2416

World of Warplanes
  • Jeffjohnson
  • atka76
    Megtaláltam,nagy nehezen,köszi!
  • Jeffjohnson
    Bocsánat, jobb alsó sarkában...
  • Jeffjohnson
    Na, akkor, amikor ezt az ikont elindítod mi történik?
    Gondolom megjelenik egy kis ablak, aminek a bal alsó sarkában van egy gomb, amivel a játékot indítod, nem?
  • atka76
    kint van az ikon az asztalon amit telepítéskor rakott fel a játék és onnan indítom
  • Jeffjohnson
    Én azt kérdeztem mivel indítod a játékot. Mert ez nem böngészőből játszható játék.
  • atka76
    Firefoxom van fent a gépen!
  • Jeffjohnson
    Mivel indítod el a játékot?
  • atka76
    Szia!

Nincs meg még a luncher sem!
    Segítsél ha tudsz!

Köszönöm!
  • TomDantes
    Én nem akarom ezt a játékot bántani, de el van ez a egész cseszve.
    Például, egy lassú csatarepülő, feladata a földi célpontok megsemmisítése, azért is van rajta mondjuk bomba, de a játék saját tippjei szerint is. Na oké, aha, baromi sok célpontot kiszedek, és alig ad rá XP-t. Ezt a baromságot, így nincs értelme, csak vadász géppel van értelme menni. Bombázni felesleges, ha semmi jutalom, xp, credit nem jár érte. Fel kéne csavarni a szorzót.

A játékban alig van játékos, akik vannak ,rémesek. Kétszer egymás után, két csatában saját csapattársam szedett ki, mert nekem jött. Hihetetlen.
  • Jeffjohnson
    A luncherben felül középen át kell állítani a kis zászlót magyarra.
    Ha nincs meg szólj készítek screenshot-ot.
  • atka76
    Hol kell átállítani magyarra?Írja le valaki nekem lépésről lépésre,mert nem találom!Köszönöm!
  • Robertoo21
    Sziasztok! Most szeretnék csatlakozni, és elkezdeni játszani. Csak c:/windows/games mappába lehet telepíteni a játékot? köszi, előre is
  • Jeffjohnson
    Azt azért érdemes tudni, hogy valószínűleg a hibákat patch "ciklusonként" javítják. Tehát, amit te most találsz az a köv. "nagy" patch-ben lesz benne vagy az azutániban ha már véglegesítették a patch tartalmát. Szerintem csak akkor javítanak valamit azonnal, ha úgy ítélik meg, hogy kritikus a probléma és azonnali javítás szükséges.
  • Kancsalborz
    Köszönöm :)
  • Jeffjohnson
    Jah, látom de ez sajna nem a fordítás hibája de továbbítom a képet az illetékeseknek.
  • Kancsalborz
    [URL=http://kepkezelo.com/viewer/r26bjf8mtd2xnxi6ktaw.jpg][IMG]http://kepkezelo.com/images/r26bjf8

Így. 1280×1024-es felbontásnál.
  • Kancsalborz
    Szia !!!

Én akkor mindjárt mondanék is egyet :): A beállítások, és a vegyél aranyat " gombok " egymásba érnek, sokszor a beállítás helyett, aranyat próbál rámtukmálni a játék XD....
  • Jeffjohnson
    Magyar verzió elérhető. A luncherben felül középen át kell állítani a kis zászlót magyarra. Biztos lesz benne 1-2 hiba, ha találtok valamit szóljatok és javítjuk.
  • TottiHUN
    ha ellövöm illetve ledobom az összes rakétát, bombát akkor a manőverezésem javulni fog játék közben?
  • aldus
    Aki látta az új eventet, aminek a keretében "ropogós" aranyakat lehet keresni (min. 300-at), az fáradjon: ERRE!

Min. 9 fős squadron kell hozzá és min Tier4-es repülő.
  • Gerdzso
    Nem is tudtam, hogy vannak hozzá modok, de most majd nézek párat. :)
  • Svenhotry
    Ti modokat mennyire használtok? Akár felhőminuszolo modot a több fps-ért, akár valami hudot?
  • TottiHUN
    persze, itt a megoldás :D
  • shbg
    Sziasztok a következő üzenetet kapom! Tudtok rá valami megoldást?
  • shbg
    Sziasztok!

Bétában játszottam a játékkal!

Kérdéseim azok lennének,hogy kezdőként melyik ágat javasoljátok?
    Bétában az IL-2 ág, valamint a német romboló ág jól játszható volt.
    Van valami kód az "új" játékosoknak?
  • GeTTeR
    Üdv. Magyar csapatot keresek WoWP-ben. Tier 7ig vittem japánokat Béta teszterként, jelenleg A6M1 (t4), F2A (t4) és egy IL2 (t5) csücsül a hangárban.
  • Krigare90
    Nem láttam semmi infót róla. De nemrég jött ki a legújabb szóval nem hiszem hogy egyhamar.
  • Gerdzso
    Valami infó az új patch-ről? Mikor jön? Mi lesz benne?
  • Krike74
    Az alábbi dolgot vettem észre:
    Mikor tart a csata előtti visszaszámlálás, a joystick-on maximumra tolom a gázkart, és mikor elkezdődik a játék, overbooston megy a motor, de a hőmérséklet nem emelkedik addig, míg a gázkaron nem állítok, rgo extra előny a kezdésnél.
  • Thormxpro
    Már sikerült :)
  • Thormxpro
    Hali!
    Tudja valaki, hogy a Gamestarban lévő promóciós kódot hogyan lehet a játékban aktiválni?
  • Gerdzso
    Korábban már leírták, nem pontos, de nagyjából így működik.
  • holti1
    Sziasztok! Egy olyan gondom van,hogy frissitet a játék és azóta nem indul el ez mitöl lehet?
  • Thormxpro
    Sziasztok!
    Tegnap volt egy csatám amikor ketten maradtunk a csapatomból kb 5 ellenféllel szemben. Én HF-el voltam és hamar leszedtek, a csapattársam meg menekült a térkép széle felé, majd egyszer csak vége lett a körnek a mi győzelmünkkel. Ez mitől volt? Én eddig azt hittem, hogy az a csapat nyer aki lezúzza a másikat :D
  • Lokker
    Igen, vannak a pályáknak olyan részei ahol nálam be is fagy a játék pár másodpercre.
  • Svenhotry
    Nektek feltünt, hogy az 1.1-es patch óta, jóval kevesebb az fps, néha ok nélkül elkezd akadozni, fps-es droppok, és úgy egyáltalán, sokkal rosszabbul fut az egész?
  • Thormxpro
    Köszi a válaszokat.
    Nekem is az a tapasztalatom, ha elbénázok 1-2 kört AP-vel, az nagyon meglátszik a credit bevételen.
    Én a magam részéről, normál, max Ap lőszert használok, mert ha bukjuk a kört, és úgy alakulna nem öltem legalább 2őt, akkor ne bukjak pénzt. Annyival meg nem rosszabb az alap.
  • alphard
    Löszerek... Mi-mire és szerintem mennyire hatásos
    Normal - vegyük az átlagos sebzésünek minden távolságra, a többi alapvetően ehez lesz hasonlítva
    Armour-Piercing - megnövelt sebzés nagyobb távolság esetén, megéri az árát!!!
    Incendiary - az átlagós gyújtó, de inkább csak ha már folyik az üzemenyaga; vagy akár kisebb földi célpontokra, azokat is ki tudja gyújtani bár szerintem kicsi esellyel ellenben csökentett sebzés nagyobb távolságra!
    (Az a 20% gyújtási esély inkább 1% ha nem folyik a nafta.)
    Solid Core Armour-Piercing - még jobban megnövelt sebzés nagyobb távolságra (a mesterlövészek kedvence:)
    Armour-Piercing-Incrediary: - kissé növelt sebzés nagyob távolságra kisebb gyújtási esély, nincs akkora sebzése mint az AP-nak!
    High-Explosive: - közelebre kisebb sebzés, nagyobb távolságra talán a legnagyobb érzésre (nem robban csak átüt közelre?), és talán jobb esélyel is gyújt, mint az Incrediary alap... -> kisebb gépeket/vadászokat könnyebben kap szét, én nagyobb gépek miatt inkább használom a SCAP-ot, földi célpontkra jobb mint a gyújtó
    High-Explosive-Incrediary: - közelre kis sebzés, nagyobbra megnövelt, kis gyújtási eséllyel, kisebb a sebzés mint a HE-nek...