World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiváncsi vagyok hogy mégis mennyiszer lesz még olyan kérdés itt hogy eltünnek-e a gépek meg hasonló
A Tier 3-as orosz prémium gép az megmarad, az összes TP amit szerzel az majd át lesz konvertálva a T1-es CREW-ba. Emellett ha megvan a 100 csata akkor kapsz néhány emblémát vagy mit, ha megvan a 700 csata akkor kapsz prémium repülõgépet, hogy milyet nem tudni.

Ja és van egy megvehetõ T3-as prémium repcsi(Tier III Brewster F2A-1), amit ha megveszel azt megtarthatod.

Ha minden igaz ennyi.

Itt a link: http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/open-beta-advantages/

Mondjuk nem hiszem mivel klánt se lehet csinálni stbstb lehet az én ismereteim hiányosak...
Krisztiam
lenne egy kérdésem, amikor megjelenik a játék, akkor amit megnyertem eddig csatát azok elvesznek? meg amik most vannak gépek amiket adtak azok eltûnnek?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ez tesztszerver szóval elfognak tünni a gépek???
Trucker39
Úgy néz ki sikerült mindent beállítanom újra...

Trucker39
Ha megnézed a konfigurációnál, ott vannak a bill utasítások. vagy egyszerüen bekonfigolsz magadnak egy kézre állót.
Például:

neha néha benézek fórumra és pár napja valami olyasmit olvastam hogy billentyûvel rálehet segíteni a fordulásra ezt hogyan lehet megcsinálni? 😄

Wot: Totti93

Nekem is 4G memóriám van, így ismerõs a szitu.
Mivel RAM-ot venni most nem akarok, ezért úgy játszom, hogy a vírusírtón, tûzfalon, skype-on és Razer Game Booster-en kívül minden progit bezárok. A Booster még lelõ pár windows folyamatot, kis memória így is felszabadul. Netezni nem szabad.
Így ~1.2 giga memóriahasználattal kezdek játszani. A maradékot szintén megeszi a wowp, de azért tovább kitart. A windowsom eléggé tele van már szemetelve, egy win reinstall szerintem még segítene, de a fenti módszerrel nekem még elviselhetõ a kifagyások száma.
Trucker39
Nekem egyenlõre nem jön be ez az újítás (patch). Sokkal több idõbe telik a légigyõzelmeket összeszednem, mint ez elõtt.
A 100 token csak egy napig volt úgy tünik, ma már a 10 gyõzelem után újra csak 50-t adott. Vagyis napi 240 token.

Közben gyülnek az ilyen olyan kitüntetések is. Természetesen a képek mentésének helyét is át kellett variálni. Alig találtam meg.

Erdekes patch, meg szokni kell 😊

A heavy fighterek kicsit nehezkesebbek lettek, viszont a Chance-Vought XF4U-1-t probaljatok ki, nagyon beteg gep 😊 szerintem tuti, hogy van benne kezifek, anelkul nehez lenne ekkorakat pordulni.

Ami viszont eleg kinos: Betettek egy uj map-et Eastern Front neven, ahol minden fustol, na ott azert akadnak FPS problemak ...
Megüt a guta,ezzel a rohadt "out of memory " hibával.Nem igaz,hogy 2013-ban egy egyszerû játékhoz nem elég 4G ram,és egy 1G-s videokártya.Megutáltatják az emberrel az egészet,hogy 6-7 meccs után mindig kidobál.
Megint melohelyrol,igy megint ekezet nelkul.Sorry!

Szoval,nem szidom a wotban az afk-kat,bar tenyleg haragszom rajuk.De ez nem a wot.Vedd mar eszre hogy itt a jatekosallomany egy nagyon nagy resze csak a wot premium miatt van fent.Ha a wg igy oldotta meg,had dontsem mar el hogy ezt a premiumot hogy tudom a leghatekonyabban megszerezni.Ettol meg nem vagyok maga az ordog,azt hiszem.

25 perc alatt 10 win,10-10 kill.....Te akkor egy zseni vagy ha 2,5-3 perc alatt vegzel egy csataval es azokat mind meg is nyered,es minden csatadban megvan 1 foldi es egy legi kill.
Vagy egyszeruen nem ismered az orat.....esetleg hazudsz. 😊
Ennyit errol....
Kegyetlen jó lett az új UPDATE, egyetlen egy dolgot leszámítva, a festések megint nagyon sokba kerülnek, jobban örültem volna neki, ha feleennyibe kerülnek, mert így elég sok pénzt fog felemészteni a dolog, de amúgy nagyon jó lett a patch! 😊

Zegi Norbi HUN
Jah, jó kis csalogatás😊 Ebben profik😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

3gb a patch, nem rossz 😄

a 10 prém gépet mindenki megkapja a béta idejére 😊

Zegi Norbi HUN
Adtak 10 prémium gépet, meg 10 garázshelyet. Gondolom akkor ez valami csalogatás akar megint lenni.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

A pár nappal ezelõtti elmaradt token bónusz most lett aktív, vagyis a gyõzelmek után dupla token jár.
Zegi Norbi HUN
Ezek amúgy mit variáltak? Mert telenyomtak prém gépekkel...

Bezzeg amikor a WOT-ban valaki AFK-ol akkor szidod mint állat, de ha te csinálod akkor azzal nincs gond? Rengetegszer van az hogy nagyon jó meccset mennék, de az AFK-sok miatt elbukjuk, pedig ha nem tennék ezerszer gyorsabban meglenne a 10 win mint most, az meg a másik hogy az említett 40 perceden meg is látszik hogy AFK-zol, mivel én nem teszem van hogy 25-30 perc alatt végzek vele...

Trucker39
Kicsit szét tekergették a játék paramétereit, most újra kell "tanulni" játszani vele. A nekem utolsó, 10 nyert csata után most nem 50, hanem 100 tokent adott. A légi gyözelemért, valamint a bombázásért 50-50 token maradt.

A játékfejlesztõ hibája, ha ilyet lehetõvé tesz. Kizárt, hogy ne lenne ismeretük róla. Tudatosan hagyják ezt a fajta grindelést, amirõl beszéltek. WT-ben az elsõ goldos event után megakadályozták ezt. Megszûnt a kilépkedés csak az kapott win-t, aki végigjátszotta.
Belemagyarázás... Akkor nem kell kiakadni akkor sem ha a WOT-ban valaki nem csinál semmit a csata alatt, baszik segíteni neked, vagy esetleg éppen afk ott is, mert lehet csak hasonlóan gondolkodik mint te.
Még néhány gondolat a "bannoljunk mindenkit mindenhonnét" típusú enyhén fasisztoid hozzáállásodhoz. 😊

A wowp jelenleg még nem kész játék,csak egy nyílt béta verzió.A fejlesztõk érdeke hogy minél többen teszteljék,ezért adják ezeket az ajándékokat.Nagyon jól tudják hogy a wotnak mennyi játékosa van és hogy az ott is érvényes prém miatt rengetegen ki fogják próbálni a wowp-t.Olyanok is akik egyébként soha nem tették volna.Nyilván nem fog senki órákat tölteni egy olyan játékkal amit nem szeret de a 10-10 kill miatt azért napi egy órát rengetegen fent vannak,ezzel játékostársakat adva azoknak is akik tényleg szeretnek ezzel játszani.(ha van ilyen 😄)
Szóval mindenki jól jár,mégha vannak is afk-k emiatt.
Te meg egybõl banoltatnád ezeket a játékosokat még a Wot-ból is! Börtönbe nem kellene mennünk? Esetleg koncentrációs táborba?
Gondolkodj el egy kicsit magadon... 😄
Hát aki a WOT-ban így grindel.....
Ha nem szereti a játékot,akkor minek neki az E100? Persze tény hogy sok az AFK ott is de ez a WG balfaszul megválasztott eventjeinek köszönhetõ.Ugyanúgy mint itt is.A napi 15 gyõzelemért adott 250K miatt minden tele van afk játékossal. Itt sem kellene a gyõztes csatáért semmit sem adni és ezzel ki is lehetne szûrni ezt a problémát.
Miért is ??? Ne legyenek már illúzióid,a WOWP legalább fele játékosa a WOT prém miatt játszik. Ha repülõs játékkal akarnék komolyan foglalkozni akkor ott a Warthunder,ami klasszisokkal jobb a WOWP-nél.

Egyébként meg a 10 légi és földi kill csak játékkal jön össze de a 10 winért nem vagyok hajlandó a csaták nagy részében egy t3-4 géppel agyaggalambot játszani a lista alján.Ha nem top tier vagy,játszhatatlan ez a vacak.Szóval miért is kínlódjak végig dög unalom csatákat egy esélytelen géppel ?????

A gratulációdat egyébként köszönöm,szerintem is jól csinálom. 😉
Tiszta WOT 😊 ott is sokan hasznaljak az R gombot az E-100 kigrindelesehez.
Visszavonták a tokenes eventet, egy késõbbi idõpontban lesz majd az akció. Helyette ma megkapjuk a 0.5.3-as frissítést.
Patch note
Másnak sem számolta hozzá a plusz tokeneket?Mert nekem csak a normál 240 darabot adta.
Ehhez csak gratulálni tudok... -.-" Remélem valaki feljelent és bannolják mind2 accountod, ha nem is végleg de legalább egy jó idõre...

Trucker39
Az I-16-t is kedvelem. (ezek mind mai repülések, csak lõszertípust váltottam)

Trucker39
T2 géppel is lehet alkotni szépen....

Zegi Norbi HUN
Másnak sem mükszik.

Zegi Norbi HUN
Pláne ha mûködne is...

Nem. Csak a gyõzelemért járó tokenek lesznek duplázva, tehát +80 token/nap, azaz 320 lesz 3napig a maximálisan összeszedhetõ.
Jól értelmezem,hogy akkor most három napig napi 480 tokent lehet szerezni?
A 10 gyozelem a legkonyebb !! Bekuldok 5 gepet a csataba,mig a hatodikkal jatszom.Ha nyer a csapat ,nem baj ha nem vagy ott,a win megvan.Nem is kell megvarni azt sem hogy elinduljon a csata,amint bejott a kep,mar lehet is kilepni.
Mivel en is csak a wot prem miatt jatszom vele,nem igazan erdekel a csata sorsa.
Napi 45-50 perc alatt megvan a 240 token,igy novemberig osszejon a fel ev premium. Azert az mar szep.... 😊
Ha valaki nem akar bombazokat fejleszteni,a ruszki kettes szintu csatagep is nagyon alkalmas a foldi celok ellen.Ha top tiernek rakja be,sokszor egy csata alatt megvan a 10 foldi cel.(a 8 geppuska kell ra)Volt hogy 2 kis vadaszgep is nekem repult es megis tuleltem a 250 HP-val.Igy lett 3 legi killem is 😄
Én egyedül azt vettem észre, hogy a szakaszt nagyon nem szereti, mert szakaszban 90% hogy T4 de inkább T5 😄 Amúgy T5-ben is egész jó, csak ki kell maradni a csata elején lévõ problematikából 😄

akko ugytünik csak engem utál me folyton tier5 és kb minden 5. ami tier4
Mission szeptember 25-27 között.
Igen, szinte minden 2. v 3. csatában, de amúgy T4-ben is tökéletesen használható. 😊

akinek van i-15 bis dm-e attól kérdezném hogy dobta má valakit avval a géppel tier3ba?
Én ugyan egérrel játszom, de ahogy néztem a profik mind joy-al vagy gamepaddal tolják, elég hosszú a beletanulási idõszak, de ha egyszer ráérzel akkor a többiek rettegni fognak 😄

Én a földi killeket a t3-as német heavyvel szoktam letudni, 6bombát visz, ez alap esetben 6kill, de van jó pár olyan célpont ami mellett van légvédelem is, ilyenkor a kettõ közé dobom, így dupla kill. Ha ledobtam a bombákat akkor meg megyek repülõkre vadászni, földi célokat nem lövöldözöm tovább. Nagyon sok destroyer medállt szereztem már vele, mondjuk annak jó részét bug miatt nem adja meg...
plusz ha az il-2-vel mész van még 8 rakétád is kb 2 rakéta plusz pár gojó egy épitmény
egyébként nemtudja valaki hogy miko jön az update?
Trucker39
Nem kell ennek a játéknak bot. Egér meg billentyûzet. Mezei mouse beállításon használom.
A napi 10-10-10 feladatot aránylag hamar le lehet tudni. Szerencsére tele van a játék olyan szoba pilótákkal, akinek a minimálisnál is kevesebb ismerete van a repülésrõl. Ez nem szimulátor, de nyomokban felfedezhetõ benne egy kevés fizika, mi és hogyan mozog a levegõben. Különösebb erõlködés nélkül 4-5 légi gyõzelem is összejöhet egy csatában. Sajnos ugyan olyan betegségekkel küzd ez a játék is mint a WoT. 1-2 perc után körbenézek (közben nem volt idõ, mert egy gépet kergettem, kettõ meg mögöttem próbált lelõni, ezekbõl kettõt lelövök, egy meg odavágja a gépet a talajhoz) és a csapatomból élünk 3-n, ebbõl két lassú, forduló harcra képtelen csatagép, míg az ellen fél oldalán az a 3 gép hiányzik, akivel én harcoltam. Csodás érzés így játszani.

A legnehezebb és egyben a legutálatosabb része a 10 csata megnyerése. Már jócskán felette vagyok a 15 lelõtt gép számnak is, volt már 20 fölött is, mire nagy nehezen összejön a 10 nyert csata. A bombázás a legegyszerübb. Az kb 10 perc alatt megvan. Olyan gépeket kell választani amelyek sok hp-val rendelkeznek és sok bombát tudnak vinni. Most egy Bf110 (2 bomba) és egy IL-2 (4 bomba) géppárral szedem össze a 10 földi célt. Mind kettõ alkalmas arra is, hogy ha van rá lehetõség, kicsit besegítsen a légi harcban is.

sztem a joystick fölösleges mivel ha egérrel irányitod akkor mellé beállithatod azt is hogy jobra balra bedöljön vagy jobra balra elforduljon illetve még oat is hogy föl le szóval elég jól rá lehet segiteni
kemotox
Ja és egy kis muzik!
Blue Öyster Cult - ME 262 Repcsis rokkzene, mi kell még?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Sziasztok!
Melyik féle irányítási mód ajánlott? Ha joyjal tolom akkor olyan, mint egy rendes szimulátorban, hogy úgy kanyarodok, hogy eldöntöm a gépet és felhúzom? Mert egérrel ugye magától csinálja és úgy érzem így korlátozva van egy cseppet a manõverezés, viszont gyorsabban, pontosabban lehet vele célozni. Tapasztaltabbak leírhatnák, hogy hosszú távon melyik éri meg jobban. Köszi.
(Bármilyen kezdõknek szóló tippek elfogadok még, ma kezdtem a játékot😛)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

patchaou
Értem. Ja és bocsi az értetlenkedésért, nem igazán vagyok otthon a wowp-ben. Valójában nem is nagyon fogom hajtani, csak a prémium érdekel a wothoz 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú