2416
World of Warplanes
-
#2096 -
atka76 #2095 Megtaláltam,nagy nehezen,köszi!
-
#2094 Bocsánat, jobb alsó sarkában... -
#2093 Na, akkor, amikor ezt az ikont elindítod mi történik?
Gondolom megjelenik egy kis ablak, aminek a bal alsó sarkában van egy gomb, amivel a játékot indítod, nem? -
atka76 #2092 kint van az ikon az asztalon amit telepítéskor rakott fel a játék és onnan indítom -
#2091 Én azt kérdeztem mivel indítod a játékot. Mert ez nem böngészőből játszható játék. -
atka76 #2090 Firefoxom van fent a gépen! -
#2089 Mivel indítod el a játékot? -
atka76 #2088 Szia!
Nincs meg még a luncher sem!
Segítsél ha tudsz!
Köszönöm! -
TomDantes #2087 Én nem akarom ezt a játékot bántani, de el van ez a egész cseszve.
Például, egy lassú csatarepülő, feladata a földi célpontok megsemmisítése, azért is van rajta mondjuk bomba, de a játék saját tippjei szerint is. Na oké, aha, baromi sok célpontot kiszedek, és alig ad rá XP-t. Ezt a baromságot, így nincs értelme, csak vadász géppel van értelme menni. Bombázni felesleges, ha semmi jutalom, xp, credit nem jár érte. Fel kéne csavarni a szorzót.
A játékban alig van játékos, akik vannak ,rémesek. Kétszer egymás után, két csatában saját csapattársam szedett ki, mert nekem jött. Hihetetlen. -
#2086 A luncherben felül középen át kell állítani a kis zászlót magyarra.
Ha nincs meg szólj készítek screenshot-ot. -
atka76 #2085 Hol kell átállítani magyarra?Írja le valaki nekem lépésről lépésre,mert nem találom!Köszönöm! -
#2084 Sziasztok! Most szeretnék csatlakozni, és elkezdeni játszani. Csak c:/windows/games mappába lehet telepíteni a játékot? köszi, előre is -
#2083 Azt azért érdemes tudni, hogy valószínűleg a hibákat patch "ciklusonként" javítják. Tehát, amit te most találsz az a köv. "nagy" patch-ben lesz benne vagy az azutániban ha már véglegesítették a patch tartalmát. Szerintem csak akkor javítanak valamit azonnal, ha úgy ítélik meg, hogy kritikus a probléma és azonnali javítás szükséges. -
Kancsalborz #2082 Köszönöm :)
-
#2081 Jah, látom de ez sajna nem a fordítás hibája de továbbítom a képet az illetékeseknek. -
Kancsalborz #2080 [URL=http://kepkezelo.com/viewer/r26bjf8mtd2xnxi6ktaw.jpg][IMG]http://kepkezelo.com/images/r26bjf8
Így. 1280×1024-es felbontásnál. -
Kancsalborz #2079 Szia !!!
Én akkor mindjárt mondanék is egyet :): A beállítások, és a vegyél aranyat " gombok " egymásba érnek, sokszor a beállítás helyett, aranyat próbál rámtukmálni a játék XD.... -
#2078 Magyar verzió elérhető. A luncherben felül középen át kell állítani a kis zászlót magyarra. Biztos lesz benne 1-2 hiba, ha találtok valamit szóljatok és javítjuk. -
TottiHUN #2077 ha ellövöm illetve ledobom az összes rakétát, bombát akkor a manőverezésem javulni fog játék közben? -
aldus #2076 Aki látta az új eventet, aminek a keretében "ropogós" aranyakat lehet keresni (min. 300-at), az fáradjon: ERRE!
Min. 9 fős squadron kell hozzá és min Tier4-es repülő. -
Gerdzso #2075 Nem is tudtam, hogy vannak hozzá modok, de most majd nézek párat. :) -
Svenhotry #2074 Ti modokat mennyire használtok? Akár felhőminuszolo modot a több fps-ért, akár valami hudot? -
TottiHUN #2073 persze, itt a megoldás :D -
shbg #2072 Sziasztok a következő üzenetet kapom! Tudtok rá valami megoldást? -
shbg #2071 Sziasztok!
Bétában játszottam a játékkal!
Kérdéseim azok lennének,hogy kezdőként melyik ágat javasoljátok?
Bétában az IL-2 ág, valamint a német romboló ág jól játszható volt.
Van valami kód az "új" játékosoknak?
-
GeTTeR #2070 Üdv. Magyar csapatot keresek WoWP-ben. Tier 7ig vittem japánokat Béta teszterként, jelenleg A6M1 (t4), F2A (t4) és egy IL2 (t5) csücsül a hangárban. -
Krigare90 #2069 Nem láttam semmi infót róla. De nemrég jött ki a legújabb szóval nem hiszem hogy egyhamar. -
Gerdzso #2068 Valami infó az új patch-ről? Mikor jön? Mi lesz benne? -
Krike74 #2067 Az alábbi dolgot vettem észre:
Mikor tart a csata előtti visszaszámlálás, a joystick-on maximumra tolom a gázkart, és mikor elkezdődik a játék, overbooston megy a motor, de a hőmérséklet nem emelkedik addig, míg a gázkaron nem állítok, rgo extra előny a kezdésnél. -
Thormxpro #2066 Már sikerült :) -
Thormxpro #2065 Hali!
Tudja valaki, hogy a Gamestarban lévő promóciós kódot hogyan lehet a játékban aktiválni?
-
Gerdzso #2064 Korábban már leírták, nem pontos, de nagyjából így működik. -
holti1 #2063 Sziasztok! Egy olyan gondom van,hogy frissitet a játék és azóta nem indul el ez mitöl lehet? -
Thormxpro #2062 Sziasztok!
Tegnap volt egy csatám amikor ketten maradtunk a csapatomból kb 5 ellenféllel szemben. Én HF-el voltam és hamar leszedtek, a csapattársam meg menekült a térkép széle felé, majd egyszer csak vége lett a körnek a mi győzelmünkkel. Ez mitől volt? Én eddig azt hittem, hogy az a csapat nyer aki lezúzza a másikat :D -
Lokker #2061 Igen, vannak a pályáknak olyan részei ahol nálam be is fagy a játék pár másodpercre. -
Svenhotry #2060 Nektek feltünt, hogy az 1.1-es patch óta, jóval kevesebb az fps, néha ok nélkül elkezd akadozni, fps-es droppok, és úgy egyáltalán, sokkal rosszabbul fut az egész? -
Thormxpro #2059 Köszi a válaszokat.
Nekem is az a tapasztalatom, ha elbénázok 1-2 kört AP-vel, az nagyon meglátszik a credit bevételen. -
#2058 Én a magam részéről, normál, max Ap lőszert használok, mert ha bukjuk a kört, és úgy alakulna nem öltem legalább 2őt, akkor ne bukjak pénzt. Annyival meg nem rosszabb az alap. -
alphard #2057 Löszerek... Mi-mire és szerintem mennyire hatásos
Normal - vegyük az átlagos sebzésünek minden távolságra, a többi alapvetően ehez lesz hasonlítva
Armour-Piercing - megnövelt sebzés nagyobb távolság esetén, megéri az árát!!!
Incendiary - az átlagós gyújtó, de inkább csak ha már folyik az üzemenyaga; vagy akár kisebb földi célpontokra, azokat is ki tudja gyújtani bár szerintem kicsi esellyel ellenben csökentett sebzés nagyobb távolságra!
(Az a 20% gyújtási esély inkább 1% ha nem folyik a nafta.)
Solid Core Armour-Piercing - még jobban megnövelt sebzés nagyobb távolságra (a mesterlövészek kedvence:)
Armour-Piercing-Incrediary: - kissé növelt sebzés nagyob távolságra kisebb gyújtási esély, nincs akkora sebzése mint az AP-nak!
High-Explosive: - közelebre kisebb sebzés, nagyobb távolságra talán a legnagyobb érzésre (nem robban csak átüt közelre?), és talán jobb esélyel is gyújt, mint az Incrediary alap... -> kisebb gépeket/vadászokat könnyebben kap szét, én nagyobb gépek miatt inkább használom a SCAP-ot, földi célpontkra jobb mint a gyújtó
High-Explosive-Incrediary: - közelre kis sebzés, nagyobbra megnövelt, kis gyújtási eséllyel, kisebb a sebzés mint a HE-nek...