9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Bandicoot
    Én bevittem ma melóba a stuffot és amíg nem volt munka kint ültünk cég kertjében asztalon a switch és felváltva toltuk a king of fighters 98-at egymás ellen..
  • TDC Geronimo
    De jó idő van kint végre. Azt hiszem kiülök a kertbe...zeldazni
  • n000rbi
    Meglehet, bár azt hiszem valami önjelölt elemző számolt pixeleket és nem volt eltérés a régihez képest.
  • SlickAdam
    lehet meg lejjebb vittek a dynamic resolution-t? mer' az van benne ugye
  • n000rbi
    Kíváncsiság, hogy hogyan sikerült elérni, hátha ők látnak valamit, amit mi nem.
  • TDC Geronimo
    Minek még elemzés? :)

Elég annyi hogy jobb jóval. Azok a droppok amik vannak már nem gáz és más játékban is van ennyi bőven.
  • n000rbi
    Remélem a DF hamarosan csinál egy elemzést, bár azt már most is tudjuk, hogy jobban fut és ennek ellenére nem látszik rajta downgrade.
  • TDC Geronimo
    Lehet az az fw bug javítás segített amiről a fast rmx devek beszéltek bár nem hinném.
  • tigeroo
    Jófogáson most van fennt egy vámosgyörki hirdetés, N64 + Super Mario 64 10.000 Ft-ért.
  • n000rbi
    Egyébként lehetséges, hogy az 1.1.1 előtt alacsonyabb órajelen ment Zeldánál docked módban a gép? Lehet csak mert késő este játszottam lehalkított hangcuccal, de tegnap este úgy tűnt, mintha jobban pörgetné a ventit. (igazából nehezen tudom elhinni, hogy japók képesek voltak valamit optimalizálni és nem bruteforce-szal oldották meg:D)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.03. 07:35:24
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Tegnap lement a sivatagos divine beast. Jó sok shrine quest volt elrejtve azon a részen :)
  • balee4

:D
  • Pio
    Nekem nem volt komoly bajom a patch előtt se a futással, maximum a korok forest volt gázos. A patch óta ott is teljesen oké.
  • balee4
    Baromi jó kis game, de tényleg nem könnyű, 1-2 coin nagyon szemét helyen van.
  • TDC Geronimo
    előbb harcoltam lizard campbe vagy 8 ellenfél ellen és meg se reccent
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Én tegnap. Sokkal jobban fut.
  • SlickAdam
    mehh
  • SlickAdam

ismerös :D
  • Totti5
    Ma peccselt.

Megnéztem a várost, ugyan olyan.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Zeldat tolta valaki patch után?
  • Bandicoot
    Ez a Snake Pass ez nagyonjóóóó,csak a kamerakezelés/kígyókezelés tud idegölő lenni mikor a bambuszokon kell végigevickélni 1-1 tallérért és leeshetünk a francba....
  • Bandicoot
    Ezért mondom sokaknak ezért nem tűnik fel. Rengeteg embernél akik tv-re dugták előjött és csak a hdmi-cec kikapcsolása segített a tévén mert úgy hiába dob jelet a gép, nem vált a tv. Samun feltűnő mert mint mondtam bugos az opció a tv-ben..:D
  • TDC Geronimo
    Ja hát nekem erősítőbe van dugva a UPC is meg a konzolok is és egy helyre megy minden így alkalma sincs átváltásra :)
  • Bandicoot
    Pedig a jelküldés állítólag mindenkinél van hiába offolod a power state dolgos a Switch menüben. Csak Samsungon mégjobban kijön mert a KS széria pár frissítés óta bugosan kezeli a hdmi cec-t és hiába lövöm le a tévén, aktív marad és átkapcsol a tv amint új jelet kap. Komplett fórumok vannak erről.:)
  • TDC Geronimo
    Nekem tvre nem küld jelet random az nálam sincs. Ez a merülés most fordult elő először
  • Bandicoot
    Teljesen random ahogy a jelküldés is a tévére.
    Nekem a jobb joycon merült le a múltkor. A dokkolóban a tévére a jelet van hogy órákon át nem is küldi. Van hogy 5 percenként.
    De a csutkára merülés nekem is még csak egyszer volt, kisebb merülés többször de volt hogy nem merült semmit...

Valami még biztos nem százas mert a tévére dokkolóban automatán jelet küld a switch sleep módban....
  • Pio
    Nálam szerencsére nincs ilyen probléma, amit emlegettek, hogy magától bekapcsolgat a gép, mert szó nélkül merülnek a joyconok.

Zelda peccs pedig elvileg switchen közel teljesen megoldja a ritka FPS drop problémát még Korok foresben, dokkolva is. Wii U-n még így se tökéletes, de nagyon sokat javult a helyzet.
  • TDC Geronimo
    Nekem is ez volt az első alkalom
  • Totti5
    Nem peccselt.
  • n000rbi
    Érdekes. Most direkt megnéztem a szürke pár joyconokat, amiket hét elején töltöttem és be se voltak kapcsolva: fullon van mindkettő. (a színeseket használtam, azok most 3/4-en kb.)
  • TDC Geronimo
    Mindig leszedem. gripen volt és 2 nap alatt nem használtam mégis csontra merült a bal
  • SlickAdam
    tottus majd jelents mán az uj pöccs következmenyeiröl plíz! :)
  • n000rbi
    Ha feltöltöttek a joyconok, akkor szedd le őket róla. Nekem már úton van a 4 joycont töltő állvány, így már csak handheld módban fogom a gépre tenni őket.
  • Bandicoot
    Mondtam random jelet küld a tévének és joyconnak egyaránt - ami ettöl merül főleg az egyik fele...
    És sleep módban le is tölt amúgy a gép, ráadásul gyorsabban mint ébren.
  • TDC Geronimo
    wtf mondom bekapcsolom gépet megnézem patchet erre teljesen le volt merülve bal joyom amíg a jobb fullon volt pedig pár napja töltöttem fel
  • TDC Geronimo
    Amúgy még van vagy 50+ órám a játékban biztos, mert 6 zóna még felfedezésre vár :D
  • TDC Geronimo
    most néztem :O