World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wot: Totti93
Zsinórban sosem volt 10 gyõztem csatám. A bombázás és a légi gyõzelem kb fél óra alatt megvan. Ezután még 1,5 óra, mire meglesz a 10 gyõzelem. Ez utóbbi veszi el nagyon a kedvem a játéktól. Ugyan az a hibája, mint a tankosnak. Majd a játék, szerver, vagy nem tudom mi el dönti, hogy lehetek-e gyõztes csatában. Még megvárom, a megjelenést, de ha ott is hasonló lesz a helyzet, akkor sajnos kicsi esélyt látok arra, hogy rendszeres játékos legyek ebben.
Amúgy én mind2-t játszom. 😊
Elég szép és élvezetes tud lenni.
Egy csata 1-2 percig tart. Egymásnak rohan 15-15 gép, 1-2 bombázó szalad a földi célpontokért és ennyi. De én még csak tier 3 nál járok.
Már elég rég (kb:1 éve) nem játszottam a játékkal annyira elment tõle a kedvem, az akkori állapotok miatt.
A kérdésem az lenne hogy van-e értelme folytatni?+ olyan valaki nagyjából már elég rég játszik a játékkal, nagyjából írja már le legyen szíves hogy kb milyen most.
Köszönöm!
Talán még a 700 csata is meglesz. Tegnap átléptem a 300-at.
Viszont jó lenne egy "stabilabb" játékosállomány, mert ez a sok csata, hogy alig kezdünk, de már csak 4 gépünk maradt ... kicsit kiborító.
Tegnap elég wotosra sikerült a kezdés, egy laza 0-6-os vereség széria, nem is értem Trucker neked hogyan sikerült zsinórban 10 gyõztes csata. Lehet mennem kellene veled szakaszban 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A géprõl (F2A1 Buffalo) Itt lehet olvasni bõvebben.
Az egyesített acc-ról meg Itt írnak bõvebben.
Még Itt is érdemes néha olvasgatni
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Talán azért mert a joyt egyszerûen nem igazán tudom belõni ott, itt meg teljesen jó. A másik ez a "gyorsabb" játékmenet, estére nincsen annyi idõm játszani, így ez megfelelõbb számomra.
Szórakozni pedig ez az arcade játékmenet nekem elég. A profik meg használjanak "rendes" szimulátort 😊
Nekem még nagyon messze a francia ág vége, csak most lett meg az 50 100. De ez már nagyon off ide.
Csak így nem jut idõ a tankra, pedig az 50B most akciós, csak kell még 35k xp.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
This is an automated e-mail to inform you that following our internal audit, your account was suspended due to the violation of chapter 4.04 of our game rules.
You can read more about them on the following page: http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/forum-0/announcement-9-world-of-warplanes-game-rules/
Please note that our decision is based on a very thorough investigation. Nevertheless, if you still wish to continue to play the game, please contact our customer service department at https://support.worldoftanks.eu/
We are sorry that we had to take such a hard decision, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.
Regards,
Wargaming Europe
Customer Service Team
Ez szerintetek azt jelenti hogy végleg kizártak a játékból?
Mivel nincs rajta idõpont hogy meddig tart.
Az történt hogy rosszul emlékeztem az éles játék kezdetére,október 13-ra november helyett és hogy meglegyen a 700 csatám,pénteken úgy játszottam ahogy itt az egyik fórumozó is leírta.Beküldtem több repcsit is egyszerre a csatákba,a csata kezdetekor pedig kiléptem.Így kb.50 csata mehetett le,de közben az internetet olvasva rájöttem hogy egy hónapot tévedtem.Utánna szombat,vasárnap rendesen játszottam,majd hétfõn kibannoltak.Gondolom valaki felnyomhatott a csapatból akinek nem tetszett hogy kiléptem.
Szóval aki hasonlóan szokott játszani,az a példámon okulva jól gondolja meg mert így járhat.
Üdv.mindenkinek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Not enough bunks in the barracks.Enlarge the barracks or free some bunks.
plusz a játékba tudtommal még be se került a barakk