9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Bandicoot #4820 Én bevittem ma melóba a stuffot és amíg nem volt munka kint ültünk cég kertjében asztalon a switch és felváltva toltuk a king of fighters 98-at egymás ellen.. -
#4819 De jó idő van kint végre. Azt hiszem kiülök a kertbe...zeldazni -
#4818 Meglehet, bár azt hiszem valami önjelölt elemző számolt pixeleket és nem volt eltérés a régihez képest. -
SlickAdam #4817 lehet meg lejjebb vittek a dynamic resolution-t? mer' az van benne ugye -
#4816 Kíváncsiság, hogy hogyan sikerült elérni, hátha ők látnak valamit, amit mi nem. -
#4815 Minek még elemzés? :)
Elég annyi hogy jobb jóval. Azok a droppok amik vannak már nem gáz és más játékban is van ennyi bőven. -
#4814 Remélem a DF hamarosan csinál egy elemzést, bár azt már most is tudjuk, hogy jobban fut és ennek ellenére nem látszik rajta downgrade. -
#4813 Lehet az az fw bug javítás segített amiről a fast rmx devek beszéltek bár nem hinném. -
#4812 Jófogáson most van fennt egy vámosgyörki hirdetés, N64 + Super Mario 64 10.000 Ft-ért. -
#4811 Egyébként lehetséges, hogy az 1.1.1 előtt alacsonyabb órajelen ment Zeldánál docked módban a gép? Lehet csak mert késő este játszottam lehalkított hangcuccal, de tegnap este úgy tűnt, mintha jobban pörgetné a ventit. (igazából nehezen tudom elhinni, hogy japók képesek voltak valamit optimalizálni és nem bruteforce-szal oldották meg:D)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.03. 07:35:24 -
#4810 -
#4809 Tegnap lement a sivatagos divine beast. Jó sok shrine quest volt elrejtve azon a részen :) -
:D -
Pio #4807 Nekem nem volt komoly bajom a patch előtt se a futással, maximum a korok forest volt gázos. A patch óta ott is teljesen oké. -
#4806 Baromi jó kis game, de tényleg nem könnyű, 1-2 coin nagyon szemét helyen van. -
#4805 előbb harcoltam lizard campbe vagy 8 ellenfél ellen és meg se reccent -
#4804 -
#4803 Én tegnap. Sokkal jobban fut. -
SlickAdam #4802 mehh -
SlickAdam #4801
ismerös :D
-
#4800 Ma peccselt.
Megnéztem a várost, ugyan olyan. -
#4799 -
#4798 Zeldat tolta valaki patch után? -
Bandicoot #4797 Ez a Snake Pass ez nagyonjóóóó,csak a kamerakezelés/kígyókezelés tud idegölő lenni mikor a bambuszokon kell végigevickélni 1-1 tallérért és leeshetünk a francba.... -
Bandicoot #4796 Ezért mondom sokaknak ezért nem tűnik fel. Rengeteg embernél akik tv-re dugták előjött és csak a hdmi-cec kikapcsolása segített a tévén mert úgy hiába dob jelet a gép, nem vált a tv. Samun feltűnő mert mint mondtam bugos az opció a tv-ben..:D -
#4795 Ja hát nekem erősítőbe van dugva a UPC is meg a konzolok is és egy helyre megy minden így alkalma sincs átváltásra :) -
Bandicoot #4794 Pedig a jelküldés állítólag mindenkinél van hiába offolod a power state dolgos a Switch menüben. Csak Samsungon mégjobban kijön mert a KS széria pár frissítés óta bugosan kezeli a hdmi cec-t és hiába lövöm le a tévén, aktív marad és átkapcsol a tv amint új jelet kap. Komplett fórumok vannak erről.:) -
#4793 Nekem tvre nem küld jelet random az nálam sincs. Ez a merülés most fordult elő először -
Bandicoot #4792 Teljesen random ahogy a jelküldés is a tévére.
Nekem a jobb joycon merült le a múltkor. A dokkolóban a tévére a jelet van hogy órákon át nem is küldi. Van hogy 5 percenként.
De a csutkára merülés nekem is még csak egyszer volt, kisebb merülés többször de volt hogy nem merült semmit...
Valami még biztos nem százas mert a tévére dokkolóban automatán jelet küld a switch sleep módban.... -
Pio #4791 Nálam szerencsére nincs ilyen probléma, amit emlegettek, hogy magától bekapcsolgat a gép, mert szó nélkül merülnek a joyconok.
Zelda peccs pedig elvileg switchen közel teljesen megoldja a ritka FPS drop problémát még Korok foresben, dokkolva is. Wii U-n még így se tökéletes, de nagyon sokat javult a helyzet. -
#4790 Nekem is ez volt az első alkalom -
#4789 Nem peccselt. -
#4788 Érdekes. Most direkt megnéztem a szürke pár joyconokat, amiket hét elején töltöttem és be se voltak kapcsolva: fullon van mindkettő. (a színeseket használtam, azok most 3/4-en kb.) -
#4787 Mindig leszedem. gripen volt és 2 nap alatt nem használtam mégis csontra merült a bal -
SlickAdam #4786 tottus majd jelents mán az uj pöccs következmenyeiröl plíz! :) -
#4785 Ha feltöltöttek a joyconok, akkor szedd le őket róla. Nekem már úton van a 4 joycont töltő állvány, így már csak handheld módban fogom a gépre tenni őket. -
Bandicoot #4784 Mondtam random jelet küld a tévének és joyconnak egyaránt - ami ettöl merül főleg az egyik fele...
És sleep módban le is tölt amúgy a gép, ráadásul gyorsabban mint ébren. -
#4783 wtf mondom bekapcsolom gépet megnézem patchet erre teljesen le volt merülve bal joyom amíg a jobb fullon volt pedig pár napja töltöttem fel -
#4782 Amúgy még van vagy 50+ órám a játékban biztos, mert 6 zóna még felfedezésre vár :D -
#4781 most néztem :O