2416
World of Warplanes
-
Glo #1136 www.gamesradar.com/world-warplanes-closed-beta-key-giveaway-2/
Akinek kell béta kulcs. Korlátozott számban, és fogy! -
Glo #1135 Jah, valszeg ez lesz a mi új játékunk. A CloD nekem pl már nagyon gépészkedés, pláne h egy bughalmaz az egész.. -
bajsz #1134 Amit ti vártok az sztm ez lesz! Eléggé IL:2 szerű! -
messerharcos #1133 Hagyjad, ez a játék nem számunkra készül. Ez a vérpistik játéka lesz, nem kell figyelni se az energiádra se átesésre se a gép karakterisztikájára, se semmire, húzod neki konstansba oszt lősz meg emelsz függőlegesen akár 5 perc dog után. A joy azért egy minimum dolog lenne ebben igazad van, de kevés lesz az e miatt siró hang. -
Glo #1132 Jól megfogtad a hozzászólásom lényegét, látom.. Istenem, minek vitatkozok idiótákkal.
Ha mindet kipróbálnád úgy, ahogy azt szarkasztikusan leírtad, akkor Te se térnél vissza a klaviatúra+egér kombóhoz, ezt elárulom.
Amit nem ismersz az nem hiányzik. Nekem hiányzik a joystick, anélkül nem fogok repülős játékot nyomni, ennyi. Aki akar klaviatúrahuszárkodni az égen az nyugodtan nyomhatja, én ezért senkit nem ítélek el.
Elég érthetően fogalmaztam, vagy tovább cizelláljam? -
SZU #1131
-
#1130 Remélem ezzel sikerült bebizonyítanod magadnak hogy milyen profi pilóta is vagy, teljesen egyetértek veled.
A world of tankset is utálom, mert nem tudom két független gázkarral irányítani a tankot, sőt én már silent hunterezni sem szoktam, mivel hiába szereltem be a gép elé egy norvég teherhajó kormánykerekét és egy tejesdobozból készített periszkópot, a játék nem támogatja ezeket :( Én kérek elnézést hogy több ezer teherhajóvezetés után egy tengeralattjárós játékot a kormánykerékkel köti össze az egyam, és nem a klaviatúrával.
Még a mount and bladet próbálom majd irányítani mozgásérzékelővel felszerelt flamberge-zsel meg pusztai íjjal, ha ez sem megy én tökön szúrom magam. -
Glo #1129 10 évnyi il2-Sturmovik és többezer repült óra után bocs, ha egy repülős játékot a joystickal köt össze az agyam, és nem a klaviatúrával.
Nyilván ez nem egy szimulátor hanem egy árkád lövöldözősdi, szóval akként is kezelem, nem fog mély nyomot hagyni bennem ha esetleg emiatt nem tudok vele játszani. Még a jobb kezelhetőségért sem fogok a W-A-S-D-re fanyalodni, inkább kihagyom. -
Lokker #1128 Én jelenleg ezt a játékot csak egy sima repülős játéknak látom, semmi extra nincs benne, hogy joystickkal kelljen játszani, főleg, hogy játszhatatlan vele.
Igen, ide is elég a billentyűzet+egér kombó. -
#1127 :DDDDDDDDDD -
messerharcos #1126 ezért maradj te csak a repülős játékoknál. oda elég a fel le jobbra balra nyil -
#1125 Sajnálom, de te HÜLYE VAGY! -
HUNGabor #1124 picit életre kelhetne ez a fórum is, de nem annyira, mint a World of Tanks-os, mert oda naponta legalább 3 oldalnyit írnak -
Lokker #1123 Így van, igazad van, nehogy jobban menjen a játék, mert még véletlen élveznéd is. Komolyan, hogy lehet valakinek ilyen felfogása? Inkább küszködsz és szenvedsz ahelyett, hogy játszanál, hát gratulálok.
Talán ha már valami repülős játék jelenik meg PC-re akkor az joystick-al kötelező játszanod? -
Glo #1122 Jah, tartottam ettől. De egy repülős játékot nem fogok klaviatúrával játszani a jobb irányíthatóság miatt, az tuti. -
#1121 Ne mostanában várd, mert már vagy 3-4 patch óta ilyen... -
Glo #1120 A joytsick késését mikor szándékoznak megreparálni? Mert így játszhatatlan a game. -
Atesz91 #1119 Volt fent egy WG-s kérdezgettük minap mik várhatók japán gépeket augusztusra jósolja -
HUNGabor #1118 Bocs, ezt nem ide akartam írni!! -
HUNGabor #1117 kb. mikor lesz meg az új patch -
#1116 Ha valakinek van World of Tanks-től független WoWp accja és már unja vagy hozzá sem nagyon nyúl és le akarja törölni (vagy már le is törölte), azzal szívesen felvenném a kapcsolatot (emailcím csere után átvenném az accot). -
Glo #1115 Ja, a joy elég nagy szopás egyelőre, klaviatúrával lehet jól manőverezni. A joynál már 2 tengelynél is van h összeakad és elveszik a jel (téped-léped de semmi nem történik). Egy klavis repülőt szinte lehetetlen lekövetni joy-al, még ha ugyanolyan gépekkel mentek is. Klavival sokkal jobban lehet tépni, és ez független a joytól. Kipróbáltam Saitek Cyborg 3D-vel és X52-vel is, egyaránt katasztrófa. Van még mit kalapálniuk. -
SZU #1114 Billentyűzetnél is van lag. Ha egyszerre nyomok 3-4 gombot, akkor a tüzelést is ha megnyomom, kb. fél másodpreccel később indítja meg a köpködést. Ami azért picit nehezít, ha az ellenfél jobbra-balra váltogatja a menekülés irányát.
Nekem a patch előtt a ground attack elég csíra pénzeket hozott. Majd megnézem mostanában is.
-
HUNGabor #1113 Én nem bírok ki 2 hónapot, hogy végre open legyen a játék, kéne egy időgép -
Renegade #1112 na gondoltam, jó biztos én vagyok gyökér, elvégre tudok vitorlázórepülőt vezetni, de az biztosan más, na mindegy, nézzük a bombázást, nos joyyal azt sem lehet, mert több centit mozdul el oldalirányba a célpont a legapróbb kitérítésre is (alacsony érzékenységen is). Asszem várok még pár patchet. -
#1111 Jó, akkor nem vagyok egyedül ezzel.
Erről sírtam nekik a fórumon is, egérrel jelenleg jobb. De lehet, ez is a céljuk. ()
Ground attack amúgy jól fizet, 1-2 heavy fighter bejön. -
Renegade #1110 megvan thx!
más kérdés, hogy így elmegy a kormánymű reakcióideje (elhúzom balra, majd egy fél sec után reagál a gép). ez valami megdöbbentő, biztos hirtelen lecserélték a bovdeneket 10m-rel hosszabbra. azért van még mit javítaniuk az irányításon. -
#1109 Rá kell kattintani egérrel ezekre: Axis 1, Axis 2, stb.
(controls/joystickban)
Amúgy számíts rá hogy olyan joystick lag van hogy nehéz eltalálni bármit is :) Valamennyire meg lehet szokni egy idő után de nagyon nehéz vele játszani. -
Renegade #1108
joyosoktól kérdezem:
hol a lehet érzékenységet állítani (manuálisan már maxra tekertem a joy keménységét)? mert ez egy vicc, hogy a kis tekergetésre és úgy meglódul, hogy esély sincsen arra, hogy akár az AI-t 1 mp-nél tovább célkeresztbe tartsam, lekövetni meg pláne nem lehet. -
Renegade #1107 ej de jó a joy kezelése a játéknak, csak a Z tengelyt és throttle-t nem kezeli le nálam :-( -
Renegade #1106 minkettőre megkaptam, de az usa-t le se töltöttem. Pedig még csináltak nekem oda is egy wotos accot 500 golddal :-) -
#1105 Uh, azért lehet függeni ezen is rendesen! Még akkor is, ha árkád.
Hanem! Kipróbáltam joy-al is, ééssshh, nem vagyok biztos benne, hogy jobb; az egeres irányítással jobban lehet nézelődni, ami ugye itt élet és halál. -
HUNGabor #1104 Én már az alphánál regisztráltam, és amikor megjött a béta, akkor még egyszer kértem -
Lokker #1103 Akkor elég szerencsés vagy mert én is körülbelül akkor regisztráltam, maximum 2-3 nap eltéréssel de még mindig nem kaptam kulcsot, pedig szívesen kipróbálnám én is már. -
SZU #1102 Csak az EUra regeltél, vagy fent vagy az NA-n is?
Mert szívesen átmennék már EUra, zavaró alacsonytámadásnál a 150-es ping. -
#1101 Én tegnapelőtt reggel megnéztem, 19-en voltak fent :DD
Ezért is van az hogy nem sűrűn játszom vele, pedig nem rossz :) -
#1100 Ma du. megjött az e-mail, hogy én is jöhetek. Egy pár héttel korábbi levélben írták, hogy mivel alfa tesztre is jelentkeztem, előbbre kerülök a zárt béta listán. Települ, majd azé' megnézem.
Meg kíváncsi leszek, hányan lesznek a szerveren. -
Renegade #1099 A türelmetleneknek:
ahogy fellőtték az EU lapot, rögtön reggeltem, ma jött meg a meghívó. -
Glo #1098 Pláne, hogy amivel regelt azzal fog utána is játszani, esetleg össze is van kötve egy régóta nyúzott WoT accounttal..
Szóval sztem felesleges ezért könyörögni. Regeljetek aztán várjátok a mailt. -
#1097 Ez nem így megy hogy aki bent van az meghívhat másokat...a fejlesztők osztják a kulcsokat azok között akik regisztráltak, de nem lehet tudni hogy mikor és mennyit adnak ki.