World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Ha valakinek van World of Tanks-tõl független WoWp accja és már unja vagy hozzá sem nagyon nyúl és le akarja törölni (vagy már le is törölte), azzal szívesen felvenném a kapcsolatot (emailcím csere után átvenném az accot).

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Ja, a joy elég nagy szopás egyelõre, klaviatúrával lehet jól manõverezni. A joynál már 2 tengelynél is van h összeakad és elveszik a jel (téped-léped de semmi nem történik). Egy klavis repülõt szinte lehetetlen lekövetni joy-al, még ha ugyanolyan gépekkel mentek is. Klavival sokkal jobban lehet tépni, és ez független a joytól. Kipróbáltam Saitek Cyborg 3D-vel és X52-vel is, egyaránt katasztrófa. Van még mit kalapálniuk.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Billentyûzetnél is van lag. Ha egyszerre nyomok 3-4 gombot, akkor a tüzelést is ha megnyomom, kb. fél másodpreccel késõbb indítja meg a köpködést. Ami azért picit nehezít, ha az ellenfél jobbra-balra váltogatja a menekülés irányát.

Nekem a patch elõtt a ground attack elég csíra pénzeket hozott. Majd megnézem mostanában is.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Én nem bírok ki 2 hónapot, hogy végre open legyen a játék, kéne egy idõgép <#nyes>
na gondoltam, jó biztos én vagyok gyökér, elvégre tudok vitorlázórepülõt vezetni, de az biztosan más, na mindegy, nézzük a bombázást, nos joyyal azt sem lehet, mert több centit mozdul el oldalirányba a célpont a legapróbb kitérítésre is (alacsony érzékenységen is). Asszem várok még pár patchet.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

f24sg
Jó, akkor nem vagyok egyedül ezzel.

Errõl sírtam nekik a fórumon is, egérrel jelenleg jobb. De lehet, ez is a céljuk. (<#sniffles>)

Ground attack amúgy jól fizet, 1-2 heavy fighter bejön.
megvan thx!

más kérdés, hogy így elmegy a kormánymû reakcióideje (elhúzom balra, majd egy fél sec után reagál a gép). ez valami megdöbbentõ, biztos hirtelen lecserélték a bovdeneket 10m-rel hosszabbra. azért van még mit javítaniuk az irányításon.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Rá kell kattintani egérrel ezekre: Axis 1, Axis 2, stb.

(controls/joystickban)

Amúgy számíts rá hogy olyan joystick lag van hogy nehéz eltalálni bármit is 😊 Valamennyire meg lehet szokni egy idõ után de nagyon nehéz vele játszani.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

joyosoktól kérdezem:

hol a lehet érzékenységet állítani (manuálisan már maxra tekertem a joy keménységét)? mert ez egy vicc, hogy a kis tekergetésre és úgy meglódul, hogy esély sincsen arra, hogy akár az AI-t 1 mp-nél tovább célkeresztbe tartsam, lekövetni meg pláne nem lehet.

ej de jó a joy kezelése a játéknak, csak a Z tengelyt és throttle-t nem kezeli le nálam :-(

minkettõre megkaptam, de az usa-t le se töltöttem. Pedig még csináltak nekem oda is egy wotos accot 500 golddal :-)

f24sg
Uh, azért lehet függeni ezen is rendesen!<#buck> Még akkor is, ha árkád.

Hanem! Kipróbáltam joy-al is, ééssshh, nem vagyok biztos benne, hogy jobb; az egeres irányítással jobban lehet nézelõdni, ami ugye itt élet és halál.
Én már az alphánál regisztráltam, és amikor megjött a béta, akkor még egyszer kértem
Akkor elég szerencsés vagy mert én is körülbelül akkor regisztráltam, maximum 2-3 nap eltéréssel de még mindig nem kaptam kulcsot, pedig szívesen kipróbálnám én is már.
Csak az EUra regeltél, vagy fent vagy az NA-n is?

Mert szívesen átmennék már EUra, zavaró alacsonytámadásnál a 150-es ping.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Eagle16
Én tegnapelõtt reggel megnéztem, 19-en voltak fent 😄D

Ezért is van az hogy nem sûrûn játszom vele, pedig nem rossz 😊

f24sg
Ma du. megjött az e-mail, hogy én is jöhetek. Egy pár héttel korábbi levélben írták, hogy mivel alfa tesztre is jelentkeztem, elõbbre kerülök a zárt béta listán. Települ, majd azé' megnézem.
Meg kíváncsi leszek, hányan lesznek a szerveren.
A türelmetleneknek:

ahogy fellõtték az EU lapot, rögtön reggeltem, ma jött meg a meghívó.

Pláne, hogy amivel regelt azzal fog utána is játszani, esetleg össze is van kötve egy régóta nyúzott WoT accounttal..

Szóval sztem felesleges ezért könyörögni. Regeljetek aztán várjátok a mailt.

Eagle16
Ez nem így megy hogy aki bent van az meghívhat másokat...a fejlesztõk osztják a kulcsokat azok között akik regisztráltak, de nem lehet tudni hogy mikor és mennyit adnak ki.

valaki adna egy kódot amivel le tudom tölteni?
e mail: [email protected]
köszi a szivességet skacok
szeretnék én is játszani (wotozok is) csak az a baj hogy folyton szopat...
nemtom h itt mit hogy kell ugyh tájékoztassatok légyszi
kösziii
Valaki nem tud egy meghívós kódot?
Már legalább 5 hónapja kértem<#wow3>
<#falbav>
4 különbözõ emaillal is regisztráltam az EU-ba, de még egyik sem kapott meghívót[#falbav
Sõt, a hangárban sem tudok semmit állítani a controlsban, egyszerûen üres az egész, lehet el lett szarva az egész, újra kéne húzni a játékot, de ma azt már tuti nem várom meg.

Elképesztõen lenerfelték a mid és low tier gépeket, t5 alatt az összes gépágyút elvették ha jól nézem, csak géppuskák maradtak.
Meg valamiért bugos a játékom, ha belépek csata közben a settingsbe akkor ott nem tudok semmilyen control-t átállítani, visszalépve a csatába többet nem hajlandó mûködni a gépem, lõni nem tudok, semmilyen billentyû parancsra nem reagál a játék, csak az egérrel tudok manõverezni de azt is tök korlátozottan, csata után meg egy full üres hangárt tölt be, menü nélkül, csak a hangár látszik és forgatni sem lehet a kamerát. Más tapasztalt ilyen szarságot? Eddig tök jó volt, már több hónapja alfázok és ugye modok nem baszhatták el, mert tudtommal még nincsenek is hozzá.

Aham. A következõ csata ugyanezzel a repülõvel gyõzelem, 1 kill, 3 AA gun kill, 1 AA gun damage, 1 damage és 7000 fölött adott kreditet, meg 1000 tapasztalatot.

Érdekesen számolt.

Defeat Bf.109E!

credit 65
xp 11

damage 1
detect 1

repair 500

ööö, én kérek elnézést, hogy belaggoltam és lezuhantam. De azért egy TierV a béta alatt már ilyen deficites, mi lesz itt a teljes játéknál?

Lerepültem bill + egér kombóval majdnem 200 csatát, mire bejött a csata számlálás már baromira jól ment. Áttértem joy-ra és azóta csak szívok! Egész egyszerûen sehogy se tudom beállítani úgy a Logitech joy-t, meg sem tudom közelíteni a bill + egér kombináció precizitását. Egy sima egyszerû fordulót nem tudok megcsinálni magasság tartással. Hogy a tökömbe állítsam be a joy-t?
Királyság! Este fel is nézek. A Wot már csak két hetente 4-5 csatáig tart nálam és mindig felbosszant. Ez a cucc meg szórakoztat. Csak Béta óta beleölt sok munka miatt nem zúztam le még azt a vackot, hátha egyszer nagyot javul az értéke a szememben.

Kiváncsi leszek, hogy lövik be a lõszer és bomba/rakéta árakat majd. Azért nem nehéz pár tízezer lõszert elpuffogtatni 5-20% pontossággal pár perc alatt. Erre még ügye rájön a gép javítása is.

Eagle16
0.3.1 patch mérete 2,5 Gb...

Mondjuk jó sok minden van benne. Nemsokára letesztelem.

Én is
Aha értem! Már várom nagyon! 😊
Talán õsszel.

Ahogy én nézem ebbõl soha😊) de még megnézem joyal hétvégén😊

Sziasztok! Egy kérdést szeretnék kérdezni! Mikor lesz rendes játék? Mikor fejezõdnek be a tesztek?

istigy26
A World of Tanks-os accommal kértem meghívót
Én tegnap kitakarítottam a postafiókomat és találtam egy hónapos levelet, hogy kaptam meghívót, hogy mik vannak. ;-)
Jó nektek! én annak idején akkor regisztráltam mikor a játék alpha-ja elkezdõdött! 😞

Nekem is van, összekapcsolva a WoT accommal.

Én is február környékén regeltem, de múlthét kedden kaptam meghívót 😊

Valakinek sikerült az EU-ba bekerülnie?
Én kb. 5 hónapja kértem oda meghívót GoogleMail-el, de még nem küldtek meghívót, és NA-ba meg nem akarok játszani, de nem tom, hogy miért 😄
Tono34
Igazad volt, az eu-n megtaláltam 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Zsír! Végre letölthetem!! <#nevetes1>
Már 5 hónapja kérem a meghívót, de semmi... <#szomoru1>
A saját szervereden nézed? Mert én NA-ban rekedtem sajnos, EU-ba meg nem küldtek meghívót még...

Tono34
Nekem nem jelez semmit, pedig repkedtem már egy keveset.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez igaz, nevetséges a napi 200 ember esténként, jó esetben ha a játékosok összedolgoznak begyorsítják a matchmaking-et azzal, hogy ugyanarra a tier-re lépnek be úgy kb 1 perc és bedob vhova, de legtöbb esetben így is arra kell várni, hogy 15-25 ember legyen sorban álláskor.

Eagle16
Haha 😄D

Majd megnézem hogy lesz a mostani alig 100-200 játékosból több tízezer.

Mert csúcsidõben ennyien vannak, de a meghívókat el nem küldenék a világ minden kincséért sem...még a végén akkor nem kéne 5 perceket várni egy 5-10 perces csatára.