Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7461 Hohó, behúztunk még egy Splatfestet, szuper! :)
A másik pedig, hogy engem teljesen visszaszippantott a Zelda. Beléptem, hogy na, akkor most csak megcsinálom a DLC kontentet és konkrétan a DLC-vel szinte sehol se tartok és már azt se tudom épp mit csinálok, csak mászkálok, felfedezek, pont ugyan úgy, mint az első 140 óra nagy részében.
Egyszerűen hihetetlen ez a játék, én nem is értem, hogyan csinálja, vannak brutálisabb grafikájú játékaim, fordulatos sztorival, sok akcióval, egy hatalmas "évvégén pótolni kell" backlogom, de mégis a legkevésbé se bánom, hogy megint arra megy a gaming időm, hogy a BOTW-ban mászkálok.
Ami tök jó dolog ezen felül, hogy most már van rögzítés és úgy fest elég sokan vannak hozzám hasonló helyzetben most, lényegileg újraéledt a játék a DLC-vel, úgyhogy rengeteg szuper videó kerül fel Switch/BOTW subredditekre, szóval akit ez érdekel, annak mindenképp ajánlom követni a dolgot.
Nem tudok mást mondani, csak ismételni önmagamat, emelem kalapom a játék fejlesztői előtt, áldassék a nevük, hogy ezt a Mesterművet elkészítették. Ez nem csak egyszerűen GOTY, ennek ott a helye minden idők legjobbjainak panteonjában és azon belül is a díszpáholyban.
Illetve nagyon, nagyon remélem, hogy kapunk még DLC-ket vagy egy új teljes játékot akár nagyjából ugyan ezzel az engine-el még ebben a generációban.
Zárásként pedig egy kis csodaszép fanmade muzsika (ingame jelenetek közben, nem mondanám spoileresnek, de aki tart tőle inkább ne nézze meg)