9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
napi nx pletyka...
Since it is being discussed elsewhere, I can say with confidence that Nvidia will announce a Pascal Tegra chip for NX. -
SlickAdam #2585 es ez valodi :D
-
SlickAdam #2584 igen, ez az a veglet, amit en kepviselek.;) -
Az az interjú poén volt, CDPRes se tudta milyen az NX -
Bilibe lóg a kezed :D -
Negritis #2581 öngamában nem lehetetlen hogy egy kézi konzol tudja azt amit a PS4
csak hát alá kéne egy titanic-nyi jéghegy úgy melegedne valószínűleg -
Te ezeket az ökörségekett TÉNYLEG elhiszed? :( A PS4 kézben. Hóógyne. És a pascal 10x gyorsabb lesz, mint a a maxwell :) Meg kell nézni mit tudnak a csúcstelók, csúcstabletek, és mennyit mennek akksival.
Megőrültetek? Mi az istent képzeltek a nintendóról?
/remélem ordas nagy kamu az egész
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.27. 09:35:56 -
Negritis #2579 nemtom, ha sima Tegra 1 lenne, akkor nem hiszem h a CPR is dicsérte volna h milyen jó rá fejleszteni -
SlickAdam #2578 azert az durva lenne, ha tenyleg Tegra X2-vel jönne. Tudjuk, hogyan teljesitenek az NVidia cuccok AMD-vel szemben. lehet meglenne az XO/PS4 szint, KÉZBEN!
bár a rinya az örök. -
Amúgy erre a tegrára készült valami direkt arra fejlesztett csodajáték? mert hogy rá van dobva más gépekről akármi és az akárhogy megy egy dolog... azt hogy az N milyen szinten nyúl bele és aknázza ki meg egy másik ( meg az is hogy pontosan az N számára milyen, mennyire más hardwert gyártanak ) és az N milyen oprendszert nyom mögé. -
Negritis #2576 rühellem az ilyenekt, spekuláció de kb tényként közli és az egész a "megbízható" eurogamertől indult
megvárom az official bejelentést és speceket addig nem foglalkozok vele -
SlickAdam #2575 -
A Classic mini mellé olvasnivaló
-
De minek egy szimplán asztali? ott volt a WiiU, nem kellett a világnak. Annál asztalibbat felesleges kitolni. Ez a PC-KONZOL faszmérésbe beszállással elég ha a Sony és MS csapkodja egymás seggét, már az is túl sok ami ott megy. Bármit is hozna ki az N kevés lenne azokkal szemben, ergó bukna megint az egész és minden sarkon bele lenne rúgva hogy szar. Nekik olyan rendszer kell amit nem a flopszok adnak el, hanem a géming élménye, az innováció, az hogy boldog boldogtalan veszi.
Kései átportolgatások, meg a WiiU esetében sem működtek, bukott minden ahogy vót.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.27. 08:10:09 -
unrealnoise #2572 Ez csak akkor igaz, HA jön asztali konzol külön is. Ha nem, megette a fene az egészet. Nekem ez a kézikonzol nem kell, 3DS-en is még rengeteg minden vár. Sok baj van ezzel az egész koncepcióval, nem nagyon hat meg.
Egy valamiben bízom még, hogy korábban voltak olyan pletykák, hogy első körben a kézikonzol jön, aztán az asztali. Csak azt nem értem, hogy mi a fenéért késik ennyit az igazi asztali, amikor ha valahol, ott fontos lenne a minél korábbi megjelenés... (azaz lásd a Neo idén jön már.)
És igen, értem én, hogy kellenének rá minőségi ex tartalmak, meg ilyesmi, de egy jól árazott, erős gép, fasza rendszerrel simán még valamire való exek nélkül is sikeres lehet, amelyen aztán tovább lendíthetnének a későbbi exkulzív cuccok. Plusz ha X86-os lenne az NX, meg lehetne állapodni, hogy az eddig megjelent nagyobb AAA címek erre a genre megjelenjenek oda is. HA 86-os gép lenne, ez szinten mindenféle plusz meló nélkül meg is történhetne... (Persze némi munka lenne vele, ha erősebb vagy gyengébb a gép pl a PS4-től...)
Ha csak ennyi, egy hordozható hibrid az NX, akkor ősszel rohanok egy Neoért...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.07.27. 01:44:51 -
Teljesen egyetértek vele...
-
SlickAdam #2570 egy erös WiiGO-ra tippelek :D -
Várjál még az elnevezéssel. N abban nagyon jó, lásd Wii U
-
Ebben még ők sem hittek. Olyannyira nem, hogy el sem merték nevezni DS-nek. Ergo gondolom azért az lett volna az elmeháborodott terv, hogy piacon marad a 3ds is. -
SlickAdam #2567 utodja lett :) -
Ez azért is jó, mert (miután a szotyi kinyírta a vitát) eddig ugyebár nem volt konkurenciája a 3DS-nek. Sikeres is volt. Hát most lett.
ROLFLAASLKASÉKJDHKJASDASDMNASD:M
Idiótabarmok. -
SlickAdam #2565 kivancsi vagyok hany millio rage komment / hónap utan fog leesni az embereknek:
ez nem egy gyenge asztalikonzol, hanem egy tv-re is köthetö erös KEZIKONZOL!!! kezikonzolba bika a Tegra? bizony. WiiU-XO szint.
nekem jo lesz.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.26. 21:44:02 -
Rátolják a DS fejlesztőket, mi azért népes tábor. Kérdés az hogy mennyire akar az N asztalinak létezni klasszikus AAA fejlesztésekkel kijönni. Ha kiváló N címek lesznek rá mint ami WiiUra is nekem hót mindegy hogy ez a gép tudja futtatni e a BF1et. -
majd lehet tolni fasza mobil gémeket rajta mert más 3rd party support nem lesz
-
Mutassák meg mit tud, addig kár kardba dőlni. -
Hát ezzel max a saját részvényeiket robbantják majd -
A stock Tegra K1 which powers NX dev units have 0.365TF but likely the end-platform has some customizations.
2017ben. Csodálatos -
Mi értelme lenne nekik beállni a terafloppok számolgatásába? esélytelen, halott ügy, a Sony-MS ezt majd bxolja egymás között amíg bírják.... ha meg gyengébb a gép/más akkor úgy is le lesz oltva minden elemzésben, hisz 5 fpssel kevesebb, 28 pével kevesebb. Nekik más kell, mint ahogy más volt a Wii is. És az sikeres is lett. WiiU annyire nem lett más, és nem is robbant a másik két gép mellett. Most ők robbantani akarnak. -
Hát én már nem várok ezektől csodát. Azt hiszem Wii U volt az utolsó N konzolom. N is jobban járna, ha inkább a szoftverekre koncentrálnának, meg mi is... -
Hátizé, egyelőre csalódott vagyok, de fene tudja mit hoznak ki belőle... -
Szintén megerősítették azt a pletykát, hogy mivel az NX elsődlegesen handheld masina lesz, így cartridge-t fog használni. A Nintendo 32GB-s "kazettákat" javasol használni. A markáns technikai eltérés miatt egyébként úgy néz ki, hogy a cégtől szokatlan módon ezúttal nem lesz visszafelé kompatibilis a masina.
Mit rejt az NX belseje?
Az új Nintendo masina Nvidia technológiát, azon belül is várhatóan a Tegra legújabb variánsát fogja tartalmazni. A jelenlegi fejlesztőkészletek egyébként a Tegra X1 chipet alkalmazzák, amely lapka az Nvidia Shield konzoljában is remek szolgálatot tesz.
Hardveres oldalról tehát mindenképpen meglepetés a konzol, mert XBO/PS4 párhuzamosságot pletykáltak hónapok óta, ezzel szemben a mobil csippel a kiotóiak az energiahatékony renderelés, és a hordozható játékélmény mellett teszik le a voksukat.
A hardver erejét a Digital Foundry példájával tudjuk szemléletesen bemutatni: amíg a Doom 3 BFG változata 720p felbontáson 30 FPS-t futott az előző generációs konzolokon, addig Tegra X1-en simán hozza a közel hibátlan 1080p/60 FPS értékeket. Az OpenGL alapú játékok állítólag könnyen portolhatóak az Nvidia lapkájára, a DirectX átiratok nem sikerülnek igazán kiemelkedően.
Egyes pletykák odáig merészkednek, hogy az új generációs X2-es Tegra is lehet az NX nagy durranása, ám ismerve a Nintendo üzletpolitikáját, inkább az olcsó, bevált hardver felé fognak elmozdulni a tömeggyártás gazdaságossága miatt. -
Starting September 30th, Nintendo will start to release formerly Wii U eShop-exclusive games at retail. The first two games to get a physical release are FAST Racing Neo by Shin'en and the Steamworld Collection consisting of Steamworld Dig and Heist by Image and Form.
-
Egyetlen egy pozitívumot látok a dologban. 1 konzol lesz és nem lesz külön handheld külön játékokkal. A többi az... -
SlickAdam #2553 de komolyan:
en elhiszem, ha igaz a bemasolt szöveg, de egyelöre bullshit-nek tartom. ubi fönök mondta, hogy visszajönnek a casual jatekosok. ilyen masinaval? kizart!
casual jatekosok keresik az uj, AAA megjelenesek portjait. nem a tamagocsit nyomkodo jatekos a casual 2016-ban.
Kölnben valszeg minden kiderül. -
Hát nem tudom, lehet így wii ura lesz a zelda is, mert el tudom képzelni, hogy nxen még rondább lesz :/ -
SlickAdam #2551 baszok ra, lehet felölem egy fakocka is, csak szorakozzak vele.:D -
hátőőőő
Nintendo's upcoming NX will be a portable, handheld console with detachable controllers, a number of sources have confirmed to Eurogamer.
On the move, NX will function as a high-powered handheld console with its own display. So far so normal - but here's the twist: we've heard the screen is bookended by two controller sections on either side, which can be attached or detached as required.
Then, when you get home, the system can connect to your TV for gaming on the big screen.
A base unit, or dock station, is used to connect the brain of the NX - within the controller - to display on your TV.
Inside the NX, as stated above, the system will harness Nvidia's powerful mobile processor Tegra. Graphical comparisons with current consoles are difficult due to the vastly different nature of the device - but once again we've heard Nintendo is not chasing graphical parity. Quite the opposite, it is sacrificing power to ensure it can squeeze all of this technology into a handheld, something which also tallies with earlier reports. -
SlickAdam #2549 bocs, most kerültem gep ele.
egyezzünk ki annyiban szerintem, hogy ha legkesöbb 1 oraval kezdes elött meg nem jelentkezett senki, akkor nincs futam. mar ha 1 ora jo neked, nem tudom mennyire elöre tervezel.:)
jovoheten jo lenne ujra, mar hianyzik. csak ma is dolog van :( -
Bazeg srácok, egy igen, vagy nemet legalább tolhatnátok, ne várjak itt, mint egy idióta. Ha meg fixen le van fújva, azt is mondjátok, mert akkor én se alakítom úgy a vasárnapom, hogy kartozhassak. Kösz! -
Kart 8-tól?