2416
World of Warplanes
-
danka200 #1416 valaki küld nekem erre az freemail címre egy meghivó kódot:[email protected] -
halaszfi #1415 Akkor marad a War Thunder. -
#1414 Nincs. -
halaszfi #1413 Van a játékban olyan nézet, ahol a műszerfalat látom? -
#1412 -
halaszfi #1411 Köszönöm. -
#1410 6TEN8W-P3DSC2
6TEN8V-M4DUN4
Vigyétek amíg még meleg.. ! :D -
CharlieOBrien #1409 Engem érdekelne ! :D
-
#1408 Kaptam két invite kódot .. érdekel valakit ? :D -
ikarus44 #1407 a játékot a WOWP oldaláról, de csak akk hogyha már regisztráltál. a kóddal nem tudok segíteni
-
ninja55 #1406 Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni hogy ezt a játékot honnan lehet letölteni? mer a kód amit az e-mailre küldött nem fogadja el :( Wot-én már játszok és azzal ott betudok jelentkezni,de a wot kódjával se megy a world of warplanes? -
Farkasfog #1405 Kipróbáltam a játékot és tényleg igazad van. A WoWp-nek fel kell kötnie a gatyáját ha labdába akar rúgni a War Thundert mellett. -
MitsuMishi #1404 Támogatom, gyűljünk csak minél többen xP -
termination #1403 Sziasztok! minden olyan játékosnak, akik nem rendelkeznek joystickal felhívnám a figyelmét, hogy ez a játék anélkül irányíthatatlan, és amúgy sem 1 nagy szám! Felesleges próba helyett próbáljátok ki a war thundert, ami a wot-hoz hasonló fejlesztésű, de sokkal kidolgozottabb, részletesebb, érdekesebb játék mint ez a maszlag.
3 okból érdemes kipróbálni a war thundert-t:
1. sima billentyűvel is nagyon könnyen irányítható.
2. gyönyörű grafika, és nagyon jó játékélmény, emelett választhat történelmi vagy árkád ütközet.
3.egységes nemzetre szabott fejlődési tapasztalati pont szerzés, vagyis nem gépre van a tp ,hanem nemzetre, és bármelyik gépre felhasználhatod a tp-t. Nagyon megéri leszedni, mert kiváló játék és bárki számára elérhető!
mellékelem a trailerét ami tükrözi a játék kidolgozottságát:
http://www.youtube.com/watch?v=dCux_JBAsss -
Party Hard #1402 Megoldva
-
Party Hard #1401 Szervusztok.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet ilyen kódot szerezni hogy én is csatlakozhassak ehez a gyönyörűséghez.
Vagy várnom kell a megjelenésig? -
#1400 Amennyiben win7-ed van, akkor ez lesz a megoldás:
http://www.sevenforums.com/gaming/193301-joystick-calibration.html
A 6-os választ nézd, nálam működött. -
rrally #1399 hali!
szeretném kérdezni hogy megéri-e megvenni az aircobrát aranyér, és meddig lesz ez az arany nyeremény az első győztes csatákig! -
Rainbow15 #1398 Hogyan tudom a yaw left, és yaw right-ot egy tengelyre tenni? A joy-nak nincs ilyen tengelye, ezért a kormány pedáljait használnám, ha tudnám..
-
#1397 Egyster volt a kezembe olyan joy, de nem emlékszem kattanásra. Szerintem ez gyári hibás. -
Commandier #1396 Sziasztok! Kezdő vagyok szimulátorokban, szerintetek milyen joystickot kellene vennem? Nem akarok sokat adni érte, használtban gondolkodtam. Saitek st290-et nézegettem. -
robi3 #1395 az normális dolog hogy a kormányt teljesen előre vagy hátra nyomva kattanik joystick? -
robi3 #1394 bekalibráltam többször is de semmit sem javított. -
ikarus44 #1393 maga a játék (értem: grafika, bug)játszható, de az irányítás szörnyű. -
termination #1392 Az én kérdésemre véletlenül se tudnátok válaszolni? tegnap írtam de úgy látom megy tovább a beszélgetés és nagyban szartok rám, pedig fontos lenne a kérdéseimre a válasz, ettől függ hogy leszedjem e. -
#1391 Remélem akkor ez segít: link -
robi3 #1390 eddig kerestem de kalibrálást nem találtam annyit viszont tudok hogyha megmozdítom a kormányt abba a holtterébe akkor semmi más nem megy csak a Z tengely balra tehát azt írja hogy -12 -
robi3 #1389 2 év de én nem kalibráltam semmit. és ez hülye kérdés de azt hogyan kell? -
#1388 Ez nem normális. Próbáld meg újra bekalibrálni, és figyelj rá, hogy érintse a végpontokat.
Van ennek is olyan pöcke, amivel le tudod lezárod az Z tengelyt? (Vagyis fizikailag nem tudod csavarni.) Ha így is elkezd balra fordul, akkor szerintem gyári hibás. Garancia van rá? -
robi3 #1387 sziasztok!
megjött a logitech extreme 3d pro joy-om!
az a kérdésem hogy ugye a bot nem áll teljesen fix tehát van egy kis mozgolódása de gondolom ez normális mert nincs oda betonozva és igazából ez csak holt játék mert ezen belül nem irányítja a gépet de viszont ha a botot gyengén hátrahúzom akkor a gép mindig balra fordul, gyengén de akkor is ( nem dől hanem fordul a twist miatt) és ezt a dőlést a hardver telepítésnél is mutatja kicsit hátrahúzom a gép még nem emelkedik de már fordul a mutató hogy balra kanyarodik a gép. ezzel lehet valamit csinálni? -
termination #1386 sziasztok! a wot-al a béta teljes verzióvá alakulása óta játszom, és bár volt kihagyásom, a célomat elértem és 13 tankom van jelenleg. érdekelne hogy ez a játék mennyire játszható már? vannak e súlyos hibái? megosztható e a wotos kredit, szabad tapasztalat ezzel és fordítva? gondolkozom rajta, hogy leszedem. Igaz hogy a wot teljesen megváltozott az utcsó patch óta és leköt, de azért ezt is kipróbálnám.
remélem nem kérek sokat, előre is kösz a válaszokat! -
#1385 -
Lokker #1384 Igen -
Cnut #1383 Igen. -
ikarus44 #1382 nem -
#1381 Sziasztok!
Akinek kellene béta kód, az itt kérhet:
http://www.freemmostation.com/giveaways/world-of-warplanes-eu-closed-beta-giveaway-2/ -
#1380 én először anélkül próbáltam, de szerintem elég nehéz, viszont joyal se könnyebb :D -
Meteora4 #1379 hali
joy nélkül jól játszható a game? -
robi3 #1378 Próbáltam illetve kerestem de a neten kívül sehol sem találtam rá illetve keresgéltem véleményeket is hát 1-2 találtam de azok pozitívak. Amúgy ez a joy ez úgy vettem észre hogy kis hazánkban hiánycikk, most találtam egy logitech extreme 3d -t ez kinézetre ugyanaz majd most utána nézek hogy ugyanazt tudja-e. -
#1377 szerintem mielőtt megveszed, azért valahol élőben is lesd meg. Valami hipermarket, vagy media marktban szoktak lenni kiállítva joyok, csak hogy lásd egyáltalán kényelmes-e.