2416
World of Warplanes
-
MuldR #2016 A megszerzett XP 5%-val no a free xpd mennyisege. -
Thormxpro #2015 Akkor kb egy kategória a német heavy fighterekkel.
-
Lokker #2014 Épületeket érdemes velük lőni. Vagy távolabb lévő gépeket, mert nehezen fordul. -
Thormxpro #2013 Értem.Köszi!
Kár hogy a creditet nem lehet aranyra váltani, vagy valami hasonló:(
A szovjetek attack gépeit hogyan vagy mire érdemes használni? Mert vettem egyet de borzalom...(TSh-2) -
Lokker #2012 Aranyat csak valós pénzért tudsz venni, a free xp ha jól emlékszem a csatán kapott össz xp-d 10%-a vagy valami hasonló és bármelyik gépnél fel tudod használni. -
Thormxpro #2011 Sziasztok! Én is nemrég kezdtem a játékot, de a tankosat nem nyomtam így van egy-két dolog ami nem tiszta.
Aranyat csak venni lehet? A kiképzésnél ad valamennyit, de később csak a fizetés marad? A free xp mi alapján nő?
Jó lenne már egy magyar oldal ahol ki van vesézve a játék...
Köszi :) -
Lokker #2010 Passzolom, egy két repülőhöz csinált már a WG ilyen videót, a hivatalos oldalon megtalálod. De szerintem csak tapasztalat után alakul ki, hogy neked milyen stílus lesz jó. -
Kancsalborz #2009 Hát kösz, de annál egy kicsit többre gondoltam, a WOT-ban is a "tutorial" egy vicc, a 300 aranyon kívül nem sok értelme volt anno.....:)
-
Lokker #2008 Van alap tutorial a játékban. Az szerintem elégséges a kezdéshez. -
Kancsalborz #2007 Sziasztok !
Most installálom a játékot éppen, és két kérdésem lenne:
1: Elérhető esetleg most induláskor valamilyen bónuszkód, mert mostanában sok ilyen volt, vagy álmodik a nyomor ? XD...
2: Tudtok mondani olyan oldalakat, ahol jó "oktatóvideók" vannak fent, ahol a játék alapjait jól bemutatják ?
Válaszokat előre is kösz...:) -
#2006 de, ahogy elérhető lesz szólok -
#2005 Pontos dátumot nem tudok/mondhatok. -
#2004 Köszi a választ!
Esetleg van pontos dátum hogy mikor? -
#2003 Igen lesz magyar nyelv. Hamarosan bekerül a játékba. -
#2002 Sziasztok!
2 kérdésem lenne.
Lesz-e a játékhoz magyar nyelvi file?
Tud-e vki olyan magyar oldalt ahol leírják a lőszerek és egyéb cuccok tulajdonságait?
Köszi előre is! -
Dorgal #2001 Prémgép még mindig sehol... -
gyalogstuka #2000 Sziasztok.
Kaptam a Razer-tól egy kódot,remélem valaki hasznát veszi
Egy Tier 3-as gép,és egy hangár slot,ha minden igaz.
WMR9HK-G74XME
-
Dorgal #1999 Szereztem egy kódot,beírtam,elfogadta...ez volt délelőtt,úgy tiz körül...azóta sem kaptam meg a prémiumgépet... -
hNeo2 #1998 Bónusz kód:
http://www.razerzone.com/worldofwarplanes/
Valaki nézze meg pls hogy működik e. Én tankokkal tolom...
-
Krigare90 #1997 Nem tudom én nekem sajnos nem tartogatott ilyen meglepetést a játék -
Lokker #1996 Mire jár most 8 nap prémium? Reggel beléptem és kaptam valamire. Valakinek van infója erről? -
Dorgal #1995 Az lő magától,nem kell irányítani,és ugyanúgy fejlődik,mint a pilóta. -
#1994 Közben kérdés. Ha van hátsó lövészem a gépen, az lő magától? Vagy valahogy tudom őt is irányítani, kit lőjjön? -
#1993 Nem rossz ez a játék eddig,vannak benne hibák dögivel, de mivel ingyenes, ezért elnézőbb az ember. -
Muszti1 #1992 Repülő szimulátor menyország! 10 x 30 perces jegyem van eladó FÉL ÁRON ide: http://sim-city.hu/szimulatorok/repulogep.html Priviben írjatok! -
Lokker #1991 Közben rájöttem. -
Krigare90 #1990 Elvileg bónuszt ad a "turbóra" és elvileg a motor hp-ja is több lesz tehát nehezebb kilőni. -
Lokker #1989 Messerschmitt Bf 110 E top motorja a DB 601 F csak dísznek van? Mert jelenleg olyan negatív statot csinál air speedből és manőverezhetőségből, hogy vicc. az alap motor ahol a lóerő nem haladja meg a súlyt jobb mint a top. Valaki tud erről felvilágosítást adni, hogy mi ez? -
TomDantes #1988 Van értelme a Pegasus-nak, sok kreditet nem hozhat, de gondolj bele, tier 2-es csatagép, rakás földi célpontot szét lehet vele szedni, 9 rakétája van. És tier 1-2-ben nem sok hasonló csatarepülő van. A kis t1-es vadászok se szedik le egy könnyen. -
#1987 Az évfordulós gépet csak meg kaptad. Szerintem, az mindenkinek megvan. -
Dorgal #1986 Kiszúrták a szemem ezzel a Pegasus nevű valamivel.Viszont a négy hónap prém nagyon jól jött. -
mörrr #1985 Üdvözlet mindenkinek a forumon. Nekem nagyon bejön a game. Jó lenne valami magyar community, de legalább 1-2 ingame ismerős, akivel lehet húzni a gépeket. Megkérek mindenkit, aki szereti a játékot és szeretne szakaszban játszani, írja meg az ingame nevét, hogy fel tudjam venni friendlistbe. Az én ingame nevem drZ0idberg. A negyedik betű nem nagy O, hanem nulla. Sajnos csak ez nem volt lefoglalva. Bárki, aki szeretne szakaszozni, vegyen fel, minden tierben hagyok egy fullos farmgépet. Mivel tegnap szabadnapos voltam, így tier 5-ig meg is vagyok. Nem vagyok überpro, de elég jól tolom, betában 2500 meccsből bejött 110 ACE, 57% winrattel. -
#1984 Alfa gép - Messerschmitt Me.210
Closed Beta - Bell XP-77
Open Beta - Pegas
Link -
#1983 Akkor nem értem én miért kaptam. KB 600 csatám lehetett.
Mondjuk szinte a legelején regisztráltam a játékba, el is telt vagy 1 hónap mire írtak, hogy elfogadták a jelentkezésem. -
#1982 Nem, nem kaptam Me-210-t. 1300 csatám volt a végén, mikor abba hagytam. -
#1981 ME210-et nem kaptál?
Amire emlékszem: I-15bisDM, Pegasus, F2A-1 (ezt meg kellett venni bétában), XP77, ME-210. -
#1980 Azt írhatnátok, hogy kb mennyi csatátok volt. -
#1979 én is frissítettem, de valamit nagyon elcsináltak mert a repülő a képernyő tetején van és nem látok belőle semmit :D -
Farkasfog #1978 Most 5000 körül vannak. -
TottiHUN #1977 többen vagy kevesebben játszanak mint bétában?