538
-
#218 CTRL+F5-re miért nem tölti be az újat? -
#217 Nálam jó. Cacheből húzza a régi bannert nektek. :) -
#216 lol o.O
-
#215 nálam is dettó. -
#214 Nem csak neked :D
Azt hittem velem van a baj,de nem... -
#213 A kettő tökugyanaz nekem. -
#212 akkor még nem frissítette a böngésződ (?)
ez volt eddig -
#211 Így már értem,bár mindenesetre érdekesen oldják meg.
Kíváncsi leszek,lesz-e ebből valami.
-
#210 Amit használtál az a régi '90-es logo:) -
#209 ezt használtam -
#208 Ezt használd:)
-
#207 mert csak ráértem 1 percre :D -
KaBuTo666 #206 De hogy minek...xD -
#205 raktam egy új bannert :) -
PunkZoli #204 nekem úgy tűnt eddig, hogy nem terveznek a konzollal egyenlőre, lehet várnak egy generációt. Amúgy kickstarter áltálában pc címekhez jön, konzolon tuti a megtérülés lehet azért, akármilyen szar. -
#203 "kiadótól akarnak függetlenedni..."
Nekem már csak az megérné a pénzt,ha HD változat készülne például a C2-ből....na de ez egy rendes folytatás lesz amibe nem szólhat bele a kiadó úgy hogy hajrá Stainless!
Egyedül csak a konzol változattól félek.Nehogy lebutítsák miatta a grafikát AKA konzolport legyen ami manapság amúgy is divatos.
Max is back,hopefully
-
#202 az utolsó bennem is felmerült -
PunkZoli #201 kiadótól akarnak függetlenedni, ami dícséretes, mert nem szólhat bele semmi...
másrészt, meg nagyon jól állnak állításuk szerint, csak ennyi hiányzik a befejezéshez.
Ami azt jelenti, hogy nem 400k egy ilyen játék előállítási költsége, pláne nem ennyi embernél. Bízom benne, hogy értik a dolgukat, mert nagyon fasza játékot lehetne belőle csinálni. -
#200 Gondolom nincs kiadójuk vagy ilyesmi. Általában a kiadó fizeti a dolgokat. így most ők.
Aztán lehet, hogy elfogyott a pénz.
Tulképpen előrendelik az emberek. A kérdés az, hogy mivan akkor ,ha nem gyűlik össze a 400K és nem fejezik be. Akkor visszakapják az emberek a pénzüket? :) -
#199 $96,572
PLEDGED OF $400,000 GOAL
28
DAYS TO GO -
#198 Ha így halad,simán meg lesz. 100,000$
Egyébként értelme? Én még ilyet nem láttam. :)
Nincs költségvetésük,amiből összehozhatnák? Ezzel az erővel minden játékot a játékosokkal kellene összehozni :) -
#197 $45000 :D -
#196 +$10 000 :D
az azért komoly :D -
#195 + $25 ;) -
#194 $27,289 -
#193 Na még egyszer link,ha támogatod,pénzeled a fejlesztőket bekerül a neved a creditbe,kipróbálhatod a játék béta változatát vagy SZEREPELHETSZ gyalogosként a Reincarnation-ben!
Mellesleg szó esik a megjelenési dátumról.Ha összegyűlik a megadott összeg akkor 2013. február.
Amúgy nagyon komoly,hogy pörög a számláló.Amikor először olvastam a hírt még 25$ adományoztak.Miután megnéztem a vidit és frissítettem az oldalt 8500$.
Most nézzétek. :D -
#192 http://www.kickstarter.com/projects/stainlessgames/carmageddon-reincarnation
-
Carmageddon #191 Hát csak elvoltam ájulva, de ma jöttek az első képek is. -
#190 Hogy beszélsz? -
Carmageddon #189 Úristen olyan geci soká jön????? -
#188 azért a Diablo 3-at lehet, hogy így is beelőzi :D -
#187 elég optimista vagy :D -
#186 Elnézve a készültségi stádiumot, asszem visszanézek olyan 2016 felé :) -
Carmageddon #185 nem sok -
PunkZoli #184 disz -
Carmageddon #183 Jaja az biztos. -
#182 Majd eljön egyszer annak az ideje is, hogy top10-ben ben benne lesz a topic. :) -
Carmageddon #181 Az tuti de hát semmi hír nincsen róla még. -
#180 Nagyobb csönd volt a topikban, mint egy hullaházban munkaszüneti napon. -
Carmageddon #179 Mi ez kérem szépen?