World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C:-on van 19GB szabad?

TMP és TEMP mappáid a 19GB-os meghajtón vannak?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Cukii
Valami tipp, hogyan oldható meg? Instalnál írja ki: Not enough free space for temperary files.

Erõsen kétlem, hogy 19GB ne lenne elég...

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Jómagam is fél éve regeltem,és ma reggel küldték a bétakulcsot.

Én is már fél éve regisztráltam, de még nem is küldtek levelet
Röhej, hogy még a 30 ember sem gyûlik össze csatánként, így akarják tesztelni a játékot? Aki meg fél éve reggelt bétakulcsért ( mint én 😄 ) annak meg csesznek küldeni... Pedig szívesen kipróbálnám, sõt még az angolt is eléggé vágom, tehát le is tudnám nekik írni az észrevételeimet. Na mindegy, ahogy nézem marad a wot még jó sokáig...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Zseniális, 2 3vs3 csata.

Az elsõben lezuhant rajtam kívül mindenki. Gyakorlatilag -2 -3-ra gyõztünk...

A másodikban rögtön lekapták a két társamat, én meg egyedül hosszas fordulóharcban legyilkoltam az egyiket, miközben a másik ellenfél folyamatosan csipkedett hátulról. Aztán megfordítottam a kört és õt is legyõztem. A harmadik meg magányosan vadászgatta a földi célpontokat elfogó vadásszal. Amint felvillant a térképen hogy hol garázdálkodik, odarepültem mögé és két hosszabb pontos sorozattal leszedtem.

Odafelé menet én is kilõttem egy földi célpontot, mert valamelyik társam legyengítette 44%-ra. Ez 9000 kreditet hozott a konyhára.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Piszkos  Fred
azt kérdezném a bétásoktól hogy van valami lehetõség wowp-ban nevet változtatni, ha egy fiókon van a wot-tal? szóval egy felhasználónak lehetnek különbözõ nevei a játékokban?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

OFF

szerintem nem driver baj lesz az. én is nemrég szereztem x52-t és meg kellett vele küzdeni mire rendesen mûködésre bírtam. szerintem az lesz a baj neked is mint nekem volt. a kis lcd-n ugye kiírja h milyen gombot nyomsz le, viszont csak 16 karaktert tud megjeleníteni. pl a bal és jobb egérgomb az ugye Left/Right Mouse Button ami jóval több mint 16. na azokat a mellékelt software-ben átírod (én LMB/RMB-re írtam..), meg még azokat a gombokat amik hosszabbak 16 karakternél és kész, mûködik.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Ezaaaaz 😊
Egyébként nemcsak a gyerkõcöknek tetszik, szerintem is jópofa játék.

Airfix Dogfighter FTW!

Ja, õsszel egy nem repülõst várok, de családi játéknak tökéletes lesz az x-com készülõ része. Az nem kézügyesség igényes, ráérõs kattintgatással is játszható a gyerekeknek is.

Nem, igazából a BSGO miatt, de ott sem vált be. Nagyon nem. Ráadásul az illesztõ szoftvere is szar a 32 bites xp alatt (lehet máshol is, de nekem ez van), a gázkaron lévõ pöcökegeret és a gombjait használva valami végtelen ciklusba kerül benne, a botra nem válaszol onnantól, és az egész oprendszer kifagy/összeomlik másfél perc alatt, ha a pöcökhöz vagy gombhoz hozzáér az ember. Kipróbáltam hozzá minden drivert, sõt, elsõ alkalommal vissza is cseréltettem 3 napon belül, annyira nem tudtam elhinni, hogy ekkora driverhibával egekig magasztalják a cuccot. Azóta sem javították ki!

Mondjuk azóta a BSGO-t is kukáztam, és marad még egy olyan játék, amiben modellrepülõt kell irányítani egy szobában, és a szintén modellrepülõ ellenséggel és tankokkal harcolni. A rakéták és bombák zsírkrétából és filctollakból vannak, szóval a gyerekek élvezik, azt a bottal egész jól irányítják.

Majd 2 év múlva le lehet 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

meg képek
World of Battleships-et hol lehet letölteni?
Battleships weboldaláncsak videó van, meg egy kis szöveg
Piszkos  Fred
world of battleshipsnél is nyert ügyük lesz

MatchDiabolo
Na majd warlamming megmutathatja mire képes mert így a wot-tal kényelmi helyzetük volt no konkurencia na de itt repcsisben van bõven versenytársa<#hehe>

Remélem nem csak emiatt vettél X52-t, mert ez nem lesz annyira "szimulátor" hogy kihasználja. Mi lesz az ami õsszel jön ki?

Március elején regisztráltam, és azóta semmi, csak a wot-os levelekkel tömik a postaládámat, ami meg nem érdekel. Pedig még egy x52-re is beruháztam. Az utóbbi idõben már nem is néztem, csak 3 hetente az ezért regisztrált postaládámat.
Azt hiszem, ezek után feladom a repülõs játékuk iránti érdeklõdésemet...
Szerencsére õsszel jön más, amit nagyon várok.

Nem tudom. Azért nem 50 ember kapott meghívott,hogy csak ennyien legyenek.

A másik az, lehet én vagyok béna, de nem tudom az irányítást belõni. Vagy túl érzékeny, és egy fél mililiméternyi egér mozdulatra 600 kört tesz maga körül a gép...vagy már a szomszéd házába toltam át az egeret, de egy gép még mindig nem hajlandó emelkedni.

De 2 gigás javításokat adnak ki hozzá..de se új gépek, se új map-ok se semmi...csak tudnám mit javítanak akkor olyan bõszen benne.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem ez arra írható, hogy minimális CB inv. ment ki és teljesen üres még a játék. Talán az Open Béta hoz változásokat.
Ja, nagyon jó...ha olyan 5 ezer ember lenne fent, azt mondanám lehet belõle valamit. De 50?A WoT bétában annak idején nem 50-en voltunk fent. Ez sajna bukás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
50 az már jó, régebben volt olyan hogy 10-15 ember volt csak 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az jobban zavar,hogy felnézek és 50! játékos van fent. Ez így akkora bukás lesz de akkora...senki nem játszik vele, senkit nem érdekel. Bukta

Engem az zavar, hogy iszonyat lomha lassú a mozgás, hiába megyek 500km/h-val talajközelben.

Mintha 60-80-al poroszkálnék...

A másik meg billentyûzeten A-D-vel vízszintesen kellene oldalirányba fordulnia a gépsárkánynak. Teszi is a dolgát, de minimálisan, ráadásul kb. +-45°-ot tud a gép, utána hiába van a függõleges vezérsík maximálisan nyílva, a gép nem "oldalazik" tovább.

Természetesen a vezérsíkok animálása fõleg a ruszki gépeken van megcsinálni, a többieknek meg sem moccan.

Eagle16
A különbözõ irányítási módokról egy videó.

Ez elég kérdéses mert jelenleg szinte semmi nincs a játékban.
Augusztusban lesz open a játék<#conf>
NEm mondtam, h szar, nyilván egy béta az béta. A WoT is volt gondolom hasonló cipõben, aztán milyen pöpec kis game mostanság, nagy tömegek játsszák. Azt mondtam, hogy amíg a joy-os részt nem javítják megfelelõre addig én nem fogok hozzányúlni, az tuti.
Nem vagyok az a sértõdõs típus, ne aggódj 😊

Piszkos  Fred
Értem én hogy mit mondasz, de azért leszarozni egy játékot mert a béta verzióban még nem mûködik normálisan a joystick, elég érdekes dolog. A repszim vs árkád vitába pedig ne menjünk bele, de azt pl. pláne nem értem hogy attól hogy valaki játszik egy árkád játékkal, miért lesz automatikusan "vérpistike". A két kategória teljesen más célcsoport számára készül, az egyik szereti hosszú tapasztalatok árán megszerezni azt a tudást ami a játékhoz szükséges, a másik csoport tagjai pedig csak le szeretnének ülni és kikapcsolni az agyukat. Nem mondom hogy egy szimulátor kevésbé élvezetes (fõleg mert ez egy totál szubjektív dolog), sõt, lehet hogy sokkal nagyobb élvezetet nyújt miután "beletanult" az ember, de a többségünk nem egészen erre a típusú szórakozásra vágyik.
A hozzászólásom lehet hogy kissé szarkasztikus volt, nem akartalak megsérteni vele.

www.gamesradar.com/world-warplanes-closed-beta-key-giveaway-2/

Akinek kell béta kulcs. Korlátozott számban, és fogy!

Jah, valszeg ez lesz a mi új játékunk. A CloD nekem pl már nagyon gépészkedés, pláne h egy bughalmaz az egész..

Hagyjad, ez a játék nem számunkra készül. Ez a vérpistik játéka lesz, nem kell figyelni se az energiádra se átesésre se a gép karakterisztikájára, se semmire, húzod neki konstansba oszt lõsz meg emelsz függõlegesen akár 5 perc dog után. A joy azért egy minimum dolog lenne ebben igazad van, de kevés lesz az e miatt siró hang.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Jól megfogtad a hozzászólásom lényegét, látom.. Istenem, minek vitatkozok idiótákkal.

Ha mindet kipróbálnád úgy, ahogy azt szarkasztikusan leírtad, akkor Te se térnél vissza a klaviatúra+egér kombóhoz, ezt elárulom.

Amit nem ismersz az nem hiányzik. Nekem hiányzik a joystick, anélkül nem fogok repülõs játékot nyomni, ennyi. Aki akar klaviatúrahuszárkodni az égen az nyugodtan nyomhatja, én ezért senkit nem ítélek el.
Elég érthetõen fogalmaztam, vagy tovább cizelláljam?

<#nyes>

Piszkos  Fred
Remélem ezzel sikerült bebizonyítanod magadnak hogy milyen profi pilóta is vagy, teljesen egyetértek veled.
A world of tankset is utálom, mert nem tudom két független gázkarral irányítani a tankot, sõt én már silent hunterezni sem szoktam, mivel hiába szereltem be a gép elé egy norvég teherhajó kormánykerekét és egy tejesdobozból készített periszkópot, a játék nem támogatja ezeket 😞 Én kérek elnézést hogy több ezer teherhajóvezetés után egy tengeralattjárós játékot a kormánykerékkel köti össze az egyam, és nem a klaviatúrával.
Még a mount and bladet próbálom majd irányítani mozgásérzékelõvel felszerelt flamberge-zsel meg pusztai íjjal, ha ez sem megy én tökön szúrom magam.

10 évnyi il2-Sturmovik és többezer repült óra után bocs, ha egy repülõs játékot a joystickal köt össze az agyam, és nem a klaviatúrával.
Nyilván ez nem egy szimulátor hanem egy árkád lövöldözõsdi, szóval akként is kezelem, nem fog mély nyomot hagyni bennem ha esetleg emiatt nem tudok vele játszani. Még a jobb kezelhetõségért sem fogok a W-A-S-D-re fanyalodni, inkább kihagyom.

Én jelenleg ezt a játékot csak egy sima repülõs játéknak látom, semmi extra nincs benne, hogy joystickkal kelljen játszani, fõleg, hogy játszhatatlan vele.

Igen, ide is elég a billentyûzet+egér kombó.
Czdano
😄DDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ezért maradj te csak a repülõs játékoknál. oda elég a fel le jobbra balra nyil

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Sajnálom, de te HÜLYE VAGY!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

picit életre kelhetne ez a fórum is, de nem annyira, mint a World of Tanks-os, mert oda naponta legalább 3 oldalnyit írnak <#nezze>
Így van, igazad van, nehogy jobban menjen a játék, mert még véletlen élveznéd is. Komolyan, hogy lehet valakinek ilyen felfogása? Inkább küszködsz és szenvedsz ahelyett, hogy játszanál, hát gratulálok.

Talán ha már valami repülõs játék jelenik meg PC-re akkor az joystick-al kötelezõ játszanod?
Jah, tartottam ettõl. De egy repülõs játékot nem fogok klaviatúrával játszani a jobb irányíthatóság miatt, az tuti.

Eagle16
Ne mostanában várd, mert már vagy 3-4 patch óta ilyen...

A joytsick késését mikor szándékoznak megreparálni? Mert így játszhatatlan a game.

Volt fent egy WG-s kérdezgettük minap mik várhatók japán gépeket augusztusra jósolja

Bocs, ezt nem ide akartam írni!!
kb. mikor lesz meg az új patch <#conf>