538
  • Loál János #258
    Meg ezzel is.
  • Loál János #257
    Basszus, ezzel hetekig el tudnék játszani.
  • skinnyman

Nyáron jön, 24 óráig elvileg ingyenes lesz megjelenés után
  • SötétBarom
    Kb egy hasonló kaliberű damage model az elvárásom:

• fery02
    Köszi szépen!
    Jutalmakkal tisztában voltam, csak ez volt fura, hogy választhatok akár adott adakozáshoz magasabb szintű jutalmat is?
    Értelmét nem nagyon látom, meg ha lehet is egyáltalán, akkor se csinálnék ilyet, túl lelkiismeretes vagyok én ahhoz. :)

Néztem, hogy a legközelebbi 100$nál mik a jutalmak, csak nekem nem kell a kártyajáték, meg a plusz példányok se, mivel nincsen nagyon kiknek odaadnom ismerősök körében.
  • skinnyman
    Ugyanúgy 15-ért van kiírva a DRM nélküli is...
  • MerlinW
    Megkapod a 75-ös ajándékokat és visszamenőleg is az összeset (GoG-os pakk, auto modell, extra példány, béta részvétel, stb). Én 50-est dobtam nekik, nem kell póló, elég a kisautó:) Mondjuk a 100$-os éri meg a legjobban a 4 példány miatt (+ modell + carma kártyajáték:)))

Egyébként akinek kell a játék most megkapja 15$-ért a Steam-eset (ha nem készül el, akkor a pénzt kapja vissza, tehát no para). 16$-ért pedig másolásvédelem nélkülit. Tehát most csapjon le rá mindenki, ne megjelenés után 40€-ért:)
  • fery02
    Változtattam a "befektetésemen": 50 dolcsi helyett 75-re (szeretnék egy Carmá-s pólót :)) emeltem, viszont nem teljesen tiszta ez az egész adakozás-jutalom választási rendszer.
    Ugyanis látszatra én választhatom az adomány mellé a jutalmat is.

Mindegy, maradtam a normális 75 $, mellé a 75 $-os jutalom-nál.

Valaki fel tud ezzel kapcsolatban világosítani?
  • Carmageddon
    A pc guru is kiírta.
  • ProGabe #249
    ""Episodic Releases" is a good term to describe what we're calling, "iterative development". DLC will also be considered too, beyond the release of the "final episode". Some of the additional content which might have otherwise been DLC we'd expect to be created by the modding community anyway, and to help this happen we'll be trying to get the mod tools in a public release state as early as we can."

Innen
  • skinnyman
    Ezt honnan?
  • Carmageddon
    Epizódikusan fog jönni.
  • [HUN]FaTaL
    Remélem lesz majd Carmageddon 2 is, az volt a legjobb :)
  • skinnyman
    Aki 25 dollárt fizet elvileg meg is kapja ezt a gog-ról: Carmageddon & The Splat Pack
  • artschi
    Lesz Carmageddon Max Pack a GOG-on!!!!!!!
  • Carmageddon
    Jaja meglett.
  • skinnyman
    Még simán lehet bőven több, most lépte át a biztos határt, ezen sokan felbátorodhatnak, meg a végén amúgy is fel szokott pörögni. Mindenesetre mindenképpen lesz ($401,611), ez már biztosra vehető :)
  • Seth
    Csak spekuláció, de szerintem bőven többre számítottak :)
  • gabesz012
    $395,683
    Gyakorlatilag megvan. :) Már azon lehet elmélkedni, vajon mennyi lesz a plusz. Mert azokat újabb extra tartalmakra fogják költeni.
  • skinnyman
    Azóta $364,325
    Simán meg lesz ez azért.
  • Carmageddon
    Még szerencse.
  • ProGabe #237
    Nem kell semmit visszafizetni, lévén csak akkor vonják le a támogatóktól az összeget, ha megvan a cél. Ezért használják az amazon rendszerét, mert csak abban van ilyen opció.
  • Carmageddon
    Na jah beperelné őket mindenki.:D:D
  • pxxl
    asszem abból nem kis balhé lenne :D
  • Zero 7th
    És mi van, ha nem jön össze, és nem kezdik meg a fejlesztést? Visszafizetik az összegyűlt lóvét?

Mert ha nem kell visszaadni, akkor ez a világ legjobb üzlete...
  • Carlos
    Szerintem az utolsó 2-3 napban összejön nekik. Max pár ezres híjja lesz csak.
  • pxxl
    ~70k hiányzik. majd vesznek fel hitelt egy banknál :DD
  • Carlos
    $335,832
    PLEDGED OF $400,000 GOAL
    12
    DAYS TO GO

Még meglehet szerintem.
  • Carmageddon
    Nem lesz meg szorít a határidő nagyon.
  • Carlos
    $279,495
    PLEDGED OF $400,000 GOAL
    17
    DAYS TO GO
  • Jamirofan89
    Remélem a Minecraft készítője is figyelemmel kíséri a dolgot és ha kell besegít még pár "tízessel".
  • fery02
    50$
  • SötétBarom
    Erről a trailerről jutott csak eszembe.. Amúgy nem feltétlenül baj, nyilván :D
  • pxxl
    ha több dubstep van benne az nem baj
  • SötétBarom
    Mostanában fut ez az modell, remélem bejön nekik. Shadowrun ennél jóval nagyobb összeget rántott össze ilyen fundinggal (vagy akár a wasteland 2). Csodálatos érzés belegondolni, hogy létrejöhet egy olyan Carma, amibe nem pofázik bele valami ostoba paraszt, aki azt nézi hány 15 évesnek lehetne eladni, ha több dubstep lenne benne. :D

Remélem a jövőben sokkal több ilyen jellegű project indul, amit a fanok szponzorálnak, nem pedig a mainstream eladásgeneráló menedzsertaknyok.

Részemről egy hasonló elven alapuló fejlesztést már támogattam, érdemes ránézni, mert szerintem zseniális, és lassan jön az új verzió: Project Zomboid
  • Rash87
    Most már nekem is jó :)

Egyébként ha nem lesz meg a megfelelő összeg,azok visszakapják a pénzüket v. szó nélkül lelépnek vele? Lehet én vagyok túl negatív,de ilyen világban élünk.
  • pxxl
    hát ja várható volt, hogy belassul.
  • Carlos
    belassult a "donáció"...
  • pxxl
    nekem is azonnal frissítette 2 gépen is :)
    ____

143,156$
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, de nekem mindkét gépemen az újat tölti be. Ürítsd ki a cachet a böngészőben.