9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Próbáltam, lehetne még ennél is sokkal erősebb a rezgés. -
próbáld ki mkt 2 joyconnal a kézben külön-külön. Marha jó a rumble :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.01. 15:13:43 -
Ezt még nem mutattam, nemrég érkezett a Game-től, nagyon jó kis cucc, designban abszolút illik a dokkolóhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #5312 jo reg volt a MK64, hogy erre nem emlekszek.
vagy csak buta voltam es nem ertettem mi törtenik :D
najsz! -
Sőt (ezek szerint nem random, csak nem voltam olyan pozícióban, hogy sorsoljon nekem egyet)
Item Stealing Boo
This classic from Mario Kart 64 is new in Mario Kart 8 Deluxe on Switch. Use the Boo and it will head to the player with the most valuable item and steal it, adding it to your invetory. Nice!
-
Múltkor beszéltük, hogy mintha hangosabb lenne a zene. Nos úgy néz ki az egész sound mixet javították, sokkal hangosabb és elég sok új hang is van vagy csak eddig nem voltak hallhatóak :D -
SlickAdam #5309 na ezt a boo-s dolgot nem tudtam. izgi lesz majd együtt :) -
Online-t egyelőre nem nagyon erőltetem, de a dupla itemek, random megjelenő Boo-k (akik ellopják az épp kezedben lévő cuccot) tudnak meglepetést okozni és kicsit más stratégiára kényszerítenek. Pont tegnap volt olyan, hogy nagyban védekeztem egy banánnal, jött a shell és paff egy Boo elvitte a banánt. 
A Battle mode-ok közül kettőt próbáltam (csak singliben), azok elég élvezetesek voltak, el bírom képzelni ahogy nyírjuk egymást :D -
év végén ha jön a 3d mario meg a xenoblade japánban, akkor ott brutális eladások lesznek. USbe szerintem egész évben maradni fog a készlethiány. -
Még jobb mint a sima :)
Battle mode nagy fun, dupla itemekkel nem mindig vagyok kibékülve, mert még nagyobb káosz az egész. A játék meg gyönyörű, Tvn és handheld módban is. Ma toltam ágyból reggel másfél órát handheld módban. Marha jó az HD rumble a 2 joyconon ebben a játákban
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.01. 12:35:48 -
SlickAdam #5305 oke, linkelgessük csak a videokat meg az eladasokat, mékingeli a déjünket!
no de milyen a jatek GÁDDEMIT?! dupla itemek, lufis buzulas, ...? he? hö? -
Veszik, mer' nincsjáték!
-
És folytatódik tovább a menet
"UK: Mario Kart 8 Deluxe first week outsells Mario Kart 8 and Mario Kart 7"
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.01. 12:26:42 -
Ez se gyenge :D -
Életem első versenyjátéka, amit nem unok 2 óra után :D Itt bármikor bármi megtörténhet, cél előtt 1 centivel is lehet belőled utolsó :D -
This is mario kart
Na igen :D -
SlickAdam #5299
-
Végletekig polírozott és minőségi. Sajnos nagy dózisban toltam és a harcok nyilván nem egy jrpg mélységét adják, s könnyű is így az unalmas tud lenni. Felénél túl lehetek 1-2 pályával.
De.
A pályák, a zene, a grafika szokásos Mario minőség. Tele van Toadokkal akik őrölt dolgokat csinálnak folyamatosan és sokat lehet velük beszélgetni ami legtöbbször vicces is. Pályák jók, lehet kutatni, ötletesek, változatosak és gyönyörűek.
Minden nagyon profi, de a nem mély körökre osztott harc nem élvezetes, még egy Marioban sem.
Folytatni fogom ( multkor toltam egy pályát, csak jött a Zelda ).
*Zelda... most értem a sivatagba

nappal forró ( ezt tudtam ), de hogy éjszaka hideg
Őrület.
-
Na ugye, hogy ugye :D Ezt a játékot nem lehet nem imádni -
Ulthane #5296 Gamedesign csillagos otos.
Semmi mast nem csinalok csak a tornyokat "szabaditom fel", es a shrineokat, amikbe utkozben belebotlok. Es csodalom a tajat.
Koszonom, jol elvagyok. -
Moby, Te vagy az? :) -
Ulthane #5294 Imadom ezt a jatekot. -
Valaki nem akar csinálni sg tornát majd? :) -
SlickAdam #5292 tenyleg, akartam is kerdezni.
mi a vegsö konkluzio rola? letoltad? vegyem vagy skippelhetö? -
Az viszont szomorú s nagy zakó, hogy a Paper Mario nem került fel a listára... -
SlickAdam #5290 mar ertem, hogy miert megy a MK7 meg mindig full aron.:D meg a legtöbb 3DS cim...
igy uj Animal Crossing se lesz egy ideig... mert minek :D
uj Pokemon iszonyat durva. mar majdnem ott van, mint a több eves X/Y, ami szinten baszott nagy siker volt elvileg.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.30. 09:37:59 -
-
Kár hogy nem lehet youtubera menteni visszajátszást :s
Előbb volt online olyan első helyem, hogy a célegyenes előtt 5 méterrel egy hátrafelé bumeránggal törtem szét piros shellt :D -
Negritis #5287 -
Negritis #5286 amit tolsz WoT olyan mint mikor valaki elsőre találkozik a Dark Souls franchise-zal -
Nagyon fun, toltam egy single versenyt, meg egy battle mode-ot is, ennivaló az egész :D Bár erre számítottam. -
Ulthane #5284 Tovább folytatódik Zelda-kálváriám. A vízköpő Rutát lenyomtam, de sírtam közben, bakker. Aztán ami bent várt, inkább elszaladtam. :)
A játékban a főzés elképesztő jópofa. Szakadok a röhögéstől mindig, amikor kotyvasztok valamit. Végre van lovam is, ráadásul egy szép tarka.
Továbbra is gondom, hogy elveszek a játékban, és lepkefing gyenge vagyok. Inkább nem is megyek harcolni, és továbbra is elfutok. Kíváncsiságból elnéztem Calamity környékére, hááát, nem egy szívderítő terep. Azokk a lézeres polipok gyakorlatilag legyőzhetetlenek, futok el előlük a francba állandóan.
Nincs pénzem. 15 rúpiám van. Megnéztem az IGN guide-ot, hogy lehet pénzt szerezni, gyakorlatilag sehogy. Vagyis, amiket írt, az mind szopós nagyon. De hát 100 rúpia kell az egyik küldetéhez is, sose lesz annyim. Pláne nem fogok tudni venni klassz ruhákat, pedig egy kettő baromi jól néz ki.
Tolom-tolom, de nem áll össze. Néha elképesztő bugyutának és gyermetegnek látom, akkor kibasznám az egészet konzolostul az ablakon, néha meg rendkívül jópofának és szórakoztatónak.
Ambvivalens párkapcsolatom lett Zeldával. :) -
Na milyen? :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.28. 23:17:39 -
HD rumble joyconnal nagyon jó MKba. Rendesen érzem ahogy jön ki a tinta az új splatoonos kocsiból boost alatt :D
Más a rezgés ha coint veszek fel, más ha ütközök, boostnál is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.28. 23:18:01 -
Pio #5281 -
mario kart első amazonon -
Pio #5279 Az, hogy hamar elfogyott az újabb adag az amcsiknál megint mindenhonnan nem kifejezés. Ezt figyeljétek:
-
Gamestop stores across the country may have gotten new shipments of the Nintendo Switch in advance of the Mario Kart 8 Deluxe release, but if you didn't already know that probably missed them. Nintendo's new hybrid living room/portable console started flying off of store shelves on day one, and it shows no sign of slowing down anytime soon. It's good news for Nintendo, a company that badly needed a win with its core console business after the tepid response to the Wii U and good news for the Nintendo fans that have managed to get their hands on one of the things.
"It's exceeding our expectations," he said. "We knew it would be a high demand product, but our Switch allocations are selling out not in days, but in hours...the demand is so high that consumers have to react quickly to be able to get their hands on them."
And while specific predictions about future supply or demand are tough to come by, nobody seems to be banking on supply stabilizing any time soon. At this point, demand still seems to be riding a launch window peak where machines are selling out immediately, at least for all intents and purposes.
"Right now we're not seeing sales going down at all, and I would expect that to continue for quite some time," said Bright -
Most értem haza, már 90%nál van a letöltés :D -
Mario Kart 8 physical and digital killing it on Amazon right now.
Also passed Zelda for the year