9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5228 Jaja, csekkolom. -
#5227 It's fantastic. HD rumble offers a lot of depth to the vibrations which are very distinct to each situation. You feel the boosts, you feel the wheels spinning when you accelerate before the light turns green, you feel the hits, etc and they all feel different and accurate.
Needs to be experienced.
Na első tapasztalat lesz HD rumbleval :D -
#5226 éjfélkor ránézel magyar storera? Én UK régióba vagyok még majd 1 után megnézem. Az a baj nem tudom hogy kezdjem el szedni, mert ha berakom sleepbe tuti nem folytatja. Múltkor se töltötte tovább amit elkezdtem. Updateket bezzeg magától leszedi -
#5225 Ne szórakozz már, minden párbeszédet át lehet ugrani :DDDD
Én érdekes mód szoptam vele, mondjuk über béna is vagyok, de volt már azóta másik, és az meg elsőre ment. Mondjuk fel is tuningoltam magam rendesen a shrine-okból a kudarcok hatására :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.04.27. 22:27:30 -
#5224 Nem volt nehéz. S én is béna vagyok. -
Pio #5223 Nekem egyszer se sikerült meghalnom azon a bosson, pedig baromira nem vagyok egy pró arc... O_o -
#5222 engedd el -
Akkor most hogy értsem a logikát. Eladtad a botrányszar 3 éve semmi játék nincs rá Xbox One-t és vettél egy db játékkal egy gépet, amely játékot most otthagysz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 21:19:17 -
Ulthane #5220 Felbosszantott ez a tetves SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!!Divine Beast Vah Ruta
Ki volt az az elmebeteg fasz, aki kitalalta, hogy a full parbeszedet le kell nyomni minden egyes alkalommal, amikor meghalsz? Ujbol es ujbol, orrverzesig. Mi a tetves faszert nem lehet kiskippelni? Itt fogom abbahagyni a jatekot, mert kurvara nincs kedvem a hulye hummogest hallgatni meg nyomkodni az At a parbeszed alatt :(
Arrol nem beszelve, hogy a harcrendszer a jatekban egy rakat szar.
-
#5219 Már venném, ha lehetne... -
#5218 Most nézem lesz hd rumble support MKba -
Negritis #5217 én még nem vettem meg :( -
#5216 A Deluxe-ot? Mindenki -
#5215 Na pár óra ás mk ha minden igaz. Ki tolja itt majd először ezt a részt? -
paj01 #5214 Nem értem, az első NPC akivel találkozol és nagyon elkerülni sem lehet konkrétan elmondja hogy kell sült almát csinálni és főzni:D Sok helyen olvasom, hogy úristen milyen rejtett mechanizmusok vannak amire magadtól kell rájönni de ez túl van misztifikálva. A legtöbb ilyen dolog idővel kiderül npck től, side questekből. Kb. minden alapelvet és lehetőséget ismertetnek a játékban, onnantól meg lehet ezekkel kreatívkodni meg kombinálni ami tényleg egyedivé teheti a végigjátszást.
BTW ez a rainway switchen pletyka remélem igaz lesz. -
#5213 MK8 saját first party nagy cím. Puyo meg... Szerintem MK fent lesz egyből :) -
Negritis #5212 köszi, lehet boltolok is 2-t -
#5211 Puyo még mindig sehol, UK-ben sem. -
#5210 Nagy release, szerintem tuti fent lesz. UK storeba 1től. Magyarba lehet már éjfél -
#5209 -
#5208 NES Classic tulajok!
Akinek nem volt olyan szerencséje, hogy kapjon az eredeti kontrollerből egy plusz példányt, azoknak jó szívvel ajánlom ezt. Ma érkezett, kétszer olyan hosszú a kábel, mint az eredetin, a gombok minősége pedig ugyanaz, teljesen jól használható (már bánom, hogy nem kettőt vettem) -
#5207 Nintendo negyedéves eredmény...
https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2017/170427_6e.pdf
itt az ideje nintendo papírokat venni :D -
#5206 ...vagy készítesz olyan potiont/ételt, ami staminát ad -
Ulthane #5205 Persze, hogy megvan, de gond lehet. Mert beleesek a vízbe, s mivel a **** is veszi le a staminát, nem tudok megmászni egy 30 méter magas, függőleges sziklafalat...
Szóval nem marad más, mint a kerülőút. -
#5204 Ha megvan a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, akkor nem lehet gond.paraglider -
#5203 Nem hinném, hogy majd éjféltől lehet tölteni a Kart-ot, mert a Puyo elvileg ma jelenik meg, de éjfél óta semmi változás, még mindig csak a demót lehet leszedni.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.27. 09:17:13 -
Ulthane #5202 Meg az is Zeldácska varázsa, hogy amikor majd fél órát gyalogolok egy kinézett célpontig, s amikor a térképen már azt látom, mindjárt ott vagyok, akkor egy hatalmas szakadék szélén találom magam, alattam egy szurdok, amiben zubog a víz, és bizony szeretfoszlik a remény, hogy a célpontot a tervezett irányból megközelítsem.
Lehet, hogy nem kell hozzá análzsír, mint a DaS-hoz, de azért Zeldácska is gyakran felültet a szopórollerre, még ha rajzfilmes köntösben is teszi azt! -
Pio #5201 Még egy megerősítés az átállásomra a kártyákról a digitális vásárlásra. -
#5200 mk töltési idők
Hard boot
Switch Digital - 14 seconds
Switch Physical - 18 seconds
Wii U Digital - 29 seconds
Wii U Physical - 33 seconds
Loading track
Switch Digital - 10 seconds
Switch Physical - 12 seconds
Wii U digital - 15 seconds
Wii U physical - 19 seconds -
#5199 Jó látni hogy akármennyire is, de tök ugyan azokon mész át mint itt mindenki más aki pre orderelte. Zelda's magic.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.26. 18:20:35 -
Negritis #5198 valaki tud amúgy Switch - MK8 bundle-t itthon? -
#5197 igen, és érdemes gyakran menteni közben, mert pillanatok alatt random feltörölhetik veled a padlót. :D -
Negritis #5196 mondjuk ez nekem pozitívum nem negatív
a witchert és a xenoblade-eket is ezért szeretem
sőt az andromeda-ban is élveztem ezt - más kérdés hogy ott be szívtam párszor h quest bug lett az korai látogatás vége -
Ulthane #5195 Még az is lehet. Csak kicsit elbarangoltam, totál más akartam csinálni, de meglátam a tenger közepén, s valamiért oda akartam menni. :-D De ma este visszatérek feladataimhoz. :)
Ebben a játékban kurva könnyű elbarangolni, és "csak megnézni, hogy mi van ott". S máris letértél az útról. :) -
#5194 mondjuk lehet azt a shrine-t kicsit később kéne bepróbálni normális fegyverekkel -
#5193 Én azon csodálkozom, hogy nem jöttél rá, hogyan sebezd. (oké, az meglehet, hogy nincs még normális fegyvered, de akkor is, gagyival is üthetsz rajta)
Egyébként meg menj másfelé, problem solved. :) -
Ulthane #5192 Én is pont így néztem ki utána. :) -
#5191 -
Ulthane #5190 Tegnap megint toltam Zeldácskát. :) Fél óra volt, míg beverekedtem magam egy shrine-ba a tenger közepén. Aztán meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy pókrobot várt bent, aki lézerezett meg kardozott, és semmilyen eszközzel nem tudtam megsebezni. Se rúnákkal, se csapkodással, semmi. Szóval fingom nincs, hogy kell megcsinálni. Valami Major Strength Test vagy mi a shrine neve. Hát én elvéreztem -
Ulthane #5189 Jó, de te minden szarral játszol amúgy is!