World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már sikerült 😊
Hali!
Tudja valaki, hogy a Gamestarban lévõ promóciós kódot hogyan lehet a játékban aktiválni?
Sziasztok! Egy olyan gondom van,hogy frissitet a játék és azóta nem indul el ez mitöl lehet?
Sziasztok!
Tegnap volt egy csatám amikor ketten maradtunk a csapatomból kb 5 ellenféllel szemben. Én HF-el voltam és hamar leszedtek, a csapattársam meg menekült a térkép széle felé, majd egyszer csak vége lett a körnek a mi gyõzelmünkkel. Ez mitõl volt? Én eddig azt hittem, hogy az a csapat nyer aki lezúzza a másikat 😄
Igen, vannak a pályáknak olyan részei ahol nálam be is fagy a játék pár másodpercre.
Nektek feltünt, hogy az 1.1-es patch óta, jóval kevesebb az fps, néha ok nélkül elkezd akadozni, fps-es droppok, és úgy egyáltalán, sokkal rosszabbul fut az egész?

Köszi a válaszokat.
Nekem is az a tapasztalatom, ha elbénázok 1-2 kört AP-vel, az nagyon meglátszik a credit bevételen.
Törölt felhasználó
Én a magam részérõl, normál, max Ap lõszert használok, mert ha bukjuk a kört, és úgy alakulna nem öltem legalább 2õt, akkor ne bukjak pénzt. Annyival meg nem rosszabb az alap.
Löszerek... Mi-mire és szerintem mennyire hatásos
Normal - vegyük az átlagos sebzésünek minden távolságra, a többi alapvetõen ehez lesz hasonlítva
Armour-Piercing - megnövelt sebzés nagyobb távolság esetén, megéri az árát!!!
Incendiary - az átlagós gyújtó, de inkább csak ha már folyik az üzemenyaga; vagy akár kisebb földi célpontokra, azokat is ki tudja gyújtani bár szerintem kicsi esellyel ellenben csökentett sebzés nagyobb távolságra!
(Az a 20% gyújtási esély inkább 1% ha nem folyik a nafta.)
Solid Core Armour-Piercing - még jobban megnövelt sebzés nagyobb távolságra (a mesterlövészek kedvence😊
Armour-Piercing-Incrediary: - kissé növelt sebzés nagyob távolságra kisebb gyújtási esély, nincs akkora sebzése mint az AP-nak!
High-Explosive: - közelebre kisebb sebzés, nagyobb távolságra talán a legnagyobb érzésre (nem robban csak átüt közelre?), és talán jobb esélyel is gyújt, mint az Incrediary alap... -> kisebb gépeket/vadászokat könnyebben kap szét, én nagyobb gépek miatt inkább használom a SCAP-ot, földi célpontkra jobb mint a gyújtó
High-Explosive-Incrediary: - közelre kis sebzés, nagyobbra megnövelt, kis gyújtási eséllyel, kisebb a sebzés mint a HE-nek...
Én a páncéltörõt szoktam használni minden gépemben. Szerintem igen komoly elõnyt ad. Nekem megéri de lehet h csak placebo 😊

Hali!
Ti milyen lõszert használtok? Sima, páncéltörõ vagy gyújtó??
Megéri az extra pénzt? Hoz annyival többet a konyhára?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra 😊
Üdv.
a.carkey
Nálam.

A medve nem játék.

Valakinél már volt olyan probléma, hogy a bejelentkezõ felületen egyszerûen megfagy a játék??? Nem tölti be az accountot. Érdekes...WOT az pedig megy normálisan.
MuldR Köszi az infot! Boldog Karácsonyt!

Frissített a játék, de notebookon még nem megy. A változatosság kedvéért most ez a hiba kód:

Exception (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION: 0xC0000005 @ 0x72D6D786) received
Read @ 0x399B38F4
Please send the C:/Users/my_name/AppData/Roaming/wargaming.net/World of Warplanes/logs/131224_172509.dmp and the last log to developers.
You can press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.

Megírom a készítõknek is hátha.
a manõvert már ismertem és szoktam is használni csak ez a név lepett meg egy kicsit 😄

Wot: Totti93

Gugli kidob jo videokat.
http://rocketbrainsurgeon.com/boom-zoom-world-warplanes/

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

hát így se lettem okosabb 😄 na mind1 akkor rá keresek 😄

Akkor Boom and Zoom, hogy hivatalosak legyunk 😊

Mi az a Zoom Boom? 😄

Ma megy fol egy kissebb javito patcc, ami pont a notebook videokartyakat erinti.
http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/minor-client-patch/

Probald frissiteni a klienst.

Hello ALL!

Most frissült a játékom az 1.1.0 verzióra és ezt követõen a hangár betöltése során kidob a progi és ezzel az üzenettel le is áll:

Critical Error Occurred

Exception (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION: 0xC0000005 @ 0xC04D786) received
Read @ 0x0030094c
Please send the C:/Users/my_name/AppData/Roaming/wargaming.net/World of Warplanes/logs/131222_004238.dmp and the last log to developers.
You can press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.

A készítõk helpdeskjére írtam már válasz még nem jött.
Segítséget elõre is kösz.

Érdekesség viszont csak annyi hogy notebookról játszom, ahol nem megy. Feltelepítettem az asztali régebbi gépemre és fut!
Én örülök hogy nerfelték, mert eddig nagyon OP volt...

Nagyon durvan nerfeltek. En eddig zoom boomoltam es 60% Wrt ertem el a p51Aval...akkor bejott a patch es ez leesett 55% ra. Gyakorlatilag nem nyertem utana meccset. Most a p51D vel szenvedek, egyszeruen nem tudom mit kellene csinalni. Zoom boom mar szar...nem fordulekony, nem eros, es gyange a tuzereje.....nem jovok ra, hogy kellene hasznalni. 😞

Most hogy mondod tényleg így van!!
Régebben egy ráfordulással simán szétkaptam egy figthert, most meg mindig utánna kell hogy menjek, aztán vagy sikerül vagy nem.
Azt hittem csak én lettem bénább.
Nem tudtam pontosan lefordítani de valahogy gyengítették a felülrõl becsapodó lövedékek erejét vagy sebzését nem tudom de benne van a patchnotesban. Egyébként érezni is. A patch elõtt ízekre szedtem bármit egy km-es magasságelõnybõl de most már egyáltalán nem biztos h sikert érek el márpedig ha egyszer mögém kerül egy vadász úgy h HF-el vagyok akkor végem

Olyan ero van azokba a dogokbe, hogy nem is kell fontrol ramcsapnia. Akar alulrol is ramfordul, es 2 masodperc alatt fustoszlop lesz a P-51A bol. Raadasul lotavon kivul. Menekuldni sem lehet eloluk, mert a boosteruk tovabb birja.

Gyulolom oket! 😊

😄
Fighterrel én alapból nem kötözködöm a heavy figterekkel.
Egyébként a mostani javítás mivel húzza le a nagy magasságból történõ rácsapást??
A gyakorlo csata ekem is kifagyott, de a random mukodik. Es nem zabalja le a memoriat (vagy csak nem veszem eszre, mert a 16 gigat nem eszi meg).

Amugy meg szep es jo. Menj randomot, es keruld a Me410-ket, mert undorito egy allatfaj. 😊

Én soha nem tapasztaltam ilyet. Nem lehet hogy a te készülékedben van valami hiba. Az én laptopom 2 éves és már akkor sem volt egy nagy szám.
A netem viszonyleg gyors(30mbit/s).
Én mindig rögtön játékba kerülök és soha nem dobott le a szerver.
Tényleg bosszantó lehet😞
Úgy látom,semmit nem javítottak ezen a szaron. 6GB memóriát úgy hat-hét csata alatt lezabál,aztán kidob "out of memory"-val,mire visszamegyek,persze lelõnek.Ha ránéznének a naptárra,2013 van,ahol ennek egy átlag játéknál elégnek kellene lenni./nem megy a háttérben semmi/
A másik amin kiakadtam,a 25 gold,pár xp,pár credites ground targetes gyakorló missió volt.Elõre jelzem ,126 játékos játszott összesen ezen a serveren,ami persze "busy" volt.Két perc várakozást írt,mondom megvárom.
Egy perc negyvenhatnál hozzáadott még egy percet,majd ez így ment egész 22/huszonkét/percig,amikor elegem lett belõlük.Tudom,hogy oroszok,tudom,hogy már halálra keresték magukat,de ez az egész ettõl még ÚGY SZAR AHOGY VAN!!!uninstal
Értem. Hát remélem mert nekem a kedvenceim a heavy fighterek, bár a mostani patchben a legfõbb erõsségüket húzták le mégpedig a nagy magasságból történõ rácsapást. Kár érte

Hát ha tényleg voltak nekik akkor lesznek.
Értem. Köszi
Üdv. Nem tudja valaki h a géptípusok (heavy fighter, fighter, attack-aircraft) lesznek mindegyik népnél vagy pl a japánoknak nem lesz soha heavy fightere ahogy a németeknek meg mondjuk attack-aircraftja?

Szia!
szépen sorban.
1, Igen, amelyiknek az ikonján van egy kis csavar az kerül csak goldba hogy leszedd, amelyiken nincs ilyen azt ingyen szerelheted fel/le. Leszereltél egy equipmentet azt utána arra a gépre teszed fel amelyikre akarod.

2, A felszerelés leírásában ott van mit módosít, van amelyik végsebességet növel pl.

3, Ha eléri a skill a 100%-ot utána mehet rá a következõ.
Sziasztok!
Lenne gy pár kérdésem😊
Jól értelmezem hogy, ha veszek egy gépre equipmentet akkor azt némi aranyért le lehet szedni valami raktárba?
És azt rá tudom tenni késõbb akár egy másik gépre is?
A gép repülési tulajdonságain változtat valamit az eqipment vagy marad minden ugyanaz?
A pilótáknak csak egy skillje lehet? Vagy ha egy skill elérte a 100%ot utána lehet másik is?
Egyenlõre ezek jutottak eszembe.
Köszi
Köszi szépen .Akkor meg várom amíg magyar lessz.
Még nincs hozzá magyar nyelv de nyugodj meg mert lesz a késõbbiek folyamán

Sziasztok letöltöttem ezt a játékot ( Magyarul )hát nem tudom de nekem nem Magyar.Vagy nincs is meg magyarul ?
Grat😊
Pedig olyan jó kezdés volt, kár hogy a 6. vereség lett 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]

.com vagy .eu weboldalra?

.eu-ra kell regisztralni, es a klienst is onnan kell tolteni.

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abba, hogy mit lehet tenni azzal, ha nem enged bejelentkezni, hiába regisztráltam, folyamatosan incirrekt email illetve password.-öt ír ki? Mi a hiba oka, és hogyan lehet orvosolni?

Válaszotokat elõre is köszi!
Én heavy fighterrel zt tudtam jól alkalmazni h felmentem nagy magsságba vártam amíg kialakulnak a csaták alul aztán választok egy célt rárepülök kihasználva a sebesség és tûzerõbeli fölényemet aztán vissza magasba és újra lecsapni
ez igen hatékony tud lenni amennyiben nem szúrnak ki az ellenséges hf-ek vagy a jobb vadászok akik képesek követni a magasságodba 😊

Majd kipróbálom. Én még csak 3ban vagyok. Kevés idõm van játszani, költeni nem akarok rá, tehát a gépek árait elnézve el leszek egy darabig😊
Így igaz. De azt vettem észre hogy ez csak kis tierben mûködik, max tier 5-ig.
Köszi a választ😊
Magyarul emelkedsz és a fighter egy idõ után nem tud követni, lebukik és te ekkor lövöd le? Mindig figyelsz hátra, hogy mikor esik át?
Azt azért nem mondanám. Míg az orosz az attack aircraft addig a német vagy brit az heavy fighter. Heavy fighterrrel tovább lehet nyomni a boost-ot így kihasználva a gyengébb teljesítményû gépeket és átesésre játszani. Mikor a kicsi átesik te utána esel és ledarálod.