 7 giga titok marad addig ugyanakkor továbbra is fennáll hogy ha 20 giga akkor digiten miért 7 gigát írnak mikor az ezesetben valótlan.
Ha pedig 7 giga akkor mi történt. Arra tudnék még tippelni hogy a wiiu verzióban a hang vagy videófájlok tömörítetlensége (avagy gyenge tömörítése) okozta ezt a méretet és ezt orvosolták. Ilyenre már volt példa a történelem folyamán pc-n is mikor egy játék ordítóan magas tárhely szükségletét a userek orvosolták azzal hogy letömörítették a videókat - anélkül hogy a látványa sínylette volna. -
partizan182 #4744 Fasza. Sámánok ezek a WBnél? Hogy lett 7 giga? Gondolom incentive volt hogy 8-as cartridgere raferjenek. Mindenjó haa vége jó. (Rosszmáj kapitány: továbbra sem cáfolják hogy +13 giga hely kellene a memóban)
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.03.29. 07:55:46 -
Bandicoot #4743 Na itt a teljes válasz a warnertől.
A csomagolók hibája a fizikai fullos. -
partizan182 #4742 Na az lenne a vilag szegyene ha a maradek 13 gigat az appen (jatekon) belul lehetne csak lekapni (tehat az alap installer igy marad 7 gigas fuggetlenul h digit vagy kazetta). Destiny tolta ugyanezt, in-game peccselt (igy megkerulve a psn/live peccs kovetelmenyeit), fasza volt 5 percig nezni alkalmankent az updating feliratot (persze hatterben nem toltott). -
Bandicoot #4741 Igaz alá van írva digitnél hogy lehetséges hogy több tárhelyre lesz szükséged mint amit írnak....De basszus a savegame és egyéb dolgok után tényleg annyira bohóc irányba megyünk hogy egy szaros digit kiírásnál sem tudják odaírni mégis mennyi helyre van szükséged?...