9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#4943 Super Mario 3D World atom 60 WiiUn... azt hittem ez is 60 lesz. Elképesztő hogy mennyire órási a kontraszt fejlesztő és fejlesztő közt. Mint akik két külön univerzumban vannak. -
#4942 Ledobom a hajam milyen shrine trialok vannak ritos területen. Hihetetlen jól ki vannak találva, amit előbb csináltam az volt eddig talán a legösszetettebb -
SlickAdam #4941 mert többe kerülne, mint amennyit az egesz generacio alatt keresnek a masinaval :D (Mo-n)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.11. 13:06:00 -
#4940 Ilyet miért nem látok a tvben? :)
-
SlickAdam #4939 volt kis húsvéti elö-akcinnyó amazon-on
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egyik full-kiddie, de lélekkel teli (höhö, szó szerint) és nagyon minösegi, a másik meg egy igazi klasszikus
mostanaban nagyon menö lett ez a Jókai gyerek. Jókai-Watch, Jókai-Laylee, ...
-
#4938 Az összes ilyen szar megy a DS4-el. Van rá ilyen telefont befogadó kis ráppatinható izém amivel a remoteplayt is nyomom.Tökéletes. Jobb, mint bármelyik kézicucc, mert a ds4 valóban teljes értékű, tökéletes kontroller. -
Bandicoot #4937 Nekem nem az a bajom hogy ezen akar valaki játszani.
Sokkal inkább az hogy már egy szaros telefonon is lehet csapatni a Nintendo meg mélyen kussol a virtual console-ról ami naggggyon kéne a Switchre.... -
#4936 Jó játékot a tapiszaron. Fizikai gombok, analóg kar nélkül nem lehet normálisan játszani semmit, ami nem kimondottan erre lett kitalálva. -
Negritis #4935 -
SlickAdam #4934 Unity ellenére ugy tünik jo lett technoban minden gépre. de pöcön ajánlott, mert nem kell neki brutal gép.
-
Pio #4933 nálunk ez 12->13 éjfél lesz, ha valaki esetleg élőben követné. -
#4932 Egy smash bros port remélem idén belefér, mert az nekem kimaradt wii ura és érdekelne. -
#4931 Armsot meglátjuk, splatoont meg ki kéne próbálnom majd pro kontrollerrel, mert joyconnal nekem az kényelmetlen volt. -
#4930 "mainly" -
SlickAdam #4929 ARMS-ra vagy Splatoon-ra? :) -
#4928 hype! :D -
#4927 -
#4926 18-án ez is jön. Én nagyon várom, szimpatikus a csapat hozzáállása.
Wonder Boy: The Dragon's Trap
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.10. 15:03:55 -
#4925 Ezeke meg spanyol gameplayek. Érdekes lesz a dupla-item :)
Mario Kart 8 Deluxe - Gameplay 1080p60 150cc
Mario Kart 8 Deluxe - Gameplay 1080p60 Battle mode
-
SlickAdam #4924 az mondjuk biztos, hogy ha lenne meg vagy 2-3 AAA 1st party jatek a polcokon, innen se venne meg SENKI.:D
pedig jo cucc. -
#4923 Azéme nintendora nincs játék, muszáj volt megvennie mindenkinek. -
#4922 Switch version of Lego City Undercover outsells PS4 and Xbone versions in its debut week in the UK
Na ez legalább jó hír a 3rd partyk felé. -
Negritis #4921 én tuti h veszek kapásból
amint kijátszottam az ME:A-t elkezdek gondolkodni hogy mikor jöjjön a Switch :D -
#4920 Nagyon szemezek a pro kontrollerrel. Lehet nyáron veszek egyet -
#4919 heh? :D -
SlickAdam #4918 "Ez 720pbe is gyönyörű volt wiiun"
honnét tudod...?
uj vas, uj kütyü, maris jó-e, mi? -
#4917 Hát ez ilyen :) -
#4916 Jól néz ki, kár, hogy a Zeldát le se tudom rakni :D -
#4915 Lehet majd jó kis sgs battlekat szervezni, előre látom nagy móka lesz :D -
#4914 Ez 720pbe is gyönyörű volt wiiun, de full hdba még finomabb lesz
(vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas német nyelvű videó ) -
#4913 Az őszi DLCben vajon lesz új zóna is? Írják, hogy új story meg dungeon stb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.09. 21:04:48 -
Negritis #4912 SC-s videóikat is imádom :D mondjuk nemtom ez mennyire spoileres :D -
#4911 Nintendo talks Switch – origins / creation, going with one screen, name, online play, January event, much more -
-
Bandicoot #4909 Ott lehet.... -
#4908 PS4-en tolom, és kb. 20-30 másodperc a töltési idő. -
SlickAdam #4907 tehat maradt a borzalom WiiU-s töltesi idö (vegigjatszottam)... mehh -
Bandicoot #4906 Lego Undercover:
A játék szuper DE!
A töltésidő nem tudom mennyi lehetett wiiu-n de ha ez az improved akkor van baj. 1-2 perces töltések vannak.
Framerate handheldben leleesik 30-ról. Dokkolóban korrekt. Rtkál láttam esést. Viszont osztott képen szerintem kb sehol sincs meg a 30. Olyan 25 lehet végig. Eléggé viszi az élményt így a coop...
És vannak bugok is. Kapásból az első komolyabb küldetésben "beragadt" az autó és csak ment előre videó után teligázon kiszállni sem tudtam. Csak load segített. -
#4905 Most vettem észre, hogy a havas részeknél a hidegben Linknek piros az arca meg az orra a hidegtől -
#4904 Hát csinál fura doglokat mostanában ez a gép. Múltkor ugye a bal joy merült le teljesen a semmitől. Most pedig a jobb desynchelt töltés után, de úgy hogy hiába raktam konzolra rá joyt akkor se synchelt csak a gomb megnyomása után.