2416

World of Warplanes
  • Lokker
    bétáért járt egy orosz t3-as kétfedeles gép
  • Tono34
    Alfa és béta tesztért milyen repülő járt?
  • Lokker
    Hozzá kell tennem, hogy a megmaradt játékosállomány sík hülye. 3v1-et nem képesek lehozni és társai. Szóval mikor olyan feladat van hogy nyerj csatát és éld is túl, kb kivitelezhetetlen ha nincs iszonyat nagy szerencséd. Ja és szokott 1v1 is lenni.
  • Lokker
    Igen
  • Prince23
    Az igen csak kevés. és a kliens magyar nyelvű már?
  • Lokker
    500-600 az átlag hétvégén fel tud néha menni 1000-1500 player közé
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.09. 00:01:21
  • Prince23
    Mennyien játsszák ezt a játékot napi szinten átlag? Kevesebben, mint a WoWarshipset, nem?
  • Lokker
    Az is vicces ahol ásznak kell lenni és életben maradni. Elég sok esélyem van mikor sokszor 4v4-be dob be vagy az ellenségnél valaki balfasz és lezuhan.
  • Lokker
    Megcsináltam, sőt az is meg van fullosra ahol stock géppel kell a legjobbnak lenni mindkét csapatból. De szimplán nincs elég gép vagy elég fajta egyes feladatokhoz.
  • Tono34
    Azért az első küldi az egy nap prémért teljesíthető és jól használható a többi játékhoz.
  • Lokker
    Jól ki lett találva ez a mostani event a 8-as prém repülőért. Legtöbb másodlagos feladat kb. teljesíthetetlen mert nincs elég játékos. Néha még az elsődleges is gond mert nincs hozzá elég gép.
  • MuldR
    Az az amit ajandekba adtak az open betaert?
  • tutyimutyi2
    a Polikarpov I-15bis DM-2 mikor lett hármas szintűre átrakva?
  • Frenky
    Hello! Akik szeretik a repülést és kedvük van csatlakozni, mindenkit várunk a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába a FaceBook_ON
    Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
    Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
    Üdv, HUNter
  • Zoli105
    hát ritka fos egy játék -.- a repülési modell egy vicc ! xD csapattársak gyökerek ! nem hogy a mögöttem levő enemit lőné ki azt lövi amit már szétdaráltam és van 10 hp-ja XD az ilyenek miért élnek !? :O -.- (am csak azért szedtem le mert adott 150 goldot amit a wothoz fel tudok használni ! )
  • reecsee92
    Elkezdtem most vele újra játszani és nem rossz 2-3 ezren nyomják csak de most már normális csatákat kreál a játék és lehet haladni is. Én most elvagyok vele szerintem nem rossz. Én a WOT-al vagyok úgy hogy unom már kicsit főleg a sok kamu dolgot ami van benne + a szánalmasabbnál szánalmasabb csapatokat. Nem rossz ez a Warplanes csak sokan bénák és nem tudnak vele játszani ...... :D
  • Plata
    Na még erről sem hallottam,de a World Of Warplanes-el kár foglalkozni.
    Szinte senki nem játszik vele.
  • mtomcsek

A nagy sikerű WOT Show után hamarosan egy új magazinműsor a SimSport TV műsorán!
    Jelentkezz stábtagnak! Ha napi rendszerességgel játszol a plakáton látható játékokkal, folyamatosan figyelemmel kíséred az újításokat és az alábbi feltételeknek megfelelsz akkor ne habozz jelentkezz akár most!
    - ha elmúltál 16 éves
    - jó kommunikáció képességgel rendelkezel várjuk jelentkezésedet a [email protected] email címre.

Ha nem szeretsz szerepelni de otthon vagy a videó, kép, weblap szerkesztésben, akkor is ragadj billentyűt és legyél a stáb tagja.

SimSport TV - Az életünk része!
    Facebook: https://www.facebook.com/sstvgameshow
  • MuldR
    En minden patchnel kiprobalom. Bemegyek a Sabreval, varok 10 percet es bedob egy olyan 3v3 csataba, ahol vagyok en meg 2 bombazo, az ellenfelnel meg 2 vadasz es 1 bombazo.
    Ekkor kilogolok es megvarom a kovetkezo patchet. :P
  • Plata
    Nem hinném.Az a játék halott.
  • Yag
    Uff.
    Játszik még valaki a játékkal ?
  • DantesHUN
    Istenem...ez már annyira de annyira szánalmasan szar. Új játékmód: harcolj botok ellen. ennyire nincs játékos? Jó. Mindegy. Pórbáljuk ki. Nem lehet. Semmilyen géppel, semmilyen szinten. A szerver foglalt. Van fent, úgy 2000 játékos, és a szerver foglalt. Erre nem lehet mint mondani. Szerintem megérett végképp a megszüntetésre.
  • Gerdzso
    Na majd az új patch után újra nekiállok, most is csak a prémgép miatt léptem be. :)
  • Yuppie
    Ha épp olyanja van ennek a szuper csodának, velem is előfordul ilyen anomália, ha flightba repülök, akkor meg permanensen. A matchmaking egy szar, ez sajnos tény.
  • zsozsok
    tier 6 nem megy tier 9 ellen
  • MalusDarkBlade
    *matchmakeing, bocs
  • MalusDarkBlade
    Majd ha csinálnak normális matcmakinget, és a t6-al nem a 9esekkel fog összerakni. Addig meg el nem tudom képzelni, ki az az hülye aki pénzt ad ezért. Mert jó jó lenne ez, de megjelenéskor jobb volt, azóta csak rontani tudtak rajta ezek a felkelő ukrán senkik.
  • MuldR
    http://ftr.wot-news.com/2014/04/11/why-is-world-of-warplanes-a-failure/

Oroszoknal kb 10 000 en vannak egyszerr eonline. Az EU szervert nem zarjak be, mert emelkedik a jatekos szam (lassan) es jon be rendesen penz.
  • tutyimutyi2
    Kiváncsi vagyok hogy mikor éri el a játék azt a szintet hogy a wargaming-nek már nem éri majd meg üzemeltetni a szervereket.
    Vajon az orosz szerver is ennyire "kihalt"?
  • MuldR
    Koszi, ez tenyleg megoldotta. :)
  • alphard
    Igen, detto... De miután töröltem az updates (ha jól rémlik a neve) könyvtárból a frissitéseket észhez tért.
  • MuldR
    Amiota kiszedtek az ufot, minden meccs utan lefagy a jatek. Vagy csak fekete kepernyo es nem megy vissza a hangarba vagy visszamegy, de ha gepet valtok csak homokorazik a vilagba. Masnak is van ilyen?
  • Angelus1991ster
    Elvették a csicskák. Kevés így is a játékos.
  • Angelus1991ster
    Remélem ez az UFO megmarad , jó kis gép.
  • Frigyes54
    hello mindenkinek hogyan lehet a celt befogni? ha be lehet irja a c-t de semmi nem tortenik valaszt koszi
  • MuldR
    Billentyu + eger teljesen jo.
  • AMDROBI
    Ezt a gamet lehet billentyűzettel irányítani,vagy yoi kell hozzá?
  • MuldR
    Van ami szabadon leveheto/visszateheto, van ami 10 aranyert leveheto.
  • Kennedy
    Hali!!

1 olyan kérdésem lenne a repülőgép moduloknál lent, van olyan h felszerelések (gyorsítja a gépet... növeli a váz hatékonyságát.. a célzást stb) ezeket ha felrakom és leveszem utánna vissza tudom rakni? vagy újra meg kell vennem sok sok kreditért

illetve át lehet e rakni másik (következő szintü) gépre vagy újat kell venni?
  • Fifo
    Letöltöttem a minap, azért el lehet vele ütni az időt. Keveslem a gépparkot, de mire megtanulok játszani, repülni, talán raknak még hozzá.