538
-
#298 "a kozepen van csak a jatek es egy jo nagy fekete keret van korulette"
óóóóó, mármint nyomogasd az Ó-t, az Ü-vel tudod csökkenteni. Már ha erről van szó. -
BBencze #297
3dfx-es dosbox-al szerintem nem ronda. -
#296 Ebben a max packban a felbontassal lehet valami kezdeni szerintetek? Illetve a felbontas meg kb elmenne de amikor a jatek elindul akkor a kepernyonek a kozepen van csak a jatek es egy jo nagy fekete keret van korulette, ezzel nem lehet valamit csinalni? -
dieselG #295 Szia! A zuzasban benne lennek en is. :) Mondjuk, ma este? Valaki meg? -
gabesz012 #294 Nincs valami nagy aktivitás annak ellenére, hogy kijött a max pack. Pedig látom van benne multi is, igaz még nem tudtam kipróbálni, de kéne szervezni valamikor egy zúzást. :) Nem is tudom hányan lehet nyomni; 6? mint a rendes versenyeken? -
#293 The Carmageddon Max Pack was a compilation pack, bundling Carmageddon and Carmageddon Splat Pack together in new packaging.
2mp google -
#292 mi az a Max Pack? -
#291 Kellemes meglepetés volt nekem is a mai levél. Jön is lefele a Max Pack! -
#290 Az fasza, köszi. -
#289 Igen, regisztralni kell es megveszed, aztan kesobb ha belepsz barmikor le tudod szedni. Amugy lenyegeben egy install filet szedsz le az oldalukrol kozvetlenul, ami elvileg drm mentes, barhova telepitheto -
#288 Valaki ismeri ezt a gog.com-ot? Ha egyszer megveszem, akkor hogyan tudom új gépre elszedni, simán van egy profil, és annyi? Vagy olyasmi, mint a steam? -
#287 én is megkaptam, este nyomom is :D -
#286 "Thanks for being a Carmageddon: Reincarnation Kickstarter backer!
As part of your available rewards please find below a link to download your copy of the Carmageddon Max Pack from GOG.com"
fakkje :)
mar csak a mobil game meg a reincarnation hianyzik :) -
dieselG #285 Születésnapomra Carmageddonos pólót kaptam a barátnőmtől, az oldalról rendelte, én meg mit se sejtettem!:) Nagyon szuper darab! -
#284 Tudom :) -
#283 Van, csak évi 1000Ft-ba kerül:) -
#282 Bocs a szó ismétlésért, nincs szerkesztés gomb. -
#281 Sima első részt tehetnék már elérhetővé már gog-on.
Jó sokat késnek vele már. :/ -
Carmageddon #280 Még nem kaptunk semmi infót róla így könnyen lehet. -
#279 lesz az 10 is -
Carmageddon #278 februárban jön -
dieselG #277 Mar csak 5 honap, ha minden igaz! :) -
#276 vagy már mindenki a kajmán szigeteken van :D -
#275 -
#274 Elkezdték fejleszteni:) Nézz vissza egy év múlva:) -
#273 no, valami hir? -
Carmageddon #272 kész, 625000 -
#271 Még van 4 óra, $605,021 -nál tart, és még 600 előtt megígérték, hogy lesz:
-MAC
-LINUX
-SPLIT-SCREEN PC
-CO-OP -
#270 Még 12 óra
-
#269 "work in progress", csak hogy mutassanak valamit. -
#268 Hát ez így elég karcsú.. -
#267 ok köszi szépen :) remélem aznap nem lesz 300 a dollár -
#266 A gog-hoz ez van írva:
"All the backers of the OTHER $25 Reward tier will get this FREE voucher too."
Tehát a VIP-s 25-ös mellé azt is biztosan megkapod. Ez mondjuk fordítva is így kéne legyen szerintem de abban nem vagyok biztos. -
#265 2 fajta 25 ös van, én is azt akarom, de ilyenkor akkor nem jár a másik 25 tartalma? vagy mi van? mert én akarom a gogot is meg a betat is :) baze, ha 30 akkor mindkettő?:P -
#264 én asszem 25 dodóval támogatom őket.
szerk.: I'M AGOG verzió megvéve :) -
#263 Olcsóbban hozzájutsz ha még most beledobsz a kickstarter-be, plusz extrákat is kapsz mellé (DRM mentes változat, stb).
Én már csak azon filózok hogy mekkora összeggel szálljak be. -
#262 én már nagyon várom,hogy kész legyen a játék.. meg fogom venni az tuti.. :) -
#261 -
#260 Még 39 óra van, szerintem 600k meglesz, remélem több is -
#259 Kb..