World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már több mint egy hónapja kértem és még semmi.

Bugi Misi
na kaptam meghívot már szedem is csak kár hogy nem lesz idöm rá😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Na igen, kb. BF 1942 bombázás szintjén mozog...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Master91

Most már tényleg a farkam a bétába!!! Akarom !
..nekem meg a bombazonezettel azt nem tudom igazabol megszokni, pedig gyakran megyek veluk, h nincs semmi indikator a bolintasirany jelezesere, es ebben a nezetben ez rosszul latszik..
Néha elõveszem én is. Tier6-ig mindent megvettem, de aztán elfogyott az idõm.

Poén még a bombázás is. Kicsit szokni kell az újfajta nézetet, de a pénz ontja, ha nem foglalkoznak veled az elfogó vadászok.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Fulcrum11
Repülget még valaki mostanában? Én a patch idején egy darabig hanyagoltam, de most újra elõszedtem és kellemesen csalódtam, már egészen játszható, és a zavaró bugok többségét is sikerült kiszedni (talaj közeli repülésnél a föld felett 10-el már lezuhansz, füstben lagg, rakéta bug)
Ráadásul jött pár új gép, szóval szerintem alakul!
Ja és a MM is elég jó!!! volt 15v15ös csata is, és nem sugárhajtásúak ellen 😊 ha meg kevesen vagyunk akkor a tier 1-4-et, 4-6-ot rakja pl. egy csatába, szerintem ez teljesen jó ilyen körülmények közt.
A festések randomgenerátorán még dolgozni kéne, elõbb berakott IL2(t)-vel téli festéssel sivatagi pályára 😊
És a prtScr még mindig 5 mp, és addig lefagy -.-

..ez mindenkinel mas.. valaki masnap megkapja, van aki mar egy honapja is var.. elvileg folyamatosan bovitik a tesztereket,ugyhogy bmikor sorra kerulhetsz..
Ja ezért nem értettem az elsõt, hogy mert azt írtad hogy a tiereket se bírja tartani, közbe azzal nincs is gond. Azt meg én is írtam lejjebb hogy ez a bajom az MMel, nemtom mit ellenkeztél 😊

A másodikon meg ha megnézed egy picit lejjebb, ott meg nálatok van némi elõny (P2 meg type egy Jpanther meg egy szerencsétlen francia heavy ellenében). Az hogy a lõwék is meg a typeok is pirosak benne van a pakliban, mert ugye az MM köztudottan nem nézi
Értem hogy nem 100% kompenzáció, de ez tényleg nem szignifikáns dolog, inkább múlik a playereken mint az hogy itt-ott van egy-egy tier difi.

Ennél jobb már csak az szokott lenni, amikor lenn a sor alján figyelõ Tier5-ös hõbörög hogy mi az hogy ellene a túloldalon egy Tier6-os tank van és hogy az milyen fail. Mintha bármit is számítana.

kb mennyi idõ még megérkezik az alpha regisztrációra a válasz?
..az elson mondjuk h nem tud elosztani 4 top td-t amik raadasul aprosan vannak.. es plusszba az altaluk kioszthato 2000 feletti sebzessel szembe berak medeket.. mert ugye abbol is van negy..

a masodikon meg talan az h a ket csoda lowenkel szemben egy batchat es t54 van.. amugy minden kiraly..
Ezt most nem értem.. ezen a screenshoton mi a világfájdalom?

nem-e?:?? 😄D

ha meg csak nem tudna osztani.. de ez az uj mm, meg csak a tiert sem tudja tartani. minennapos h egyik oldalon 2-3 tankkal tobb van egy tierbol.. vicc..
Ezt tényleg nem értem miért olyan rohadt nehéz megcsinálniuk. Én sem vagyok a +-3 tieres csatáknak, nem vágynék arra hogy mindig egy tier csapdossa egymást. De ez a baromság amit nem tudnak/akarnak megcsinálni... ez fáááj.

..jah es mindenzt ugy, h 5-6 perceket varunk.. 😄
..itt szerintem ugyanazt a mm motort hasznaljak mint a wotban.. egy oldalon top destroyerek 2 vagy harom ugyanolyan a tuloladalon vadaszok.. szoval ennyit a kifinomult mm-rol. felreretes ne essek avval nincs bajom ha van tier6os gep a tier3 ellen. megertem, hiszen alfa, de hogy ugyanolyan gepeket nem tud elosztani szimetrikusan az mar gaz..
Isten tudja, de a WOTban a playerek (lásd az általad nem látogatott topic) legtöbbet a többi player gyökérsége miatt sírnak. Az ellen meg nem lehet mit tenni.

Sztem az MM-el olyan nagy baj nincsen (egyedül talán még az a gond amikor 6 ugyanolyan tankot nem tud kétfelé osztani), nem nagyon lehet rosszat mondani rá.
Az meg hogy elkezdték berakni a lepattanókat meg a rengeteg nulla sebzést nem elcsúszás hanem design a lehúzás érdekében (credit nerf).

Egyenlõre a legjobb farm gép az Il2 és a hozzá hasonló csatarepülõk.

A többség egymással van elfoglalva és dogfightolnak, én meg szépen kilövök 2-4 földi célpontot és gyõzünk 3-4 percen belül.

Eagle16
SPG helyett ott lesznek az AI által irányított AA lövegek 😊 Mondjuk azok legalább nem lõnek ki 1-2 lövésbõl a pálya másik felérõl...

A matchmaking állítólag sokkal kifinomultabb lesz mint a WoT-ban, bár nem tudom mi valósul majd meg ebbõl...eddig odáig jutottak hogy Tier 4 vs. Tier 10 az oké 😄 De ez még csak alfa. A következõ frissítéssel csökkentik a tier különbséget, de azt nem írták hogy mennyire.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

[NST]Cifu
A WoT-ban a zárt béta létszáma folyamatosan nõtt, elõször ugye csak az õ oldalukon lehetett jelentkezni, aztán elkezdték a különféle oldalaknak (az MMOHut-tól kezdve a GameStar-ig) osztogatni a bétakulcsokat, amit azok tovább adhattak az olvasóknak.

Egyébként ugyan az a bajom a WoP-al is, mint a WoT-al: nagyon jó elképzelés, de a megvalósítás apró banánhélyokon csúszik el (match-making, balance). De itt legalább Arty nem lesz. 😛

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Eagle16
Én a WoT-ban a zárt bétánál csatlakoztam. Szóval nem tudom mennyivel voltunk többen mint az alfában. Sõt, szerintem alfa teszt az csak orosz volt...nem volt EU.

Lehet, hogy még elõtte berakják egy gyors tesztre május közepén, hogy kipróbáljuk mind a 60-an. <#vigyor0>

A WoT-ban hamar felugrott a játékosállomány a bétánál?
Eagle16
Június elején kerül megrendezésre az E3, és azt írta OV hogy addigra már zárt bétázni akarnak. Szóval elég valószínû, hogy a 0.2.5 lesz a zárt béta kezdete. (erre utal a tech-fa berakása is)

Csak egy sima update-nek olvastam. Tuti?
Eagle16
Május közepe-vége várható a zárt béta, a 0.2.5-tel. Ebben érkezik 10 új repülõ és a tech-fa is.

alfa
melyik teszten van most a játék?
Master91
BÉTÁT! MOST!!!!!
TVelvet
khm....

Tudod, szállásra sem megyek el csak azért mert hotelfoglalást tesztelünk
Szóval max csak a képeket nézhetnéd a prostifoglaló oldalon 😄

Nekem csak akkor szólj, ha áttértek a luxus prosti üzletágra! <#finom>
Master91
holly shit 😄
autós dolgok jöhetnek 😄
Semmi olyasmit amit szertnél tesztelni 😊

Szálloda foglalási rendszerek, autókölcsönzés, rádioterápiás szoftver. Nem játékot 😄

Master91
Tesztelsz pénzért 😮 miket?
Értem, köszi.

Hát én tuti csak akkor fogok ránézni amikor mondjuk már publik béta állapotban lesz. REngeteg játék van addig amit végig akarok még tolni, amúgy is elég nekem az hogy munkaidõben tesztelek (pénzért 😊 ), nincs kedvem még ingyen is tesztelni a WGnek.
Fõleg hogy a visszajelzéseket nem nagyon veszik komolyan - vagy a WOPban igen?

Sziasztok! Én is regisztráltam kb. 1 hete és még semmi visszaigazolás nem jött. Mikorra várható? Valami infó? HELP! Frenky

Na felraktam a patchet. Jól látom, hogy mindhárom nép összes gépét meg lehet már venni?

Tier 1-2 csata, csak billentyûzet és 2 kill. 500 pezó, ebbõl máris vettem 2 db. tier 2-es csodát.

Egyébként mi a baj a 10 gombbal? 10 ujjad is van, nem? =)

Maga a játékmenet szerintem simán jó /hangsúlyozottan joy-al/. Talán egyszer láttam olyat, hogy kezdéskor rögtön felrobbant valaki, szegény csóka nem tudta mire vélni a dolgot. Az rendszeres, hogy kezdéskor lepotyog egy-két gép, de ez érthetõ, mert percekig kell várni a meccsre, õk az afk-k /itt nincs az, hogy kimész a slozira és öt perc múlva is sértetlen a tankod :-)/. Többen írták, hogy ilyen jó alfával még nem találkoztak. Olyan hibák vannak, hogy ha el akarod adni a röpcsit és véletlenül nem találod el a sell gombot, akkor eltûnik a gomb és egy-két percig nem tudsz eladni semmit. Bagatell.
Egyébként írták, hogy a pénteki peccsel sokkal jobb lett az irányítás. Gondolom belehúznak, mert éledezik a konkurencia a lassan megjelenõ World of Planes-el.
Szóval azt mondod nem alfa állapotú hanem játszható?

Azért rakat hulladéknak nem nevezném! Marha jókat játszom vele, csak kell hozzá joy, meg türelem, hogy összejöjjön elég játékos a csatához.
Egyszerûen el kell fogadni a tényt, hogy ez egy három dimenziós dolog, több idõ kell az irányítás megtanulásához. Hiába mondogatják, hogy igyekeznek billentyûvel is játszhatóvá tenni sztem nem fog menni. Összeszámoltam 10 billentyût kell rendszeresen nyomkodni joy nélkül + 1 a radar lépték váltás, ezt csak 2-3 alkalommal egy meccs alatt. Joystickkal viszont marha jó.
Majd ráérsz akkor játszani, amikor kijön a játék. Ahogy így írják lentebb, még egy rakat hulladék az egész, alfa állapotban van.

Gyere World of Tankozni, az kicsit elõrébb jár.

(amúgy meg accot azért nem adnak oda ismeretlenül, mert a WOThoz is az való ami ehhez).

Azt lesheted...

Ha esetleg lenne valaki, ami megdobna egy accal, amivel letölthetem a klienst és játszahok pár órácskát, annak a lábait fogom megcsókolni!😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Ha jól emlékszem Mouse beállításokkal játszok, és így egész kellemes az irányítás, viszont az is biztos, hogy jelenleg nagyon nehéz irányítani a gépeket billentyûzet + egér kombinációval. Ha így marad, akkor biztos kevesen fognak vele komolyabban játszani és alacsonyak lesznek a bevételek, mert nem hiszem, hogy sokan akarnának órákig szenvedni a beállításokkal ahhoz, hogy alapvetõ manõvereket végre tudjanak hajtani a géppel.

Egyelõre csak a tier 3-as gépeket próbáltam, de azokban a csatákban 4-5 játékos minimum belevezeti a gépét a földbe, tengerbe stb.

Nem tartok célra én sem túl folytonosan.

Visszaveszem a gázt 0-ra és szinte lebegve lövöldözgetek... =)

Nem kell olyan drágát venni. Harmadannyiért is lehet venni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akkor kurva ügyes vagy. Nekem egy volt eddig összesen. Billentyûzetrõl nem megy. Az irányítás csak-csak, de célra tartani? Egérrel nem tudok olyan érzékenyen célra tartani ,hogy rendesen el is találjam.
Billentyûzettel szintén nem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

sziasztok! 😊 új vagyok Medveczki Bálint a nevem 14 éves most fogadták el a jelentkezésem 😊
Én kizárólag billentyûzettel tolom és volt 6 killem is egy csatában.

Az igez mert már kértem .