9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    remelem az OS snappy marad a jövöben is, mert nagyon bejön, hogy pöccre megy minden. na ja... "minden". nem sok mindent tud, de nem is erzem, hogy hianyozna barmi is. finomitani persze lehet, söt kell is (pl playtime normalis csekkolasa, mint 3DS-en), de amugy csak egy streaming app-ra (Amazon Prime Video, Netflix, ...) vagyok.
  • TDC Geronimo
    januárban amúgy lesz direct. Gondolom ott már lesz szó a fizetős onlineról, OS updateről meg új játékokról.
  • TDC Geronimo
    Meg ezt handheldbe tolni.. hát nem tudom. Én pár percet megnéztem a HUDon kívül mást nem láttam a játékból :D
  • SlickAdam
    igen, ezt figyelembe veszem.:) (meg meg lehet am nyitni 100% felbontasban is, nem csak fullscreen E)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.11. 19:53:20
  • TDC Geronimo
    Majd csinálok, de amúgy se szép felbontás monitoron szerintem még rondább lesz. Azért a handheldes képek a kis kijelzőn jobban néznek ki.
  • SlickAdam
    najszos!
    tenyleg, csinalj mar HH modban is par kepet plz!
  • TDC Geronimo
    art gyönyörű a játékban, már kezdek megbarátkozni a homályos képminőséggel is. Chapterek végi átvezetők olyanok, mint egy fullos anime sorozatrész :D

• TDC Geronimo
    pedig elég epic volt :)
  • Pio
    Ne csigázz, arra a játékra most végképp nincs időm... :D Úgy gondoltam majd karácsony körül visszatérek hozzá.
  • TDC Geronimo
    hólisit chapter 3 vége. 20+ perces epic átvezető :D

Amúgy most vettem észre, hogy xenoba nincs 5.1es hang
  • Pio
    Na, nem csak a Splatfesten, de az ARMS Party Crashen is a győztes oldalt választottam. :)
  • SlickAdam
  • Pio
    Hohó, behúztunk még egy Splatfestet, szuper! :)

A másik pedig, hogy engem teljesen visszaszippantott a Zelda. Beléptem, hogy na, akkor most csak megcsinálom a DLC kontentet és konkrétan a DLC-vel szinte sehol se tartok és már azt se tudom épp mit csinálok, csak mászkálok, felfedezek, pont ugyan úgy, mint az első 140 óra nagy részében.
    Egyszerűen hihetetlen ez a játék, én nem is értem, hogyan csinálja, vannak brutálisabb grafikájú játékaim, fordulatos sztorival, sok akcióval, egy hatalmas "évvégén pótolni kell" backlogom, de mégis a legkevésbé se bánom, hogy megint arra megy a gaming időm, hogy a BOTW-ban mászkálok.
    Ami tök jó dolog ezen felül, hogy most már van rögzítés és úgy fest elég sokan vannak hozzám hasonló helyzetben most, lényegileg újraéledt a játék a DLC-vel, úgyhogy rengeteg szuper videó kerül fel Switch/BOTW subredditekre, szóval akit ez érdekel, annak mindenképp ajánlom követni a dolgot.

Nem tudok mást mondani, csak ismételni önmagamat, emelem kalapom a játék fejlesztői előtt, áldassék a nevük, hogy ezt a Mesterművet elkészítették. Ez nem csak egyszerűen GOTY, ennek ott a helye minden idők legjobbjainak panteonjában és azon belül is a díszpáholyban.

Illetve nagyon, nagyon remélem, hogy kapunk még DLC-ket vagy egy új teljes játékot akár nagyjából ugyan ezzel az engine-el még ebben a generációban.

Zárásként pedig egy kis csodaszép fanmade muzsika (ingame jelenetek közben, nem mondanám spoileresnek, de aki tart tőle inkább ne nézze meg)

• TDC Geronimo
    Hát igen a durva az lesz, amikor 50+ óra után is újat mutat majd :D
  • SlickAdam
    ehe. de tul nagy jatek ahhoz, hogy "par" ora utan velemenyezzem.

nem az a kerdes, hogy kurva jo-e, hanem hogy mennyire :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.10. 16:59:17
  • TDC Geronimo
    zelda pörög? :)
  • SlickAdam
    eeeeemjo ez a szilikon grip. vagyis jo a fogasa, de hianyzik a Strap igy. és izzad a tenyerem, mint a bolond. legalabb az analogkar kondom nagyon jo...
  • zola2000
    Ez mégjobb:
    https://youtu.be/RA0MS14sPPk

Úgy látszik győztek azok, akik kiakadtak a wiiu játékok cenzúráján, és feltörték a konzolt a xeno x undub+uncensor patch vagy tokyo mirage session restoration patch kedvéért, switchnél erre már nem lesz szükség, eddig a Nintendo volt a videojátékok 4kidse, most olyan lett mint Playstationön.
  • SlickAdam
  • Negritis
    a pofátlan zelda klón után? :D

mondjuk ez ugye eredetileg nem N platformokra készült mint a Brawlhalla
    nemtom az jön-e
  • SlickAdam
    ehhez kell arc... :D
  • Pio
    Hmm, nem is tudtam, hogy kijött a Smash Switchre... vagyis... várjunk csak.....?

• Pio
    Komolyan ez a Nintendo nincs tekintettel az emberek szabadidejére. Egyszerre van ARMS Party Crash, Splatoon 2 Splatfest és most jött ki a BOTW DLC2 is.... ÁÁÁÁÁ!!! :D
  • SlickAdam
    teljes max nem biztos, hogy lesz, guide nelkül el tudom kepzelni mekkora agyfasz lehet az utolso nehany hianyzot megtalalni...
    az 500-at mindenkepp összegyüjtöm, de most atmegyek Zelda-ra vegre. majd kesöbb visszaterek.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.09. 11:04:51
  • Pio
    Nade amúgy gratula! Viszont tényleg érdemes folytatni. Én nem sok játékot maxolok, de ebben tényleg rengeteg plussz kontent van.
  • SlickAdam
    10000%-ig biztos voltam benne, hogy kettehasitod azt a bizonyos szörszalat.:D

TERMESZETESEN az alap jatekot fejeztem be, nem a POSTgame-et :) 270 moon-al kabe.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.09. 09:01:46
  • Pio
    Befejezted? Úgy érted unlockoltad a játék oroszlánrészét jelentő postgame kontentet? :D
  • SlickAdam
    söt, be is fejeztem az ejjel. uccso kingdom es a vegjatek...
  • n000rbi
    Ejnye (tehát előrébb jársz, mint én)
  • TDC Geronimo
    Nem, mert múltkor írtam egyszerre 6 játékot tolok kb
  • SlickAdam
    ajjjj, sorry akkor, szpojler (bar nem tul nagy sztem). azt hittem mar mindenki vegzett itt vele. nem sieted el :)
  • TDC Geronimo
    :o

Kéne folytatnom :y
  • SlickAdam
    rosszabbra szamitottam
  • SlickAdam
    behalok ezen a Marijjon, hogy még darkszószba is kikacsint :D
  • Pio
    Vagyis bővíti az eredeti kontentet. Ha 5-10 óra szórakozás és néhány szép pillanat, ami egy kicsit visszahozza a játék emlékét már megéri az árát, pláne, ha mellé vesszük az első DLC-t is.
    Én még csak az elején tartok, most nem volt sok időm, majd mesélek, ha végeztem vele.
  • TDC Geronimo
    Hát hogy van pár shrine, pár armor meg egy dungeon ami lényegében egy 5. divine beast.
  • SlickAdam
    ja. aprosag csak.:) par euro volt, annyiert talan meg jobb is, mint vartam.
  • EFRM
    URISTEN HYPE
    (remegek) ;d
    Utoljára szerkesztette: EFRM, 2017.12.08. 16:37:56
  • n000rbi
    Szerintem arra, hogy a gombokhoz képest a kivágások nem a legpontosabbak.

Az állvány nagyon szép, igényes, lehet veszek majd egyet.
  • Pio
    Aha. Az eleje jó nehéz, szerintem az verheti ki sokaknál a biztosítékot.