World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A megszerzett XP 5%-val no a free xpd mennyisege.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Akkor kb egy kategória a német heavy fighterekkel.
Épületeket érdemes velük lõni. Vagy távolabb lévõ gépeket, mert nehezen fordul.
Értem.Köszi!
Kár hogy a creditet nem lehet aranyra váltani, vagy valami hasonló😞
A szovjetek attack gépeit hogyan vagy mire érdemes használni? Mert vettem egyet de borzalom...(TSh-2)
Aranyat csak valós pénzért tudsz venni, a free xp ha jól emlékszem a csatán kapott össz xp-d 10%-a vagy valami hasonló és bármelyik gépnél fel tudod használni.
Sziasztok! Én is nemrég kezdtem a játékot, de a tankosat nem nyomtam így van egy-két dolog ami nem tiszta.
Aranyat csak venni lehet? A kiképzésnél ad valamennyit, de késõbb csak a fizetés marad? A free xp mi alapján nõ?
Jó lenne már egy magyar oldal ahol ki van vesézve a játék...
Köszi 😊
Passzolom, egy két repülõhöz csinált már a WG ilyen videót, a hivatalos oldalon megtalálod. De szerintem csak tapasztalat után alakul ki, hogy neked milyen stílus lesz jó.
Hát kösz, de annál egy kicsit többre gondoltam, a WOT-ban is a "tutorial" egy vicc, a 300 aranyon kívül nem sok értelme volt anno.....😊
Van alap tutorial a játékban. Az szerintem elégséges a kezdéshez.
Sziasztok !
Most installálom a játékot éppen, és két kérdésem lenne:
1: Elérhetõ esetleg most induláskor valamilyen bónuszkód, mert mostanában sok ilyen volt, vagy álmodik a nyomor ? XD...
2: Tudtok mondani olyan oldalakat, ahol jó "oktatóvideók" vannak fent, ahol a játék alapjait jól bemutatják ?

Válaszokat elõre is kösz...😊
Jeffjohnson
de, ahogy elérhetõ lesz szólok

Jeffjohnson
Pontos dátumot nem tudok/mondhatok.

norbee46
Köszi a választ!
Esetleg van pontos dátum hogy mikor?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Jeffjohnson
Igen lesz magyar nyelv. Hamarosan bekerül a játékba.

norbee46
Sziasztok!
2 kérdésem lenne.

Lesz-e a játékhoz magyar nyelvi file?
Tud-e vki olyan magyar oldalt ahol leírják a lõszerek és egyéb cuccok tulajdonságait?

Köszi elõre is!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Prémgép még mindig sehol...
Sziasztok.

Kaptam a Razer-tól egy kódot,remélem valaki hasznát veszi<#smile>
Egy Tier 3-as gép,és egy hangár slot,ha minden igaz.

WMR9HK-G74XME

Szereztem egy kódot,beírtam,elfogadta...ez volt délelõtt,úgy tiz körül...azóta sem kaptam meg a prémiumgépet...
Bónusz kód:
http://www.razerzone.com/worldofwarplanes/

Valaki nézze meg pls hogy mûködik e. Én tankokkal tolom...
Nem tudom én nekem sajnos nem tartogatott ilyen meglepetést a játék

Mire jár most 8 nap prémium? Reggel beléptem és kaptam valamire. Valakinek van infója errõl?
Az lõ magától,nem kell irányítani,és ugyanúgy fejlõdik,mint a pilóta.
Törölt felhasználó
Közben kérdés. Ha van hátsó lövészem a gépen, az lõ magától? Vagy valahogy tudom õt is irányítani, kit lõjjön?
Törölt felhasználó
Nem rossz ez a játék eddig,vannak benne hibák dögivel, de mivel ingyenes, ezért elnézõbb az ember.
Repülõ szimulátor menyország! 10 x 30 perces jegyem van eladó FÉL ÁRON ide: http://sim-city.hu/szimulatorok/repulogep.html Priviben írjatok!
Közben rájöttem.
Elvileg bónuszt ad a "turbóra" és elvileg a motor hp-ja is több lesz tehát nehezebb kilõni.

Messerschmitt Bf 110 E top motorja a DB 601 F csak dísznek van? Mert jelenleg olyan negatív statot csinál air speedbõl és manõverezhetõségbõl, hogy vicc. az alap motor ahol a lóerõ nem haladja meg a súlyt jobb mint a top. Valaki tud errõl felvilágosítást adni, hogy mi ez?
Van értelme a Pegasus-nak, sok kreditet nem hozhat, de gondolj bele, tier 2-es csatagép, rakás földi célpontot szét lehet vele szedni, 9 rakétája van. És tier 1-2-ben nem sok hasonló csatarepülõ van. A kis t1-es vadászok se szedik le egy könnyen.

Trucker39
Az évfordulós gépet csak meg kaptad. Szerintem, az mindenkinek megvan.

Kiszúrták a szemem ezzel a Pegasus nevû valamivel.Viszont a négy hónap prém nagyon jól jött.
Üdvözlet mindenkinek a forumon. Nekem nagyon bejön a game. Jó lenne valami magyar community, de legalább 1-2 ingame ismerõs, akivel lehet húzni a gépeket. Megkérek mindenkit, aki szereti a játékot és szeretne szakaszban játszani, írja meg az ingame nevét, hogy fel tudjam venni friendlistbe. Az én ingame nevem drZ0idberg. A negyedik betû nem nagy O, hanem nulla. Sajnos csak ez nem volt lefoglalva. Bárki, aki szeretne szakaszozni, vegyen fel, minden tierben hagyok egy fullos farmgépet. Mivel tegnap szabadnapos voltam, így tier 5-ig meg is vagyok. Nem vagyok überpro, de elég jól tolom, betában 2500 meccsbõl bejött 110 ACE, 57% winrattel.
Trucker39
Alfa gép - Messerschmitt Me.210
Closed Beta - Bell XP-77
Open Beta - Pegas

Link

Tono34
Akkor nem értem én miért kaptam. KB 600 csatám lehetett.
Mondjuk szinte a legelején regisztráltam a játékba, el is telt vagy 1 hónap mire írtak, hogy elfogadták a jelentkezésem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Trucker39
Nem, nem kaptam Me-210-t. 1300 csatám volt a végén, mikor abba hagytam.

Tono34
ME210-et nem kaptál?

Amire emlékszem: I-15bisDM, Pegasus, F2A-1 (ezt meg kellett venni bétában), XP77, ME-210.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Azt írhatnátok, hogy kb mennyi csatátok volt.

Krisztiam
én is frissítettem, de valamit nagyon elcsináltak mert a repülõ a képernyõ tetején van és nem látok belõle semmit 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Most 5000 körül vannak.
többen vagy kevesebben játszanak mint bétában?

Wot: Totti93

Nekem ez van:
I-15bisDM, pegasus, XP-77, Me-210
Én ezeket kaptam:
Pegasus; I-15bis; F11C; F2A-1; XP-77

Most frissítem a játékot! 😊

Amúgy játékosokat keresek a bajnokságra.

Bajnokság

Egész jó nyeremények vannak, bár "csak" az elsõ 8 csapatot jutalmazzák, de szerintem 30 csapatnál többre nem kell számítani. 😊

Trucker39
Nos, ki mit kapott ?

Nálam Pegasus, I-15-bisDM, valamint XP-77 került ingyen a garázsba.

A WoT-l közös lett a gold számla. A training küldetések teljesítéséért 75 gold jár.

Gratula!

Amúgy most egy kis kihagyás után(1 hét) újra visszatértem a játékhoz és azt kell mondanom, hogy nagyon jó. Viszont néha elég idegesítõ tud lenni a csapattársak miatt, de ezt nem nevezném a játék hibájának... viszont tény hogy egy optimalizáló patch jól jönne! 😊

Trucker39
Mi elõtt bárki meggyanúsitana, hogy egyszerre több gépet is csatában tartottam, A Bf110, nagyok közé került, egybõl kilõtték. Esélyem sem volt sem kikerülni, sem kilõni. A másik kis kedvencem, az Ar 68-ba, meg sikeresen belém fordult kezdéskor egy jól képzett csapattárs. Persze -1-t egybõl megkaptam.

Trucker39
No végre.

Ezzel együtt 180 nap premiumot sikerült összeszedni.

Most egy darabig nem szeretnék "Loading", valamint "Updating hangar..." feliratokkal találkozni. A maradék hajam ezektõl akart kihullani.

Pedig van benne potenciál, fõleg ha szakaszban vagytok, mert egy 3-as szakasz itt simán lehozza a csatát, fõleg alacsonyabb(1-5) tierben.

Hát akkor köszönöm szépen, de inkább maradok a WT-nél.
(annak amúgy is most fog megjelenni a tankos része, és akkor elmondatom azt amit már kb 1,5 éve mondanék már: goodbye WOT! <#integet2><#nevetes1> )
jó de azért vannak különbségek, lehet valakinek épp ez volt az elsõ csatája azt se tudja hogy fiú e vagy lány és akkor jön egy pár ezer csatás jó játékos aki tönkreteszi a kezdõk játékát.

Wot: Totti93