World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TMP és TEMP mappáid a 19GB-os meghajtón vannak?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Erõsen kétlem, hogy 19GB ne lenne elég...
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Az elsõben lezuhant rajtam kívül mindenki. Gyakorlatilag -2 -3-ra gyõztünk...
A másodikban rögtön lekapták a két társamat, én meg egyedül hosszas fordulóharcban legyilkoltam az egyiket, miközben a másik ellenfél folyamatosan csipkedett hátulról. Aztán megfordítottam a kört és õt is legyõztem. A harmadik meg magányosan vadászgatta a földi célpontokat elfogó vadásszal. Amint felvillant a térképen hogy hol garázdálkodik, odarepültem mögé és két hosszabb pontos sorozattal leszedtem.
Odafelé menet én is kilõttem egy földi célpontot, mert valamelyik társam legyengítette 44%-ra. Ez 9000 kreditet hozott a konyhára.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
szerintem nem driver baj lesz az. én is nemrég szereztem x52-t és meg kellett vele küzdeni mire rendesen mûködésre bírtam. szerintem az lesz a baj neked is mint nekem volt. a kis lcd-n ugye kiírja h milyen gombot nyomsz le, viszont csak 16 karaktert tud megjeleníteni. pl a bal és jobb egérgomb az ugye Left/Right Mouse Button ami jóval több mint 16. na azokat a mellékelt software-ben átírod (én LMB/RMB-re írtam..), meg még azokat a gombokat amik hosszabbak 16 karakternél és kész, mûködik.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Egyébként nemcsak a gyerkõcöknek tetszik, szerintem is jópofa játék.
Mondjuk azóta a BSGO-t is kukáztam, és marad még egy olyan játék, amiben modellrepülõt kell irányítani egy szobában, és a szintén modellrepülõ ellenséggel és tankokkal harcolni. A rakéták és bombák zsírkrétából és filctollakból vannak, szóval a gyerekek élvezik, azt a bottal egész jól irányítják.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Battleships weboldaláncsak videó van, meg egy kis szöveg
Azt hiszem, ezek után feladom a repülõs játékuk iránti érdeklõdésemet...
Szerencsére õsszel jön más, amit nagyon várok.
A másik az, lehet én vagyok béna, de nem tudom az irányítást belõni. Vagy túl érzékeny, és egy fél mililiméternyi egér mozdulatra 600 kört tesz maga körül a gép...vagy már a szomszéd házába toltam át az egeret, de egy gép még mindig nem hajlandó emelkedni.
De 2 gigás javításokat adnak ki hozzá..de se új gépek, se új map-ok se semmi...csak tudnám mit javítanak akkor olyan bõszen benne.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mintha 60-80-al poroszkálnék...
A másik meg billentyûzeten A-D-vel vízszintesen kellene oldalirányba fordulnia a gépsárkánynak. Teszi is a dolgát, de minimálisan, ráadásul kb. +-45°-ot tud a gép, utána hiába van a függõleges vezérsík maximálisan nyílva, a gép nem "oldalazik" tovább.
Természetesen a vezérsíkok animálása fõleg a ruszki gépeken van megcsinálni, a többieknek meg sem moccan.
Nem vagyok az a sértõdõs típus, ne aggódj 😊
A hozzászólásom lehet hogy kissé szarkasztikus volt, nem akartalak megsérteni vele.
Akinek kell béta kulcs. Korlátozott számban, és fogy!
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ha mindet kipróbálnád úgy, ahogy azt szarkasztikusan leírtad, akkor Te se térnél vissza a klaviatúra+egér kombóhoz, ezt elárulom.
Amit nem ismersz az nem hiányzik. Nekem hiányzik a joystick, anélkül nem fogok repülõs játékot nyomni, ennyi. Aki akar klaviatúrahuszárkodni az égen az nyugodtan nyomhatja, én ezért senkit nem ítélek el.
Elég érthetõen fogalmaztam, vagy tovább cizelláljam?
A world of tankset is utálom, mert nem tudom két független gázkarral irányítani a tankot, sõt én már silent hunterezni sem szoktam, mivel hiába szereltem be a gép elé egy norvég teherhajó kormánykerekét és egy tejesdobozból készített periszkópot, a játék nem támogatja ezeket 😞 Én kérek elnézést hogy több ezer teherhajóvezetés után egy tengeralattjárós játékot a kormánykerékkel köti össze az egyam, és nem a klaviatúrával.
Még a mount and bladet próbálom majd irányítani mozgásérzékelõvel felszerelt flamberge-zsel meg pusztai íjjal, ha ez sem megy én tökön szúrom magam.
Nyilván ez nem egy szimulátor hanem egy árkád lövöldözõsdi, szóval akként is kezelem, nem fog mély nyomot hagyni bennem ha esetleg emiatt nem tudok vele játszani. Még a jobb kezelhetõségért sem fogok a W-A-S-D-re fanyalodni, inkább kihagyom.
Igen, ide is elég a billentyûzet+egér kombó.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Talán ha már valami repülõs játék jelenik meg PC-re akkor az joystick-al kötelezõ játszanod?