World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
innen senki sem fog neked küldeni szerintem...

Én is arra várók már több mint 3 hete.
Valaki tudna nekem küldeni 1 alpha kulcsot?

Az igen tényleg Battlefield 2 -ben elég jó volt az irányítás.
Looserke
ha valahogy össze lehetne hekkelni egy Battlefield szerû irányítást úgy jó lenne, de így fos...

Looserke
inkább kenem be a farkam mézzel és dugom egy hangyabolyba mint, hogy ezt a játékot így jelen formában egérrel játszam... <#banplz>

Nagyon nehéz iranyítani ?
Looserke
akkor ez a játék halálra van ítélve, rengeteg játékost fognak így elrémiszteni...nem fog mindenki 15K-s joyt venni, akiknek meg van az egy szûk réteg...

Looserke
szerintem tök mind1 milyen email címed van, én szerencsés voltam te még nem, de lehet 1 hét múlva te is kapsz...

Bill+egérrel nem lehet ezt irányítani. Állítgathatod, szar lesz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Már én is badtam vagy 3 hete de milyen az email címed van gmail . citromail.
Looserke
ja ez nem most volt, az alpha tesztre az igényemet hetekkel ezelõtt adtam le, csak a meghívó jött meg most...

Kösz meg keresem hát szerencsém lesz.
Looserke
az meg hogy nincs belsõ nézet elég LOL, tervezik egyáltalán?

Looserke
régen a battlefield 1942-ben és BF2-ben elég jó "repülõs" voltam, valahogy úgy akarnám belõni az irányítást mint ott volt

Looserke
már meg nem mondom de WOTban régi motoros vagyok, lehet ott volt egy link valahol...

Szia holl igényelted a meghívót ?
Looserke
Sziasztok!

Kaptam alpha meghívót, fel is raktam a játékot. Billentyûzet és egér kombóval játszok. Kellene pár tanács hogyan állítsam be az irányítást mert az alap standard borzasztó. Azt a vektoros "nyúlós" irányjelzõt hogy a bánatba lehet kikapcsolni mert csak megzavar állandóan???

Köszi, sikerült megoldani. Mint kiderült nem elég a fõoldalon bejelentkezni, hanem be kell lépni a fórumba, aztán log out, log in és úgy már megnyílik pandora szelencéje!
Eagle16
Ha be vagy jelentkezve, akkor látnod kéne egy olyan részt hogy "Alpha testers section(Hidden)"

Nézd meg a saját profilodat, hogy mi van a rangodnál. Ha nem alfa teszter akkor gond van. Lehet hogy automatikusan megcsinálják, de inkább nem árt ha írsz James_White-nak. link

Én automatikusan kaptam alfa teszter rangot, de pl. Nazarovnak kérni kellett külön.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Köszönöm!

Püff neki, kifelejtettek a szaknévsorból, még mindig nem látom csak valami hibaüzenetet. Kell nekik szólni vagy majd késõbb engedélyezik?
Eagle16

A zárt fórumot hol találom? Mászkálok a topikok között, de csak nincs meg. Valami segítség kezdõknek féleséget keresek.
Ok kösz, mert akár billentyûzettel akár egérrel hát rémes.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Persze. Ez nem elfordíthatós...két gombot az alján be lehet állítani arra hogy az oldalkormányt imitálja, de nem az igazi.

Lehet hogy van ettõl jobb vétel is, de nekem már megvan vagy 3 éve ez és még mindig semmi baja nincs.

Még ezt a Saitek-et nézd meg, úgy hallottam ezek is jó minõségûek, bár kicsit drágább is. link

Nem hát, meg lehet vele irányítani? ez a lényeg.

Tökre nem értek hozzá, de szerintem forgatható markolatút vegyél, mert oldalkormány nélkül macerás a célzás. Megnéztem a vaterát, tele van vibrátorral ha joystickra keresek. <#vigyor0>
Hogy lehetne átmenni az EU szerverre az USrõl?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Eagle16
Nekem ilyen van, szerintem jó...

Logitech Attack 3

Masszív 😊 Eléggé alsó kategóriás cucc, de gondolom te se akarsz rá több tízezret költeni...

Na milyen a játék
Így nem az igazi. Valami jü joy kell ehhez szerintem Ajánljatok valamit.

Érzékenységen próbáltál állítgatni?
Ja. Ajánljatok valamit, mit vegyek, amivel irányítható. Egér az förtelmes. Bár lehet csak az én egeremmel van gond, de épp csak megmotdítom és már hatszor megfordult a gép mint a ringlispil.

Csak billentyûzettel már képes vagyok a levegõben maradni, de le is lõni valakit...tyû...azt nem.

Nem volt sikeres a joy vásárlás. Ahogy azt Móricka elképzeli, hogy beszalad a médiamarktba és lecsapja a polcról... Mindenhol csak fosokat árulnak, meg rendelésre, meg nem keresik, meg mittudomén.
Billentyûvel elég érdekes, mert ugye 6 gombbal irányítod a repcsit, 1-el lõsz, 2-vel meg kéne a gázt kezelni, hogy ne szaladj túl az ellenfélen. Kell a joy!
Tono34
Ma megkaptam én is a meghívót. Jobb késõn mint soha 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hehe...ez lehet nem az én játékom mert képtelen vagyok irányítani. Egérrel csak sereg össze-vissza, és végül lezuhanok. Remek

Én már mióta váróm
Jó neked
Höhö...kaptam meghívót...jaj de jó hogy mindjárt vizsga idõszak így nem fogok ráérni...bravóóóóóóóóóó

Jeee, már lelõttem 3 gépet, most irány joy-t venni!

Most frissítettek valamit? Van 28 gép, meg az összes tier, igaz van amelyikbõl csak 1 fajta.
2 hónapig ezek szerint még élvezhetõ marad a játék. Ez is valami! 😊

..tegnap volt egy uj patch, nullaztak az accountokat, szoval nem vagy lemaradva 😊
Most jött meg a meghívóm és itt ülök a melóhelyen... Szerintem a leggyorsabb pénteki lelépés ever cím várományosa leszek! <#nevetes1>
..nem kotelezo annyinak lennie, delutanonkent ennyien vannak altalaban..
Mindezt úgy, hogy 15-15 játékosnak kéne lennie? Nice!

Innen szép kiadni 2 hónap múlva! <#vigyor0>
..akkor bele kell huzniuk, mert a mostani 3 palya es 4 tiernyi gep, nagyon keveske meg..

..amugy az mm-el nekik is lesz meg gondjuk.. tegnap:

csata.1: egyik oldalon 3 destroyer, masikon 4 vadasz
csata.2: egyik oldalon 3 destroyer+1 vadasz, masikon 5 vadasz
csata.3: egyik oldalon 2 destroyer, masikon 3 vadasz

..itt untam meg 😊
Hogy mivan i és p között
Grove4
A billentyûzeten az "i" és "p" betû között van.

:S:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Holl lehet mert én nem találóm ?