9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Negritis
    nekem személy szerint nincs még (!!!!!!!!!!) Switch-em így annyira nem vágom
    öcsémnek van de azt kb 2x láttam akkor is asztalon toltunk Snippetclips-et

én is szkeptikus vagyok hogy mi okozhatta ezt, ezért gondoltam hogy megkérdezem
    mert eléggé hot topic most pcgameren, redditen és gamestaron is már
  • SlickAdam
    meleg s(and)witch :D höhö
  • Bandicoot
    Nettó baromságnak tartom. Olyat is írt valaki hogy kézben ami végképp fail.
    1. Ha kézben mikor lamgyos így hajolna el lehet képzelni milyen lenne dokkolóban.
    2. A dokkolóban így hajolna be sem férne a dokkolóba. Így is egy fólia és már szorosan megy bele. Vagyis hogy hajlott meg benne mikor áll mint Katiban a gyerek?:)
    3. Milyen érdekes hogy redditen bejelentkezik valaki egy sántító sztorival és hirtelen előkerül egy rakás madár akik eddig nem szóltak de pont ugyan ez a bajuk...:)
    Persze kép az csak 1 van. És bármi okozhatta ezt a meghajlást - csak nem a dokkolóban meleg switch...
  • TDC Geronimo
    Megint milyen shrine trialok voltak... Komolyan mondom nem értem a végére, de nálam ez már GOAT státusz.
  • ppista
    Na az még egy belterjes brigád, az önjelölt prófétájukkal együtt. Feltéve ha még ott van, és nem a Lipótmezön.
  • SlickAdam
    "Egy kereskedelmi forgalomban jelenleg, az alábbi klipben ajánlott konfiguráció töredékéért, kapható cucc megvételével simán Zelda-zhat boldog-boldogtalan, ezek a pöcsök meg ezzel kinlódnak. Mi a francnak?"

en nem vagyok a pöcös vér istván, de azert ezt gondold át újra! :)
    én spec nem veszek prototipust egyelöre, wiiu-n pedig borzalom a cucc (igen totti, tudom, hogy jatszhato). ugyhogy ha ilyen tempoban halad az emu fejlesztese, akkor azon lesz letolva (ettöl meg fogok erte fizetni, megy mr. polc-ra). ha meg nem, akkor karikor szviccs, kesz.
  • ppista
    Egy 3DO játék emulálását elfogadom, hiszen mind a hardver, mind a szoftver nem kapható boltokban és be sem szerezhetö nagyrészük.
    Na de egy Switch, vagy WiiU még itt van a nyakunkon.
    Szóval pénzért. Nem vagyok egy kárörvendö, de örülnék ha a japánok megfingatnák öket. Na meg azt a sok majmot, aki feltöri a zsir új pécés játékot. Beteg egy világ az. Örülök hogy nincs közöm hozzá.
  • SlickAdam
    onnan van
  • Pio
    Nagyon komoly pénzért csinálják, patreonon 30ezer dollár felett járnak, vagyis több, mint havi 10 millió forintot kapnak random emberektől arra, hogy csinálják meg a pécés zeldát.

Egyébként az emulátoroknak van létjogosultsága, mert így lehet nosztalgiázni már rég kihalt konzolok játékaival.

Az a baj, hogy itt ez elment egy pénzkereseti lehetőségbe. Gyakorlatilag már rég nem a wii u emuláción dolgoznak csak azon, hogy a zelda működjön és azon belül is inkább azon, hogy fasza videókat lehessen róla összevágni, hogy minél ígéretesebben nézzen ki és minél többen támogassák őket a patreonon. Ha egy picit utánaolvas az ember egyből kiderül, hogy noha a videó azt láttatja, hogy a játék már közel tökéletes valójában baromi messze van tőle, questek, mechanikák nem működnek, bugos egy csomó hardveren, 16 gigaram kell neki minimum, amd kártyákon totál rossz az egész és így tovább.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.04.04. 16:22:56
  • ppista
    Én ezt a büdös életben nem fogom megérteni. Összeül pár pécés gyógyegér, és kivagyiságból szarakodnak egy ilyennel hosszù hónapokig? Vagy pénzért csinálják, amiért a Nintendo jogosan megfingathatja öket? Vagy minek?
    Egy kereskedelmi forgalomban jelenleg, az alábbi klipben ajánlott konfiguráció töredékéért, kapható cucc megvételével simán Zelda-zhat boldog-boldogtalan, ezek a pöcsök meg ezzel kinlódnak. Mi a francnak? Rettenet taszitó számomra ez az egész.
  • TDC Geronimo
    na meglett fullos barbár set
  • TDC Geronimo
    pf mi már rég élvezzük ezt a remekművet
  • n000rbi
    Erre a leáldban csorgassátok
  • SlickAdam
    soon...
  • SlickAdam
    ja hat igen, az nem valoszinu :)
  • n000rbi
    Az a baromság, hogy elhajlik a hőtől dokkolt módban, mert ezt állítják.

Mellétettem a vonalzót, nyílegyenes, pedig 99%ban dokkolva használom. A switchet meg majd megnézem, hogy görbe-e.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.04. 13:45:22
  • TDC Geronimo
    Annyira hiányoznak a témák az OSből :(

Mennyire szép lenne ha lenne zeldas, rendes háttérrel, zenével, ikonokkal. Biztos lesz később majd, mint 3dsnél
  • SlickAdam
    (van par meggyözö kep. nem feltetlen arrol, hogy meghajlik, hanem hogy eleve hajlott a gep. tedd csak egy vonalzo melle! :D)
  • n000rbi
    Baromság.
  • n000rbi
    Simán megcserélhettem volna a userhez linkelt nintendo accokat, hogy a vásárlásaim és a Zelda mentésem is egy useren legyenek, ha "unlink nintendo account" után nem törölné azonnal a mentéseket (amiket meg ugye nem lehet backupolni) :/
  • Negritis
    valaki tapasztalta hogy meghajlik a gép?
    mer elvileg ez a legújabb balhé redditen
  • TDC Geronimo
    :)

Én majd MK8 megvétele után rakom át, mert van 7 fontom accon és átrakásnál az elveszne és jól fog jönni MK8hoz. Utána átrakom magyarra én is azt az accot
  • n000rbi
    Na mindegy, átraktam az angolt magyar régióba, a Snake Pass és a Snipperclips miatt meg fent lesz a másik magyar user is a gépen, hogy játszhassak velük.
  • n000rbi
    Hol? Mi??

Ja megvan, a nintendo.com-on az account settingsnél. Na ezt akkor nagyon elcsesztem mert én már Snake Pass-t és Snipperclipset is a magyar accomon vettem/váltottam be, ha most az angolt átrakom magyar régióba, akkor megint szopó...
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.04. 13:07:15
  • TDC Geronimo
    Miért csináltál új accot? Oldalon elvileg simán átrakható régió
  • n000rbi
    Váltottam magyar accra, ezentúl ezt használom (Zeldát már nem kezdem újra, az marad az angolon :D)

SW-7040-7993-9610

Aki itt megadta, azt szerintem bejelöltem, ha mégse, akkor nyugodtan vegyetek fel.
  • balee4
    Én is:

95+ óra
    95 shrine
    160 körüli korok
    összes beast, és ezer éve befejeztem a sztorit
    és rengeteg mellékküldi
    természetesen a térkép is rég fel van már fedezve (olyan 30-40 óránál már aktiváltam az összes tornyot)
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.04.04. 11:23:30
  • n000rbi
    Na én is akkor:

85+ óra
    75 shrine
    204 korok
    1 beast

Szegény Zelda, még nagyon sokat kell várnia rám
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.04. 10:20:19
  • Negritis
    addigra meglesz az andromeda :D
    viszont az éves bónusz még nem :D bár ettől sztem ugyanúgy behúzom az MK8al :D
  • TDC Geronimo
    szerencsére mk8 az mehet ezek mellett is. pár verseny belefér :)
  • Pio
    No way, hogy addigra a Zelda végére érjek... :(
  • TDC Geronimo
    3 hét és itt az MK8 is
  • Pio
    Köszi az utánajárást!
  • n000rbi
    A Snake Pass support válaszolt:

"​Hi Norbert,

Thanks for getting in touch with us. So, just wanting to let you know that, time trial mode is certainly coming to the Nintendo Switch, as well as leaderboards. As for an ETA - we're not able to give one just yet...all we can say is...Stay Tuned ;)

Kind Regards
    - James"

• Bandicoot
    90+ óra.
    72 shrine
    137 korok
    2 beast
    És még 5 szektor teljesen felfedezetlen + egy majdnem befejezve + egy csak "letornyozva tehát kb 6.25 szektor felfedezetlen.:)
  • Pio
    Kis spoiler.

70 óra fölött járok, 3 beast, ~60 shrine és ~60 korok.
    Elnézve a maximalista órákat how long to beaten (most, hogy a horizonos trollokat kigyalulták az adatbázisból, ugyanis nem csak a metacriticet trollkodták tele 0 ponttal, hanem a zeldát is ilyen 5-10 órákkal, én komolyan nem értem ezt a dolgot...) az a 150-200 óra teljesen reálisnak tűnik, de tuti, hogy a korokokat guide nélkül nem lehet összeszedni, kevés arra 1 ember, hogy mindet megtalálja magától. Tartok tőle, hogy a végén néhány shrine-hoz is kelleni fog majd a guide (azt már tudom, hogy 120 van).

Jelenleg a Kass-os szálra vagyok rágyógyulva, mert szerintem ott lesz valami szép reunion/happy end, ugyanis Kass azt mondta, hogy addig nem térhet haza, amíg minden legenda végére nem jár, odahaza pedig segítettem összeterelni a családját és a felesége nagyon aggódik érte.
    Csak azért nem túl egyszerű megtalálni Kass rejtvényeit :D Eddig 7-et találtam, mindegyik nagyon elmés és ad 1-1 shrine-t, szóval ajánlom másnak is.
    Netes walkthrough-t továbbra se nézek, szerintem előbb utóbb meglesz az magamtól is. :)

Ez előtt pedig a saját házas questláncot fejeztem be, nagyon szép kis aranyos történetté dagardt, ami egy kicsit rámutatott arra, hogy Link miért akkora szeretett hős a világ lakóinak a szemében, ezt is ajánlom mindenkinek. Ne számítsatok epik fordulatokra vagy lore-atombombára, egyszerűen egy kedves, szerethető, szép történet, amit érdemes végigcsinálni, egy kicsit melengeti az ember szívét.
  • TDC Geronimo
    loool pont ma jártam itt és egyesével irtottam őket. Ez eszembe se jutott :D

• Negritis
  • TDC Geronimo
    Tippre még olyan 50 óra kb hátra van

Szerintem én olyan játékkal még nem játszottam ahol ennyi idő után ne lett volna olyan rész, amit legalább kicsit ne untam volna.
  • TDC Geronimo
    Áh ez a játék istenem. 60+ óra és még mindig friss az élmény. Egy másodpercre se unatkoztam. Most jártam korok forestbe és csináltam shrine questeket ott. Mind nagyon ötletes volt. Ja és combat is sokkal szmútabb a patch óta. Repkednek villámok, tűz, sok ellenfél és nem röcög.