9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Ulthane
    Nahh, megnéztem a main questeket, gyakorlatilag csak a divine beastek maradtak meg Calamity. Most csak úgy barangolok, gyűjtöm az itemeket. Megpróbálok megtanulni harcolni a mobok ellen! :-D
  • Negritis
    így gondolod?:D

• Ulthane
    Nincs idom ra. Meg minek? Attol meg a jegkocka nekem jon. Eltori a hasabot es agyonvag

Amugy meg lenyomtam, rament az osszes fire, shock es ice arrowm. Meg kicsit kajaltam is kozben. Magnet es stasis runa, mint mint mondtam, szart se ert, nem hasznalhato.

Remaegesen elbaszott kezelofelulete van a jateknak. Vicc, hogy ahhoz hogy kajalj, be kell menni a menube, legalabb harom negy stickrangatas, meg meg vagy ket gombnyomas, aztan vissza a jatekba, agyrem. Egy shortcut kene valamelyik gombra...
  • n000rbi
    Egyetértek.

Érdekes módon senkinek nem volt gondja a bossokal/ellenfelekkel. Hihetetlen az a szenvedés, amit itt előadsz, Ulthane. Sokszor leírtuk már, használd a fejed és minden egyszerűbb lesz.
  • Kongy
    Használd már a fagyasztó rúnát ember :DDD
  • Ulthane
    Egyen csigat Link Zeldaval egyutt.
  • TDC Geronimo
    l2p issue
  • Totti5
    Jó lenne ha ezt az alpári stílust máshol kamatoztatnád ( sosem volt itt ilyen amíg nem jöttél ).

Ha nem tetszi add el, nem kell erőltetni.

• Ulthane
    A zisten bassza meg ezt az aberralt szar kezelhetetlen jatekot. Atjutottam a masodik fazisba, a buzi jegkockakkal nem tudok mit kezdeni. Gyulolom ezt a gennyes szar Zeldat! Nem lehetnkiterni a csapas elol rendesen, vagy sikerul vgay nem, lassu vagyok mint a szetbaszott kurva beszede. Mar vagy 10 szer mentem a bossnak neki, nekem ehhez nincs kedvem. Ha mar boss szopas, akkor Nioh, nem ez a bugyuta szar.
  • TDC Geronimo
    Még mindig a bossnál szenvedsz?
  • SlickAdam
    az biztos, hogy ha melletted ül a kisgyerek, akkor nem 3+ -os a Zelda.:D
  • Ulthane
    Ezt a buzi jatekot! A bossnal elfogy a fire arrow, ott vegem. A robbano runak nem sebezik egyaltalan, a shock arrow alig vesz le belole, kozelharc eselytelen.

Annak a kurva anyjat kene megbaszni, aki ilyen kontrollert tervezett a jatekhoz, hogy a bal ravaszrol leesik az ujjad amikor lockolnal az ellensegre. Meg annak, aki ezt at ervezest jovahagyta, es azt mondta, higy jo, kenyelmes, ergonomikus lesz ez a kontroller a faszparasztnak, jovahagyva!
  • TDC Geronimo
    Hajjaj dehogynem használható. Nem vagy kreatív ez max azt jelenti. Ez a játék nem olyan mint a többi ezt párszor elmondtuk. Itt szinte minden megcsinalható ami logikus
  • n000rbi
    Lófüttyöt nem használható a stasis és a magnet harc közben...
  • Ulthane
    Nem az elemekkel van bajom, hanem (bár teszem hozzá, hogy stasis meg a magnet harc közben nem használható...) hogy olyan csacska az egész. Totál lomha a kiscsákó mozgása, meg olyan bolhafing méretű szegénykém.
  • Negritis
    nah elvileg holnap tudok is menni érte
  • Kongy
  • TDC Geronimo
    Profilodba bemész ott fogja írni . Elég hosszú számsor
  • Kongy
    Húha na ezt ki tudnád fejteni bővebben? :D
  • TDC Geronimo
    Amit*
  • TDC Geronimo
    Parry, flurry attack, charge attack, nekifutasbol támadás, ugrasbol támadás, nyilak, runak. Mi kell meg? Negyedét nem használod itt se abból Mit lehet
  • Ulthane
    Dehogynem, bohócfegyverek, eltörnek, van egy counter attack meg a parry ha mákod van. MInd szarul működik. Tényleg jó rendszer!
  • TDC Geronimo
    Nem ID kell hanem friend code
  • Negritis
    60%ban ezért rendeltem MK8D-t is hogy tudjam veletek tolni :D

mondjuk jó ideig uccsó leszek valszeg :D
  • Kongy
    Ha lesz valami online MK ökörködés én is mennék, csak a Nintendo ID-mat majd mondom, ha hazaértem. :D Fejből nem tudom. xd
  • TDC Geronimo
    -e
  • TDC Geronimo
    Norbi nem akarsz csinálni majd sg tournamenetet mkba?
  • TDC Geronimo
    Na ideje volt :p
  • Kongy
    Egy olyan rendszert fikázol le, amit nem is ismersz :)
  • Negritis
    eddig bírtam :D
    mk8d + switch&botw megrendelve a platinumshop-ból
  • Ulthane
    Gondolkodtam, és akkor sem ment. Meg már nem azért, de ha az elefánt ormányának redőin ugrálva három próbából nem tudok felugrani, nyilván azt gondolom, oké, nem erre vezet az út. Megnéztem egy youtube videót, ahol a csávónak is vagy ötödjére sikerült csak felugrani...szóval nem mindig a gémer ám a hülye...
  • Ulthane
    Persze, hogy nem tudok harcolni, mert ennek a játéknak a harcrendszere kritikán aluli. Azért BB platinával a zsebben meg DaS-trilógia végigjátszással azért nem mondanám, hogy nem tudok harcolni. :) Ahol jó a rendszer, ott tudok.

• TDC Geronimo
    Ajjaj kicsit gondolkodni kell már összedől a vilag... :D
  • Totti5
    Azért 3+, mert nincs benne mocskolódás, farokmutogatás, dugás, agyvelő, belezés. Nyilván nem kisgyerekeknek van a játék, de nézhetik, mert nem lesz benne semmi durva dolog, ami korhatáros lenne.
  • Kongy
    Azért mert nem tudsz harcolni :D Lehet parryzni rendesen, csak ügyesnek kell lenni, ez is el van rejtve a játékban, nincs ezzel kapcsolatban az orrod elé nyomva a harc tutorial, de ott van az.
  • Ulthane
    Tudom, hogy bele kéne állni a mobokba, de legkevésbé a harcot szeretem ebben a játékban. :-/ Még shrine-t is szívesebben csinálok, mint harcolok.
  • Ulthane
    Tudom, hogy én vagyok a béna, de gyerekek, ezt a Van Ruta dungeont guide nélkül az életben nem csináltam volna meg. Még most sem vagyok kész vele.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt, hogy az elefánt ormányát csavargatni kell, sose találtam volna ki, illetve az egyik fogaskerékben is volt egy terminál, amit magamtól sose láttam volna meg, annyira beleolvadt a környezetbe. Illetve, a kinti ugrálgatást és társait...

Fel nem fogom, hogy ezt egy 8 éves gyerek hogy oldja meg. Leginkább sehogy. Ahhoz képest, hogy 3+ os a játék, mehhhh, Nintendo.
  • paj01
    Lesz ami 10000 et kér. Am kb. csak a kövekből van lóvé. Én ha belebotlottam lelőhelyekbe kibányásztam plusz mobokból is szépen esik, eleinte csak amber aztán már értékesebbek is. Sose volt pénz gondom. Nem jó taktika ha elfutsz, farmolni kell a mobokat. Az ilyen minijátékok helyett inkább gyakj le egy két kőóriást.
  • SlickAdam
    ez egy WiiU-val is lehetseges :P :D
  • balee4
    Kamiko-t próbáltátok? Tök jó game, és csak 4,99 euró. :)