2416

World of Warplanes
  • Trucker39
    Kicsit szét tekergették a játék paramétereit, most újra kell "tanulni" játszani vele. A nekem utolsó, 10 nyert csata után most nem 50, hanem 100 tokent adott. A légi gyözelemért, valamint a bombázásért 50-50 token maradt.
  • Amaymon
    A játékfejlesztő hibája, ha ilyet lehetővé tesz. Kizárt, hogy ne lenne ismeretük róla. Tudatosan hagyják ezt a fajta grindelést, amiről beszéltek. WT-ben az első goldos event után megakadályozták ezt. Megszűnt a kilépkedés csak az kapott win-t, aki végigjátszotta.
  • Droughert
    Belemagyarázás... Akkor nem kell kiakadni akkor sem ha a WOT-ban valaki nem csinál semmit a csata alatt, baszik segíteni neked, vagy esetleg éppen afk ott is, mert lehet csak hasonlóan gondolkodik mint te.
  • nyomiarty
    Még néhány gondolat a "bannoljunk mindenkit mindenhonnét" típusú enyhén fasisztoid hozzáállásodhoz. :)

A wowp jelenleg még nem kész játék,csak egy nyílt béta verzió.A fejlesztők érdeke hogy minél többen teszteljék,ezért adják ezeket az ajándékokat.Nagyon jól tudják hogy a wotnak mennyi játékosa van és hogy az ott is érvényes prém miatt rengetegen ki fogják próbálni a wowp-t.Olyanok is akik egyébként soha nem tették volna.Nyilván nem fog senki órákat tölteni egy olyan játékkal amit nem szeret de a 10-10 kill miatt azért napi egy órát rengetegen fent vannak,ezzel játékostársakat adva azoknak is akik tényleg szeretnek ezzel játszani.(ha van ilyen :D)
    Szóval mindenki jól jár,mégha vannak is afk-k emiatt.
    Te meg egyből banoltatnád ezeket a játékosokat még a Wot-ból is! Börtönbe nem kellene mennünk? Esetleg koncentrációs táborba?
    Gondolkodj el egy kicsit magadon... :D
  • nyomiarty
    Hát aki a WOT-ban így grindel.....
    Ha nem szereti a játékot,akkor minek neki az E100? Persze tény hogy sok az AFK ott is de ez a WG balfaszul megválasztott eventjeinek köszönhető.Ugyanúgy mint itt is.A napi 15 győzelemért adott 250K miatt minden tele van afk játékossal. Itt sem kellene a győztes csatáért semmit sem adni és ezzel ki is lehetne szűrni ezt a problémát.
  • nyomiarty
    Miért is ??? Ne legyenek már illúzióid,a WOWP legalább fele játékosa a WOT prém miatt játszik. Ha repülős játékkal akarnék komolyan foglalkozni akkor ott a Warthunder,ami klasszisokkal jobb a WOWP-nél.

Egyébként meg a 10 légi és földi kill csak játékkal jön össze de a 10 winért nem vagyok hajlandó a csaták nagy részében egy t3-4 géppel agyaggalambot játszani a lista alján.Ha nem top tier vagy,játszhatatlan ez a vacak.Szóval miért is kínlódjak végig dög unalom csatákat egy esélytelen géppel ?????

A gratulációdat egyébként köszönöm,szerintem is jól csinálom. ;)
  • SCHwat
    Tiszta WOT :) ott is sokan hasznaljak az R gombot az E-100 kigrindelesehez.
  • Droughert
    Visszavonták a tokenes eventet, egy későbbi időpontban lesz majd az akció. Helyette ma megkapjuk a 0.5.3-as frissítést.
    Patch note
  • Dorgal
    Másnak sem számolta hozzá a plusz tokeneket?Mert nekem csak a normál 240 darabot adta.
  • Gerdzso
    Ehhez csak gratulálni tudok... -.-" Remélem valaki feljelent és bannolják mind2 accountod, ha nem is végleg de legalább egy jó időre...
  • Trucker39
    Az I-16-t is kedvelem. (ezek mind mai repülések, csak lőszertípust váltottam)

• Trucker39
    T2 géppel is lehet alkotni szépen....

• Zegi Norbi HUN
    Másnak sem mükszik.
  • Zegi Norbi HUN
    Pláne ha működne is...
  • Droughert
    Nem. Csak a győzelemért járó tokenek lesznek duplázva, tehát +80 token/nap, azaz 320 lesz 3napig a maximálisan összeszedhető.
  • Dorgal
    Jól értelmezem,hogy akkor most három napig napi 480 tokent lehet szerezni?
  • nyomiarty
    A 10 gyozelem a legkonyebb !! Bekuldok 5 gepet a csataba,mig a hatodikkal jatszom.Ha nyer a csapat ,nem baj ha nem vagy ott,a win megvan.Nem is kell megvarni azt sem hogy elinduljon a csata,amint bejott a kep,mar lehet is kilepni.
    Mivel en is csak a wot prem miatt jatszom vele,nem igazan erdekel a csata sorsa.
    Napi 45-50 perc alatt megvan a 240 token,igy novemberig osszejon a fel ev premium. Azert az mar szep.... :)
    Ha valaki nem akar bombazokat fejleszteni,a ruszki kettes szintu csatagep is nagyon alkalmas a foldi celok ellen.Ha top tiernek rakja be,sokszor egy csata alatt megvan a 10 foldi cel.(a 8 geppuska kell ra)Volt hogy 2 kis vadaszgep is nekem repult es megis tuleltem a 250 HP-val.Igy lett 3 legi killem is :D
  • Gerdzso
    Én egyedül azt vettem észre, hogy a szakaszt nagyon nem szereti, mert szakaszban 90% hogy T4 de inkább T5 :D Amúgy T5-ben is egész jó, csak ki kell maradni a csata elején lévő problematikából :D
  • tutyimutyi2
    akko ugytünik csak engem utál me folyton tier5 és kb minden 5. ami tier4
  • Droughert
    Mission szeptember 25-27 között.
  • Gerdzso
    Igen, szinte minden 2. v 3. csatában, de amúgy T4-ben is tökéletesen használható. :)
  • tutyimutyi2
    akinek van i-15 bis dm-e attól kérdezném hogy dobta má valakit avval a géppel tier3ba?
  • Gerdzso
    Én ugyan egérrel játszom, de ahogy néztem a profik mind joy-al vagy gamepaddal tolják, elég hosszú a beletanulási időszak, de ha egyszer ráérzel akkor a többiek rettegni fognak :D
  • Droughert
    Én a földi killeket a t3-as német heavyvel szoktam letudni, 6bombát visz, ez alap esetben 6kill, de van jó pár olyan célpont ami mellett van légvédelem is, ilyenkor a kettő közé dobom, így dupla kill. Ha ledobtam a bombákat akkor meg megyek repülőkre vadászni, földi célokat nem lövöldözöm tovább. Nagyon sok destroyer medállt szereztem már vele, mondjuk annak jó részét bug miatt nem adja meg...
  • tutyimutyi2
    plusz ha az il-2-vel mész van még 8 rakétád is kb 2 rakéta plusz pár gojó egy épitmény
    egyébként nemtudja valaki hogy miko jön az update?
  • Trucker39
    Nem kell ennek a játéknak bot. Egér meg billentyűzet. Mezei mouse beállításon használom.
    A napi 10-10-10 feladatot aránylag hamar le lehet tudni. Szerencsére tele van a játék olyan szoba pilótákkal, akinek a minimálisnál is kevesebb ismerete van a repülésről. Ez nem szimulátor, de nyomokban felfedezhető benne egy kevés fizika, mi és hogyan mozog a levegőben. Különösebb erőlködés nélkül 4-5 légi győzelem is összejöhet egy csatában. Sajnos ugyan olyan betegségekkel küzd ez a játék is mint a WoT. 1-2 perc után körbenézek (közben nem volt idő, mert egy gépet kergettem, kettő meg mögöttem próbált lelőni, ezekből kettőt lelövök, egy meg odavágja a gépet a talajhoz) és a csapatomból élünk 3-n, ebből két lassú, forduló harcra képtelen csatagép, míg az ellen fél oldalán az a 3 gép hiányzik, akivel én harcoltam. Csodás érzés így játszani.

A legnehezebb és egyben a legutálatosabb része a 10 csata megnyerése. Már jócskán felette vagyok a 15 lelőtt gép számnak is, volt már 20 fölött is, mire nagy nehezen összejön a 10 nyert csata. A bombázás a legegyszerübb. Az kb 10 perc alatt megvan. Olyan gépeket kell választani amelyek sok hp-val rendelkeznek és sok bombát tudnak vinni. Most egy Bf110 (2 bomba) és egy IL-2 (4 bomba) géppárral szedem össze a 10 földi célt. Mind kettő alkalmas arra is, hogy ha van rá lehetőség, kicsit besegítsen a légi harcban is.
  • tutyimutyi2
    sztem a joystick fölösleges mivel ha egérrel irányitod akkor mellé beállithatod azt is hogy jobra balra bedöljön vagy jobra balra elforduljon illetve még oat is hogy föl le szóval elég jól rá lehet segiteni
  • kemotox
    Ja és egy kis muzik!
    Blue Öyster Cult - ME 262 Repcsis rokkzene, mi kell még?
  • kemotox
    Sziasztok!
    Melyik féle irányítási mód ajánlott? Ha joyjal tolom akkor olyan, mint egy rendes szimulátorban, hogy úgy kanyarodok, hogy eldöntöm a gépet és felhúzom? Mert egérrel ugye magától csinálja és úgy érzem így korlátozva van egy cseppet a manőverezés, viszont gyorsabban, pontosabban lehet vele célozni. Tapasztaltabbak leírhatnák, hogy hosszú távon melyik éri meg jobban. Köszi.
    (Bármilyen kezdőknek szóló tippek elfogadok még, ma kezdtem a játékot:P)
  • patchaou
    Értem. Ja és bocsi az értetlenkedésért, nem igazán vagyok otthon a wowp-ben. Valójában nem is nagyon fogom hajtani, csak a prémium érdekel a wothoz :)
  • tutyimutyi2
    a hármas kávédarálód augusztus másodikai belépésért kaptad mikor 15 éve volt a wargamin.net és igen a prém géppel tett körök is beleszámitanak
  • patchaou
    Az szép! Nekem csak 90 volt, 40 nemtom honnan, meg 50 a tutorial-ért :D Itt volt már akciós árban a prémimum?
  • Droughert
    Mákom volt, hogy nem váltottam be az eddig gyűjtött tokeneket, most van 5570, ha megjelenésig szorgalmasan gyűjtöm, akkor meglesz a féléves prémimum fiók belőle :)
  • patchaou
    Köszi szépen! Novemberig akkor gyűjtök egy kis wot prémet :D Prémrepcsivel repült kanyarokat is beleszámolja? Valahonnan van egy 3-as prémkávédarálóm.
  • zsan666
    Első győzelem, földi cél és légi cél: 10-10-10 token,
    Harmadik győz, földi cél és légi cél: 20-20-20 token,
    Tizedik győz, földi cél és légi cél: 50-50-50 token.
    Ez napi 240 megszerezhető tokent jelent, tehát 11 nap alatt összejön egy havi prem.
    Ha jól tudom, a játék megjelenéséig megy az akció, ami a mai napig szept. 26.-ra volt kitűzve, amit (éppen most olvasom) áttettek nov. 13.-ra.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -This means that until the game’s release you have the chance to earn special tokens in World of Warplanes, which you can use to upgrade your account to Premium status active in both World of Tanks and World of Warplanes!

-The release of World of Warplanes, which was previously scheduled for September 26th, will be postponed until November 13th.
  • patchaou
    Halihó! Mi újság ezzel a token-es marhasággal? Miért mennyit adnak?
  • Trucker39
    Itt írnak róla részletesen. Link
  • tutyimutyi2
    vajon az a 5 gép amit kivesznek a tech fából az sima marad vagy prémium lesz(F5U, 109TL, LBSh, J4M1, Me 609)?
    illetve elvileg kapunk 8 "gift" repcsit azok megmaradnak ha vége a bétának?
  • Dorgal
    Köszi az infót!4G van nekem is,nem igazán értem,de az oroszokat nem is kell megérteni...
  • SCHwat
    sajnos ez teljesen "normalis", szepen lassan zabalja fel a memoriat, en ugyan meg nem futottam bele (16G-t megenni ido :) de a haverok 4G-vel mar rutinbol inditjak ujra, ha lementek par csatat.