9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    "Ettől függetlenül birizgálja az agyam a switch."

miert is? szegényeknek is lehet ám adni pénzt, ha tul sok van.:)
  • SlickAdam
    tehat az 1080p-s jatekkal tolod FELSKALAZVA 4K-ra. nemmindegy.:)
  • TDC Geronimo
    Akkor teljesen egyértelmű, hogy neked nem kell switch
  • Ulthane
    MEA karakteranimáció botrány. Az tény, meg szaggat időnként, meg popupol...Na ja, de látványvilágra, az armor, a fegyverek stb. hááát, az odaver zeldácskának, az tuti.

Komoly játék, komoly játék. Nekem Mario bugyutácska játék, minden formájában, meg recsit és klenk is, meg a hasonlók. Lehet, hogy szórakoztató, de nem komoly. Komoly játék a Bloodborne, meg a DaS-sorozat, meg a Battlefield 1 és a Dishonored (ami egyébként nem tetszik egyáltalán).

Na, ilyenek nem jönnek szviccsre, tudom, jön a Skyrim, no de bakker, ha már választhatok, azt megint inkább PS4-en tolom, nem 720p-ben szviccsen, érted?!

Ettől függetlenül birizgálja az agyam a switch. A Wii meg a U totál hidegen hagyott.
  • Ulthane
    A 4K tévémen Pro-val.
  • TDC Geronimo
    zelda sokkal jobban néz ki számomra, mint az andromeda.

A most megjelenő MK8ról meg már ne is beszéljünk

"Komoly játék meg nem Switch-re jön"

Ez a kijelentés meg vicces. 2 hónap alatt 2 ex jött, 94 és 98as metával. Biztos ratyadékok meg kiddy játékok, de ezekből legalább nem ömlik a fos.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.21. 12:28:34
  • SlickAdam
    van akinek a márveldíszí filmek a filmek.
    ugyhogy erre felesleges is több szót vesztegetni. neki a rednekk, trendi játékok a komoly játékok. cukormázas hígfos.
  • Totti5
    "Komoly játék meg nem Switch-re jön"

Erősen tévedés van még mindig arról hogy mi a "komoly" játék.
  • Totti5
    PS4en lowfrémmel folyamatos átvezető textúra popinnel? Annyira akarom játszani, annyira szeretném élvezni, de nem tudom. Porosodok, mert gyenge a teknó PS4 Prón. Csak javítják egyszer.
  • tigeroo
    zelda = art
    me:a = jelenleg egy bughalmaz

mintha egy almát hasonlítanál össze dekorációs mű almával
  • Negritis
    én szeretem az andromeda-t, de a zelda szebb nála
    a tájak terén szép az andromeda, de az arcok és hasonlók még most is gáz

a zelda egybe van művészileg, és egyéni stílusa szép és jól működik

nem mondom hogy mindenkinek tetszik, de az hogy ratyadék és utána az ME:A val példálózni
    minimum problémás
  • SlickAdam
    hol tolod 4K-ban az Andromedat?
  • Ulthane
    Ez azért nem egészen így van. Rosszabb ember nem lesz, az biztos, de egyáltalán nem biztos, hogy gazdaságilag racionális döntést hoz. Jelen pillanatban számomra a legmegfelelőbb konzol a PS4, minden tekintetben. A One porosodik, minimál üzemórával, és tudom, hogy semmire nem fogom használni. A Switch-csen legalább ezt a Zeldát megnézném, de lehet, hogy 10 perc után sikítófrászt kapnék a bugyutaságától meg a ratyadék grafikától (jelenleg 4K-ban tolom az Andromédát), És ez a 10 perc kísérlet keürlne 120 ezerbe.

Tök tudja, nem tudom, na. Lehet, tök jó dolog, csak még nem tudok róla. De nem akarok mariokartozni, mert annak idején pl. a Sonicot imádtam, most 10 percet bírnék ki vele. Komoly játék meg nem Switch-re jön, hanem PS4-re meg One-ra.

Hát ez a dilemma.
  • Ulthane
    Nem köll, ez a baj. Csak kipróbálnám.
  • Totti5
    Semmivel lesz leszel rosszabb ember ha Nintendo, ha Sony, ha MS, ha "PC" -t birtokolsz. Fekália mindenhol ott van ha akarod, ha nem, max megideologizálja a júzer hogy Őt a Sony vagy MS jobban szereti mint a Nintendo. Nem. Ugyan azt látja mindenkinem. DOLLÁR jeleket. Ugyan olyan profit orientált, haszon hajhász, végletekig olcsóan előállított és a munkásokat kihasználó multi ada oda neked a termékét a végén mint bárki más a világon. Senki nem lesz keresztes lovag, ha csak ezt vagy ha csak azt vesz, vagy nem vesz és ezt még hangoztatja is.

Ugyan úgy hülyére veszi az Nvidia a 1080 TIvel az embereket is, hisz ki nem örülne, hogy hordában mennek venni 260ért VGAt az 1080 után is.

Ilyen a világ, ilyen volt mindig és ilyen is lesz.

Aki nem akar szórakozni az nem veszi meg, itt csak egy ember bukik rajta, az pedig Te vagy.
  • SlickAdam
    utalom ezt az ovatosan ravezetös bullshit-et. köll? köll. vegyed.
    megkaptad a topik engedelyet.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.21. 08:24:15
  • Ulthane
    Tegnap óta beférkőzött az agyamba ez a Switch. Nem, nem, idáig nem süllyedhetek, hogy Nintendo-konzolt vegyek, bár teszem hozzá, videojátékos pályafutásom a NES-sel indult, amikor a gimiből lógtunk a haverommal, és egész nap kergettük Mariot meg Princess Toadstool-t. :)

Ne már, komolyan, jobb lesz ezt elfelejtenem. :)
  • Pio
    Japán eladások a PS4-el összevetve:

• Pio
    Úgy fest a Mr Shifty kiadója a múltkori "vedd meg inkább steamen" szöveg után megemberelte magát, jön a performance patch. Úgy néz ki jók lehetnek a switches eladások, ha így elengedték a fölényes stílust:

• Pio
    Megjöttek a Mario Kart review-k, úgy néz ki itt a második mestermű, persze a Wii U tulajok ezen nem lepődnek meg:

• n000rbi
    Közben streamet is nézek, ahová kommentelek, szóval kicsit elkavarodtam :D
  • SlickAdam
    nagyon szepen köszönöm, hogy konkretizaltad :)
  • n000rbi
    Mármint értelme.
  • n000rbi
    Ha a hordozhatóságot vesszük, akkor végülis volt :)
  • SlickAdam
    az a 3DS komparizsön tenyleg kellett bele a vegen :D lol
  • n000rbi
    Előrendelve :)))
  • TDC Geronimo
    Az nekem se, viszont emlékszem, hogy alig vártam amikor a keresztapámékhoz mentünk, mert nekik volt és ott marioztam mindig. Jó rég volt :D
  • Totti5
    Hosszabb kábeleket! Term. day1. Sosem volt nekem.
  • Negritis
    van pár hiba a nes minivel amit ha orvosolnak még epicebb lehet :D
  • tigeroo
    jövőre pedig jön a nintendo 64 mini? :O
  • n000rbi
    Day1 preorder.
  • TDC Geronimo
    Eurogamer: SNES Mini currently in development

• TDC Geronimo
    dat music

Remélem jön a gépre egy új luigis mansion rész is
  • TDC Geronimo
    Majd lehet nyomni sgs battle módot :)

• Negritis
  • TDC Geronimo
    :o
  • SlickAdam
  • n000rbi
    Mario Kart 8 Deluxe lets you change characters and karts in the online lobby

• Negritis
    zelda kit 576
  • Azur92
    Kijott a 2.2.0 frissites, de sajnos csak stabilitas update.