2416
World of Warplanes
-
Susarc #1376 akkor ez rossz hir.....lehet a cyborgot nem szereti a gém? -
Desmodromic #1375 Nekem is ilyen joy-om volt, de nem boldogultam vele, vettem egy újat /vagyis egy 13 éves MS Sidewinder Forcefeedback 2-őt :)/, ezzel már szuper. -
robi3 #1374 köszönöm a segítséget mindenkinek.
reggel megrendeltem délután megírták hogy nincs raktáron majd talán jövőhéten :) -
#1373 a 4. tengely a tolókar, amivel a sebességet szabályozhatod. Refresh szvsz új kiadás, lehet hogy gyártástechnológia különbség van a kettő között, más nem nagyon, esetlegesen a hibákat kiküszöbölték ha volt. -
Susarc #1372 srácok belehet konfigolni rendesen a joyt?? Windowsban faszán bevan kalibrálva,de bemegyek a játékba és dől meg húz a gép balra folyamatosan és a jobbos manővereket iszonyat mód nem akarja normálisan véghezvinni...
win7em van és cyborg 3d joy..... -
ikarus44 #1371 már el. de ha csak nem joystick-kal nyomod akk nem olyan izgalmas. én billentyűzettel nyomtam de nem volt vmi jó. + az alap gépekkel nem lehet emelkedni, mert mindig átesel, mert nem gyorsulnak.
-
robi3 #1370 ez a pro refresh-es ez forgatható markolatos tehát olyan twistes amúgy még két kérdés: lammaer látom hogy te azért értesz ehhez és leírtál 3 tengelyt de én olvastam 4 tengelyeset is az milyen mi a 4. tengely illetve ez a joystick amit néztem ez ugyanúgy néz ki mint Logitech Wingman Extreme 3D Pro tehát nincs a végén refresh árban a refreshes drágább de ha kérhetlek utána néznél te is hogy van-e valami különbség a kettő között -
#1369 Ez már elindult???
Én meg nyomom a WOT, s várom hogy mikor lesz WOWP -
lammaer #1368 X tengely hmmm.... angolul twist-nel szokták írni. Ha ez az akkor sztem ez lesz: az alap joystickok 2 tengelyesek (axis), ugye mozgathatod a joy-t előre/hátra meg jobbra/balra. Ez 1+1 tengely.
A 3 tengely az az hogy a borkormányt csavarod jobbra-balra. Repülőgépes játékoknál ez nagyon hasznos mert többnyire ezzel finoman tudod jobbra-balra mozgatni a gép orrát, sokkal könnyebb célozni.
Tehát a 3 tengely egy repcsi szimulátorban ezt jelenti:
joy balra-jobbra = szárny döntés balra-jobbra
joy előre-hátra = gép orrának döntése előre-háta (süllyedés emelkedés)
joy csavarás (twist) jobbra balra = gép orrának mozgatása jobbra-balra.
Amúgy nekem jó 13 éve van egy Logitech Wingman Extreme digital 3d joy-om, az ilyen (a Star Wars: X-Wing Alliance miatt vettem).
A mai napig működik (mondjuk nincs agyonhasználva, csak arcade repülős játékokkal játszom néha mint Blazing Angels, HAWX meg ilyesmi), minden támogatja, de sajnos mivel mechanikusak a potméterei és koptak, így mostanság balra húz alapállásban (ezen kalibrálás sem segít), ha a játék nem támogatja a deadzone beállítást akkor sajnos használhatatlan.
Egy ideje agyalok hogy mire kéne leváltani, de nem találtam olyat amiről jókat olvasni (meg jó lenne ha optikai szenzorok lennének benne, azok nem lesznek kontakthibásak és nem kopnak).
LÉnyeg ami lényeg: olyan joyt keress ami TWIST-es, tehát a kart lehet csavarni is. Hasznos az. -
#1367 na mivel már kemény két napja játszok vele így gondoltam beírok hogy eléggé eltalálták a dolgot.
Ma egyedül kellett 4 ellen küzdenem.
Vannak nagyon jó meglepetések. -
robi3 #1366 sziasztok! bocs hogy ide írom a kérdést de az ezzel foglalkozó fórum nem aktív. gondolom hogy valamennyire értetek a joystickhoz mert én nem szeretnék venni egyet én erre gondoltam: Logitech Wingman Extreme 3D Pro Refresh eről mi a véleményetek. illetve az előző joystick amit nézegettem arra azt írták hogy nincs benne x tengely ezzel azt szeretném kérdezni hogy az mi? ( ez lesz az első Joystickom és szeretném ha jól és sokáig működne, ha az x tengelyes kérdésem nagyon buta akkor elnézést kérek érte) -
#1365 Próbáld ki a war tundher-t a topikba most írtam be 3 ingyenes kulcsot. Próbáld ki azt. Szerintem jobb mint ez:) -
Lucifer001 #1364 Igazán köszönöm a válaszod . A kérdést azért tettem fel , mert olyasmi rémlett , hogy ( értelemszerű , hogy azonos a WG reg mindhárom játékra , és az arany , + free XP osztozik ) No de így , akkor valóban semmi értelme számomra egyenlőre .
Még egyszer köszi. -
robi3 #1363 http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=2082&game=World%20of%20Warplanes most nem tudom hogy ez az igazi gépigénye-e mert az én gépem az közel a duplája az ajánlott gépigénynek de LOW grafikán víz fölött alig van 20 fps de egy egyszerű sivatagi pályán sem megy 40 fölé.
Lucifer!
igazából nem jó neked semmire mert ez csak béta tele van hiányossággal illetve hibákkal + gondolom hogy te is amerikai szerverre vagy hivatalos ezért pinged is lesz tehát értelmetlen csupán nem lesz új a játék ha már lehet menni európaira is. -
Lucifer001 #1362 Sziasztok
Előre megjegyzem lehet kissé idétlen lesz a kérdésem :) Szóval kb 1 hónappal ezelőtt jelentkeztem testernek a World of Warplanes játékba , És tegnap kaptam egy mailt
"
Dear Lucifer001,
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
"
Le tudom tölteni a játékot , ( ha akarom )
Na de most jön a nagy kérdés . Miért jó ez nekem ?
( World of tanks - al játszom inkább azt húzom tovább , na de van értelme valamelyest ezzel is játszanom ?? )
Köszönöm a válasz(okat) -
#1361 A kérdés tökéletes! Hitelt kell felvenni, hogy megvehesd az erőművet, amin rendesen fut.
Nekem egy múzeumi E2180-on, 2GB RAM-mal, Radeon X1950-el eldöcög. -
robi3 #1360 tudtok mondani egy hiteles gépigényt -
ikarus44 #1359 a joystick, a billentyűzet sem olyan rossz, de megszámolni sem tudom hányszor lőtt már le joystickos. -
robi3 #1358 sziasztok! bocs az idióta fogalmazásért de szerintetek melyik a legjobb irányító eszköze a játéknak mármint hogy joystick vagy billentyűzet stb.? -
#1357 Irigylem a türelmed, én egy idő után biztos megunnám, hogy agyaggalambnak néznek. -
#1356 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/376/World-of-Warplanes-Beta-Key-Giveaway.html
Még 19ezer béta kulcs elérhető. Én már szedem a játékot. -
#1355 -
emre007 #1354 a német bombázó ág eleje az egy halál szerintem, az Fw57 az egy bazi nagy célkereszt -
#1353 Itt most osztogatnak béta kulcsokat.
link -
Cnut #1352 Én sokkal jobban szeretem a vadászoknál. -
#1351 Sziasztok!
Valaki talál élvezetet a nehéz-vadászokban és a bombázókban, úgy érzem, hogy igazából csak a vadászgépeknek van valami kevés esélye a túlélésre. Rosszul gondolom? -
mért nem tölt tovább? -
Desmodromic #1349 Új peccsel tényleg jár arany, az első négy nyert meccsért jár 50, az 5.-ért 100. Berakták az arany vásárlási lehetőséget, meg prém számlát, meg prém repcsit. A T6-os Aircobra 2300 /asszem/ arany.
Majd el felejtettem, az arany nem jelenik meg a WoT-ban sajna. -
ikarus44 #1348 pedig már kezdtem reménykedni :) -
Cnut #1347 óóó, azt hittem a war thunder topicban vagyok :) -
Cnut #1346 És még mindig nem kerültem be :((( Még az is lehet hogy megveszem... -
ikarus44 #1345 még pontosan senki sem tudja, de vmikorra az év végére mondják. -
ikarus44 #1344 ez komoly?! :))))))))))))))))))) -
Desmodromic #1343 Hoppácska! Elolvastam az új peccs leírást a zárt fórumban. Jól értem, hogy naponta lehet 300 aranyat kaszálni ezentúl, a megnyert csaták után? 1-2-3 nap múlva jön ki az új pöccs. -
#1342 Mikorra tehető a megjelenése? -
#1341 A szimulátor valahol a Cliffs of Dover körül kezdődik. Nincs ezekbe dinamikus átesés, dugóhúzó (lapos se), az éles fordulókban alig kopik a sebbesség, sokkal kisebb sebességgel is lehet repülni és ugyan olyan agilis marad, a pedálok hatékonyságát itt jóval kevésbé érzem, a lövések nem remegtetik meg a gépet, stb. S ezek még csak a fizikához tartoznak. Ehhez jön még a sérülésmodellek (hajóknak is), gépkezelés, időjárás, navigáció, mindenki számára kötelezően pilótafülkében és ikonok nélküli repülés opciója.
Ezért nem szeretem, mikor egy árkád játékra azt mondják, hogy szimulátor. Egyszerűen félrevezetik az embert. A Gamescomon is mondogatta az egyik fejlesztő: A World of Warplanes egy nagyon realisztikus szimulátor mert lehet plástorsózni és őőőőő loopingolni.
Nagyon hiteles volt.
Félre ne értsetek, ezzel nem azt mondom, hogy szarok az árkád repülős játékok, hanem azt, hogy kezeljük helyén a dolgokat. -
twi452 #1340 azért simulator fokozatban tisztességes fizika van alatta szerintem :)de már realistic-ben sem olyan szörnyű
az arcade battle-ben persze ezek nincsenek jelen, az csak állatkodásra jó :D
a WaW-ot lehet h újra leszedem és kipróbálom mert amikor én néztem régebben akkor repülhetetlen volt számomra.. valamiért összeakadt az irányítás és folyamatosan tüzelve földbe csapódtam mindig tehetetlenül, teljes irányítás nélkül :D -
#1339 No, megtaláltam a választ, elvileg alapesetben az s billentyűre van belőve (Idle engine and extend flaps). -
emre007 #1338 én múlt héten kaptam meg a béta kulcsot,és szerintem a repülőgép szimulátorok közül a nagyon arcade-ok között van, de a fékszárnyas dolog engem is érdekelne a motor off az az s ha jól gondolom -
#1337 WT = War Thunder, a WoT riválisa, egy másik fejlettebb repülőgép szimulátor.