World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem kellen de nagyon.
Overlord osztogat a blogján, ha kér valaki :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkor már nem kapsz.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Sziasztok nem tudjátók menyit kell várni a meghívóra van már több hete hogy igényeltem.
Master91
Alpha teszt. Ne keverjük 😄
Fenrir
Az a baj, hogy a World of Tanks-szal közös accountot használ, ergo így senki sem adná oda másnak ha tankozik is mellette.

A halál csupán a kezdet...

Már kértem én is beta teszteléshez kulcsót vagy mitt adnak de még mindig nem jött meg.
Oké akor elnézést
Torzonborz
nem ,és szerintem ilyet ne is kérj.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sziasztok nem adna kölcsön egy accuntot hogy kipróbáljam a játékót.
Ezzel én is így vagyok. Majd megpróbálom lejjebb venni a grafikai beállításokat.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Én is elsõ nap aztán basznak rá, mondjuk ahol most tart meg amik tervben vannak inkább World of Planes-re fogok hajtani, az sokkal realisztikusabb és taktikusabb.

Master91
Hát igen! Haverom most kapta meg, pedig õ 1 héttel késõbb regisztrált....
Én meg itt várok, pedig már elsõ nap regeltem...

Bekaphattyák 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ó je, 6 kill, 3-at a hátsó lövészem ért el... =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Es meg bolondok napjara is gondoltak egy kis poennal a wargamming-nel.
Felteszem ujabb behivasi hullam lett kikuldve, mert most az eu-s meghivot kaptam meg. Atallok, gepek hamar meglesznek ujra, de nem kell a 200 folotti ping es csatankent 2-3 csomagvesztes.
Igen bombak, bar nemsok gep kapott a jelenlegi felhozatalbol. Asszem csak keto. (Ugy remlik, F4U 2db es egyik 3-as tieru orosz 6-ot.) Viszont kicsit mellepottyantva is olyan szepen szedte szet az AA uteget😊
Ellenben bombazo nezetben eger es billenytuzet elegge nyakatekert.
bombak? wow! van link?
Na akkor megint ránézek este! =)

Uj patch. Bombak, BF109 javitva... Es kb 120-an voltak bent az elobb😊
Marmint a WoP, valojaban WoWp akart lenni.
Nekem is ugy tunik, hogy kevesen maradtak bent, pedig en az NA szerverre jeletkeztem, mert nem figyeltem...
(Birds of Steel demojat most hetvegen proballtam ki. Es Konami eleg jol osszehozta azt amit a WG-seknek kellene iranyitas teren.)

WoP: Proballtam eger es billentyuvel, karral, bottal...
Amit latok, Wingman Force-ommat nem tudom ugy beloni, hogy jo legyen nekem. Mas bot-os jatekosok porig alazzak a tobbieket.
Karral? Fasznalhatobbra at lehet programozni, kenyelmesebb lesz mint az eger, de nem a mesterlovesz es kivalo pilota rang oszto.
Eger.. Vegul melette maradtam. Csak tobbi egeres ellen hasznalhato eredmenyesen. :p
Ha BoS szintjen lehetne a karokat kis atkonfiguralassal hasznalni, mar nem lenne annyira op a botkormany, es elveznem is a csatakat.
Mostanában nem tudok rendesen csatázni. Max. 5-6 játékos van bent. Kár.

Fulcrum11
😊 majd legközelebb 😛

na kipróbáltam a "nagy" gépen a játékot, de nagyon gáz... full grafon tele textúrahibákkal, és a joystickkal irányítás is rémes. maradok a laptopnál és a bill+egérnél...

viszont jó hír: ahogy látom, a tier 6-os gépeken akár 4-5 festés is van! És ráadásul egészen jók😊

.. igen en voltam:9 szepen szet is kenodtema domboldalon, bar ha az nem te leszedsz.😊

hat passzolom, a kerdest. mintha vmi olyasmit olvstam volna, h csak az ellenfel foldi celpontjanak lovesevel elhet resetelni, de ez nem 100.
Fulcrum11
lexlutor te voltál az elõbb ezen a néven csatában Il-2vel?
azt nem értem, hogy ha leszedem azt, aki foglal, akkor utána miért folytatódik? És csak úgy lehet resetelni, ha én is elkezdek földi célokat lövöldözni? elég hülyeség így...

patchaou
Nálam más játéknál volt így. Lejjebb vettem a grafikai beállításokat és máris azonnal reagáltak az autók. Újabb vga-val meg erre sem volt szükség 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Nekem a kicsi 5mb-ostól javult meg. Elõtte töltés közben kidobott valami hibát. Ez csak azoknál fordult elõ akiknek nem csak betû volt a nevükben, hanem pl. szám is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Fulcrum11
Hát nekem a patch óta nem mûködik a game 😞 A 300megás után még tudtam játszani 1-2õt, de jött valami kicsi is és azóta folyamatosan crash csatába lépésnél... de nem egyedi a probléma ahogy néztem.

is is a fine day to die! 😊
Na tegnap megjött az e-mail.
Én is csatlakoztam. 😊
..akkor passzolom.. gepenkent nalam valtozo h reagalnak. pl me210 tipikusan lomha joszag, de az orosz vadaszok eleg virgoncak..
Stauff
Nem az érzékenység a probléma. Hanem az, hogy túl lassan reagál. Eldöntöm jobbra a botkormányt és legalább fél, vagy akár egy egész másodperc mire a gép megkezdi a mozdulatot.

..settingsbe nezted? ott lehet allitani az erzekenysegen.
Stauff
Na végre nekem is van alpha tagságom.

Így kb egy órányi játék után csak egyetlen kérdésem van: Szándékosan van ekkora delay/latency a bevitelben? Baromi lomhán reagálnak a gépek a botkormány mozdulataira. Próbáltam billentyûzeten is... ott is lassú.

A ping olyan 60-80ms között ingadozik, ez még nem olyan magas, hogy 1 másodperc késéssel reagáljon le mindent a gép.

Ez ismert hiba vagy csak nálam jelentkezik?

..tegnap csak parat menetem a patch utan, h megnezzem mi tortent. kcisit fura volt il2ben, h szasa konkretan elalud, es egyet nem lott a mogem beulo vadaszra.
Fulcrum11
na ha ennyire kiváncsiak vagytok😊
Nekem eddig tetszik a patch.
- fegyver információk végre (bár ezt eddig is tudtam fejbõl)
- F4U-t fegyverzetét buffolták
- kicsit több fps
- chat megjavítva, HUD változott
- állítólag van átütés a távolság függvényében 😛 welcome to the world of Random God...
Egy gond, random csatában horribilis (>200 const.) pingem volt, de az valszeg a routerem baja...

Valami csak frissült ma, ha sas kollega bejelentette. Megváltozott a kezdõképernyõ karakterkészlete vagy valami egyéb vérforralóan izgalmas dolog történt? 😛
Nem vagyok németpárti, csak ugye mindkét oldalon voltak túlkapások, de a vesztes oldalét szokás emlegetni.

Nincs mirõl beszélni. Prealpha a játék, mit akarsz? 😊

Najóvan kezd elhülyülni a jelenet. <#vigyor0>

Mi frissült?
A háborút sajnos a civilek sínylik meg, 😞 az atombomba sem volt túl jó húzás. 😞
Én pedig elvárom. Ha állítasz valamit bizonyítsd. Így szokás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Meg ugye a német Heró uboot kapitányok arra lengették az e-peent, hogy hány tonna fegyvertelen kereskedelmi hajót sikerült elsüllyeszteni.

Nagyon németpárti vagy komám, csak tudnám miért...

Azért egy invader ne várja már el hogy gentlemanként bánjanak vele. Gondolom a partizánnak is minden vágya az volt, hogy a bábuska döngetése meg vodka szopogatása helyett lezuhant német ombázópilótákat kergessen a -20 fokos hidegben.

Azt ne kívánd, hogy az összes könyvemet végignézzem, de próbálok keresni könkrétumot mondjuk a Sárhidai bibliában.

A kiugrott hajózókat nagyjából ugyanaz illette meg, mint a vízbe került hadi tengerészeket. Persze az más kérdés, hogy a tengeralattjárósok gecik voltak, hogy nem vették fel a matrózokat az amúgy is túlzsúfolt konzervdobozba, miközben az amerikaiak meg hõsök, hogy az elsüllyedt U-boot legénységét légvédelmi géppuskával lõtték. De ugye a gyõzteseknek mindent szabad. No meg a keleti fronton talán tényleg jobb volt a német pilótának az, ha meghalt az ernyõn, minthogy a hõs és becsületes partizánok kezei közé került.

Az amcsiknak már vannak drónjaik, de kénytelenek élõerõ ellen alkalmazni, mert az ellenfélnek még nincs <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Eagle16
Jah, már tölthetõ is...kicsit lemaradtam.

Eagle16
Ma érkezik egy frissítés 😊