9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5268 Az érdekes, hogy a Friends and Rivals alatt összesen 3 embert listáz (Te köztük vagy), pedig most is hatan nyomják a barátlistámról a játékot... Ne már, hogy csak az azonos régióban lévőket írja ki. -
#5267 a pályántartás auton be van kapcsolva, azt érdemes egyből kinyomni. Meccs alatt lehet + gomb megnyomása után vagy amikor az autot választod akkor is +/- gombbal beadja lehetőségeket és L/R illetve Y-al lehet kapcsolni különböző dolgokat
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.28. 13:36:48 -
#5266 Azok a színek, fények, frém, art, handheld mode, battle mode -
#5265 A proban nagyon gyenge a rumble sajnos. -
#5264 ja pont most tolom én is úgy. Beszarás, milyen jól néz ki és sokkal jobb a rumble is, mint pro controlleren valamiért. Lehet a fogása miatt
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.28. 12:50:29 -
#5263 Najó kipróbáltam handheld módban. Aztabüdös :D
Ez sokkal kényelmesebb is, mint zelda irányítása. -
#5262 Most néztem meg csak a switchen tabletop módban. Beszarás milyen jól fest rajta. -
Pio #5261 -
#5260 Ja, akkor megnyugodtam :) Ez a korona a nyertes fején amúgy jópofa :D -
#5259 Igen. pár meccset letoltam, de volt már 2* error és elég sokat kell várni szavazásnál is -
#5258 -
#5257 Online próbáltad? Mennyire volt stabil? -
#5256 Hámmeg egy kis extra AF, plusz végre a színtér is tisztességes, tényleg szebb. -
SlickAdam #5255 -
#5254 CsakaPÉ! -
#5253 Hát ez wii un se volt randa, de ahogy ez dokkolva kinéz -
#5252 OMG! Eszembe sem jutott volna azt használni :( -
#5251 Én is nyilakkal csináltam, de a fagyasztós rúnával sokkal könnyebb :) -
#5250 Megnézem mindjárt én is -
#5249 lol
Tudod ebben a játékban kicsit használni kell az ember eszét. Tudom ez manapság nem jellemző, de azért próbáld meg -
SlickAdam #5248 dehogyis, tudod jol, hogy beszallunk mi is az MK8D-ba, mar csak az uj (= klasszik) lufis multi miatt is. az magaban megeri a belepöt.
SNES-en es N64-en is mennyit toltuk azt a modot te jo eg! -
#5247 Még egyszer kenjétek el az új fiú száját, hogy az MK9ig, eszébe se jusson a játék
1day fogom venni és úgy fogjuk játszani, amikor még nincs coin dobálás :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 10:29:33 -
SlickAdam #5246 majd azé csaphatnank valamikor 1 "búcsú" MK8 futamot lehetöleg minel többen. -
#5245 Fix'd ;) -
SlickAdam #5244 uj még no. amugy hivatkozzunk ra MK8D-ként.
vannak meg itten old school hippik, mint en meg a tottus :D -
SlickAdam #5243 kifog rajta a komolytalan kiddie RETEK
1-2 switch-el jobban ellenne sztem -
#5242 Nem tudom, hogy nálam van-e baj, de elég nagy fos az MK8D online része. Most reggel kapásból vagy 5x egymás után communication error, aztán amikor végre elindult, akkor meg a harmadik futam után nem állt le a játék, csak köröztek a kartok a végtelenségig.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.28. 10:26:22 -
#5241 Még mindig ott szüttyögsz?
BALTÁVAL????!!???!!???!???!??!?!??!?!??!!?!?! dobálod a fegyvereket rájuk?
Van távolsági fegyvere Linknek.
Nyilakkal kell leszedni őket.... kicsit elé kell lőni ahogy épp mozognak a térben, ezt az ember érzi. Semmi bonyolult nincs benne. Sérülés nélkül könnyedén kivitelezhető, 1-2-3 tanulófázis után, főleg hogy mindig hót ugyan az.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 10:23:33 -
#5240 Atyaúristen, gondolkozzál már... -
Ulthane #5239 Nem lehet átugrani, skippeled, de nem a teljes párbeszédet, csak az adott mondatot. És még így és fél perc minimum, mire az indulástól lemegy ez a sok szar duma, és kezdődik a harc. És minden alkalommal ki kell várni ezt az időt, rém idegesítő.
4 heartom van, meg sima fegyverek. A jégkockák legtöbbször eltalálnak, plána, ami a seggedben követ. Azt nem tudom szétverni a baltával. -
SlickAdam #5238 -
#5237 Ez itt gondolom japan only :) -
Pio #5236 Nemrég volt az egyik patch note-ban, hogy már működik rendesen a sleep közbeni játéktöltés.
HD Rumble demóra pedig az 1-2-switch-ben van 1-2 olyan brutális cucc, hogy csak pislogtam, hogy ez de durva. -
SlickAdam #5235 aranyos, de a sima new XL sincs sokkal felette árban. ezekben mar nagyon jó a 3D, nem dobnám emiatt.
bár kis kölköknek ez opcio (pont nem olyanok vannak a videoban :))
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.28. 07:52:40 -
#5234 Ezt így nagy csendben bemutatták :O
-
#5233 hmm elaltattam a gépet és villog a modem. Lehet mégis szedi :o -
#5232 én most kezdtem tölteni. Megyek aludni bár sleepbe tuti nem szedi le :( -
#5231 Idézem: "Sucessfully downloaded"
Eddig fel se tűnt, hogy hiányzik belőle egy c betű... vajon egy következő fw update-ben javítják? :D
Na de nézzük a Deluxe-ot :) -
#5230 Na mondtam :) -
#5229 Fent van, mindjárt kezdem tölteni :)