World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunAnFionn
Nyár végén OB:
""We are currently in closed beta," Kisly said. "In about two months we are shooting for open beta with millions of players participating, many hundreds of thousands at least.""

Kicsit mint ha bugos lenne az eredmény kijelzés-tapasztalat/credit szerzés.

Néztem a statomat, http://na.worldofwarplanes.com/community/accounts/861-SZUsszan/

A killek durván 10-20%-al kevesebbek. Arra gondolok, hogy amikor valaki belecsapódik a földbe, miközben szitává lõttem, illetve engem üldözött, azért különösebben nem ad jutalmat és bár killnek adja a csata alatt, ide nem írja fel.

Ugyanígy a turretek rombolásáért sem ad mást, csak ground killt a csata végéig. De nem írja fel és nem is ad érte extra kest...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nekem a BF109-es jobban bejön IV-es szinten.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Úgy értem a legtöbb meccsben van killem nincs több killem mint meccs, de ez fõleg a kamikaze pilóták miatt van, viszont sokszor jön ki a 2-4 kill is. Amúgy szerintem 4-es szinten az F2A a legjobb vadászgép.

7 ground kill (3 turret 4 egyéb) 1 ground damage, 3 felderítés és 1700 kredit. Hát nem nagyon éri meg a bombázás... Az IL-2-m max javítási költsége 5000 + majd ha lesz ára a bombáknak és lõszereknek is hát nem tudom. Arányaiban a dogfight sokkal jövedelmezõbb.

Mi a nem nehéz? 1 killeket összeszedni, vagy 6 ellenfélbõl 4-et egyedül lekapni? (Tier4-essel 3-4-5-5-ösöket)

Mellékinfó. Only keyboarddal játszok. =)

Nem nehéz majdnem meccsenként van egy kill-em egérrel.

Na most már rendesen is leszedtem 4 repzit.

4 kill, ebbõl 2-t lelõttem, egyet hajszoltam és belecsapódott a földbe, egy meg hajszolt és belecsapódott a földbe! De ettõl felírta nekem killnek mindkettõt! =)

Az szép
De még nem küldtek kulcsot
Amúgy meg tegnap este óta 3x kérdezed meg. Legyen már egy kis önállóság benned.

A béta alatt ráadásul erõlködés nélkül végigfejleszthetõ az összes repülõ az összes nemzetnél 1-2 nap alatt.

Egy béta játéknál nem tök mindegy milyen nép melyik gépével akarsz játszani?

Tesztelni jelentkezel vazzeg, nem egy-két géppel pózolni.

Majd a teljes játék, ha kijön, kérdezd meg ugyanezt. Lehet valamelyik nép valamelyik ága OP lesz, valamelyik kiegyensúlyozott, valamelyik meg szétnerfelt UP.

Miért?
Szerintem semmilyen...

Szerintetek milyen legyen a repcsim?
Amerikai, vagy Német, vagy Szovjet?
Milyen típusú?<#conf><#confused><#help><#nemtudom>
Met
gondolom az sg így csinál nézettséget a videónak...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Na ez meg mi? 😄
Ez jött be, amikor a videó beszúrására nyomtam 😄
fasza!

ezzel a levéllel küldhettek volna kulcsot is! 😄

De legalább már tudom,hogy bent vagyok a rendszerükben!😄

De még mindig nem tudom, hogy Amcsi, vagy Német, vagy Szovjet repcsim legyen?
És milyen típusú?
Ok, kösz
Eagle16
Azt írja csak, hogy zárt béta állapotba lépett a játék, és majd küldenek meghívót...egyszer.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pont most kaptam egy levelet!!
Ez mit jelent amúgy? 😄

World of Warplanes Goes Closed Beta

Greetings, felbergabor!

The World of Warplanes Development Team is proud to announce reaching an important milestone in the life of our project. We have finally approached the Closed Beta Test stage.

Your application for Global Alpha Test, sent from this e-mail earlier, will still be valid for Closed Beta. Moreover, it will be eligible for the priority processing.

The game development is far from reaching its final stages. We will be improving gameplay, introducing more warplanes, polishing the existing features, and adding new ones. The most exciting times are ahead. And we hope to work with you shoulder to shoulder in order to create a truly great game together.

World of Warplanes is the flight combat MMO action game set in the Golden Age of military aviation. The game continues the armored warfare theme marked in the highly-acclaimed World of Tanks and will throw players into a never-ending tussle for air dominance.

Find more about World of Warplanes at:

http://eu.worldofwarplanes.com/
World of Warplanes Development Team

Nekem még nem küldtek kulcsot, ezért nem tudom ezt:
Szerintetek Amcsi repcsim legyen, vagy Német vagy Szovjet?<#conf>
király! de a repülõ se rossz!😄

Eagle16
Hm, mit találtam 😄

E3-ról van.

én is jelentkeztem az alphára, de azt mondták hogy a jelentkezés a bétán is érvényes marad.
sztm belsõleg a játékosok nem tudnak meghívót küldeni,legalábbis úgy tudom soha nem is lehetett!

sziasztok
aki benn van a zárt bétában tudna nekem meghívó kódot küldeni a bétához, mert már vagy 2 hónapja jelentkeztem az alpha-ra, ott nem vettek be, majd jelentkeztem a bétára is és arra sem írnak vissza. Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni, mert szeretném kipróbálni a játékot, és persze a Bf-109-et is 😄
elõre is köszi

[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]

A statisztikámat kipurgálta a legutóbbi patch...

Nem is értem miért volt jó, hogy alfa teszt alatt 2-3 óra alatt elértem az összes repülõt és próbálgattam õket, béta alatt meg ránézésre 2-3x több típus van és durván másfél-2x annyit kell is értük küzdeni...

Most a farmolást teszteljem, vagy megint mire épp eljutok x-ig, újra nulláznak?

Amerikai szerveren játszik.

Sajnos nem találtalak meg eu szerveren. Jól írtad? Vagy amcsin játszol?
Na ja, ez a valóságban is így volt. A nagyobb kaliberû lõszer lassabban repült ergo nagyobb elé tartás kellett, kevesebb volt belõle, de nagyobbat ütött. Én is mentem már szembe nehéz vadásszal egy sima fighter ellen, hát nem köszönte meg az ellen. Cserébe a nagyobb tûzerõvel rendelkezõ gépek általában rosszabbul manõvereznek, de vannak kivételek.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

SZUsszan

A sok gyenge fegyverrel könnyebb eltalálni a cikázó ellenfelet, a lassú gépágyúkkal meg pontosan kell célozni.

Aki tud pontosan lõni, annak a gépágyú jobb lehetõség. Aki meg ügyesen locsol, az több sebzést tud bevinni a géppuskákkal.

Mint a quake-es shaft/railgun, vagy a többi fpsben a sniper meg az assault.

Mi a játékbeli nicked?

Más: Én azt vettem észre, hogy a sok kis gépfegyveres repcsi kevesebbet ér a légi harcban, mint a kevesebb, de nagyobb gépágyúval felszerelt. Pl hiába van a Super Corsair teletûzdelve meggymagköpködõ géppuskákkal. Azon a szinten az már semmit nem ér. Ellenben a 4x20mm-es gépágyúval rommá lehet lõni az amcsi gépet.
RoboKutya78
Hát szerintem akkor kénytelen leszel a nyáladat csorgatni a játék iránt mert nekem pl 4 hónapja van 2 kulcskérelmem regisztrálva és még nem kaptam semmi biztató levelet se. Lehet már csak a megnyitáskor kerülök be ami ha jól tudom a nyár vége felé lehet majd?Addig world of tankolok néha néha.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hello! Én még nem kaptam kulcsot, tudna valaki segíteni? Az IL-2 sturmovik 1946 -al gammázok, jó lenne kipróbálni ezt is! HELP!

Szevasztok!

Én is nyomulok vele ha idõm engedi. Szerintem most a legjobb farmoló gép a Rata (I16 type 24) a maga 4 db 7,62-ével és az iszonyat fordulásával 😊 A javítása nem sok (harmada a T 5-nek)
A csapat sokat számít, itt tényleg a TS-elõ platoonok fogják vinni a pálmát a frag vadászokat meg lelövik mint a huzat.
Én joy-al nyomom, de a találati arányom nekem is 10% a légiharcban. 30-40%-ra max a földi célok gyepálásával lehet felhúzni, ott a 80% se ritka.
A CBT peccs szerintem egy fail, azóta halál laggos lett a játék, és a grafikai bugok rendesen rontják az élményt. De elõbb utóbb kikalapálják.
Ja, és kis gépen/laptopon aki akar játszani az imádkozzon a low res pack kiadásáért.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sziasztok!
játszok 2 percet a játékkal és kidob semmi üzenet.... nem tudjátok miért van ez?
Nekem a rekordom 6 kill, only bill-el nyomom.

Olyan 10-20% körüli a találati arányom.

Ami még érdekes, hogy szinte semmi ösztönzés nincs a földi célpontokat irtani.
Az elõbb egy BF110-el ledaráltam 3 védelmet, 3 földi célpontot, egy repcsit, párat sebeztem és alig kaptam valamit. Aztán mentem egy kört a BF109-el. 2 kill, 3 sebzés, durván 2x annyi pénzt adott.

Már elõre félek mit kell farmolni, ha már a béta tesztnél veszteséges köröket is lehet futni 6-os tiertõl...

köszi!

Eagle16
[email protected]

tárgy: World of Warplanes: Welcome to Global Alpha

annyit megtudtok mondani ,milyen cím,vagy tárgyként kaptátok emailben a kulcsot!

inkább milyen címrõl!

RoboKutya78
akkor rosszul értettem a fordítást köszi😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Eagle16
Az alfa teszt fejezõdött be és a zárt béta kezdõdött el múlthéten.

Ha elküldted a regisztrációdat az alfához és még nem kerültél be akkor a bétában elõrrébb vesznek azoknál, akik csak most regisztráltak. Tehát náluk hamarabb kapsz majd meghívót.

Össze-vissza küldözgetik amúgy, általában hétvégén szokták...

RoboKutya78
Az Abort alatt letölthetõvé vált a kliens, ha jól látom vagy nem?
Illetve itt olvastam valamit a béta test helyzetérõl lehet a goolge félre vezetett?
http://eu.worldofwarplanes.com/news/68-closed-beta-test-begins/
Az invitácos kód érdekelne leginkább hogyan lehet hozzájutni?

hol látsz te ilyet?!

RoboKutya78
Srácok látom befejezõdött a beta teszt idõszaka
Még mindíg nem tudok belépni a regisztrált karakteremmel Észrevettem hogy bekerült a letöltések közé a játék
Ha belépek invitációs kódot kér honnan tudnék szerválni?

HunAnFionn
Erre 30%-ra nekem van tippem. Valszeg ezek a földi célpontok kilövésébõl lettek. Mindig van egy pár vadászgép, amely azzal szórakozik, hogy ezekre koncentrál, ahelyett, hogy a bombázókat védenék, vagy a többi vadászt gyilkolnák. Könnyû célpont, nem lõ vissza, míg kilõnek egyet-kettõt a csapat fele meg fûbe haraphat.

Egyébként nem tudom ki, hogy vette észre, de én azt találom, hogy ha valakire ráállnak, akkor bizony szinte lehetetlenség lerázni a támadót. Én is nagyon ritkán tudom lerázni magamról az engem üldözõt. És ha én üldözök valakit, akkor ha nem segít be az ellenfélnek egy társ, akkor csak idõ kérdése és elkapom. Igaz mai napig nem értem, hogy valakinek, hogyan lehet ebben a játékban 30-40%-os találati aránya, pedig már láttam rá példákat. Ennyivel másabb lenne egy joy?

Mai nap sikerült 300 méterrõl követnem egy bf 110-et ami egyáltalán nem figyelt rám, csak a földi célpontra összpontosított és ment feléje. Beálltam rá és tüzet nyitottam a T IV-es BF109-el.

Nyíl egyenesen haladt így én is rajta tudtam tartani a célkeresztet, maxra bezoomolva lõttem stabilan. És így is nagyjából 2000 lövés távozott a 3db géppuskából mire a bf 110 lezuhant. Más repülõt már nem találtam el a csatában, csak õt nulláztam le. Azt láttam, hogy a rá szánt nagyjából 2000 lövésbõl 170 talált és így halt meg. Mindezt 300 méterrõl 10-15 másodpercig sorozva. Eszméletlen pontatlan az egész célzórendszer és így is hihetetleneket lõnek egyesek. Mint mikor két fordulóból ízekre szed. Igaz a 20mm-es gépágyú az már más tészta. Próbáltam a 6db 7.92es géppuskával felszerelt Super Corsair-t, de nagyon nem jött be. Saját tier-jében hiába van 6 géppuskája szinte alig sebez és iszonyúan lomha, nem manõverezhetõ gép.