Age of Wulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Est Sularus oth Mithas!
Mint látom sokan játszanak. Vannak páran akik már tudják mi hogy van.
Csináltam egy csoportot facebook-on, hogy meg találjuk 1mást és adjunk egymásnak ötleteket. Tapasztalatokat.
Remélem páran összegyûlünk.
Személy szerint én most kezdtem el a játékot.
Itt a címe:
http://www.facebook.com/groups/592905654067011/
Üdv
Madó
Csáó!
A grafika a hangulat és az alapok jók, de a fejlesztõk nem mertek merészek maradni, és tipikus themepark mmo elemekkel rakták tele az amúgy sandbox alapú játékot. A pvp-nek pedig alig van tétje ahhoz képest hogy pvp-orientált játéknak lett kikiáltva, így az izgalom hamar kiveszik belõle amint valaki eljut arra a szintre, hogy tudja merre hány óra.
Egy darabig el lehet lenni a játékkal, de nincs benne annyi hogy hosszú ideig leragasszon.
nevem : Jackie_Hun ..én is próbáltam felvenni barátnak valakit , de aki nincs online azt nem is találja a keresõ a játékban ?ez milyen már ,vagy csak én vagyok béna ?
Jó lenne magyarral találkozni mert egyáltalán nem vágom a játékot 😊
#718: Nem tudom hány magyar játszik azt tudom, hogy legalább 3-an vagyunk a white tiger-en.
Nagyon jó. Epic. Világ legjobb MMOja jelenleg.
Jó, érdemes belevágni.
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
Semmi extra, mint a többi mmo.
Szar. Ezért meg azért.
A medve nem játék.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
utana kapsz a iskolafonoktol missiont, azzal llv9i tudod tolni, meg1 mission immaron tv-be lvl18ig tudod huzni, meg 1 mission gcc-be lvl30ig tudod huzni, lvl30tol pedig school certikbol tudod megvenni, 100 db 1 szint, azaz minimum 600 kell, amit vagy veszel piacrol kua dragan, vagy spy het kuldik ad kb 120 korul mindennel
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Nos ez nem az utobbi jatek, amit iram viszont sokat segit majd..😊
csekkolni ugy tudod, megnyomod a K betut es baloldalt a legfelso (talan egy buddha) fulon vannak a sima inner skill es az iskoladra jellemzo inner skill a legordulo listaba. Ezt kell aktivalni es cultivalni is, gyakorlatilg a jatekban ez hatarozzsa meg milyen eros van. ahogy ez fejlodik ugy kapsz egyre tobb statot (hp,brawn etc..)
Sima fighting skillek is a K betunel tatalhatoka, ertelemszeruen a buddha alatti fuleken, ott tudod csekkolni
Fontos, hogy a neved meg hp csikod mellett azt hiszem talan a 2-3ik ikon egy ulobuddha, ott is tudod allitani mit akarsz epp fejleszteni, ott mindig legyen valami aktiv, kulonben nem haladsz
Spy kuldik azert is fontosak, mert a spy kuldi ad kb 150xp-t, az egyszerre nalad leheto max xp 999. Ezen xp alap esetben konvetalodik at cultivation pontta, azaz folyamatosan csokken (szinte neved melletti ulo buddhanal latod mennyi ha raklikkelsz). Alapbol ez a cultivation transformalodik at bizonyos tempoban (vip vagy vagy nem vip) az addot kijelolt skilled fejlesztesere. A spy kuldi a leghatekonyabb mondja az xp-d maxon tartasara, es mivel cultivationre mindig szukseged van, ezert ezt a hatekony fejlodes erdekeben mindig erdemes maxon tartani, ez b napi minimum 2 spy kuldi, ami ha rutinossa valsz kb 15 perc jatek.
Amit kihagytam es szorosan kapcsolodik a cultivation-hoz, az a Team practice (fogsz kapni gyakolro kuldit ra). Team practice-t altalaba minden iskolba csinalnak, gyarkan jatekido szerint ejfelkor es egyeb idpontokban is. Ez a fejlodes alfaja es omegaja. Altalaba Tp -5 stb jelzesekkel jelzik ha megy az iskola cseten, ha van cultivation-d csatlakozz.
pelda: ha siman jatszol vagy offline vagy kb 100k xp termelodik a kijelolt skilledbe 1 nap alatt, de lehet kevesebb. Maga ateam practice viszont ha fullos 10 fos grouppal csinalod ad 100k-t 15 perc alatt kb.
Szal nagyon hasznos.
Minden nap van egy fatigue erteked amit team practicre felhasznalhatsz, azaz naponta limitalva van mennyit TP-hetsz.
Szal hatekony fejlodeshez kell:
-spy kuldi maxon tartva ezzel az xp-d
-Team practice minden nap (ez 100k plusz xp a skillezesnel)
-kidnapp (love gyartas)
A tobbi szabad foglalkozas:-)
ha beersz az adott iskola zonajaba, nyomj egy N betut es keresd ki a spy missiont, ha aktivalod ujratesz a zonaba es kapsz 3 skills, ebbol az elso 2 erdekes szamodra
keresned kell offline playereket akiknek scout van anevuk felett, ezekhez odamesz es hasznalod rajtuk a elso 2 skill valamelyiket, ekkor ellopsz toluk egy tekercset, vaqgy failelst és támadhatóvá válsz az adott iskola guardja és játékosai által. Ha tekercsekbol megvan a 10 mehetsz vissza leadni (teleport javasolt) a sajat iskoladba es eladhatod a missiont a spy npc-k..
amit en javaslok, tangen inner skilled huzd lvl20ig, addig nezd ki melyik tangmen skillset tetszik, azt huzd fel lvl3ra, vagy akar mind a 3at utana go lvl30-ra az inner skilleddel es utana tudsz elkezdeni huzni az inner 2ot (inner ketto jelentos hp noveles is egyben)
kozbe life xp-k, szakma stb, kis pvp gyakorlas, keress valami ertelmes klant
lvl20as innertol javaslom nezz le twilight village-be (elso insta) repuert +flying skillekert.
ami fontos es a kesobbi haladas alapja, mindig csinald meg a heti/napi spy küldiket, azok adnak school certifikátokat, amik szükségesek lesznek az inner 2es skilledhez, ha ez is ok akkor majd ujrabeszeljuk:-)
ha nem akarsz rp-ni javaslom csinald a kidnapp-t, az ad neked unbound silvert