World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Ebben a játékban mindenki kezdõ, hiszen még ki sem adták.

Biza nagy tehetség kell ám a kezdõ játékosok szétalázásához.

Wot: Totti93

Trucker39
A légi harccal továbbra sincs gond, csak a nyert csatákkal.

Trucker39
Kis szünetet tartottam, mert nagyon rá sikeredett unni a játékra. Még megpróbálok egy havi premet összekalapálni, de elég nehéz lesz.

Zsinórban sosem volt 10 gyõztem csatám. A bombázás és a légi gyõzelem kb fél óra alatt megvan. Ezután még 1,5 óra, mire meglesz a 10 gyõzelem. Ez utóbbi veszi el nagyon a kedvem a játéktól. Ugyan az a hibája, mint a tankosnak. Majd a játék, szerver, vagy nem tudom mi el dönti, hogy lehetek-e gyõztes csatában. Még megvárom, a megjelenést, de ha ott is hasonló lesz a helyzet, akkor sajnos kicsi esélyt látok arra, hogy rendszeres játékos legyek ebben.

Ha árkád csatákra vágysz, akkor ez a legjobb választás(szerintem), de ha a jó hosszú csatákat szereted és van egy joy-od akkor ott WT(frb), de a WT árkád módja szerintem felejtõs.

Amúgy én mind2-t játszom. 😊

Fiuk csak nekem tünik trágyának ez a 109z vagy van aki már ráérzett?
Hát én nem régóta játszok.

Elég szép és élvezetes tud lenni.

Egy csata 1-2 percig tart. Egymásnak rohan 15-15 gép, 1-2 bombázó szalad a földi célpontokért és ennyi. De én még csak tier 3 nál járok.
Sziasztok!

Már elég rég (kb:1 éve) nem játszottam a játékkal annyira elment tõle a kedvem, az akkori állapotok miatt.
A kérdésem az lenne hogy van-e értelme folytatni?+ olyan valaki nagyjából már elég rég játszik a játékkal, nagyjából írja már le legyen szíves hogy kb milyen most.

Köszönöm!
Tono34
Ha nov 13. lesz a megjelenés akkor összejöhet még 1 hónap prém 😊

Talán még a 700 csata is meglesz. Tegnap átléptem a 300-at.

Viszont jó lenne egy "stabilabb" játékosállomány, mert ez a sok csata, hogy alig kezdünk, de már csak 4 gépünk maradt ... kicsit kiborító.

Tegnap elég wotosra sikerült a kezdés, egy laza 0-6-os vereség széria, nem is értem Trucker neked hogyan sikerült zsinórban 10 gyõztes csata. Lehet mennem kellene veled szakaszban 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A T3 ruszki prémium gép is megmarad! 😊

a rendes gépeim eltûnnek? Ne máááár! Basszus, erre nem gondoltam. Na akkor még 1x biztos nem kezdek neki ennek.

Trucker39
Azt biztosan nem törlik. Mivel a Wot-ban is megjelenik és ott is jóvá van írva. A gépek tünnek el, a prem gépek is, csak az az egy "tank" marad, amit Tono34 írt.

A géprõl (F2A1 Buffalo) Itt lehet olvasni bõvebben.

Az egyesített acc-ról meg Itt írnak bõvebben.

Még Itt is érdemes néha olvasgatni

Jacek
Egyébként amikor elvileg kitolják nov 13-án ezt a csodát nem törölnek mindent a WOWP-rõl? tehát a premet is ami a wotra is vonatkozik?

Tono34
Az szép,én késõn kezdtem el csak most lett meg az elsõ hónap. Még megveszem azt a T3-as prém tankot amire azt írták, hogy az meg fog maradni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Trucker39
Ezzel együtt 150 nap premium jött össze.

az elõbb csak nekem szart be? beragadt a lövés és nyílegyenesen a földbe repültem akármerre forgattam az egeret és nyomkodtam a billt megse moccant.

Trucker39
Szerencsére túl vagyok a mai adagon már. Nem lesz könnyü ez a maradék néhány hét. Ha ilyen lesz a kész játék is és már nem lesz premium gyûjtés, igencsak kihaltak lesznek a szerverek.

röhej ez az új patch elõbb mentem attack aircraftal, majd a seggembe ütközött egy fighter, természetesen én meghaltam ö pedig ment tovább.

Igen a menülassulást én is észrevettem. Szörnyû... Nem tudom mit baszarintottak el de azt nagyon! No comment remélem mire kijön csinálnak vele valamit

Trucker39
Vigyázat! A credit vagy token-bõl vásárolható lõszerfajták át lettek állítva tokenes módra. Tessék vissza állítani, mert megszívjátok (mint én). Amúgy a menü talán még lassabb lett mint eddig ...

Trucker39
Szeretni én sem szeretem. Egy próbát még azért tegyél. Épp most töltõdik egy újabb javítás. 0.5.3 hátha javították ezt a hibát is.

Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de velem olyan szinten megutáltatták ezt a játékot,hogy abbahagyom.Szarok a prémiumra,mindenre,de ezeknek tudomásul kéne venni,hogy 2013 van.4 g rammal,1g videorammal,talán nem kellene minden ötödik csata után "out of memory" hibával kidobni a szerverrõl.Mire visszatölt,addigra simán lelõnek...Elegem lett,jó játékot mindenkinek.
Tono34
Nekem jobban bejön ez a repülõs mint a WT.
Talán azért mert a joyt egyszerûen nem igazán tudom belõni ott, itt meg teljesen jó. A másik ez a "gyorsabb" játékmenet, estére nincsen annyi idõm játszani, így ez megfelelõbb számomra.
Szórakozni pedig ez az arcade játékmenet nekem elég. A profik meg használjanak "rendes" szimulátort 😊

Trucker39
Nehéz választás. Én úgy számolok vele, hogy 11 nap alatt megvan egy hónapra való premium. Ha vége lesz az akciónak, még mindig marad annyi nap, hogy megérje vele foglalkozni.
Nekem még nagyon messze a francia ág vége, csak most lett meg az 50 100. De ez már nagyon off ide.

Tono34
Napi kb 1-2 óra alatt megvan, egy kis szerencsével 😊

Csak így nem jut idõ a tankra, pedig az 50B most akciós, csak kell még 35k xp.

Trucker39
Az szerintem mindenkinek gondot okoz. Írtam már korábban, hogy 5-6 killem volt egy csata alatt mégis vesztettünk. Sok türelem, meg némi idõ kell hozzá, hogy meglegyen mindenbõl a napi 10 (kis szerencse sem árthat néha).

Tono34
Lassan elérem a szükséges token mennyiséget, de a 10 gyõzelmes az nem egyszerû mutatvány....

Trucker39
Szerintem bõven elég. Magasabb szintet is nyugodtan kipróbálhatod, de ott már azért láttak páran repülõgépet. Vagyis, ott kicsit nehezebb összeszedni a tokeneket.

Sziasztok. Tokenezni elég tier 2 géppel, vagy érdemes nagyobb gépet beszerezni?
Trucker39
Amúgy meg nincs semmi szükség trükközésre. Nem egy bonyolult játék.

Haladni is lehet vele. Az ellen meg úgy sem sokat lehet tenni, ha a csapat többi része 1 perc alatt lelöveti magát. Ha mondjuk az ellenfél a béna, az csak öröm nekem. (Mai repülés képe).

Trucker39
Csak egyszer tolták el november 13-ra.

megint?

Amúgy valaki tudja miért tolták el megint a megjelenés napját? 😞

Én is egyet értek, rengeteg másik ember játékát lehet így tönkretenni...

Mindenki, aki ilyen fajta módon rontja el mások szórakozását, az én szemembem permbant érdemel.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sziasztok.Tegnap kaptam ezt az e-mailt a wg-tõl:Greetings Player,

This is an automated e-mail to inform you that following our internal audit, your account was suspended due to the violation of chapter 4.04 of our game rules.

You can read more about them on the following page: http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/forum-0/announcement-9-world-of-warplanes-game-rules/

Please note that our decision is based on a very thorough investigation. Nevertheless, if you still wish to continue to play the game, please contact our customer service department at https://support.worldoftanks.eu/

We are sorry that we had to take such a hard decision, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.

Regards,

Wargaming Europe

Customer Service Team
Ez szerintetek azt jelenti hogy végleg kizártak a játékból?
Mivel nincs rajta idõpont hogy meddig tart.
Az történt hogy rosszul emlékeztem az éles játék kezdetére,október 13-ra november helyett és hogy meglegyen a 700 csatám,pénteken úgy játszottam ahogy itt az egyik fórumozó is leírta.Beküldtem több repcsit is egyszerre a csatákba,a csata kezdetekor pedig kiléptem.Így kb.50 csata mehetett le,de közben az internetet olvasva rájöttem hogy egy hónapot tévedtem.Utánna szombat,vasárnap rendesen játszottam,majd hétfõn kibannoltak.Gondolom valaki felnyomhatott a csapatból akinek nem tetszett hogy kiléptem.
Szóval aki hasonlóan szokott játszani,az a példámon okulva jól gondolja meg mert így járhat.
Üdv.mindenkinek.
van valamilyen magyar chanel? ahol szoktak is lenni egy páran? 😄

Valami gond lehet az update serverrel, a launcher ugyanezt a hibat dobta este, ettol fuggetlenul a jatek elindult. (ez gondolom nem vigasztal, de probald meg holnap hatha addigra javitjak)
JeffDunham
Tudja valaki miért ír ki ilyen hibaüzenetet telepítés elõtt?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

én valahogy keveslem azon az 1db 7.92-est meg az 1db 12.7-est
Hali. Van valakinek tapasztalata az F2A-1-rõl? Megéri a 850 tokent?

Trucker39
Igen. Sajnos a csaták után a hangár képernyõ is elég nehézkesen töltõdik vissza és sajnos nem csak az elején. Idegesítõ kisebb nagyobb hibák vannak még ebben a verzióban.

Másnál is mindennapos, hogy az elsõ pár harc sokkal tovább töltõdik? Már rég indul a csata, mi meg bámuljuk a felénél megakadt töltésmérõt.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Azért drágább, mert megtartható repcsi. 😊

hát ha egy rohadt ikont se tudtak csinálni akkor ilyen bonyolult dolgokkal nem hiszem hogy foglalkoznának 😄

az oké de akkoris ezt irja ki amikor nem a barakba akarom küldeni az embereket hanem fel akarom oszlatni
asszem jobb katt a legénységre és ott tudsz belépni a barrackba

de van barrack csak a wq-ugy elrejtette hogy ne találja meg senki

elnézést a töbszöri posztétr de miért van az hogy megprobálom eladni a gépet természetesen azt választom hogy az embereket nem rakom a barakba erre ezt irja:
Not enough bunks in the barracks.Enlarge the barracks or free some bunks.
plusz a játékba tudtommal még be se került a barakk
am bekell valjam eléggé megdöbbentet hogy 850token az a f2a-1 hisz eddig pl a p40m10 ami ötös volt került 750 tokenbe ez meg csak hármas illetve olyat is mondtak hogy annyiba fog kerülni mint a többi tier3as prém gép viszont ha a többi ennyibe kerül akkor kiváncsi vagyok hogy majd a késöbbiekben ha raknak be tier8as prém gépet annak az ára mennyivel lesz több mint a wotban pl a löwe ára