842
Age of Wulin
-
Tudtok olyan oldalt, ahol részletezve vannak a sulik 1-3. inner skilljei? (az összes sulié) -
Jól hangzik. -
Szerintem is érdemes belevágni. Nagyon összetett játék, én pl. soha nem érem utol magam, annyi mindent tudnék csinálni. :) White tigeren játszunk hárman, ebből ketten tegnap beléptünk az Aeos guildbe. Gondolkodtunk rajta, hogy csinálunk magyar guildet, de nem tudtuk mennyien lennénk, és már annyian spammeltek meghívókkal, hogy úgy gondoltuk teszünk itt egy próbát. :) -
#717: Szerintem a B válasz a helyes, jelöljük meg! :D Jó, érdemes belevágni.
#718: Nem tudom hány magyar játszik azt tudom, hogy legalább 3-an vagyunk a white tiger-en. -
Ricsi1986GX #718 Hello melyik szerveren van legtöbb magyar ? -
Aki nyomja, attól kérdezném, hogy milyen?
Nagyon jó. Epic. Világ legjobb MMOja jelenleg.
Jó, érdemes belevágni.
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
Semmi extra, mint a többi mmo.
Szar. Ezért meg azért. -
Tcsm #716 Köszi az előbbi kérdésemre a választ.
-
Tcsm #715 Üdv, nem tudná valaki megmondani, hogyan szerezhetek béta kulcsot a játékhoz?
-
Létezik SG -s Guild? -
Koszonom, kozben megtalaltam en is. :) -
2nd inner -
afene azt hittem 20+ mert sok ranghoz vagy 20+ 1st kell vagy pl 5 2nd... igy viszont nem igazan ertem. Mindegy tolom tovabb 30ig, koszonom. :) -
1o rank 30nak kell lennie
utana kapsz a iskolafonoktol missiont, azzal llv9i tudod tolni, meg1 mission immaron tv-be lvl18ig tudod huzni, meg 1 mission gcc-be lvl30ig tudod huzni, lvl30tol pedig school certikbol tudod megvenni, 100 db 1 szint, azaz minimum 600 kell, amit vagy veszel piacrol kua dragan, vagy spy het kuldik ad kb 120 korul mindennel -
Tenyleg Jockey, te biztos tudod a valaszt: a 2nd internal skill cuccait hogyan lehet osszeszedni? Mi kell hozza? Azt hittem eleg ha az elso rank20+ :c -
semmi, a kiado akulonbseg es a wulin lesz a neve az eu verzionak.. -
Tcsm #707 Az Age of Wulin és az Age of Wushu ugyan az vagy ha nem akkor mi a különbség köztük(mármint típusban). -
Sziasztok. valaki játszik még vele? egy live stream keretébe mutatnám be a játékot de szükségem lenne valakire akinek van infója a játékról :) -
inner skill szintek az elnevezesukkel:
inner lvl's
-
Eisenberg #704 Na lássuk: N betű a zónában-> Novice Tasks fül-> School Spy-> Join szürke. Azt írja, hogy "Please try again after you've reached "First Understanding" or higher." -
Eisenberg #703 Amúgy a Team Practice-el az a gond, hogy Én 22:00-kor mindíg lefekszem mert hétvégén is kelnem kell úgyhogy az nem lesz megoldható. Ezesetben gondolom jóval lassabb lesz a fejlődés, de ugye nem lehetetlen? -
jobboldalon kb kozepen cset buborek, ranyomsz es kereses, de fontos szamit kis es nagybetu minden, ha rsszul irod be nem talalja meg, akkor sem ha nem online epp.. -
np, ez nem egy wow szeru jatek, eleg hosszu a tanulasi idoszk, ami szerintem jo, valaki meg nem bir anelkul jatszani, hogy vegig megmondjak menj A-ba vagy B-be aminimapom mutatva.
Nos ez nem az utobbi jatek, amit iram viszont sokat segit majd..:) -
valaki nem tudja, hogy tudok barátot hozzáadni? -
Shuren #699 Köszi szépen ! Ezt még nekem is fel kell dolgoznom agyilag xDD -
Eisenberg #698 Kösz :D Ez elsőre picit sok de majd betanulom. -
inner skill az ami az iskoladra jellemzo buff(lvl6ig nem mutatja, utana viszont kijelzi a buffok kozt)
csekkolni ugy tudod, megnyomod a K betut es baloldalt a legfelso (talan egy buddha) fulon vannak a sima inner skill es az iskoladra jellemzo inner skill a legordulo listaba. Ezt kell aktivalni es cultivalni is, gyakorlatilg a jatekban ez hatarozzsa meg milyen eros van. ahogy ez fejlodik ugy kapsz egyre tobb statot (hp,brawn etc..)
Sima fighting skillek is a K betunel tatalhatoka, ertelemszeruen a buddha alatti fuleken, ott tudod csekkolni
Fontos, hogy a neved meg hp csikod mellett azt hiszem talan a 2-3ik ikon egy ulobuddha, ott is tudod allitani mit akarsz epp fejleszteni, ott mindig legyen valami aktiv, kulonben nem haladsz
Spy kuldik azert is fontosak, mert a spy kuldi ad kb 150xp-t, az egyszerre nalad leheto max xp 999. Ezen xp alap esetben konvetalodik at cultivation pontta, azaz folyamatosan csokken (szinte neved melletti ulo buddhanal latod mennyi ha raklikkelsz). Alapbol ez a cultivation transformalodik at bizonyos tempoban (vip vagy vagy nem vip) az addot kijelolt skilled fejlesztesere. A spy kuldi a leghatekonyabb mondja az xp-d maxon tartasara, es mivel cultivationre mindig szukseged van, ezert ezt a hatekony fejlodes erdekeben mindig erdemes maxon tartani, ez b napi minimum 2 spy kuldi, ami ha rutinossa valsz kb 15 perc jatek.
Amit kihagytam es szorosan kapcsolodik a cultivation-hoz, az a Team practice (fogsz kapni gyakolro kuldit ra). Team practice-t altalaba minden iskolba csinalnak, gyarkan jatekido szerint ejfelkor es egyeb idpontokban is. Ez a fejlodes alfaja es omegaja. Altalaba Tp -5 stb jelzesekkel jelzik ha megy az iskola cseten, ha van cultivation-d csatlakozz.
pelda: ha siman jatszol vagy offline vagy kb 100k xp termelodik a kijelolt skilledbe 1 nap alatt, de lehet kevesebb. Maga ateam practice viszont ha fullos 10 fos grouppal csinalod ad 100k-t 15 perc alatt kb.
Szal nagyon hasznos.
Minden nap van egy fatigue erteked amit team practicre felhasznalhatsz, azaz naponta limitalva van mennyit TP-hetsz.
Szal hatekony fejlodeshez kell:
-spy kuldi maxon tartva ezzel az xp-d
-Team practice minden nap (ez 100k plusz xp a skillezesnel)
-kidnapp (love gyartas)
A tobbi szabad foglalkozas:-)
-
nem jol gondolod
ha beersz az adott iskola zonajaba, nyomj egy N betut es keresd ki a spy missiont, ha aktivalod ujratesz a zonaba es kapsz 3 skills, ebbol az elso 2 erdekes szamodra
keresned kell offline playereket akiknek scout van anevuk felett, ezekhez odamesz es hasznalod rajtuk a elso 2 skill valamelyiket, ekkor ellopsz toluk egy tekercset, vaqgy failelst és támadhatóvá válsz az adott iskola guardja és játékosai által. Ha tekercsekbol megvan a 10 mehetsz vissza leadni (teleport javasolt) a sajat iskoladba es eladhatod a missiont a spy npc-k.. -
Eisenberg #695 Spy küldit most kaptam asszem: Fight for intelligence, és minden klánban kémkednem kell asszem, de mindnél 0/4-van hiába beszélek a kémmel aki ott van (vagy ki az) azt írja valamit fejlesztenem kell. Gondolom skillt. Ehhez mobot kell öljek igaz? A skillseteket hol tudom megnézni? És melyik az inner skill? Amúgy köszi, már sokat segítettél :) -
megcsinalod a story missionoket meg az iskola missionket akkor elvileg megkapod ingyen a tangman 3 skillset-ét, utana pedig azt csinalsz amit akarsz
amit en javaslok, tangen inner skilled huzd lvl20ig, addig nezd ki melyik tangmen skillset tetszik, azt huzd fel lvl3ra, vagy akar mind a 3at utana go lvl30-ra az inner skilleddel es utana tudsz elkezdeni huzni az inner 2ot (inner ketto jelentos hp noveles is egyben)
kozbe life xp-k, szakma stb, kis pvp gyakorlas, keress valami ertelmes klant
lvl20as innertol javaslom nezz le twilight village-be (elso insta) repuert +flying skillekert.
ami fontos es a kesobbi haladas alapja, mindig csinald meg a heti/napi spy küldiket, azok adnak school certifikátokat, amik szükségesek lesznek az inner 2es skilledhez, ha ez is ok akkor majd ujrabeszeljuk:-)
ha nem akarsz rp-ni javaslom csinald a kidnapp-t, az ad neked unbound silvert -
Eisenberg #693 Na beléptem a Tangmen-be, megcsináltam a kezdő küldiket nekik is, innen hogyan tovább? -
Fusicso lett a nevem. Shaolin. -
TomStorm #691 Ennél csak rosszabb lehet majd mármint a F2p model.Más nem fog változni.
Ha nem zavar a jelenlegi Latency ami nem kicsi akkor nekiállhatsz -
xido #690 Innentől kezdve az EU Wulinban már nem lesz változás se tartalmilag,se grafikailag?..Lehet bátran nekilátni?:) -
Akkor megtámadlak! :D -
white tiger-en vagyok Cataleya néven -
A Blue Dragon servert nem ajánlom senkinek, én is ott hagyom. Egyik barátom ott kezdte kb 1 hete, de ő is otthagyta. A Nagyok unalmukban szekálják a kisebbeket.
Ma kezdek egyet a White Tiger -en. -
Eisenberg #686 Azt valaki magyarul le tudná írni, hogy ez miben más mint a többi (pl 9Dragons) és miért játsszak vele? Másik fórumon volt egy topik ahol leírta a srác de már törölték, és igen azóta eltelt jópár hónap. Nameg az az info is csak néhány sor volt. -
Megjelent a játék + két új videó. -
Én csak annyit mondok, h inkább megvárom az EU-t. Nincs túl sok türelmem újabb karit csinálni, mint az oroszon és a kínain:D -
mkfdd #683 Örülök hogy előrébb hozták 2 órával az eventeket. Így a script lopás már hajnal kettőkor kezdődik. Persze így is elég késő, de legalább nem hajnal 4 :S