World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A halál csupán a kezdet...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Bekaphattyák 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Igen bombak, bar nemsok gep kapott a jelenlegi felhozatalbol. Asszem csak keto. (Ugy remlik, F4U 2db es egyik 3-as tieru orosz 6-ot.) Viszont kicsit mellepottyantva is olyan szepen szedte szet az AA uteget😊
Ellenben bombazo nezetben eger es billenytuzet elegge nyakatekert.
(Birds of Steel demojat most hetvegen proballtam ki. Es Konami eleg jol osszehozta azt amit a WG-seknek kellene iranyitas teren.)
WoP: Proballtam eger es billentyuvel, karral, bottal...
Amit latok, Wingman Force-ommat nem tudom ugy beloni, hogy jo legyen nekem. Mas bot-os jatekosok porig alazzak a tobbieket.
Karral? Fasznalhatobbra at lehet programozni, kenyelmesebb lesz mint az eger, de nem a mesterlovesz es kivalo pilota rang oszto.
Eger.. Vegul melette maradtam. Csak tobbi egeres ellen hasznalhato eredmenyesen. :p
Ha BoS szintjen lehetne a karokat kis atkonfiguralassal hasznalni, mar nem lenne annyira op a botkormany, es elveznem is a csatakat.
na kipróbáltam a "nagy" gépen a játékot, de nagyon gáz... full grafon tele textúrahibákkal, és a joystickkal irányítás is rémes. maradok a laptopnál és a bill+egérnél...
viszont jó hír: ahogy látom, a tier 6-os gépeken akár 4-5 festés is van! És ráadásul egészen jók😊
hat passzolom, a kerdest. mintha vmi olyasmit olvstam volna, h csak az ellenfel foldi celpontjanak lovesevel elhet resetelni, de ez nem 100.
azt nem értem, hogy ha leszedem azt, aki foglal, akkor utána miért folytatódik? És csak úgy lehet resetelni, ha én is elkezdek földi célokat lövöldözni? elég hülyeség így...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én is csatlakoztam. 😊
Így kb egy órányi játék után csak egyetlen kérdésem van: Szándékosan van ekkora delay/latency a bevitelben? Baromi lomhán reagálnak a gépek a botkormány mozdulataira. Próbáltam billentyûzeten is... ott is lassú.
A ping olyan 60-80ms között ingadozik, ez még nem olyan magas, hogy 1 másodperc késéssel reagáljon le mindent a gép.
Ez ismert hiba vagy csak nálam jelentkezik?
Nekem eddig tetszik a patch.
- fegyver információk végre (bár ezt eddig is tudtam fejbõl)
- F4U-t fegyverzetét buffolták
- kicsit több fps
- chat megjavítva, HUD változott
- állítólag van átütés a távolság függvényében 😛 welcome to the world of Random God...
Egy gond, random csatában horribilis (>200 const.) pingem volt, de az valszeg a routerem baja...
Mi frissült?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nagyon németpárti vagy komám, csak tudnám miért...
A kiugrott hajózókat nagyjából ugyanaz illette meg, mint a vízbe került hadi tengerészeket. Persze az más kérdés, hogy a tengeralattjárósok gecik voltak, hogy nem vették fel a matrózokat az amúgy is túlzsúfolt konzervdobozba, miközben az amerikaiak meg hõsök, hogy az elsüllyedt U-boot legénységét légvédelmi géppuskával lõtték. De ugye a gyõzteseknek mindent szabad. No meg a keleti fronton talán tényleg jobb volt a német pilótának az, ha meghalt az ernyõn, minthogy a hõs és becsületes partizánok kezei közé került.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius