9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    A Snake Pass support válaszolt:

"​Hi Norbert,

Thanks for getting in touch with us. So, just wanting to let you know that, time trial mode is certainly coming to the Nintendo Switch, as well as leaderboards. As for an ETA - we're not able to give one just yet...all we can say is...Stay Tuned ;)

Kind Regards
    - James"

• Bandicoot
    90+ óra.
    72 shrine
    137 korok
    2 beast
    És még 5 szektor teljesen felfedezetlen + egy majdnem befejezve + egy csak "letornyozva tehát kb 6.25 szektor felfedezetlen.:)
  • Pio
    Kis spoiler.

70 óra fölött járok, 3 beast, ~60 shrine és ~60 korok.
    Elnézve a maximalista órákat how long to beaten (most, hogy a horizonos trollokat kigyalulták az adatbázisból, ugyanis nem csak a metacriticet trollkodták tele 0 ponttal, hanem a zeldát is ilyen 5-10 órákkal, én komolyan nem értem ezt a dolgot...) az a 150-200 óra teljesen reálisnak tűnik, de tuti, hogy a korokokat guide nélkül nem lehet összeszedni, kevés arra 1 ember, hogy mindet megtalálja magától. Tartok tőle, hogy a végén néhány shrine-hoz is kelleni fog majd a guide (azt már tudom, hogy 120 van).

Jelenleg a Kass-os szálra vagyok rágyógyulva, mert szerintem ott lesz valami szép reunion/happy end, ugyanis Kass azt mondta, hogy addig nem térhet haza, amíg minden legenda végére nem jár, odahaza pedig segítettem összeterelni a családját és a felesége nagyon aggódik érte.
    Csak azért nem túl egyszerű megtalálni Kass rejtvényeit :D Eddig 7-et találtam, mindegyik nagyon elmés és ad 1-1 shrine-t, szóval ajánlom másnak is.
    Netes walkthrough-t továbbra se nézek, szerintem előbb utóbb meglesz az magamtól is. :)

Ez előtt pedig a saját házas questláncot fejeztem be, nagyon szép kis aranyos történetté dagardt, ami egy kicsit rámutatott arra, hogy Link miért akkora szeretett hős a világ lakóinak a szemében, ezt is ajánlom mindenkinek. Ne számítsatok epik fordulatokra vagy lore-atombombára, egyszerűen egy kedves, szerethető, szép történet, amit érdemes végigcsinálni, egy kicsit melengeti az ember szívét.
  • TDC Geronimo
    loool pont ma jártam itt és egyesével irtottam őket. Ez eszembe se jutott :D

• Negritis
  • TDC Geronimo
    Tippre még olyan 50 óra kb hátra van

Szerintem én olyan játékkal még nem játszottam ahol ennyi idő után ne lett volna olyan rész, amit legalább kicsit ne untam volna.
  • TDC Geronimo
    Áh ez a játék istenem. 60+ óra és még mindig friss az élmény. Egy másodpercre se unatkoztam. Most jártam korok forestbe és csináltam shrine questeket ott. Mind nagyon ötletes volt. Ja és combat is sokkal szmútabb a patch óta. Repkednek villámok, tűz, sok ellenfél és nem röcög.
  • Bandicoot
    Én bevittem ma melóba a stuffot és amíg nem volt munka kint ültünk cég kertjében asztalon a switch és felváltva toltuk a king of fighters 98-at egymás ellen..
  • TDC Geronimo
    De jó idő van kint végre. Azt hiszem kiülök a kertbe...zeldazni
  • n000rbi
    Meglehet, bár azt hiszem valami önjelölt elemző számolt pixeleket és nem volt eltérés a régihez képest.
  • SlickAdam
    lehet meg lejjebb vittek a dynamic resolution-t? mer' az van benne ugye
  • n000rbi
    Kíváncsiság, hogy hogyan sikerült elérni, hátha ők látnak valamit, amit mi nem.
  • TDC Geronimo
    Minek még elemzés? :)

Elég annyi hogy jobb jóval. Azok a droppok amik vannak már nem gáz és más játékban is van ennyi bőven.
  • n000rbi
    Remélem a DF hamarosan csinál egy elemzést, bár azt már most is tudjuk, hogy jobban fut és ennek ellenére nem látszik rajta downgrade.
  • TDC Geronimo
    Lehet az az fw bug javítás segített amiről a fast rmx devek beszéltek bár nem hinném.
  • tigeroo
    Jófogáson most van fennt egy vámosgyörki hirdetés, N64 + Super Mario 64 10.000 Ft-ért.
  • n000rbi
    Egyébként lehetséges, hogy az 1.1.1 előtt alacsonyabb órajelen ment Zeldánál docked módban a gép? Lehet csak mert késő este játszottam lehalkított hangcuccal, de tegnap este úgy tűnt, mintha jobban pörgetné a ventit. (igazából nehezen tudom elhinni, hogy japók képesek voltak valamit optimalizálni és nem bruteforce-szal oldották meg:D)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.03. 07:35:24
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Tegnap lement a sivatagos divine beast. Jó sok shrine quest volt elrejtve azon a részen :)
  • balee4

:D
  • Pio
    Nekem nem volt komoly bajom a patch előtt se a futással, maximum a korok forest volt gázos. A patch óta ott is teljesen oké.
  • balee4
    Baromi jó kis game, de tényleg nem könnyű, 1-2 coin nagyon szemét helyen van.
  • TDC Geronimo
    előbb harcoltam lizard campbe vagy 8 ellenfél ellen és meg se reccent
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Én tegnap. Sokkal jobban fut.
  • SlickAdam
    mehh
  • SlickAdam

ismerös :D
  • Totti5
    Ma peccselt.

Megnéztem a várost, ugyan olyan.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Zeldat tolta valaki patch után?
  • Bandicoot
    Ez a Snake Pass ez nagyonjóóóó,csak a kamerakezelés/kígyókezelés tud idegölő lenni mikor a bambuszokon kell végigevickélni 1-1 tallérért és leeshetünk a francba....
  • Bandicoot
    Ezért mondom sokaknak ezért nem tűnik fel. Rengeteg embernél akik tv-re dugták előjött és csak a hdmi-cec kikapcsolása segített a tévén mert úgy hiába dob jelet a gép, nem vált a tv. Samun feltűnő mert mint mondtam bugos az opció a tv-ben..:D
  • TDC Geronimo
    Ja hát nekem erősítőbe van dugva a UPC is meg a konzolok is és egy helyre megy minden így alkalma sincs átváltásra :)
  • Bandicoot
    Pedig a jelküldés állítólag mindenkinél van hiába offolod a power state dolgos a Switch menüben. Csak Samsungon mégjobban kijön mert a KS széria pár frissítés óta bugosan kezeli a hdmi cec-t és hiába lövöm le a tévén, aktív marad és átkapcsol a tv amint új jelet kap. Komplett fórumok vannak erről.:)
  • TDC Geronimo
    Nekem tvre nem küld jelet random az nálam sincs. Ez a merülés most fordult elő először
  • Bandicoot
    Teljesen random ahogy a jelküldés is a tévére.
    Nekem a jobb joycon merült le a múltkor. A dokkolóban a tévére a jelet van hogy órákon át nem is küldi. Van hogy 5 percenként.
    De a csutkára merülés nekem is még csak egyszer volt, kisebb merülés többször de volt hogy nem merült semmit...

Valami még biztos nem százas mert a tévére dokkolóban automatán jelet küld a switch sleep módban....
  • Pio
    Nálam szerencsére nincs ilyen probléma, amit emlegettek, hogy magától bekapcsolgat a gép, mert szó nélkül merülnek a joyconok.

Zelda peccs pedig elvileg switchen közel teljesen megoldja a ritka FPS drop problémát még Korok foresben, dokkolva is. Wii U-n még így se tökéletes, de nagyon sokat javult a helyzet.
  • TDC Geronimo
    Nekem is ez volt az első alkalom
  • Totti5
    Nem peccselt.
  • n000rbi
    Érdekes. Most direkt megnéztem a szürke pár joyconokat, amiket hét elején töltöttem és be se voltak kapcsolva: fullon van mindkettő. (a színeseket használtam, azok most 3/4-en kb.)