9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Én próbáltam, amikor kijött, tényleg jó.
  • SlickAdam
    probaltatok a Poochy & Yoshi's Wolly World-ot 3DS-en? van demo belöle.
    baromira jo, jol nez ki es 60 fremmel suhan. hiaba van meg az alap U-s jatek, lehet majd behuzom, mert ez inkabb ilyen elökapos cucc.
  • TDC Geronimo
    death mountainos divine beast
  • Bandicoot
    Megjött a lego. Még csak handheldbe toltam ott tényleg van néha 30 alatti fos. De a stuff jóóó.
  • n000rbi
    Ami jó lenne még, ha egy-egy checkpointnál is engedne kilépni, anélkül, hogy az egész pályát újra kelljen kezdened. (oké le lehet nyomni sleepbe a gépet, ha épp nincs több időd játszani, de akkor is, na :))
  • TDC Geronimo
    full verzió

• Totti5
    Tényleg benne van a kígyó
  • Bandicoot
    A Snake Pass-ra írtam.
    De ja így működik manapság a reddit.....
  • Totti5
    1 gif a redditre és száll az ige szerte. Holnap már címlapon leszel hogy rettentő bugos, élvezhetetlen a Zelda.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.07. 08:05:11
  • Bandicoot
    Én túl vagyok az első 4 pályán maxolva benne.
    Nagyon jó de ma az 5-ös pálya felb*szott mert már majdnem minden megvolt mire beszorult a kígyó feje két kő közé ahogy leestem..És sehogy sem tudtam mozdulni,csak retry segített...Ami meg nulláz...
    De több óra alatt ez volt az első ilyen bug. Nagyon jó stuff. És durva kéz-ujjkoordinációt és ügyességet igényel.
    Mellé még aranyos is.:)
  • n000rbi
    Ma volt időm egy kicsit belemerülni a Snake Pass-be. Ez bizony egy kurva jó játék. Ha az ember ráérez az irányításra, onnantól kezdve jön meg a fénye. Igényes, kellően nehéz is és végre valami egyedi

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.06. 23:15:17
  • TDC Geronimo
    Persze, már kétszer is fel kellett használnom

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 különböző shrinet nyitott meg, amikor a vízbe dobtam
  • Bandicoot
    Nem akartam így leírni nehogy meglepetés legyen....Rájöttél az mire jó?:)
  • TDC Geronimo
    Igen szedtem már fel "hullócsillagot"

Én se nagyon adok el semmit amúgy
  • Bandicoot
    Megmondom frankón,én semmit nem adok el kaján kívül...:)
    Vadászatból begyüjtüöm a prime húsokat 5 husi be a sütőbe és a termék megy eladásra. Gourmetek esetén mégtöbb cash.
    Északon bőszen le lehet vadászni 1-2 óra alatt 2-300 husit is ami gyakorlatilag megsütve 5-ösével majd eladva kész vagyon.

Más: Hullócsillagot látott már valaki illetve lekövette?:)
  • SlickAdam
    egesz jol nez ki
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Köveket érdemes megtartani vagy eladjátok? Azt vágom, hogy pl diamond kell fegyverek újrakészítéséhez stb, de rubyval meg más drágakövekkel tele az invem már és rakat pénzt tudnék vele kaszálni, de nem merem eladni őket :D
  • Bandicoot
    Holnap hozza a futár - ajánlom.
  • Totti5
    FPS analysis video on Switch. As the game keeps running in 1080p, the framerate takes a hit.
    The game runs in 1080p30 on Nintendo's latest console while docked, and in 720p30 in portable mode, thus offering a very clear image. There are however some frame drops in dense areas, especially in portable mode, but the game remains quite playable. Note that the platform phases do not seem to undergo these drops.
  • TDC Geronimo
    beszarok...meg azon is ahogy kinéz
  • n000rbi
    Ejnye, ezt is venni kell...

Fejlesztő honlapjáról:
    "The game plays fantastic on the Nintendo Switch! It runs at a smooth 60 FPS, the screen and colors in handheld mode are amazing, and it plays just as well in full HD when docked. We can’t wait to show you more!"

Egy kis gameplay switchen, baromi jól néz ki:

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.05. 10:46:10
  • n000rbi
    Na neeee

Zelda player builds flying contraption, glides across entire map

• Negritis
    szal van egy Day1 patch
  • Bandicoot
    Pff tehát ez is ilyen rémhírezés volt egytől egyig...
    Pénteken megyek érte a boltba (remélem a 13-a csak elírás).
  • TDC Geronimo
    Ja ma volt, hogy gyorsutaztam és kimentem konyhába. Mire visszaértem meg voltam halva mert széjjelcsapott a villám
  • TDC Geronimo
    So basically we've gone from rumors and panic about the Switch version being an incomplete game on cartridge that needed a 13 GB download to play and ran at 720p docked, to the reality being a complete game on cartridge that has a 500MB update and runs at 1080p docked.
  • TDC Geronimo
    Semmi meglepő nincs benne mondjuk

"Aonuma states that open-world Zelda will be the standard from now on"
  • TDC Geronimo
    első 1 óra

• TDC Geronimo
    poén volt hogy kigyulladt a kezemben a fa fegyver meg shield mikor ideértem :D
  • Totti5
    Remélem vihar lesz
  • TDC Geronimo
    megvettem fullos tűzálló ruhát, úgy nézek ki, mint iron man :D

• SlickAdam
    erröl nem tudok semmit
  • TDC Geronimo
    ma se volt semmi fps droppom és olyan gyönyörű helyeken jártam, hogy leraktam a hajam.
  • Pio
    Gondolom vastagon benne lesz a pontozásban az is, hogy kivágták belőle a bizarr rasszita youtube-er srác által szinkronizált mellékküldetéseket, főleg a blogger/youtube-er kritikákban.
  • Totti5
    Messze van a borzalomtól... órákat nyomtam a tengerparton, szigeteken, fix 30 frém volt végig. Városba nem kall harcolni, elmegy az 20al arra a kis időre. Játék lényege úgy sem ott játszódik.

Az EMU.

Engem zavar, hogy nyiltan lopásra buzdít. Mert nyilván nem fogják az emberek megvenni WiiU DVDn hogy abból image fájlt csinálva eredetivel nyomják. El lesz lopva, tömegesen... fura hogy ennek tapsolunk.

+ ki garantálja hogy makulátlan élmény lesz? ki garanálja hogy nem fogja 38 óra után úgy összeszarni magát az egész hogy kuka lesz a játék. Ki garanálja hogy az emuláció bugmentesen fogja futtatni? senki és ez rizikó, macera. Ez a játék megjelent valamire, aki akarja azon játszhat vele. N helyében már lelőttem volna őket, vagy leglábbis megkérdőjelezni az egész létét, és hogy mennyire ( nem ) legális ez.

Kívánom hogy MINDENKI játszon a játékkal aki akar. 2 lehetőség is adott rá. WiiU és Switch.
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    szerencsetlen Yooka-Laylee kap 2 es 9 között mindenfele pontokat...:( ugy tünik valaki örül, hogy gyakorlatilag a Banjoo jatekmenet visszatert (nem is igertek mast), mas meg ezert huzza le, mer' hogy ez máma kevés.

ezt csak szemelyes proba alapjan lehet eldönteni. tul nagy a szoras.

szerk.: bar nem tudom miert ide irom, Nintendo konzolra nincs is elsö körben :D na jo, ez a vattacukor topik.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.04. 18:17:16
  • Bandicoot
  • Bandicoot
    Vajh az irogató problemázók közül a kép tulaján kívül van-e gépük?:)
    Annyira szorosan van a cucc a dokkolóban kizártnak tartom hogy ilyet hajolna benne. Vagy gondolja bárki hogy a cirka 50 fokra (avagy bármennyire) melegedő cucc tud úgy deformálódni hogy a dokkolót is megfeszítse? Mert ehhez kb szét kell feszítened.
    A kijelzőre fóliát rakva már szorul enyhén a switch és nem beesik...:)