Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
unrealnoise #2572 Ez csak akkor igaz, HA jön asztali konzol külön is. Ha nem, megette a fene az egészet. Nekem ez a kézikonzol nem kell, 3DS-en is még rengeteg minden vár. Sok baj van ezzel az egész koncepcióval, nem nagyon hat meg.
Egy valamiben bízom még, hogy korábban voltak olyan pletykák, hogy első körben a kézikonzol jön, aztán az asztali. Csak azt nem értem, hogy mi a fenéért késik ennyit az igazi asztali, amikor ha valahol, ott fontos lenne a minél korábbi megjelenés... (azaz lásd a Neo idén jön már.)
És igen, értem én, hogy kellenének rá minőségi ex tartalmak, meg ilyesmi, de egy jól árazott, erős gép, fasza rendszerrel simán még valamire való exek nélkül is sikeres lehet, amelyen aztán tovább lendíthetnének a későbbi exkulzív cuccok. Plusz ha X86-os lenne az NX, meg lehetne állapodni, hogy az eddig megjelent nagyobb AAA címek erre a genre megjelenjenek oda is. HA 86-os gép lenne, ez szinten mindenféle plusz meló nélkül meg is történhetne... (Persze némi munka lenne vele, ha erősebb vagy gyengébb a gép pl a PS4-től...)
Ha csak ennyi, egy hordozható hibrid az NX, akkor ősszel rohanok egy Neoért...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.07.27. 01:44:51