9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5148 tervben van egy switch vásárlás viszont pár dolgot jó lenne tudni mielőtt veszek.
A mostani gépsorrol lejövő dabarobok dokkoloja még mindig karcolja a képernyőt? mi a helyzet a szinkronhibás joyconokkal, megoldották a gondot? illetve a joyconok továbbra is lötyögnek a sínben? köszi a segítséget. -
#5147 -
SlickAdam #5146 HBD! -
#5145 köszi :) -
Ulthane #5144 Nahh, végre egy olyan vélemény, amivel egyet tuduok érteni. A fegyverekkel dettó ez a problémám, nekem sem tetszik ez a párszor használod törik, de muszáj eldobnod valamit, különben nem tudod felvenni az újat rendszer. Tényleg jobb lett volna bele egy craftolós rendszer, de hát mindent ugye nem lehet.
Én sokszor vagyok úgy vele, hogy aki elől lehet, inkább elfutok (s ez eddig működött), mert egyelőre nekem nehézkes a váltogatás az íj meg a melee és a rúnák között, másrészt meg hizányzik a Bloodborne-os gurulás -
Ulthane #5143 Honnan a viharból tudjam, sosem volt ilyen kéziszarom, na. -
paj01 #5142 Nagyon klassz jatek lett a Zelda. Gondolom jó kis prémiumot kapnak a fejlesztők mert jelen pillanatban tényleg ez az egyetlen dolog ami eladja a switchet.
Nálam 9.5, egyedül a fegyver rendszer nem tetszik. Megtalálod a tuti király lángoló pallost aztán leütsz vele 2 mobot és eltörik:/ A klasszikus rpg rendszer jobban tetszene, javítható fejleszthető, kraftolható felszereléssel. Találsz valami jó fegyvert és nem mered használni mert hátha majd jól jön kesőbb valami táposabb ellennél. Aztán idő előtt az invi szépen megtelik és jön a dilemma h mit hajíts el...
A többi játékmechanika meg a lehetőségek viszont elképesztőek és tényleg nagyon egyedi játékélményt ad.
Switchel kapcsolatban most annyi gondom van h zelda utan nincs elet kb. Lenne ami érdekelne talán de az árak tulzoak. Az egész e store ra rákéne nyomni egy 50% os árcsökkentést akkor kb reális lenne. Zeldára nem sajnáltam mert tudtam h 100óra is kijön belőle de a többi cím egyszerűen nem ér annyit amiért elakarják adni. Arról nem is beszélbe h az ilyen 96ból átmentett címeket ingyen kéne osztogatni. -
SlickAdam #5141 FEKVE nem kenyelmes a HANDHELD gaming! aztakurva!
figy Uthane! elarulok egy titkot: a tüz éget, nem érdemes belenyúlni. 2 éves unokahugom mar tudja, de te lehet még nem. nehogy bajod essen basszus...:( -
Negritis #5140 -
Negritis #5139 inkább vicces mint spoileres, de lehet vkit ez is zavar
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ulthane #5138 Tegnap este folytattam a kalandozást. Nyílik ki a világ, bővülnek a main questek meg a mellékküldik. Egy dolog nagyon hiányzik nekem, vagy csak nem találtam meg, hogy itemekhez lehessen shortcutot csinálni. Állandóan az inventory-ban tallózgatni sokkal macerásabb, mintha négy itemet gyorsgombra tehetnék.
Este fekve is nyomtam, ágyból. Azt kell, hogy mondjam, hogy úgy viszont egyáltalán nem kényelmes játszani vele. Persze, ez kézméret függévenye, de nekem nagyon hamar megfájdul a kezem, olyan szűkös így az irányítás. Meg állandóan megnyomom véletlen az L1 gombot, ami meg a rúnát aktiválja ugye :) Szóval hosszútávon játszani ezzel kézben, legalábbis fekve, nekem nem jó. Vélelmezem, hogy ülve is ugyanez az érzet lenne a kezemben.
No sebaj, én nem is a hordozhatóság miatt vettem. -
Ulthane #5137 Legalább szellősebb lesz a topik! :-D
Ja, amúgy értem. Ha valaki nem azt a nótát fújja, mint te, vagy más véleményt fogalmaz meg, a sajátját, az már hülye. :)
-
#5136 Ja és persze Isten éltessen, Gero! -
#5135 Khmm, erre azt hiszem nyomok egy +1-et... -
#5134 Azok nem is játszottak a játékkal soha, nemhogy 5 percet -
#5133 Ja... sok kretén 0-t nyom, mert 5 perc alatt nem varázsolja el a játék. -
#5132 user score :D
Az aztán mérvadó -
Bandicoot #5131 Na EZÉRT nem vágytam rá hogy te vegyél egy switchet és mínusz favolom is a topikot amíg ezeket a szokásos baromságokat kell olvasni tőled. Könyvelhető volt hogy menni fog a bullshit áradat ahogy a ps4 topikban is sokszor.
A metán meg 97. Az a mérvadó (de még az is neccesen a 3 hater review miatt) nem a széttrolkodott 0 pontozós 0 napos regekkel teli user score.
Add el a francba!
Addig részemről -fav.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.04.23. 20:32:14 -
Pio #5130 Mérvadó? Ezt most komolyan gondoltad?
Konkrétan a játék megjelenése után 1 hónappal is voltak még spambotok, amik spammelték erre a 0 pontot, a metacritic staff többször is hírt adott róla, hogy mennyit szenvednek azzal, hogy megpróbálják legalább a nyilvánvaló botokat kiszűrni.
Komolyan nem hittem volna, hogy létezik ember a Földön, aki nem látja át 2 másodperc alatt, hogy mennyire értelmetlen a user score (és az összes közönségszavazásos toplista), de most legalább mégis láttam egyet. :)
Egyébként ez a videó egész jól összefoglalja az első pár nap userscore alakulásának legfőbb mozgatórugóját (és persze a jelenség megvan fordítva is, sajnos a hülyeség platformfüggetlen):
-
#5129 Jajjmármegint az önigazolás keresése. A user score fals. Mindenki odaböffent mindent, akár játszott vele, akár nem, akár tetszett, akár nem. 0 pontot csavar egy játékra ami tönkreteszi az egész pontszámot ( 1,163 db értelmezhetetlen valami )? ezt nehogy már bármi féle mércének lehessen venni. Újra és újra....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.23. 19:47:22 -
SlickAdam #5128 eddig nem volt, azert mondom, hogy kesöbb se legyen, mikor majd felbaszod magad, hogy nem erte meg a sok pénztet.
nem tudom mennyi lesz az EN user score-om :( -
Ulthane #5127 0 spoiler van benne...
Ami meg a pontokat illeti: user score 83 a metan, az a mervado...ennel vannak azert magasabbak is.. -
SlickAdam #5126 mindenesetre a szpojlerekkel ovatosan ebben a nagy lendületben, right? van aki meg nem jatszotta -
Pio #5125 Miért ne gondolnák komolyan, hogy minden idők egyik legjobb játéka? Minden idők legtöbb 10/10es értékelését kapta a játék.
De persze alapvetően ez az egész totál szubjektív, a komoly játékos beszélgetésből azért érezni lehetett, hogy ez a játék nem a Te zsánered, Nálad valószínűleg nem kerül be minden idők legjobbja közé, de ez van, nyilván egy szubjektív műfajban nem létezhet olyan alkotás, ami mindenkinek kivétel nélkül a legjobb. Mint ahogy nincs ilyen festmény, zene vagy épp könyv se.
Ettől függetlenül úgy fest, hogy sikerült olyan összerakniuk, ami a gamerek nagyobbik részének a legjobbak közé került, ez látszik a kritikákból is. -
#5124 "meg hogy a vilag legjobb jateka stb., ugye, azt senki nem gondolja komolyan?!"
Egyik, az egyik. Mindig csak az egyik, hisz nincs olyan hogy az. De ez teljesen lényegtelen már ezen a szinten.
Mert odamész megfagyni megfelelő felszerelés nélkül. Majd később, vagy ha az elején, akkor sok kaja kell túlélni. Mint ahogy a forróság sem tesz jót. Alapmechanika a játékban az időjárás, napszak, hőmérséklet változások + a stamina. Erre van építve a játék, ettől kiváló és természetes csomó minden, ami rengeteg aprólékos WTF pillanat oka is, mert máshol ezek vagy rém egyszerűek vagy nincsenek. Itt meg minden van. -
Ulthane #5123 En is igy vagyok vele, barangolok, aztan minden marhasagot csinalok. Vannak benne idegesito dolgok:
- shrine detector, oke, hogy ki lehet kapcsolni
- a megfagyos reszek
- a stamina
- es az a kurva sok jarkalas (setaszimulator ez is)
Amugy jopofa jatek, elszorakozom vele, na de az a hatalmas hajp, meg hogy a vilag legjobb jateka stb., ugye, azt senki nem gondolja komolyan?! -
Pio #5122 Én általában úgy ültem a játék elé, hogy "na, most megcsinálom XY küldetést" és azon kaptam magam 4 órával később, hogy a világ másik felén egy romot derítek fel. Teljesen normális ebben a játékban elkalandozni. :) -
#5121 Teljesen normális :) -
#5120 :D -
SlickAdam #5119 nem.
totti az elsö 10 oraban csak viragokat gyüjtött. -
Ulthane #5118 Az normalis hogy mar kozel negy oraja jatszom a jatekkal, es meg az elso negy shirent csinalom csak? -
SlickAdam #5117 tehat egyelöre "semmi" se valtozott...
regen is kellett a regi es az uj masina is, akkor atpakoltad magadnak a profilt cakkpakk.
ha nem volt, akkor support.
mehhh -
Bandicoot #5116 Elmebaj ez a biztonságoskodása a nintendo-nak és már mocsokmód sürgető lenne az hogy legalább a kurva savegame-t backupolni lehessen....
-
#5115 Important: You can only deactivate a Nintendo Switch console through the settings on the console itself. If you don't have access to the active console, please contact us for additional assistance.
Ha ők meg tudják oldani, akkor remélem legkésőbb októbertől a usernek is lesz erre lehetősége. -
SlickAdam #5112 es csak az eredeti switch-en lehet? mi van ha beszarik? nem lehet nintendo online felületen (mint sony-nal is pl)? -
#5111 Nem nagyobb szivatás, mint ps4-en. -
#5110 digital -
Pio #5109 Annyi szivatás azért van, hogy 1 nintendo acchoz egyszerre 1 switch tartozhat, szóval ha másik switchen akarod használni az accod, akkor először deaktiválni kell az előző switchen, ahol így játszhatatlanná válnak a játékok (amiket az eshopban vásároltál). -
#5108 Nintendo acchoz vannak kötve a vásárlások. -
SlickAdam #5107 hogyis van most a nintendo account? acc-hoz vannak mar kötve a vasarlasok vagy meg mindig in-progress a dolog?
mert egy MK8-at (es valamikor egy Animal Crossing-ot, csak legyen!) tenyleg didzsiben lenne jobb.