2416
World of Warplanes
-
ikarus44 #1336 én nem is tudtam hogy van fékszárny, motor stop, meg ilyenek úgyhogy nekem is elmagyarázhatná vki hogy mik is ezek. + mi a WT? -
#1335 Sziasztok!
Valaki tudna tippet, hogyan lehet a motor-stoppot és a fékszárnyat egy billentyűre rakni, nekem valamiért nem engedi, hogy egy billentyűre több parancsot rakjak.
Amúgy meg szerintem ne írjuk le olyan hamar a játékot. A WT egyelőre még minden tekintetben megelőzi a WoWP-t. Viszont az idő a WG-nek dolgozik. Nekik meg van a tőkéjük és emberanyaguk ahhoz, hogy drasztikusan fejlesszenek a játékukon, más lehetőségük úgy sincs. De ez nem is baj, a WoT sikerétől úgy is kicsit ellustultak a srácok, a konkurencia rákényszerítő őket a fejlesztésére, aminek végül mi látjuk majd hasznát. Legalábbis ha a cég nem akar egy halva született játékot a piacra dobni. -
Frenky #1334 Hi! Kösz az infót, most próbálgattam, hááát hja. A WT-t meg nyomom pár hete, de az sem az igazi az IL-2 Sturmovik 1946 után. Asszem maradok a jó öreg IL_2 nél :-)IL-2 Magyarország :-) -
#1333 Azért a WT elég távol van attól, hogy szimulátornak nevezzük. -
rudii #1332 A motor off es a fekszarnyakat erdemes egy billentyure tenni.
Igy ha nyomod nagyon eles karanyokat tudsz venni. Ellehet tolni
eger+bill komboval is, de azert botkormany az igazi. T5-el szoktam
gurulni ott vannak mindig emberek mar elveztes porgos. (T6 meg felette
5v5be dobbe sokszor). En ugy szoktam egybol fell jo magasra 1500kb egy
gazfroccsel aztan alattad jonnek, kinezek pl egy bombazo azt raszallok.
De ajanlanam neked is figyelmedb a WT-t en tegnap kaptam ra betakulcsot
es ahogy itt is irtak messze veri a WoWP-t.
http://warthunder.com/en/signup/
Itt tudsz jelentkezni ra. (Nekem masfel-2het alatt kikudtek)
WOWP se rossz, de ha nem a'rka'd hanem szmimulatorra vagysz lesd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=Z-zk3QrviUE
-
Frenky #1331 Hi! Most kaptam hozzáférést a játékhoz, jön lefele.. :-) Nem tudom miért de az észak amerikai verziót tudom leszedni:WoWp_web_installer_na.exe Majd kiderül. Lehet, hogy mikor regisztráltam nem az EU_s oldalon csináltam?! Kb. 1 óra és teszt. Valami okos 5let, mit érdemes állítani, stb... -
ikarus44 #1330 a tech tree-ben mit lehet csinálni? -
ikarus44 #1329 az alapokat el fogod elég gyorsan sajátítani, elég lesz pár csata hozzá.
am sztem még nincs szakasz mód. -
rudii #1328 Megvan a beta WT! :) Egy baratommal ujjak vagyunk.
Esetleg valaki aki sokat nyomja es mar tapasztaltabb elmagyarazni
nekunk az alapokat csak. :)
Gondolok itt TS3 dolgokra eggyut jatszani. :) -
#1327 A japánok kezdeti tech-fája.
-
ikarus44 #1326 ha lenne legbénább WoWP gép verseny az F2A biztos elnyern -
rudii #1325 TUDOM, de en csak 2hete kudtem jelentkezest betara. :(
Azelott nem is tudtam a WT-rol itt olvastam eloszor rola forumon.
Neztem gameplay vidik durva lehet. -
bajsz #1324 Igaz! :D
-
#1323 Azért halott mert mindenki War Thunderrel játszik :) -
Malarki #1322 Én most kezdtem el, és hát még gyakorolni kell ezt úgy érzem :D Kicsit fura az irányítás is. Elég sokat kel várni a meccsekre. Elég döcögősen megy az eleje, mert kicsit gáz amikor a kis kétfedelű, két géppuskás akármimmel kell harcolni az egyszárnyú, 6 géppuskás gépek ellen :S -
rudii #1321 Kicsit mintha meglenne halva a forum. :/ Vagy csak en tolom sokat
a zart betaval? :D Igaz haverom accjan nekem nincs betakulcs. :(
Wot klanombol is sokan toljak osszeszamolunk elvagyunk. Esetleg
valaki me'g aki ra van picit kattanva? :D -
MuldR #1320 Ertelme ugy lenne, hiszen egyszerre csak 1 jatekkal tudok online lenni.
Ha kulon premium kell, felejtos. Penzt jobb dologra is tudok kolteni.
Akkor marad a WOT. -
Attiska #1319 Nem hinném, az nem lenne buli a WG-nek. -
MuldR #1318 Engem az erdekelne, hogya premium acc kozos lesz-e? -
Attiska #1317 De ha a War Thunder fut full grafikán tökéletesen, nehogy ez ne menjen már... -
#1316 engem is nagyon idegesített, de levettem a terrain resolution-t low-ra meg még valamit, és jó lett, azóta csak a füsttől laggol... -.- -
Attiska #1315 Ezzel a földközeli lagolással csinálhatnának valamit, elég idegesítő, hogy emiatt csúszik ki az ellen a célkeresztből, mert megáll egykét másodpercre a játék. Rosszabb esetben meg hegyoldalba csapódás a vége. -
#1314 A kredit nem lesz közös elvileg, a másik kettő igen. -
MitsuMishi #1313 Ugye majd a gold és a free xp közös lesz az accountok között.Viszont a kredit is közös lesz, ugye? -
#1312 Mikorra lesz végre elérhető a játék mindenkinek?
-
sövény #1311 -
sövény #1310 sziasztok! tudnátok abban segíteni,hogy ezt miért is írja ki??
-
rudii #1309 Sziasztok!
Olvasom a kommenteket. Felkeltette a figyelmemet ez a WT(War Thunder)
jatek. Szeretnem kiprobalni. Tudtok linket kuldeni, hol tudom letolteni
vagy levelet irni beta kulcsert? Ez is ilyen friss me'g? Ingyenes lesz?
Valaszaitok elore is koszonom. Udv Rudi. -
kistothka #1308 Üdv mindenki!
Elindul egy wowp klán szervezése a napokban. Erre szeretnék mindenkit meginvitálni. Részleteket itt találtok. Ha esetleg a cikkben leírt gyűlés után látnátok ezt a hirdetményt az adott oldalon nekem(Kistoth) írtok egy privátot vagy a kapcsolat menüben pár sort elérhetőséggel akkor felvesszük a kapcsolatot.
-
#1307 Ja persze csak addig, amíg megkapom a WT-meghívót! :D -
#1306 Hogy ne csak az ekézés és a War Thunder-reklám legyen:)
Szóval a legutóbbi patch szerintem helyrepofozta a cuccot nagyjából. Bár vicc, hogy az elég brutál konfigomon közepes beállításoknál 1-2 mp-s lagok vannak földközelben, de kb. minimumon és joystickkal egészen jól megy már, tűrhető az irányítás, némi megszokás után pedig a fejlesztés rész is érthető, bár hiányos. Már most van némi addiktív hatása, pedig még csak tier 4-nél járok :) Ja és már fél percen belül csatába dob.
Szóval még van remény, legalábbis tavasz óta hozzá se nyúltam, de most kicsit összeszedte a renoméját nálam :)
-
SZU #1305 -
#1304 Pár dologgal kiegészítelek. :) (Itt mert a másik topikban nem látlak.)
A slot itt egyenlő a legénységgel. Szóval egyszerű az átképzés (2500 ezüst) és még nem is hülyülnek el.
Valamint kihagytad a dinamikus kampányt. Igaz, csak prémium felhasználók használhatják. Lényege? Napról napra végigharcolhatod a háborút. Gyakorlatilag belecsöppensz egy Ai vs Ai körökre osztott stratégiai játékba, mint pilóta. -
SZU #1303 No hajnal fél 1-ig nyomtam.
Vannak kilövendő hajók, tankok, tüzérség is.
A csata állását folyamatosan jelzik, hogy melyik oldalnak mennyi földi-légi célpontja van aktuálisan.
Az xp és credit nem titok. Amint lelősz/sebzel valakit, rögtön látod hogy mennyit kaptál. Ha kilőnek és kilépsz a csatából, az összesítést is azonnal megkapod üzenetben is, meg képernyőn is.
A pilóta érzékeny a durva manőverekre, besötétül és beszűkül a látókép. Van átesés stb.
A pilótát is lehet külön fejleszteni, bár még nem vágom mi mire jó és mennyire éri meg, vagy át lehet-e vinni másik gépre a srácot.
Alapból van USA-német-orosz-angol-japán játszható fa, és népenként több gép mint ami itt van.
Lehet a vadászokra is bombákat felaggatni, csak visszavesznek a sebességből mozgékonyságból.
Lehet a faroklövésszel is lőni kézi irányzással.
Ha szar a pinged, a főmenüben egy kattintással válthatsz a jelenlegi két (EU, RU) szerver között. Nem kell könyörögni béta tesztelőként a nagyságos uraknak egy új meghívóért, mint itt...
Jelzem a mai napig NA szerveren vagyok/voltam a WoWp-ben, pedig a regisztrálás után 1-2 héttel kértem magam át az EU-ba.
A fegyverek pásztázási távolságát is be lehet állítani, a bombák élesedési idejét is.
Most mit is írhatnék? Aki szimulátorozni szeretne, elvben megfelelhet neki, ha nem idegesíti fel, hogy esetleg arcade játékosok vannak zömmel, akik akár veszélyt is jelentenek rá, pedig a gép durván rásegít az irányításukra.
Az arcade shootereknek meg iszonyat egyszerű irányítani egy darab egérrel és egy WS gomb kombinációval. Ha akarsz nézetet változtatni akkor f2-f3-f4. Egyébként meg görgő zoom. Oszt kész.
Nekem nagyon tetszik. A hangjai rendes háborús mély öblös robbanások, lángnyelvek kígyóznak ki kövér fekete füsttel a zuhanó gépekből. A földi célpontokra zuhanó bombák rendes nagy vörös tűzfüggönyöket dobnak fel, amiknek a robbanásai visszhangoznak a hegyek között.
A zene klasszikus, a grafika megfelelő. Az irányítás egyszerű, a hangok fílingesek. Mondom, ha a játék vásárlós lenne, meg is venném. De elvileg ez is ingyenes, mert a hangárban látom hogy van "aranysasom" és ezüst is.
Ja, van pálya ahol a földről és van ahol repülőhordozóról kell felszállni.
És jut eszembe, coop hadjárat 4 játékossal, arcade random csata, történelmi csata, missziók. -
zsupeti #1302 Eddig is vártam a WT meghívót,ezután meg pláne. -
SZU #1301 Na megnéztem a WT-t.
Röviden?
Khm. Asszem ezt a WoWp-t le is törlöm.
Hosszabban?
Feltelepítettem, belépek a főmenübe.
-Bakker ennek tök jó zenéje van. Egyáltalán van zene a WoWpben? Nem is emlékszem.
-No akkor szétnézek a menük között. Ja már most van három fő játékmód és azokon belül is vannak.
-Van benchmark
-Meg leader board
No akkor nyomtam egy benchmarkot full grafon, hogy mégis mire lőjem be a grafikát.
(o_O)
Ja bocs, grafika távolról kenterbe veri ezt, a földközelben meg nem annyira, de vannak normális robbanások, a hangok valami eszméletlen szinten előzik meg ezt a cuccot.
No gyorsan bevetettem magam egy csatába. (Közel fullon 30-70fps-el megy a játék, ja igen van fps kiíratás is.)
Az irányítás 4 alap sablonba van beosztva. Az elsővel full arcade (két gombbal gyorsít lassít, minden másra elég az egér és a gép rásegít a manőverekben), az utolsóval meg szimulátor (rotor lapát szög állítás).
-A várakozásra kiír legalább egy átlagos várakozási értéket is.
-Csata töltés jó lassú, de közben van briefing
-belső nézetben a fazon mindene mozog úgy ahogy kell!
A távolságok irdatlanok ehhez a "bigworld" enginehez képest. Átlagosan 5-6 Km-ről látom meg az ellenfeleket és 1 Km-en belül tudom eltalálni.
Vannak bombázók is. Ju88-akat láttam megszórni a földi célpontokat.
A csata alatt akár háromszor is beéledhetünk, de a csata előtt be kell állítani melyik három géppel.
Engem meggyőzött. Ha kijönne, meg is venném!
No sziasztok. Asszem ide csak néha benézek innentől, hogy lássam mi fejlődik, hátha.
De ha a WoT-nak is lenne ehhez hasonló ellenfele, már azt is lezúznám a picsába...
-
Bujden91 #1300 Hali, van esetleg olyan aki megunta a bétát, és kölcsönadná az accountját egy hétig, tudom gázos kérdés de hátha van valaki olyan kedves. -
Cnut #1299 Kb egy hete repültem vele, 209 akkor még biztos nagyon gyenge volt és ami még rosszabb, hogy a 262 is. A tier 8-as heavy fighterem minden statban jobb volt nála (fordulékonyság is) és ez meg is látszott! A Mustang-gal nincs tapasztalatom, de ennél a vonalnál csak jobb lehet. -
Desmodromic #1298 A legújabb patch-ben repülted a 209-est? Lazán mennék tovább a német ágon a 109G alapján, de nem látok nagyot villanni a 209-től szinte soha.
Hát jó, felveszem a Mustang farmert. :) -
Cnut #1297 Az Me-209 nekem senvedés volt, annál csak a 262 volt rosszabb, de az legalább nagyon szép.