9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Bandicoot #4990 Hümmm..Pc-vel mennyire kompatibilis? Ha tényleg olyan jó és pc-vel is működik akár a régebbi címekkel is hibátlanul mint a One gamepad akkor lehet cserélem.... -
Pio #4989 Bezonyám. Állítólag az elite xbox one kontrollerrel nem ér fel, de én sima xbox one kontroller helyett ismán ezt használom, baromi jó. -
Biztos nagyon jó volt tapifonon ahova készült anno. Van demója Xboxon, hát én ebbe semmi Zeldát nem találtam ( tény hogy nem is vagyok Zelda szaki ) és nagyon mást sem. -
zelda klón
-
lesz 3as boost deluxe mk8ba :)
-
omg legkényelmesebb kontroller ever? Ez az első benyomás
-
-
na pro kontroller test :) -
Negritis #4982 az utolsó 2-3 perc már a BotW-ről szól -
Negritis #4981 -
Neon Yellow joy-con és battery pack érkezik júniusban (ez utóbbit nem igazán értem...)
-
SlickAdam #4979 tartalmas Direct volt. a Switch szekcio sztem egy nagy mehhhh volt (Minecraft + Splatton 2 erdekes reszemröl), viszont 3DS-t meg jol megtoljak, aminek baromira örülök. nem szamit a tekno ugye, megis "mindenki" benne van mar a Switch seggeben nyakig. allnak sorban, mint a hülyek azert az 1 Zelda-ert (TUDOM, el se kezdjetek gepelni!), es 3DS-böl meg mar alig arulnak Amazon-on, pedig meg el es virul
Hey! Pikmin - kiralysag. Pikmin mindig joak
Ever Oasis - szinten. legendas producertöl
Monster Hunter Stories - jol nez ki és akar meg jol is elsülhet
Jókai Faliórája 2 - ez vmi speci résznek tünik, figyelem
Miitopia - total agymenes, szinten radaron
Fire Emblem - alap
lehet 2018 lesz a Switch-böl :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.13. 08:04:54 -
Negritis #4978 ezt talán jobb visszanézni:
info-ban timestampek hogy mikor mi történt -
Jaja. Mondjuk számomra egy Galaxy HD is megaton lenne, szívesebben játszanám Switchen (tudom, ott a dolphin, de nekem meg nincs erre alkalmas pc-m) -
E3 előtt 2 hónappal senki se várt megatonra, max gafon :)
Arms tetszik, splatoon 2 coop modenak nagyon örülök és mintha szépült is volna a játék. Havonta jön 1st party játék -
Ezt lezavarták. Megaton nem volt, legalábbis számomra, de nem tétlenkednek a fejlesztők, kezd jönni a kontent a gépre. -
na pve horda mód splatoon 2be :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.13. 00:36:21 -
Ebből az armsból jöhetne demo, jópofának tűnik -
Amúgy a 4chan leak megint igaz volt lol -
ja folyamatosan jönnek a bejelentések :D
Tetszik az új direct design és az is hogy ez a csávó vezeti. -
Beszarok, mennyire tolják a 3ds-t. -
-
ki nézi directet? :) -
LOL :D Jó a cucc, az tény. Ma is a buszon nyomtam a Zeldát végig, aztán azon kaptam magam, hogy megérkeztem, de nem akartam leszállni XD Veszélyes a cucc. -
Pio #4966 Amerika, szerda reggel, 40 nappal a switch launch után (switch szállítmányt vár az adott bolt):
-
Éjfélkor ma direct! -
Na holnapra meg is jön. Kíváncsi leszek rá a sok pozitív vélemény után. -
na pro kontrollert berendeltem platinumból elvileg van is náluk raktáron -
Ötletes shrine skip
Hihetetlen milyen lehetőségek vannak a játékban :D -
Negritis #4961 nice :D -
Most nézem USbe rendes sorok állnak még most is NY-i store előtt, mert ma kaptak switchet :D -
:D -
Ja, pont ezért a banpls :) Senki nem tudja megint, min csiszoltak.
Mindenesetre a játék továbbra is meglep:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ma elértem a death mountain lábához, ott a fortyogó vizes rész, na mondom,
lássuk, erre figyeltek-e... és basszameg nem lehet a forró vízre jégoszlopot csinálni
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.12. 12:59:47 -
2 az nintendo finanszírozású, az biztos nem lesz pcn -
összes patch note ez volt :) -
Zelda BOTW Patch 1.1.2 released
Adjustments have been made to make for a more pleasant gaming experience.
-
Negritis #4954 hát, ha tippelnem kéne épp vagy a 3on dolgoznak, vagy azon hogy a 2 is mehessen PC-re
különben meglepne a bőven baráti 20€s ár
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.04.12. 07:07:06 -
Kár érte pedig a játék nagyon jónak tűnik. Gyönyörű és jó kis oldschool platformer, de ezek a hangok... Majd ha kipatchelik megveszem -
Annak mi köze a 2 switches portjához? :) -
Negritis #4951 hát. mivel ma jött ki az 1 PC-re sztem nem