2416
World of Warplanes
-
Krigare90 #2056 Én a páncéltörőt szoktam használni minden gépemben. Szerintem igen komoly előnyt ad. Nekem megéri de lehet h csak placebo :) -
Thormxpro #2055 Hali!
Ti milyen lőszert használtok? Sima, páncéltörő vagy gyújtó??
Megéri az extra pénzt? Hoz annyival többet a konyhára?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra :)
Üdv. -
#2054 Nálam. -
R3nton #2053 Valakinél már volt olyan probléma, hogy a bejelentkező felületen egyszerűen megfagy a játék??? Nem tölti be az accountot. Érdekes...WOT az pedig megy normálisan. -
Chikreti #2052 MuldR Köszi az infot! Boldog Karácsonyt!
Frissített a játék, de notebookon még nem megy. A változatosság kedvéért most ez a hiba kód:
Exception (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION: 0xC0000005 @ 0x72D6D786) received
Read @ 0x399B38F4
Please send the C:/Users/my_name/AppData/Roaming/wargaming.net/World of Warplanes/logs/131224_172509.dmp and the last log to developers.
You can press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.
Megírom a készítőknek is hátha. -
TottiHUN #2051 a manővert már ismertem és szoktam is használni csak ez a név lepett meg egy kicsit :D -
MuldR #2050 Gugli kidob jo videokat.
http://rocketbrainsurgeon.com/boom-zoom-world-warplanes/
-
TottiHUN #2049 hát így se lettem okosabb :D na mind1 akkor rá keresek :D -
MuldR #2048 Akkor Boom and Zoom, hogy hivatalosak legyunk :) -
TottiHUN #2047 Mi az a Zoom Boom? :D
-
MuldR #2046 Ma megy fol egy kissebb javito patcc, ami pont a notebook videokartyakat erinti.
http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/minor-client-patch/
Probald frissiteni a klienst. -
Chikreti #2045 Hello ALL!
Most frissült a játékom az 1.1.0 verzióra és ezt követően a hangár betöltése során kidob a progi és ezzel az üzenettel le is áll:
Critical Error Occurred
Exception (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION: 0xC0000005 @ 0xC04D786) received
Read @ 0x0030094c
Please send the C:/Users/my_name/AppData/Roaming/wargaming.net/World of Warplanes/logs/131222_004238.dmp and the last log to developers.
You can press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.
A készítők helpdeskjére írtam már válasz még nem jött.
Segítséget előre is kösz.
Érdekesség viszont csak annyi hogy notebookról játszom, ahol nem megy. Feltelepítettem az asztali régebbi gépemre és fut! -
Gerdzso #2044 Én örülök hogy nerfelték, mert eddig nagyon OP volt... -
MuldR #2043 Nagyon durvan nerfeltek. En eddig zoom boomoltam es 60% Wrt ertem el a p51Aval...akkor bejott a patch es ez leesett 55% ra. Gyakorlatilag nem nyertem utana meccset. Most a p51D vel szenvedek, egyszeruen nem tudom mit kellene csinalni. Zoom boom mar szar...nem fordulekony, nem eros, es gyange a tuzereje.....nem jovok ra, hogy kellene hasznalni. :( -
Thormxpro #2042 Most hogy mondod tényleg így van!!
Régebben egy ráfordulással simán szétkaptam egy figthert, most meg mindig utánna kell hogy menjek, aztán vagy sikerül vagy nem.
Azt hittem csak én lettem bénább. -
Krigare90 #2041 Nem tudtam pontosan lefordítani de valahogy gyengítették a felülről becsapodó lövedékek erejét vagy sebzését nem tudom de benne van a patchnotesban. Egyébként érezni is. A patch előtt ízekre szedtem bármit egy km-es magasságelőnyből de most már egyáltalán nem biztos h sikert érek el márpedig ha egyszer mögém kerül egy vadász úgy h HF-el vagyok akkor végem -
MuldR #2040 Olyan ero van azokba a dogokbe, hogy nem is kell fontrol ramcsapnia. Akar alulrol is ramfordul, es 2 masodperc alatt fustoszlop lesz a P-51A bol. Raadasul lotavon kivul. Menekuldni sem lehet eloluk, mert a boosteruk tovabb birja.
Gyulolom oket! :) -
Thormxpro #2039 :D
Fighterrel én alapból nem kötözködöm a heavy figterekkel.
Egyébként a mostani javítás mivel húzza le a nagy magasságból történő rácsapást??
-
MuldR #2038 A gyakorlo csata ekem is kifagyott, de a random mukodik. Es nem zabalja le a memoriat (vagy csak nem veszem eszre, mert a 16 gigat nem eszi meg).
Amugy meg szep es jo. Menj randomot, es keruld a Me410-ket, mert undorito egy allatfaj. :) -
Thormxpro #2037 Én soha nem tapasztaltam ilyet. Nem lehet hogy a te készülékedben van valami hiba. Az én laptopom 2 éves és már akkor sem volt egy nagy szám.
A netem viszonyleg gyors(30mbit/s).
Én mindig rögtön játékba kerülök és soha nem dobott le a szerver.
Tényleg bosszantó lehet:( -
Dorgal #2036 Úgy látom,semmit nem javítottak ezen a szaron. 6GB memóriát úgy hat-hét csata alatt lezabál,aztán kidob "out of memory"-val,mire visszamegyek,persze lelőnek.Ha ránéznének a naptárra,2013 van,ahol ennek egy átlag játéknál elégnek kellene lenni./nem megy a háttérben semmi/
A másik amin kiakadtam,a 25 gold,pár xp,pár credites ground targetes gyakorló missió volt.Előre jelzem ,126 játékos játszott összesen ezen a serveren,ami persze "busy" volt.Két perc várakozást írt,mondom megvárom.
Egy perc negyvenhatnál hozzáadott még egy percet,majd ez így ment egész 22/huszonkét/percig,amikor elegem lett belőlük.Tudom,hogy oroszok,tudom,hogy már halálra keresték magukat,de ez az egész ettől még ÚGY SZAR AHOGY VAN!!!uninstal -
Krigare90 #2035 Értem. Hát remélem mert nekem a kedvenceim a heavy fighterek, bár a mostani patchben a legfőbb erősségüket húzták le mégpedig a nagy magasságból történő rácsapást. Kár érte -
Lokker #2034 Hát ha tényleg voltak nekik akkor lesznek. -
Thormxpro #2033 Értem. Köszi -
Krigare90 #2032 Üdv. Nem tudja valaki h a géptípusok (heavy fighter, fighter, attack-aircraft) lesznek mindegyik népnél vagy pl a japánoknak nem lesz soha heavy fightere ahogy a németeknek meg mondjuk attack-aircraftja? -
Lokker #2031 Szia!
szépen sorban.
1, Igen, amelyiknek az ikonján van egy kis csavar az kerül csak goldba hogy leszedd, amelyiken nincs ilyen azt ingyen szerelheted fel/le. Leszereltél egy equipmentet azt utána arra a gépre teszed fel amelyikre akarod.
2, A felszerelés leírásában ott van mit módosít, van amelyik végsebességet növel pl.
3, Ha eléri a skill a 100%-ot utána mehet rá a következő. -
Thormxpro #2030 Sziasztok!
Lenne gy pár kérdésem:)
Jól értelmezem hogy, ha veszek egy gépre equipmentet akkor azt némi aranyért le lehet szedni valami raktárba?
És azt rá tudom tenni később akár egy másik gépre is?
A gép repülési tulajdonságain változtat valamit az eqipment vagy marad minden ugyanaz?
A pilótáknak csak egy skillje lehet? Vagy ha egy skill elérte a 100%ot utána lehet másik is?
Egyenlőre ezek jutottak eszembe.
Köszi -
szepedli #2029 Köszi szépen .Akkor meg várom amíg magyar lessz.
-
Krigare90 #2028 Még nincs hozzá magyar nyelv de nyugodj meg mert lesz a későbbiek folyamán -
szepedli #2027 Sziasztok letöltöttem ezt a játékot ( Magyarul )hát nem tudom de nekem nem Magyar.Vagy nincs is meg magyarul ? -
Thormxpro #2026 Grat:) -
TottiHUN #2025 Pedig olyan jó kezdés volt, kár hogy a 6. vereség lett :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
MuldR #2024 .com vagy .eu weboldalra?
.eu-ra kell regisztralni, es a klienst is onnan kell tolteni. -
Zozee 32 #2023 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abba, hogy mit lehet tenni azzal, ha nem enged bejelentkezni, hiába regisztráltam, folyamatosan incirrekt email illetve password.-öt ír ki? Mi a hiba oka, és hogyan lehet orvosolni?
Válaszotokat előre is köszi! -
Krigare90 #2022 Én heavy fighterrel zt tudtam jól alkalmazni h felmentem nagy magsságba vártam amíg kialakulnak a csaták alul aztán választok egy célt rárepülök kihasználva a sebesség és tűzerőbeli fölényemet aztán vissza magasba és újra lecsapni
ez igen hatékony tud lenni amennyiben nem szúrnak ki az ellenséges hf-ek vagy a jobb vadászok akik képesek követni a magasságodba :)
-
Thormxpro #2021 Majd kipróbálom. Én még csak 3ban vagyok. Kevés időm van játszani, költeni nem akarok rá, tehát a gépek árait elnézve el leszek egy darabig:) -
Lokker #2020 Így igaz. De azt vettem észre hogy ez csak kis tierben működik, max tier 5-ig. -
Thormxpro #2019 Köszi a választ:) -
Thormxpro #2018 Magyarul emelkedsz és a fighter egy idő után nem tud követni, lebukik és te ekkor lövöd le? Mindig figyelsz hátra, hogy mikor esik át? -
Lokker #2017 Azt azért nem mondanám. Míg az orosz az attack aircraft addig a német vagy brit az heavy fighter. Heavy fighterrrel tovább lehet nyomni a boost-ot így kihasználva a gyengébb teljesítményű gépeket és átesésre játszani. Mikor a kicsi átesik te utána esel és ledarálod.