842
Age of Wulin
-
Xiao #762 Sziasztok!
Esetleg alakult már magyar guild? -
mkfdd #761 lesz -
darkling #760 "Character wipe / deletion
Characters created during this Closed Beta period will be deleted before Open Beta starts. As not everyone will have CBT access resetting the database ensures a fair start for everybody." -
#759 hülye kérdés következi ,lesz cbt után wipe? -
#758 omg 66fps..:)
kezd tetszeni ujra:P -
#757 Elindult a cbt. ;) -
#756 Rendesek, mert megvárják, hogy hazaérjek a munkából? :P -
#755 Nincs..én délutánra tippelek. A hírek megjelenéséből és a pre-creation-ból ítélve. :D -
mkfdd #754 Amúgy megy már a szerver? Épp települ a játék. -
mkfdd #753 2 ugrás típus van az elején. A többi mind skill amit meg kell szerezni. Skillekből és gearből az ugrások mértékét is lehet majd növelni, de ezek nem instant dolgok, meg kell majd dolgozni értük. -
Champy #752 Hali
Elég buta kérdés, de föl kell tennem. Láttam egy videót amiben magasabbra ugranak mint a most látott vidókban a karakterek. http://www.youtube.com/watch?v=onl_63MfSes
Már az első alap ugrásuk is magasabb mint a mostani kis szökdécselések.
Ezt lecsökkentették vagy csak a nagyon magas szintű karakterek képesek egyből ilyen magasra ugrani, amiből aztán jöhet a jump2 stb ? -
Tcsm #751 Azt még meg tudná valaki mondani, hogy miért angol a béta ha a német klienst töltöttem le?
-
#750 A névlefoglaláshoz még annyit, hogy a Wushuban úgy működik a dolog, hogy ha törölsz is egy karaktert, a nevet utána már nem használhatod. Én kérdeztem, hogy wipe után is ez lesz-e, de nem tudták 100%-ra megmondani. Szóval ha van egy egyedi neved, amit mindenképp szeretnél a későbbiekben használni, akkor azt a biztonság kedvéért ne lődd el cbt-re... -
Tcsm #749 Értem,köszi.
-
mkfdd #748 A karaktergenerálás elvileg már működik ha le akarsz foglalni magadnak vmi nevet de cbt végén törlik a karaktereket úgyhogy az majdnem m1 is. Már csak várni kell hétfőt. Én főképp a fizetős modellre leszek kíváncsi. Az amcsi verzióban nagyon nem tetszett pár dolog. -
Tcsm #747 Köszönöm a válaszokat,már meg is kaptam a kulcsot és most töltöm le a játékot.Ami után regisztráltuk a kulcsunkat már mást nem kell csinálni igaz?
-
#746 Igen. Ma is kiosztottak egy adagot...nézd meg az e-mailedet amin regeltél, spam foldert is. Ha nem kaptál, akkor küldhetek egyet privátban... -
#745 Kapnod kellett egy olyan mailt amiben az áll, hogy: "You're now pre-registered for Age of Wulin". Ha van ilyened, akkor csak várni kell :) -
Tcsm #744 Köszi a választ,de lenne még egy kérdésem, hogy szerezhetek béta kulcsot???Ott ahol az van írva, hogy béta regisztráció rámentem és bejelentkeztem,ennyi elég?Most várjak vagy mit csináljak? -
#743 es meg annal is fontosabb, hogy a lenyeges event-k normal idoben lesznek.. -
#742 Ja és a legfontosabb, bár ezt már előzőleg is írtam, hogy nem fogsz teleportálni a szerver lag miatt. -
#741 Alapvetően ugyanaz a játék, csak más kiadóval. Fordításban vannak különbségek (pl. wanderer's valley helyett blissful valley, skillek nevei, stb.), illetve egy csiszoltabb UI-t kapunk az EU verzióban. Karakter készítésnél csak az első betű lehet nagy, szóval NeM lEsZnEk iLyEn karakternevek. Egyelőre ennyit tudok. :) -
Tcsm #740 Meg tudná valaki mondani, hogy alapjaiban az wushu és a wulin között van-e különbség?Csak azért kérdezem mert elkezdtem a wushut és ott nem emlékszem ilyen shaulinokra meg ilyesmikre. -
#739 jaja:-) -
#738 Aki szeretne játszani, az igyekezzen regisztrálni a closed beta-ra, mert gyakorlatilag mindenki kapott kulcsot, aki regisztrált ;) -
#737 Közben nekem is megérkezett az e-mail címemre. :) Végre látni fogom az eventeket is, és nem lesz 400-800as ping. :P Húú de várom! -
#736 en kaptam, regeltem is..:p -
#735 Remélhetőleg két hónap múlva játszhatunk vele, addig maradnak az amcsik :P -
#734 Kapott valaki kulcsot? Én elszúrtam a megosztást...ez az én formám. -
darkling #733 Hihetetlen, de igaz: Június 17-től CBT
-
#732 Ha valaki akar, fivex néven megtalál a white tiger-en. -
#731 Hát igen. Arcoskönyvön nem szoktam csatlakozni szinte semmihez. De a játékban vagyok. -
#730 Én személy szerint nem szívesen csatlakozok nyitott facebookos csoportokhoz. De a játékban megtalálható vagyok és itt is. -
madocsai89 #729 Hello!
Mint látom sokan játszanak. Vannak páran akik már tudják mi hogy van.
Csináltam egy csoportot facebook-on, hogy meg találjuk 1mást és adjunk egymásnak ötleteket. Tapasztalatokat.
Remélem páran összegyűlünk.
Személy szerint én most kezdtem el a játékot.
Itt a címe:
http://www.facebook.com/groups/592905654067011/
Üdv
Madó -
#728 Én sem találok nagyon sg-s embert. -
djuliann #727 sajnos ez a szar kereső nem működik ha offline az ember ,csak akkor találja meg a kereső ha online vagy . Írd le hánykor játszol mert hiába írom be sose talál semmit " Miyau " néven a kereső . -
#726 Valamelyik nap rádírtam ingame, de semmit nem reagáltál. Leginkább Miyau karakteremmel játszok, és általában be vagyok jelentkezve, de sokszor csak úgy hagyom a gépet és később reagálok. Egyébként hárman kezdtük a szerveren, de tegnap bővült a kis csapatunk. :) Aki Tigeren van, nyugodtan keressen meg, már nagyjából átlátom, hogy mi merre hogyan, és tudok segíteni annak, aki még csak ismerkedik a játékkal. -
djuliann #725 Tiger serveren ki játszik ?
-
mkfdd #724 Én már meguntam a játékot. 3 hónap elég volt hozzá. Eve-ből jövet az összetettség engem nem taglóz le. Napi kb egy-másfél óra a napi rutinquestelés (kémkedés, proffhúzás team practice ilyesmi) és mire oda jutna valaki hogy ténylegesen játssza a játékot, el is megy kedve. De ha nem menne el akkor sem lenne túl sok tennivaló. A marketelés elég borzalmas, szinte egyedül skillekkel éri meg kereskedni ha valaki nem akar ítéletnapig farmolni, túl sok a goldspammer, lóvét szerezni nehézkes ha csak valaki valós pénzből nem vásárol, és ezzel szemben túl sok a mani sink.
A grafika a hangulat és az alapok jók, de a fejlesztők nem mertek merészek maradni, és tipikus themepark mmo elemekkel rakták tele az amúgy sandbox alapú játékot. A pvp-nek pedig alig van tétje ahhoz képest hogy pvp-orientált játéknak lett kikiáltva, így az izgalom hamar kiveszik belőle amint valaki eljut arra a szintre, hogy tudja merre hány óra.
Egy darabig el lehet lenni a játékkal, de nincs benne annyi hogy hosszú ideig leragasszon. -
djuliann #723 húúú nagyon nehéz ez a játék ...mondjuk soha nem játszottam ilyen mmo-val,de nagyon érdekel. Most az Wushuba vagyok Tiger serveren eléggé laggol.
nevem : Jackie_Hun ..én is próbáltam felvenni barátnak valakit , de aki nincs online azt nem is találja a kereső a játékban ?ez milyen már ,vagy csak én vagyok béna ?
Jó lenne magyarral találkozni mert egyáltalán nem vágom a játékot :)