2416
World of Warplanes
-
vaakuum #1216 Modulok tulajdonságait még nem lehet, csak ígéret van rá, hogy hamarosan mutatják.
Irányításnál a felhasználó oldali segédprogramok ellen (gondolom én naivan) a szerver oldali kezelést használják, ezért van érezhető delay az irányításban. Botkormányoknál ez nagyon durván érezhető, de egérrel is van, aki panaszkodik. Szerintem főleg azok, akik gyorsabban kezelik ezeket a perifériákat, és jobbak a reakcióidejeik, ők érzik, hogy valami nem sima.
A grindelés nagyon durva, én még csak a German T5-nél tartok, és szerintem egy darabig nem is tudok előbbre lépni. Bombázónál a hátsó lövészed képessége csak arra a gépre vonatkozik, nem viszed magaddal a magasabb szintekre, mindegyik gépen nulláról indul.
Számomra döbbenet, hogy mindig az előző szintű masinával kell összeszedni a szükséges xp-t, és azon is kell fejleszteni mindenképpen, hogy kinyithasd a következő szintet.
Így akkor is kell repülnöd az adott szinttel, és fejlesztened, ha egyébként nem akarnál, csak szükséges rosszként át akarnád lépni, mert valami jobbra hajtasz.
Ami szerintem még hülyeség, hogy a nemzeteknél külön kell kinyitni minden tiert, tehát nem úgy van, ha T3-al elérted a T4 kritériumot, akkor ki tudod nyitni minden nemzet T4 gépét, hanem csak azt, amit elkezdtél fejleszteni. A többit párhuzamosan ki kell grindelni. Agyhalál.
Matchmaking: a legdurvább, amikor a heavy fightert összerakja 2 szinttel magasabb vadászokkal. Agyaggalamb lövészetként szednek le az égről. Én olyankor már elvből nyomom a földbe a masina orrát, és lépek ki a hangárba, aztán indítok egy másik szintű gépet, hátha ott bejön a csapatösszetétel.
A T-1-2 magassága egész jó, azok azért még nagyjából együtt vannak, de néha oda is bekever T3-at.
Nem egyértelmű a tech-tree, és a fejlesztési feltételek sem, remélhetőleg ez még változik, mindenki a WOT típust akarja. Azt én ugyan nem ismerem, de én is azt akarom :)
Egyes típusú gépek nagyon durvák, iszonyat jól mennek, vagy hatalmasat lőnek, vagy mindkettőt együtt. Szóval ezen is kell még dolgozniuk.
Én a Német gépeket kezdtem fejleszteni, de nem vagyok oda értük nagyon. Bár igaz, hogy a többit használatban nem ismerem, max annyit érzek belőlük, hogy lelőnek. -
#1215 Nem M4-est? :)
M4A2E4
Ez volt az ajándék tank, de ehhez is kellett bizonyos számú csata a bétában. Én eladtam sajnos, mert az akkor MM-el óriási szívás volt, még a KV-k ellen amiken 107-es ágyú volt...most már nem adnám el.
Amúgy volt sot wipe a WoT-ban, de az még a zárt bétán belül. Mikor open lett akkor semmi sem változott. Akkor én valami 700k free xp-t kaptam asszem :D Elég volt egy darabig. -
#1214 én emlékeim szerint egy m7-es tankot kaptam -
SZU #1213 Nem kaptunk ilyet. Adtak pár prémium tankot attól függően, hogy milyen régóta voltunk teszterek.
Vicces volt nézni az első nap csatáit, ahol mind a két oldalon 2 féle prémium tank és pár Tier 1-2-s tank volt bent. -
#1212 ez nekem új :D az biztos, hogy itt kellett volna tartania a játéknak fél éve, mert rohadtul le van maradva.. -
Desmodromic #1211 :( Pedig valamelyik öreg WoT-ostól láttam leírva.
Erős a gyanúm, hogy CB után vettek el mindent, mert még mindig OB van! :) -
#1210 hú de rég volt...de nem így volt, nem kaptunk semmit..asszem vagy cb vagy ob után(valszeg utóbbi) elvettek mindent, akkor lehetett venni hosszú távú prémiumot. De tudtommal nem kaptunk semmit. -
Cnut #1209 WOT-ban én úgy emlékszem nem így volt, de ott lehet hogy csak az open betatól kezdve voltam benne. Nekem a Me-110 jött be legjobban, körönként 40k-t tudok vele hozni és nem kell vele sokat várni a csatára (Bf-109Z-vel ellentétben). -
bajsz #1208 kb 5-6 hónapja reggeltem magam! -
Desmodromic #1207 Mivel érdemes grindelni, most hogy már normál árak vannak?
A két gépágyús I-16 late mod nem rossz, már kétszer volt vele 7 killem pár meccs alatt, de akkor is csak 30-35.000 körül hozott, pedig még az első földi célra elszórtam a rakettákat is.
Remélem az open kezdetekor megkapjuk free-ben az addig megszerzett XP-t. Azt hallottam, hogy a WoT-nál így volt. -
Glo #1206 Azt írták, hogy akinek már van kódja az kaphat még újakat amiket megoszthat a haverjaival. Ha valaki nem tudná elsózni az privben megírhatná a WarThunderes extra kódját -
zsupeti #1205 Ennél már csak jobb lehet.
Regisztrálástól számítva mennyit kellett várnod a meghívóra? -
bajsz #1204 Srácok senkit nem akarok lebeszélni a WOW-ról ,de a Thunder az valami kib.... jó lett!
Haver szerint a Joystic -remekül szuperál, bill +egér nálam az is pöpecül bevált :D -
bajsz #1203 War Thunder kaptam meghívóttt! :D:D:D:D:D:
Ez AZ :D:D:D Remélem sokkal jobb lesz mint ez! -
SZU #1202 No tegnap éjfél körül beléptem egy percre megnézni mi újság.
Szóval elvettek minden gépet, adtak egy nagy rakat kreditet, de XP-t meg valami 1000-et?
Most nekik az a jó, ha a tesztelő ugyanazokat a lowtier gépeket tesztelgeti le mindannyiszor? Most minek álljak neki megint szó szerint grindelni, hogy eljussak tier X-ig?
A másik hogy a modulok tulajdonságait hol lehet megnézni? Oké kifejlesztem az új motort, de nem látom mennyi +t ad.
És ha ki fejlesztem automatikusan fel is kerül a gépre? Vagy hol lehet őket felszereleni? -
bajsz #1201 Kezd kicsit felhúzni a játék!
kb 15-20 kört lenyomtam ma és legalább 13x ha üldözök valakit ,tuti biztos ,hogy valaki belém repül!
Facom én is tudok figyelni a többi játékosra,de ez már vicc! -
HUNGabor #1200 Már sok ilyen kérdés volt, de kb. ősszel lesz open -
sikora #1199 van már valami híretek arról mikor is jön ki a játék a nagyközönség részére? meddig tesztelik még? -
ejaystar17 #1198 Sziasztok, esetleg valakinek nincs egy felesleges kódja, vagy accountja? nagyon kiszeretném próbálni:)
köszi.
elérhetőség:
e-mail: [email protected]
Desmodromic #1197 Gondoltam beugrok és megnézem a változtatásokat, erre elkezdett leszedni 4Gb-ot!
Mondjuk nem léptem be vagy 2 hónapja. :) -
vaakuum #1196 Vettem még tegnap éjjel valahogy egy fw 56-os gépet, ami nincs is benne a tech treeben. Mondjuk nem is lehet konfigolni rajta semmilyen modult, de azért fura.
Ami hulyeség, hogy a csata keresőablakot kell bámulni, akkor is, ha feltehetően sokáig nem lesz még senki, akivel beküldjön csatázni. Legalább közben lehetne a hangárban matatni a gépek között, vagy konfigolni őket.
Ja, és a chat ablakot is mindig visszarakja középre, hiába húzom ki a sarokba. -
#1195 A változtatások itt vannak: link
Be kell hozzá jelentkezni a hivatalos oldalon hogy megnézhesd. -
Atesz91 #1194 Hali!
Van patch note valahol tegnap néztem fel és meglepődtem a másfél gigás patch lemászott gépemre. Van pár újítás, de most már érdekel mik jönnek még és, hogy most mit javítottak. -
TDantes #1193 Hát ez nem javul. Az irányítást továbbra se tudom belőni. Nem tudom hogy miért, vagy az én egeremmel és bill-emmel van gond, van a játék hülye, de vagy túl érzékeny, vagy nem reagál időben akárhogy állítgatom.
Ja, és bug-os is, előbb nem töltött be egy csatába...
És játékos alig van, és perceket kell várni.
Igaz végre vannak modulok, de valahogy nem áll kézre, kicsit vacak lett ez is. -
Glo #1192 Küldd el a hiba reportot a megfelelő címre (van a menüben egy Report Error gomb), meg a DxDiag fájlodat, akkor majd leírják hogy mit kell változtatnod, pl drivert etc etc.. vagy nekik mit kell fejleszteniük :) -
Glo #1191 Szeva!
Javaslom, hogy ha van helyed, töltsd le a World of Tanks-et, ott meg tudod nézni, hogy milyen lesz a WoWP ha egyszer kijön. A WoT-ban a moduloknál le van írva minden fittyfene, nyilván ilyen lesz a WoWP is. -
vaakuum #1190 a kétüléses gépben a hátsó lövész nem lövi azt, aki engem kerget csak akkor, ha az első ágyúknak is az van kijelölve??? -
berobi #1189 sziasztok, most telepítettem fel a játékot, és egyből belefutottam egy bugba. elindítom a csatát, és repülgetnék, de alig látok valamit. tiszta színes kockás csikos a képernyő. ha megnyomom pl. az F1-et, vagy a TAB-ot, akkor eltűnnek ezek a zavaró dolgok, és normális lesz a játék grafikája (a játék marad a felugró ablak mögött a háttér), de úgy megint csak nem okés játszani, hogy fent van pl a help ablak :(
a grafika a minimumon, minden kikapcsolva, de úgy is ez van. mondjuk elég kevés hozzá a laptopom, de ez a problem nem hardver kérdés. tudja valaki a megoldást?
a lapos egy HP6820s
Intel Core 2 Duo T7250 2.00GHz
2 GB RAM
ATI Mobility Radeon X1350 videokártya
köszi -
#1188 Úgy tűnik...a Tier 1-es pl. most sokkal jobb lett, tűzerőben főleg. A fejlesztett géppuska jóval erősebb. -
SZU #1187 Akkor gyakorlatilag eddig az alap repülőkkel repültünk, nem a fullosokkal? -
SZU #1186 No akkor valamikor a hónapban felnézek rá! =) -
vaakuum #1185 segítsetek pls, mert tűzfalon keresztül nem igazán hatékony a guglizás.
Hol lehet olvasni arról, hogy a fejlesztés, fejlesztett cuccok felhasználása, vásárlása, tárolása, cseréje hogyan/miből történik? Kerestem volna FAQ-ot, hátha leírja részletesen, de nem igazán találok. A hivatalos oldal fórumán sem leltem eddig semmit. -
#1184 Ööö, Me-262-re fel lehet rakni egy 50mm gépágyút :D
Il-20-ra meg 57mm-eset O_o.
Van ám tűzerő. -
vaakuum #1183 Valamit megérezhettek a fiúk, mert miközben veszettül küzdöttem a botkormánnyal, elküldték a closed béta jóváhagyást. :)
Mondjuk éjfélkor már nem sok energiám volt ezzel foglalkozni, de azt már látom, hogy számomra a fejlesztés és vásárlás rendszer nem teljesen triviális. Konkrétan nyomkodtam valamit a tech treen-n az oktatórész után.
Motor, ágyú és géptörzs ikonokat, de hogy mi mit csinál, azt nem igazán értem. Azt hittem, ez valami olyan lesz, mit a régi autóversenyzős játékok, hogy megvetted az alapverdát, és utána tudod vásárolni a jobbnál jobb belevaló cuccokat, amiket tetszés szerint építesz bele, felfejleszted és cserélgeted ízlés szerint. Néha akár még lefelé is.
Konkrétan azt is hiányolom, hogy a modelleket nem lehet körbeforgatni, és az ágyú/ágyúkra, motor/motorokra (vagy azok sematikus helyére)kattintva nem adja fel a raktáron lévő alap és fejlesztett motorokat, felszereléseket, fegyvereket, hogy kiválaszthasd, amit használni szeretnél. esetleg pont úgy, hogy minden aktuálisan átszerelés alatt álló részegységnek a tételes tulajdonság-listáját is mutatná, segítve ezzel a döntést, hogy melyiket is rakd fel. Akkor nekem valahogy testközelibb lenne az egész. -
vaakuum #1182 OFF: Megnéztem az x52 Control Panelen az LFD fület, de ott nekem csak ledfényerőt, dátum formátumot, a 3 zónaidőt (+12 órás módot) enged állítani, illetve van "Enable Clutch Mode" és "Latched Clutch Button" bepipálási lehetőség.
Tudnál segíteni, hogy lehet átnevezni pontosan a kijelzésre kerülő szöveget?
Ha küldesz egy telszámot gmailen ugyanerre a névre, amivel itt jelen vagyok, akár fel is hívlak, ha úgy egyszerűbb a kommunikáció. -
#1181 Most már lehet modulokat is fejleszteni. -
Atesz91 #1180 Ősszel lesz open beta sztem legkorábban október -
#1179 kb mikor várható open beta?:) egy pár hét még talán? szeretnék játszani, de meghívót nem küldtek.. -
#1178 [IMG][/IMG]
Ez másnak is ilyen, hogy repülnek a bokrok meg a tereptárgyak? -
bajsz #1177 Végre megkaptam a meghívómat! :D
Hlnap fogom már kipróbálni! :d