World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Poén még a bombázás is. Kicsit szokni kell az újfajta nézetet, de a pénz ontja, ha nem foglalkoznak veled az elfogó vadászok.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ráadásul jött pár új gép, szóval szerintem alakul!
Ja és a MM is elég jó!!! volt 15v15ös csata is, és nem sugárhajtásúak ellen 😊 ha meg kevesen vagyunk akkor a tier 1-4-et, 4-6-ot rakja pl. egy csatába, szerintem ez teljesen jó ilyen körülmények közt.
A festések randomgenerátorán még dolgozni kéne, elõbb berakott IL2(t)-vel téli festéssel sivatagi pályára 😊
És a prtScr még mindig 5 mp, és addig lefagy -.-
A másodikon meg ha megnézed egy picit lejjebb, ott meg nálatok van némi elõny (P2 meg type egy Jpanther meg egy szerencsétlen francia heavy ellenében). Az hogy a lõwék is meg a typeok is pirosak benne van a pakliban, mert ugye az MM köztudottan nem nézi
Értem hogy nem 100% kompenzáció, de ez tényleg nem szignifikáns dolog, inkább múlik a playereken mint az hogy itt-ott van egy-egy tier difi.
Ennél jobb már csak az szokott lenni, amikor lenn a sor alján figyelõ Tier5-ös hõbörög hogy mi az hogy ellene a túloldalon egy Tier6-os tank van és hogy az milyen fail. Mintha bármit is számítana.
a masodikon meg talan az h a ket csoda lowenkel szemben egy batchat es t54 van.. amugy minden kiraly..
Sztem az MM-el olyan nagy baj nincsen (egyedül talán még az a gond amikor 6 ugyanolyan tankot nem tud kétfelé osztani), nem nagyon lehet rosszat mondani rá.
Az meg hogy elkezdték berakni a lepattanókat meg a rengeteg nulla sebzést nem elcsúszás hanem design a lehúzás érdekében (credit nerf).
A többség egymással van elfoglalva és dogfightolnak, én meg szépen kilövök 2-4 földi célpontot és gyõzünk 3-4 percen belül.
A matchmaking állítólag sokkal kifinomultabb lesz mint a WoT-ban, bár nem tudom mi valósul majd meg ebbõl...eddig odáig jutottak hogy Tier 4 vs. Tier 10 az oké 😄 De ez még csak alfa. A következõ frissítéssel csökkentik a tier különbséget, de azt nem írták hogy mennyire.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyébként ugyan az a bajom a WoP-al is, mint a WoT-al: nagyon jó elképzelés, de a megvalósítás apró banánhélyokon csúszik el (match-making, balance). De itt legalább Arty nem lesz. 😛
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A WoT-ban hamar felugrott a játékosállomány a bétánál?
Szóval max csak a képeket nézhetnéd a prostifoglaló oldalon 😄
Szálloda foglalási rendszerek, autókölcsönzés, rádioterápiás szoftver. Nem játékot 😄
Hát én tuti csak akkor fogok ránézni amikor mondjuk már publik béta állapotban lesz. REngeteg játék van addig amit végig akarok még tolni, amúgy is elég nekem az hogy munkaidõben tesztelek (pénzért 😊 ), nincs kedvem még ingyen is tesztelni a WGnek.
Fõleg hogy a visszajelzéseket nem nagyon veszik komolyan - vagy a WOPban igen?
Tier 1-2 csata, csak billentyûzet és 2 kill. 500 pezó, ebbõl máris vettem 2 db. tier 2-es csodát.
Egyébként mi a baj a 10 gombbal? 10 ujjad is van, nem? =)
Egyébként írták, hogy a pénteki peccsel sokkal jobb lett az irányítás. Gondolom belehúznak, mert éledezik a konkurencia a lassan megjelenõ World of Planes-el.
Egyszerûen el kell fogadni a tényt, hogy ez egy három dimenziós dolog, több idõ kell az irányítás megtanulásához. Hiába mondogatják, hogy igyekeznek billentyûvel is játszhatóvá tenni sztem nem fog menni. Összeszámoltam 10 billentyût kell rendszeresen nyomkodni joy nélkül + 1 a radar lépték váltás, ezt csak 2-3 alkalommal egy meccs alatt. Joystickkal viszont marha jó.
Gyere World of Tankozni, az kicsit elõrébb jár.
(amúgy meg accot azért nem adnak oda ismeretlenül, mert a WOThoz is az való ami ehhez).
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Egyelõre csak a tier 3-as gépeket próbáltam, de azokban a csatákban 4-5 játékos minimum belevezeti a gépét a földbe, tengerbe stb.
Visszaveszem a gázt 0-ra és szinte lebegve lövöldözgetek... =)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Billentyûzettel szintén nem.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog