World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nekem a patch elõtt a ground attack elég csíra pénzeket hozott. Majd megnézem mostanában is.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Errõl sírtam nekik a fórumon is, egérrel jelenleg jobb. De lehet, ez is a céljuk. (<#sniffles>#sniffles>)
Ground attack amúgy jól fizet, 1-2 heavy fighter bejön.
más kérdés, hogy így elmegy a kormánymû reakcióideje (elhúzom balra, majd egy fél sec után reagál a gép). ez valami megdöbbentõ, biztos hirtelen lecserélték a bovdeneket 10m-rel hosszabbra. azért van még mit javítaniuk az irányításon.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
(controls/joystickban)
Amúgy számíts rá hogy olyan joystick lag van hogy nehéz eltalálni bármit is 😊 Valamennyire meg lehet szokni egy idõ után de nagyon nehéz vele játszani.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
joyosoktól kérdezem:
hol a lehet érzékenységet állítani (manuálisan már maxra tekertem a joy keménységét)? mert ez egy vicc, hogy a kis tekergetésre és úgy meglódul, hogy esély sincsen arra, hogy akár az AI-t 1 mp-nél tovább célkeresztbe tartsam, lekövetni meg pláne nem lehet.
Hanem! Kipróbáltam joy-al is, ééssshh, nem vagyok biztos benne, hogy jobb; az egeres irányítással jobban lehet nézelõdni, ami ugye itt élet és halál.
Mert szívesen átmennék már EUra, zavaró alacsonytámadásnál a 150-es ping.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ezért is van az hogy nem sûrûn játszom vele, pedig nem rossz 😊
Meg kíváncsi leszek, hányan lesznek a szerveren.
ahogy fellõtték az EU lapot, rögtön reggeltem, ma jött meg a meghívó.
Szóval sztem felesleges ezért könyörögni. Regeljetek aztán várjátok a mailt.
nemtom h itt mit hogy kell ugyh tájékoztassatok légyszi
kösziii
Már legalább 5 hónapja kértem<#wow3>#wow3>
Meg valamiért bugos a játékom, ha belépek csata közben a settingsbe akkor ott nem tudok semmilyen control-t átállítani, visszalépve a csatába többet nem hajlandó mûködni a gépem, lõni nem tudok, semmilyen billentyû parancsra nem reagál a játék, csak az egérrel tudok manõverezni de azt is tök korlátozottan, csata után meg egy full üres hangárt tölt be, menü nélkül, csak a hangár látszik és forgatni sem lehet a kamerát. Más tapasztalt ilyen szarságot? Eddig tök jó volt, már több hónapja alfázok és ugye modok nem baszhatták el, mert tudtommal még nincsenek is hozzá.
Érdekesen számolt.
credit 65
xp 11
damage 1
detect 1
repair 500
ööö, én kérek elnézést, hogy belaggoltam és lezuhantam. De azért egy TierV a béta alatt már ilyen deficites, mi lesz itt a teljes játéknál?
Kiváncsi leszek, hogy lövik be a lõszer és bomba/rakéta árakat majd. Azért nem nehéz pár tízezer lõszert elpuffogtatni 5-20% pontossággal pár perc alatt. Erre még ügye rájön a gép javítása is.
Mondjuk jó sok minden van benne. Nemsokára letesztelem.
istigy26
Én kb. 5 hónapja kértem oda meghívót GoogleMail-el, de még nem küldtek meghívót, és NA-ba meg nem akarok játszani, de nem tom, hogy miért 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Már 5 hónapja kérem a meghívót, de semmi... <#szomoru1>#szomoru1>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Majd megnézem hogy lesz a mostani alig 100-200 játékosból több tízezer.
Mert csúcsidõben ennyien vannak, de a meghívókat el nem küldenék a világ minden kincséért sem...még a végén akkor nem kéne 5 perceket várni egy 5-10 perces csatára.