9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5348 A hetet épp nem otthon töltöm és szar idő esetére azért bedobtam a switchet egy pár joyconnal. Ömlött este az eső, így én a hotelszobában szépen csinálom a 150cc-t MK8D-ban és a wifinek hála online meccset is nyomtam. Na ettől zseniális ez :)) -
#5347 Kíváncsi vagyok rá. Gyagyás Toadokkal is működött a Paper Mario, ezekkel a madarakkal is működhet. -
Ulthane #5346 Hát nem is ad, csak relatíve keveset. Az egyik Fairy Fountain pl. 500-at kér, volt nálam 20. -
#5345 Az lehet, de olyan pontja nem volt még a játéknak eddig ahol a story missönhoz kellett pénz és nem volt annyi nálam zsebben. ( te írtad multkor hogy nem volt, mert nem ad a játék ) -
#5344 A köveket jó sokert el lehet adni, főleg a ritkabbakat. Pénz sose volt gond nekem -
Ulthane #5343 Az semmire nem eleg. Egy normal ruhazat kerul annyiba, s az csak egy cucc..
Szoval nem art, ha van, hogy klassz cuccokat vehess.. -
#5342 2100 pénzem van, csupán csak abból hogy utamba kerülő ládákból, dobozokból, kövek alól kinyertem. Nomeg ugye a fehér nyúl, de hétvégén is találkoztam vele, mire kapcsoltam és előkotorásztam a nyilat a lehetőség fele már el is ment :DDD egy rohadék. -
#5341 Ez így viccesebb lesz, mint ha elejétől kezdve benne lenne. Melyik RPGben van ilyen? még nem találkoztam ilyen módival. -
Ulthane #5340 A játék nem írta, de ha elmész Pondo's Lodge-hoz (fent van a fagyos hegyen a torony lábánál), akkor ott játszhatsz hólabda bowlingot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!20 rúpiába kerül. Ha stirke-ot csinálsz, 300 rúpiát kapsz, ha spare-t, akkor 100-at, ha 9-et leversz akkor 50-et, ha nyolcat, akkor visszakapod a nevezés árát. Akárhányszor ismételheted, egy óra alatt kb. 7-8 ezer rúpiát lehet összeszedni -
SlickAdam #5339 irta a jatek, hogy "hé bobby! ITT van korlatlan penz" ? -
Ulthane #5338 Baromira idegesít, hogy nem látom a térképet, ezért csináltam meg a tornyokat. Tudom, hogy hol voltam és hol nem, azért is vannak a markerek. Amúgy elsősorban azért csináltam, mert egy tornyot kerestem, ahonnan nem messze pénzt lehet keresni korlátlanul, persze richtig az utolsó torony volt az, amit kerestem! :-)
Így most már látom a világot, és tudom szépen tolni területről területre. -
Pio #5337 Igazából a többi hanggal nem volt komoly gondom, Revali angol hangja pedig kifejezetten zseniális, ő hiányzik is egy picit. :) -
#5336 Kotaku: Mario x Rabbids RPG Is Real, Coming To Switch #1
From Kotaku, set for an Aug/Sept release
Although the person who sent the assets asked us not to share them, they corroborate the existence of a bizarre crossover RPG that’s currently scheduled to come to Switch in either August or September. Ubisoft is developing Mario + Rabbids Kingdom Battle on the publisher’s proprietary Snowdrop engine, according to the assets we’ve seen. The game’s selling points appear to be a) turn-based combat, b) two-player local co-op, and c) a goofy sense of humor. (The art we’ve seen features Mario and crew wielding laser beams.)
The game will apparently have eight playable characters: Mario, Luigi, Yoshi, Peach, and, bizarrely, four Rabbids dressed up as Mario, Luigi, Yoshi, and Peach. -
#5335 Mondjuk ilyen ficsőrt DLCbe rakni... ugyanez igaz hard modera is -
#5334 -
#5333 Ilyen lesz a bejárt útvonal jelzése a térképen. Kíváncsi vagyok nekem hogyan fog kinézni :) -
#5332 Én olyan hardcore vagyok hogy a neveket megjegyzem hogy arra már voltam :D -
Negritis #5331 minden anime-like game esetében a japán hang a default
jrpg-k esetében főleg
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.05.02. 18:39:29 -
Pio #5330 Egy ideig én se aktiváltam be az összes tornyot de amikor már úgy a térkép kétharmada megvolt lett egy kattanásom, hogy most márpedig összeszedem a maradékot és arra álltam rá. Nem tudok különösebb indokkal szolgálni.
Azt, hogy melyik területet jártam már be úgyis tudom, mert látni, hogy hol nincs még semmi unlockolva. :)
A DLC újdonságai nagyon tetszenek, egy kicsit hajlok arra, hogy újra nekiessek a játéknak hard mode-ban, de még normalban se értem a végére, úgyhogy könnyen lehet, hogy a hard mode nálam az időhiány áldozata lesz...
Én örülök a Korok maszknak, mert tényleg csak a végszükség esetén akarok guide-hoz nyúlni és a maszk simán jó lesz arra, hogy egyszer végigjárja az ember vele a világot és tippre a 900-ból mittudomén 7-800at összeszedjen. Kérdés persze, hogy milyen messziről jelez és utal-e az irányra (mint a radar).
Illetve most jött egy patch, amivel el lehet váltani a voice actingot angolról. Általában nem mondanék ilyet, de sajnos számomra a játék talán egyetlen gyengéje a voice acting, elsősorban Zelda hangja. Szóval átváltottam japánra és szerintem sokkal jobban el vannak találva a karakterek. Ajánlom másnak is. -
#5329 Nálam egy torony unlockolása csak akkor következik be ha ott van főküldi. Most a sivatagi bestiát csinálom, ezért muszáj volt, de egy rakat mellékes van itt ott amit lehetne, amit felvettem. Csak kicsit fejlődni akarok szívügyileg, mert voltak olyan helyen "véletlen" ahonnan hamar el is jöttem. Felesleges és önszopatás a térképet felderíteni lepkefing módban. Persze mivel lehet, lehet így is csinálni, de től sok értelme nincs. Az ember elveszik teljesen az egészben, akkora.
Fegyókat meg nem kell tartogatni, ütni vágni kell őket. Még sosem fogytem ki belőle és tele van mindig a zsák... lesz mindenhol olyan amilyen kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.02. 17:44:41 -
#5328 Magyarisztánul:
Trial of the Sword - 45 szobából álló kihívás, ahol kezdetben fegyver és felszerelések nélkül indulunk, de folyamatosan bővülnek a lehetőségek.
Hero's Path Mode - Láthatjuk az útvonalat, amit bejártunk a világtérképen az elmúlt 200 órában, ez segíthet megtalálni a kihagyott titkokat.
Hard Mode - Nehezebb játékmód, ahol az ellenfelek regenerálódnak, valamint mindenhol egy szinttel erősebb szörnyek vannak. A levegőben is lesznek ellenfelek és kincsek.
Travel Medallion - Megtalálását követően aktuális tartózkodási helyünket is megjelölhetjük fast travel pontként, de egyszerre csak egyet.
Új öltözékek - Tematikus páncélok: Majora's Mask, Midna's Helmet, Phantom Armor, Tingle's Outfit.
Korok Mast - Segít megtalálni a Hyrule-ban bújkáló 900 Korokot.
Jó kis pakk. Bár hamarabb szúrom tököm magamat mint hogy a Korok Maszkkal keressem a 900at :D -
#5327 Ezt aláírom, fingom sincs merre nem jártam még :) DLC1-ben lesz valami új tool a térképhez, ami mutatja merre kószáltál már. -
#5326 zónánként kell haladni, mindent felfedezni így 1 zóna 5+ óra legalább. Tornyok megvannak azt se tudod hol jártál már és hol nem. Shrineból meg van 120. Neked kb meglehet az 1/10-e -
SlickAdam #5325 asszisziEzöszösszinszKríd -
#5324 összes tornyot már most és csak 6 szíved van?
Your doing it wrong :D
Rengeteg contentet kihagysz -
Ulthane #5323 Te jóóó ég :-D
Ebből nagy anyázás lesz!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.05.02. 09:44:55 -
#5322 Lehet dodge-olni a támadásokat, úgy érdemes az első fázist csinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A második fázisban meg a fagyasztó rúnát használd, hogy ne találjanak el a jégkockák, aztán shock arrow-val nyilazd le, odafutsz ütöd. Ennyi -
Ulthane #5321 Na, hétvégén feltápoltam magam kicsit. Az összes tornyot megcsináltam, meg az útba eső shrine-okat is, már van 6 heartom és +1 negyed staminám. A főzés is jól megy már, jól betápoltam rúpiákból is, több mint 4 ezer volt, aztán vettem egy fasza stealth cuccot a kereskedőnél, vadállatul néz ki, az volt vagy 1600 pénz összesen. Már saját lóra is szert tettem, végre nem kell annyit barangolni gyalog.
Itt az idő visszamenni Rutához, de nincs sok kedvem, egyből le fog baszni. A harc továbbra sem megy, aki elől lehet, elszaladok a francba. Túl jó fegyvereim sincsenek, így elképzelésem sincs, hogy hogy fogom leverni azt a csókát. -
#5320 Botw:
Starting today, players will be able to experience the game in one of nine audio languages [Japanese, English, French (France), French (Canada), German, Spanish (Spain), Spanish (Latin America), Italian and Russian], with a different language used for on-screen text by downloading a free software update. To enable this feature in the Wii U version of the game, players will need to download a Voice Pack from Nintendo eShop
Fasza, át is kapcsolok japán szinkronra.
DLC1 részletek pedig itt -
#5319 Lenne még mit feldolgozni. Én nagyon örülnék neki. -
#5318 Kíváncsi leszek lesz-e hozzá új DLC -
#5317 Mario Kart 8 Deluxe for Switch is the Fastest-Selling Mario Kart Game in Franchise
With more than 459,000 combined packaged and digital sales in the U.S. on launch day alone (April 28), Mario Kart 8 Deluxe for the Nintendo Switch system is the fastest-selling game in the long-running Mario Kart series. The previous record holder for the highest first-day sales in the franchise was Mario Kart Wii, with U.S. sales of approximately 433,900 when it launched in 2008. The solid sales numbers for Mario Kart 8 Deluxe equate to an attach rate of 45 percent – meaning nearly one in two Nintendo Switch owners in the U.S. purchased a copy of Mario Kart 8 Deluxe on the first day it was available. To date, more than 2.7 million Nintendo Switch systems have been sold globally. -
SlickAdam #5316 170 € ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NEW 3DS XL pedig 183-190 € ...
amcsiban ertelmesebb, ott ugye 150 dollar a N2DSXL, a N3DSXL pedig 200 felett
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.05.01. 15:42:09 -
#5315 Próbáltam, lehetne még ennél is sokkal erősebb a rezgés. -
#5314 próbáld ki mkt 2 joyconnal a kézben külön-külön. Marha jó a rumble :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.01. 15:13:43 -
#5313 Ezt még nem mutattam, nemrég érkezett a Game-től, nagyon jó kis cucc, designban abszolút illik a dokkolóhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #5312 jo reg volt a MK64, hogy erre nem emlekszek. vagy csak buta voltam es nem ertettem mi törtenik :D
najsz! -
#5311 Sőt (ezek szerint nem random, csak nem voltam olyan pozícióban, hogy sorsoljon nekem egyet)
Item Stealing Boo
This classic from Mario Kart 64 is new in Mario Kart 8 Deluxe on Switch. Use the Boo and it will head to the player with the most valuable item and steal it, adding it to your invetory. Nice!
-
#5310 Múltkor beszéltük, hogy mintha hangosabb lenne a zene. Nos úgy néz ki az egész sound mixet javították, sokkal hangosabb és elég sok új hang is van vagy csak eddig nem voltak hallhatóak :D -
SlickAdam #5309 na ezt a boo-s dolgot nem tudtam. izgi lesz majd együtt :)