9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Ulthane
    Még az is lehet. Csak kicsit elbarangoltam, totál más akartam csinálni, de meglátam a tenger közepén, s valamiért oda akartam menni. :-D De ma este visszatérek feladataimhoz. :)

Ebben a játékban kurva könnyű elbarangolni, és "csak megnézni, hogy mi van ott". S máris letértél az útról. :)
  • Kongy
    mondjuk lehet azt a shrine-t kicsit később kéne bepróbálni normális fegyverekkel
  • n000rbi
    Én azon csodálkozom, hogy nem jöttél rá, hogyan sebezd. (oké, az meglehet, hogy nincs még normális fegyvered, de akkor is, gagyival is üthetsz rajta)
    Egyébként meg menj másfelé, problem solved. :)
  • Ulthane
    Én is pont így néztem ki utána. :)
  • n000rbi
  • Ulthane
    Tegnap megint toltam Zeldácskát. :) Fél óra volt, míg beverekedtem magam egy shrine-ba a tenger közepén. Aztán meg...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy pókrobot várt bent, aki lézerezett meg kardozott, és semmilyen eszközzel nem tudtam megsebezni. Se rúnákkal, se csapkodással, semmi. Szóval fingom nincs, hogy kell megcsinálni. Valami Major Strength Test vagy mi a shrine neve. Hát én elvéreztem
  • Ulthane
    Jó, de te minden szarral játszol amúgy is!

• Negritis
    ha AA áron lenne akkor no brainer innentő

• Negritis
    nemrég raktam be :D
    csak én spoiler mögé :D
  • Kongy
    Arra mérget vehetsz :D
  • TDC Geronimo
    Akkor hamarosan jön a második :D
  • Totti5
  • SlickAdam
  • Kongy
    Amúgy annyit fűznék ehhez, hogy nekem a Nintendo TELJESEN kimaradt az életemből eddig, ahogy a Zelda is. A Switch az első Nintendo konzolom, a Zelda: Breath of the Wild az első exklu címem. És ja, csak ömlengeni tudok a játékról, annyira beszippantott, hogy már egy lapra került nálam életem legjobb játékaival.
  • TDC Geronimo
    Azért nem érted az omlengest mert szerintem te a játék által felkínált lehetőségek ezredet se használod ki és igy fogalmad sincs mit tud nyújtani a játék. Itt nincs handholding mint máshol. Amirol az ember úgy gondolja hogy meg lehet csinálni azt kisebb túlzással de ebben a játékban meg is lehet. 80 óra után is dobálta az új dolgokat és mechanikakat. Rugaszkodj el a mai sok aaa cucctol, mert ez merőben más.

Telefonról írtam így ékezeteket tessék helyen kezelni :p
  • Negritis
    nemtom mi a bajod a QTE szimulátorokkal :D
  • Kongy
    Olyan tüzet kell keresni, ami felett van edény, inventoryban holdolod a kajákat majd beledobod. Elég evidens... és nagyon felüdítő a sok tutorial dömpinget felvonultató 1 gombos szar között...
  • Totti5
    15 óráig nem főztem, nem is izgatott, nem is volt rá szükséges és nem is foglalkoztatott ( virágszedés FTW ). Majd ha a júzer késztetést érez rá használja, ha meg nem akkor nem. Tengernyi dolog van benne amit sokan sosem fognak megtapasztalni, de ha igen az nagy pillanat és felfedezés. Akinek ez sok, vannak RPGk amik nyillal mutatják, villogva és 5 órás szájbarágós tutorial tippekben hogy mit lehet csinálni. Alapokat a Zelda is odadobja, a többi meg már játékélmény része, hogy kinek mi jön ki belőle....
  • Ulthane
    Nem a játékkal van bajom, attól még aranyos az egész, csak tényleg honnan a viharból tudjam?

Elolvastam a 365 tesztjét, oké, rendben, de továbbra sem értem ezt az ömlengést amúgy. Aranyos, jópofa, kreatív, de hogy hibátlan, meg világ egyik legjobb játéka, mitől? A bugyuta hümmögésektől benne szinkron helyett? Ez sokkal inkább érzelmi kérdés, semmint racionális: aki nintendon nőtt fel, azon szocializálódott, az sorozatorgazmust produkálna a játéktól akkor is, ha az kétórás lenne, s annyi lenne a feladat, hogy az almákat verd le a fáról. Újként, máson szocializálódott játékosként meg az mondható el, hogy kreatív, aranyos, egyedi.

Az is lehet, hogy aranyból kerítéseket lehet fonni a játékban minden NPC köré, bár a játék nem rágja a szádba, nem tanítja meg, de miért ne gondolnám, hogy akár azt is lehet?

Vesszek meg, hogy végigjátszom, már csak becsületből is.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.04.25. 11:32:05
  • SlickAdam
    "de a faszparaszt játékos csak várja"

• n000rbi
    Áh, engedd el, add el a faszba, nem a játékod. Hót komolyan mondom.

Egyébként nekem is az első olyan Zeldám, amire tisztességes időt fordítottam (szégyellem is, pedig van a polcon néhány darab a sorozatból) és mégse voltak ilyen gondjaim, de biztos csak kivételesen zseniális vagyok.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.25. 11:10:19
  • Ulthane
    Na ja, de mondjuk aki soha nem játszott ilyen játékkal, az honnan a viharba tudja, hogy egyáltalán lehet főzni? Sőt, ha a főzés annyira hangsúlyos a játékban, mint ahogy írják, akkor illene utalni konkrétan rá a játékban. Oké, megemlítik NPC-k, de a faszparaszt játékos csak várja, hogy biztos arra csak az első 10 órát követően kerül sor...
  • n000rbi
    BB, DaS-nál se volt másképp. A baj az, hogy ezt nem tudja streamelni, hogy segíthessünk
  • n000rbi
    Pedig az almát tűzbe téve meg fog sülni... (ha túl sokáig hagyod, akkor viszont szétég)
  • Ulthane
    Próbáltam tűzbe bebaszni almát, nem sikerült. Edényem nincs, vizem nincs, főzéshez otthon az kell.
  • SlickAdam
    "Nem tudom, hogy működik, de már egy sültalmát elfogyasztanék. :)"

latod. neked az 1 bit-es buta jatekok kellenek, azokon edzöttél, de röhejes mód ezt fikázod. ez a játék nem néz téged hülyének. intelligens professzor vagy, használd az agyad!
  • n000rbi
    >nagy stratégiákat nem fogok azért egy rajzfilmes játékban kitalálni

Ez a te bajod, az előítélet.

Nem fogja senki megtanítani a főzést. Használd már egy kicsit a fejed, hogy vajon mi kell hozzá :D
  • Ulthane
    10 óránál én szerintem még nem járok, de az biztos, hogy nagy stratégiákat nem fogok azért egy rajzfilmes játékban kitalálni. Ha muszáj lesz, megküzdök a harcokkal, ha nem, ahogy már korábban írtam, elszaladok.

Annyit olvastam már a főzésről, de még nem bukkantam a nyomára: ezt valamikor később a játék majd megtanítja? Lesz valami főzőhely, ahol főzni lehet, és ad hozzá cuccokat? Nem tudom, hogy működik, de már egy sültalmát elfogyasztanék. :)
  • Ulthane
    Ez is egy vélemény a sok közül.
  • TDC Geronimo
    továbbra is 5ös netem van. 2-3 óra alatt lent is van :D
  • Kongy
    Ó : / Az én fos netemmel az is lesz jó pár óra :D
  • TDC Geronimo
    Nem. Éjféltől majd lehet tölteni, de 6-7 giga csak
  • Kongy
    Azt nem tudjátok esetleg, hogy a Mario Kart 8-at lehet-e majd előtölteni? Mert akkor behúznám már most.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.04.24. 20:27:39
  • n000rbi
  • Pio
    Én is. De valaki már lehülyézett érte. Megnyugodtam, hogy akkor már legalább ketten vagyunk. :D
  • n000rbi
    Sőt, magyar régióban veszem (ahogy eddig mindent Switchre)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.24. 20:19:00
  • TDC Geronimo
    "Egyszerű dolgom van a The Legend of Zelda: Breath of the Wild értékelésével: ez a játék mestermű. Nem csak az idei év egyik legjobb játéka, hanem minden idők legjobb játékainak egyike. Az egyik legcsodálatosabb dolgot éri el, amit videojáték csak elérhet: a vele töltött órák idejére visszacsempészi az életedbe a gyermeki ámulatot."

Tökéletes :)
  • TDC Geronimo
    Pont ezért veszem én is digibe. Valami 6-7 giga lesz csak úgyhogy a hely se gáz és ilyen játék legyen a gépen mindig
  • Totti5
    Legend of Zelda: Breath of the Wild Gamer365 teszt
  • Pio
    És maradsz az EU eshopnál vagy váltogatsz oda, ahol a legolcsóbb?