Carmageddon Reincarnation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert ha nem kell visszaadni, akkor ez a világ legjobb üzlete...
Þór vígi þessi rúnar
PLEDGED OF $400,000 GOAL
12
DAYS TO GO
Még meglehet szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Remélem a jövõben sokkal több ilyen jellegû project indul, amit a fanok szponzorálnak, nem pedig a mainstream eladásgeneráló menedzsertaknyok.
Részemrõl egy hasonló elven alapuló fejlesztést már támogattam, érdemes ránézni, mert szerintem zseniális, és lassan jön az új verzió: Project Zomboid
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként ha nem lesz meg a megfelelõ összeg,azok visszakapják a pénzüket v. szó nélkül lelépnek vele? Lehet én vagyok túl negatív,de ilyen világban élünk.
Glory, Glory Man. United!
http://goo.gl/gd6Zi5
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kíváncsi leszek,lesz-e ebbõl valami.
Nekem már csak az megérné a pénzt,ha HD változat készülne például a C2-bõl....na de ez egy rendes folytatás lesz amibe nem szólhat bele a kiadó úgy hogy hajrá Stainless!
Egyedül csak a konzol változattól félek.Nehogy lebutítsák miatta a grafikát AKA konzolport legyen ami manapság amúgy is divatos.
Max is back,hopefully <#hamm>#hamm>
másrészt, meg nagyon jól állnak állításuk szerint, csak ennyi hiányzik a befejezéshez.
Ami azt jelenti, hogy nem 400k egy ilyen játék elõállítási költsége, pláne nem ennyi embernél. Bízom benne, hogy értik a dolgukat, mert nagyon fasza játékot lehetne belõle csinálni.
Aztán lehet, hogy elfogyott a pénz.
Tulképpen elõrendelik az emberek. A kérdés az, hogy mivan akkor ,ha nem gyûlik össze a 400K és nem fejezik be. Akkor visszakapják az emberek a pénzüket? :)
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként értelme? Én még ilyet nem láttam. :)
Nincs költségvetésük,amibõl összehozhatnák? Ezzel az erõvel minden játékot a játékosokkal kellene összehozni :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mellesleg szó esik a megjelenési dátumról.Ha összegyûlik a megadott összeg akkor 2013. február.
Amúgy nagyon komoly,hogy pörög a számláló.Amikor elõször olvastam a hírt még 25$ adományoztak.Miután megnéztem a vidit és frissítettem az oldalt 8500$.
Most nézzétek. :D
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!