2416

World of Warplanes
  • Cukii
    Valaki tud valami közelebbit, hogy mik a változások az új patchben?
  • Madmano
    Nah kaptam én is emailt tőlük,mindjárt két helyről is.Az egyik a Ezzel a tárggyal:"Noname_user started a new personal conversation with you",ez a World of Warplanes European official fórum-ról jött.Feladási cím:[email protected]
    A másik feladója a World of Warplanes.Feladási cím:[email protected] Ez képet is tartalmazott,stb.A másik,ami a fórumtól jött,sima szöveges üzenet volt.Mindegyikben ugyanaz van leírva.Kivéve,hogy a fórumos így kezdődik:"Noname_user has sent you a new personal conversation entitled "Welcome to Closed Beta".

Noname_user said:"Ezek ennyi üzenetet küldenek,ha bekerül valaki a beta-ba?Vagy valamelyik kamu?
  • vaakuum
    Nekem sem, ezért is dönöttem úgy, hogy ezt a játékot kihagyom az életemből. Ha ennyire nem veszik a fáradtságot, hogy teszteljék a programjukat olyanokkal, akik erre hajlandóak lennének, akkor nincs miért játszani ezt a játékot. Ennyivel kevesebb kísértés, hogy érdemtelen/alkalmatlan céget szponzoráljak véletlenül, ami ilyen gazdasági válságos helyzetben egy fontos tényező.

A botkormány tippet meg köszönöm, ezért viszont érdemes volt olvasni ezt a topikot :)
  • vaakuum
    NA ezt valamikor kipróbálom, köszönöm a tippet!!!
  • SZU
    Esetleg virtuális memóriát átdobni C-ről D-re. Az is jópár gigát levesz.
  • SZU
    Meg lehet adni. Keressetek rá az oprendszeretek nevére + környezeti változók temp =)
  • Eagle16
    Nálam az csak 8,5 :D

Nekem is kevés hely van a C meghajtón úgyhogy ezzel én is mindig megszívom...nem értem miért nem lehet megadni hogy hova csomagolja ki.
  • Cukii
    Jézusom a WoT most van 12 Gigán..
  • Eagle16
    Nálam feltelepítve 11 giga körül van...
  • Cukii
    D-re akarom feldobni. Azok a C-n vannak. Mennyi hely kell egyáltalán hozzá, mert a 8 megás webinstal fileból nem derül ki.
  • SZU
    C:-on van 19GB szabad?

TMP és TEMP mappáid a 19GB-os meghajtón vannak?
  • Cukii
    Valami tipp, hogyan oldható meg? Instalnál írja ki: Not enough free space for temperary files.

Erősen kétlem, hogy 19GB ne lenne elég...
  • zsupeti
    Jómagam is fél éve regeltem,és ma reggel küldték a bétakulcsot.
  • HUNGabor
    Én is már fél éve regisztráltam, de még nem is küldtek levelet
  • fityusz
    Röhej, hogy még a 30 ember sem gyűlik össze csatánként, így akarják tesztelni a játékot? Aki meg fél éve reggelt bétakulcsért ( mint én :D ) annak meg csesznek küldeni... Pedig szívesen kipróbálnám, sőt még az angolt is eléggé vágom, tehát le is tudnám nekik írni az észrevételeimet. Na mindegy, ahogy nézem marad a wot még jó sokáig...
  • SZU
    Zseniális, 2 3vs3 csata.

Az elsőben lezuhant rajtam kívül mindenki. Gyakorlatilag -2 -3-ra győztünk...

A másodikban rögtön lekapták a két társamat, én meg egyedül hosszas fordulóharcban legyilkoltam az egyiket, miközben a másik ellenfél folyamatosan csipkedett hátulról. Aztán megfordítottam a kört és őt is legyőztem. A harmadik meg magányosan vadászgatta a földi célpontokat elfogó vadásszal. Amint felvillant a térképen hogy hol garázdálkodik, odarepültem mögé és két hosszabb pontos sorozattal leszedtem.

Odafelé menet én is kilőttem egy földi célpontot, mert valamelyik társam legyengítette 44%-ra. Ez 9000 kreditet hozott a konyhára.
  • Piszkos  Fred
    azt kérdezném a bétásoktól hogy van valami lehetőség wowp-ban nevet változtatni, ha egy fiókon van a wot-tal? szóval egy felhasználónak lehetnek különböző nevei a játékokban?
  • Beni521
    OFF

szerintem nem driver baj lesz az. én is nemrég szereztem x52-t és meg kellett vele küzdeni mire rendesen működésre bírtam. szerintem az lesz a baj neked is mint nekem volt. a kis lcd-n ugye kiírja h milyen gombot nyomsz le, viszont csak 16 karaktert tud megjeleníteni. pl a bal és jobb egérgomb az ugye Left/Right Mouse Button ami jóval több mint 16. na azokat a mellékelt software-ben átírod (én LMB/RMB-re írtam..), meg még azokat a gombokat amik hosszabbak 16 karakternél és kész, működik.
  • vaakuum
    Ezaaaaz :)
    Egyébként nemcsak a gyerkőcöknek tetszik, szerintem is jópofa játék.
  • SZU
    Airfix Dogfighter FTW!

• vaakuum
    Ja, ősszel egy nem repülőst várok, de családi játéknak tökéletes lesz az x-com készülő része. Az nem kézügyesség igényes, ráérős kattintgatással is játszható a gyerekeknek is.
  • vaakuum
    Nem, igazából a BSGO miatt, de ott sem vált be. Nagyon nem. Ráadásul az illesztő szoftvere is szar a 32 bites xp alatt (lehet máshol is, de nekem ez van), a gázkaron lévő pöcökegeret és a gombjait használva valami végtelen ciklusba kerül benne, a botra nem válaszol onnantól, és az egész oprendszer kifagy/összeomlik másfél perc alatt, ha a pöcökhöz vagy gombhoz hozzáér az ember. Kipróbáltam hozzá minden drivert, sőt, első alkalommal vissza is cseréltettem 3 napon belül, annyira nem tudtam elhinni, hogy ekkora driverhibával egekig magasztalják a cuccot. Azóta sem javították ki!

Mondjuk azóta a BSGO-t is kukáztam, és marad még egy olyan játék, amiben modellrepülőt kell irányítani egy szobában, és a szintén modellrepülő ellenséggel és tankokkal harcolni. A rakéták és bombák zsírkrétából és filctollakból vannak, szóval a gyerekek élvezik, azt a bottal egész jól irányítják.
  • Glo
    Majd 2 év múlva le lehet :)
  • HUNGabor
    meg képek
  • HUNGabor
    World of Battleships-et hol lehet letölteni?
    Battleships weboldaláncsak videó van, meg egy kis szöveg
  • Piszkos  Fred
    world of battleshipsnél is nyert ügyük lesz
  • MatchDiabolo
    Na majd warlamming megmutathatja mire képes mert így a wot-tal kényelmi helyzetük volt no konkurencia na de itt repcsisben van bőven versenytársa
  • Glo
    Remélem nem csak emiatt vettél X52-t, mert ez nem lesz annyira "szimulátor" hogy kihasználja. Mi lesz az ami ősszel jön ki?
  • vaakuum
    Március elején regisztráltam, és azóta semmi, csak a wot-os levelekkel tömik a postaládámat, ami meg nem érdekel. Pedig még egy x52-re is beruháztam. Az utóbbi időben már nem is néztem, csak 3 hetente az ezért regisztrált postaládámat.
    Azt hiszem, ezek után feladom a repülős játékuk iránti érdeklődésemet...
    Szerencsére ősszel jön más, amit nagyon várok.
  • TDantes
    Nem tudom. Azért nem 50 ember kapott meghívott,hogy csak ennyien legyenek.

A másik az, lehet én vagyok béna, de nem tudom az irányítást belőni. Vagy túl érzékeny, és egy fél mililiméternyi egér mozdulatra 600 kört tesz maga körül a gép...vagy már a szomszéd házába toltam át az egeret, de egy gép még mindig nem hajlandó emelkedni.

De 2 gigás javításokat adnak ki hozzá..de se új gépek, se új map-ok se semmi...csak tudnám mit javítanak akkor olyan bőszen benne.
  • Lokker
    Szerintem ez arra írható, hogy minimális CB inv. ment ki és teljesen üres még a játék. Talán az Open Béta hoz változásokat.
  • TDantes
    Ja, nagyon jó...ha olyan 5 ezer ember lenne fent, azt mondanám lehet belőle valamit. De 50?A WoT bétában annak idején nem 50-en voltunk fent. Ez sajna bukás.
  • Eagle16
    50 az már jó, régebben volt olyan hogy 10-15 ember volt csak :D
  • TDantes
    Az jobban zavar,hogy felnézek és 50! játékos van fent. Ez így akkora bukás lesz de akkora...senki nem játszik vele, senkit nem érdekel. Bukta
  • SZU
    Engem az zavar, hogy iszonyat lomha lassú a mozgás, hiába megyek 500km/h-val talajközelben.

Mintha 60-80-al poroszkálnék...

A másik meg billentyűzeten A-D-vel vízszintesen kellene oldalirányba fordulnia a gépsárkánynak. Teszi is a dolgát, de minimálisan, ráadásul kb. +-45°-ot tud a gép, utána hiába van a függőleges vezérsík maximálisan nyílva, a gép nem "oldalazik" tovább.

Természetesen a vezérsíkok animálása főleg a ruszki gépeken van megcsinálni, a többieknek meg sem moccan.
  • Eagle16
    A különböző irányítási módokról egy videó.

• Lokker
    Ez elég kérdéses mert jelenleg szinte semmi nincs a játékban.
  • HUNGabor
    Augusztusban lesz open a játék
  • Glo
    NEm mondtam, h szar, nyilván egy béta az béta. A WoT is volt gondolom hasonló cipőben, aztán milyen pöpec kis game mostanság, nagy tömegek játsszák. Azt mondtam, hogy amíg a joy-os részt nem javítják megfelelőre addig én nem fogok hozzányúlni, az tuti.
    Nem vagyok az a sértődős típus, ne aggódj :)
  • Piszkos  Fred
    Értem én hogy mit mondasz, de azért leszarozni egy játékot mert a béta verzióban még nem működik normálisan a joystick, elég érdekes dolog. A repszim vs árkád vitába pedig ne menjünk bele, de azt pl. pláne nem értem hogy attól hogy valaki játszik egy árkád játékkal, miért lesz automatikusan "vérpistike". A két kategória teljesen más célcsoport számára készül, az egyik szereti hosszú tapasztalatok árán megszerezni azt a tudást ami a játékhoz szükséges, a másik csoport tagjai pedig csak le szeretnének ülni és kikapcsolni az agyukat. Nem mondom hogy egy szimulátor kevésbé élvezetes (főleg mert ez egy totál szubjektív dolog), sőt, lehet hogy sokkal nagyobb élvezetet nyújt miután "beletanult" az ember, de a többségünk nem egészen erre a típusú szórakozásra vágyik.
    A hozzászólásom lehet hogy kissé szarkasztikus volt, nem akartalak megsérteni vele.