842
Age of Wulin
  • FiveOmensXXXXX
    Nem lehet, be kell regisztrálnod egy másik mail címmel, ha két karaktert akarsz.
  • Titan
    Egy accounton lehet 2 karaktert csinálni, mert nem találtam meg a módját...:(
  • xido
    Ha el vagy veszve-ahogy én is..akkor sincs gond..a küldetésekben mindig ki van emelve a cél,ha arra kattintasz,robotpilóta visz oda,a térképen is mutatni fogja..pár ilyen kört lefutsz,utána bele fogsz rázódni és át fogod látni a dolgokat :)
  • Titan
    Én ma kezdtem a játékot és totál el vagyok veszve..:D Van valahol valami magyar faq, útmutató vagy van olyan aki felkarolna egy totál kezdőt? In-Game nevem: Hunica
  • Handur Deen
    FEKETE SEREG várja magyar játékosok jelentkezését! 2. szintu Guild, honlap, TS3 szerver, PVE/PVP programok! Jelentkezni lehet náluk: Shyla, Shirayan
  • xido
    ú de jó,végre rájöttem a Herbalist challenge játék lépéseire és nem vaktában nyomom a 3as 4es sorokat és zsinórban verem el az öreget :)
  • Psychedelic #796
    A playerek közötti kereskedésre másik fizetőeszköz van, az amit sima küldikért stb kapsz, csak npc vendoroknál költhető el, ez a silver coin. Ha playertöl akarsz venni valamit, ahhoz silver kell, kidnap után pl ilyen pénzt kapsz, érdemes tolni. Leginkább most úgy tudsz silverre szert tenni, ha script steal eventet tolod esténként és eladod a könyveket, feltéve ha eladhatót kapsz, illetve lejársz instába, és megpróbálod behuzni a fly bookokat majd eladni, na meg persze craftal is lehet, csak az kicsit több melóval jár.
    Az éhezésre pedig nem jók a vendoros kaják, csak ami direkt erre való, és csak player tudja csinalni.
    Szerintem érdemes egy altot csinalni, lvl 3-on már feltudod venni a cookingot, és alap receptként tudsz kaját csinalni magadnak az éhezés ellen, elég gyorsan le lehet gyártani vele annyit, hogy jó pár napig ne legyen rá gondod.
  • xido
    az hogy van vagy mit nem csinálok jól,hogy ha nem npc-től akarok vásárolni,hanem másik játékos piacáról,akkor nem engedi,mert "nincs elég pénzem",holott bőven van?
    és hogy folyton esik a hp-m,mert "éhes vagyok" és bármi kaja van nálam,nem engedi enni,csak ott villog a sima kenyér ikonja,hogy az kellene..
  • Snowpaws
    Sziasztok. Ha van egy viszonylag értékes skillem, akkor azt most érdemes eladni,mikor még kevés van/nincs a gazdaságban, vagy később, mikor több pénzük lesz az embereknek?
  • Tocsih
    Aki WhiteLotus szeróra jön (EN) azt várjuk a FeketeSereg magyar guildba. Keressétek Shyla-t.
  • xido
    szóval elkezdtem..kicsit jobban,mint pár hónapja az usásat..
    kezd tetszeni a sok apróság benne,bár javarészt csak az automatát nyomkodom,hogy haladjak,mert jó sűrű a duma :)
  • Susarc
    hmmm mondjuk 3k az nem vészes.....most WT-re nyomok el 4-6 ezret....,de oda már nem is igazán kell a money /megvan minden ami kell/

• Atix01
    üdv
    nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a lightness skilleket hogy tudom fejleszteni?

in game Attila néven vagyok klánt és barátokat keresek :)
  • Jockey
    US-ba amugy a szerver top 5 klanjank egyikebe voltam/vagyok, csak VIP elofizetesem volt, es ha mondd valamit (eve ismeroknek biztos) goon-kat heti szinten alaztuk, pedig az zergklan. Ami miatt abbahagytam ott, az azert volt mert a tekercslopas es iskola haboruk prime time-a hajnalra esett, igy tartosan lemaradtam a beveteli forrassal. Itt minden "normal"idozonaban van..
  • Jockey
    havi elofizetes ami kb 3k es nincs hatranyod..csak jatszani kell..
    nagy penz a tekerlopasokbol es craftbol van, ahhoz nem kell mani, a fejlodest lehet gyorsitani penzbol, de felesleges mert US-be is ma2-3het elonyt lehetett elerni vele es ennyi, utana beeri a normal VIP-es statuszbol aki rendszeresen jatszik..
  • Susarc
    nagyon szép/összetett jól megszerkeztett játék ez! a kombat fenomenális szerintem,de olyan durván farmolós game és pay to win,hogy normál halandó az életben nem fog komolyabb eredményt elérni benne.....
  • Jockey
    1 accounton igen..
  • TomStorm
    Csak 1 karakter lehetőség van?
  • Kexii
    Sziasztok. Most kezdtem el a játékos és szeretnék érdeklődni, hogy alakult-e már valamilyen magyar guild. esetleg valakitől tudnék-e segítséget kérni.
    Előre is köszi. Ja és a nicknevem: Pocakospocok
  • TomStorm
    Furcsa lesz nem Kínaiul játszani,végre ki is igazodok majd a játékon:D
  • TomStorm
    Engem nem enged be.Estére remélem jó lesz
  • Psychedelic #781
    Déltől tud majd elvileg az aki nem volt closed betas.
  • Shuren
    Nem lesz wipe. Egyébként jó lenne már belépni, 11 elmúlt.
  • Jockey
    OB-be mar nem lesz character wipe ugye?
  • darkling
    Holnaptól Open Béta
  • Shuren
    Sziasztok! Nincs valamilyen oldalon, bő magyar leírás az egész játékról ? Nem akarok állandóan kérdezgetni :), Köszönöm előre is !
  • Psychedelic #776
    Köszi, most már ezt is tudom.
  • Jockey
    a fightingskillek ha jol emlekszem max 4 tekercsbol allnak, mivel ugyebar barmalyik iskola skilljeit megtanulhatod, de csak max lvl4es szintig, inner skilleknel pedig ez a limit lvl30
  • Jockey
    amit kaptal tekercseket 2 lehetoseged van:
    1. megtanulod magad
    2.eladod
    ezek a tekercsek egy skill (internal vagy fighting) valamelyik sorrendi resze, pl 1 harci skill megtanulasa mondjuk all azonos szamozott 4 tekercsbol
    Van amelyik ertekesebb (kedveltebb pvpre, lasd wudang skillek, emei internal skillek stb), van amelyik kevesbe, igazabol a lenyeg, hogy a tekercsek nagyon jo penzkereseti lehetoseg, mindamellet ezen modszerrel lesznek kereskedelni forgalomba hozva az iskolak skilljei, igy erhetoek el szamodra is mas iskolak skilljei, amit vagy veszel a piacon mastol vagy neked esik megtanulod vagy eladod..
    erdemes az elejen a wudang emei egyeb iskolas tekercseit elraktarozni, mert ahogy novekszik majd mindenki, egyerre keresettebbek lesznek es iszonyat el fog szallni az aruk..:)
    us-be legalabb is igy volt:)
  • Psychedelic #773
    Vagy ne. :)
  • Psychedelic #772
    Script stealingnél, amit kapunk végül skill pageket vagy mi, hogy és mire lehet használni? Ha valaki ráér, irhatna erről egy kifejtős választ, mert nem igazán értem/ismerem az egész rendszert.
  • Krusade
    Halihó.:)
    engem is érdekelne egy Magyar klán. egyedül kicsit unalmas.:|
    kit lehet keresni klán bevételhez?:)
  • Jockey
    ez cb, a tapasztalt us-be jáccók túlnyomó többsége nem játszik szeritem, én legalább is nem fogok időt pocsékolni rá vip tagság nélkül kari törléssel, majd ha már nem törölnek karit..
    ebből fakadóan felesleges mélyreható következtetéseket levonni.
    Amúgy úgy működik: az aktuális leader eldönti hova mentek védeni vagy támadni, vagy simán segítetek egy másik iskolának. Us-be is csak a kijelölt helyre érdemen bemenni, ez választható mielőtt belépsz.
    Az hogy hova kell menni és miért pedig szimpla poltika, mint az életben is...:-)
    Ezért fontos kit választanak meg vezetőnek..
  • Psychedelic #769
    Hát én a sect channelen sok értelmes dolgot nem láttam, csak a viccelődést a zergel. Nemtudom másokat máshova rakott e be az elején, azt tudom hogy aki ott volt azokon keresztül mentek 2 perc után 5x annyian, addig együtt mozogtam másokkal, aztán 10 perc mulva már csak középen 1 helyen lehetett éledni. Mert mindent elszedtek és szürke volt. A vége felé újra tudtam éledni máshol is, de sehol sem volt már semmi értelmes. Megjegyzem, pont alapján top20-ban végeztem kereken 3 killel, amit úgy szedtem össze, hogy az éledés után 4 percre volt buff hogy ne tudjanak sebezni, ott zergelték az embereket és ott párat berántottam és meghalt. Szóval ha volt is valami szerveződés, sokra nem vihették, ha ezzel a teljesítménnyel top20 pontra elég voltam.

Lehet US-en vannak nagy sect szerveződések, de azért nekem fura volt ez a felállás, hogy 1 sect 4 másik ellen, nem igazán éreztem fairnek ezt igy.

Mind1, US-en ezt sose néztem meg hogy milyen, a késöi időpont miatt, majd legközelebb kicsit elöbb elkezdem figyelni a sect channelt, ne maradjak le semmiről ha van, most csak a startkor kezdtem el figyelni a dolgokat. Vagy legközelebb én is védeni csatlakozok, lehet a legtöbb RG oda ment. Mondjuk ezt se igazán értem, hogyha RG egyedül támad 1 másik sectet ahol 4 sect védhet, miért van opcio, egy másik helyre menni védeni, szinten 4 sectnek 1 támadó ellen.
  • mkfdd
    Figyeld a sect channelt. A sect vezetők meg szokták mondani melyik csatába csatlakozzanak a sect tagok és szoktak teameket hirdetni. Ajánlott csatlakozni és követni az utasításokat. Szólóban jönni-menni nem szerencsés sect war alatt.
  • Psychedelic #767
    Gondoltam ma kipróbálom ezt a sect wart. Royal Guardként, elindultam támadni, lehettünk vagy 30-an kezdéskor, kb 2 perc után 200-an jöttek szembe. Nem igazán vágom hogy ez hogyan is müködik, vagy minek kellene történnie, de 1 támadó sect ellen volt a védő suli, meg 3 másik akik besegítenek. Ha éledtem, és éppen nem spawn camp pörgött, akkor 1 percen belül 20 fős csapat gyalogolt át rajtam. Ez tényleg ilyen? Mi a francot kelett volna csinálni, hogy ne csak gyalázás legyen? Elég nagy csalódás volt ez most így.
  • darkling
    150 gold a CBT-ben lévőknek.
  • Tatyla
    akkor megvárom a véglegest mivel az amcsival már játszottam...
  • Xiao
    Akkor lehet én is csatlakozom hozzátok...:) Köszöntem az infót.
  • Snowpaws
    Nem tudok róla, de kétlem, hogy lennénk annyian, hogy értelme is legyen magyar guildet csinálni. A Retributionban legalább négyen vagyunk magyarok, talán többen is azóta, mert nagyon sokan jelentkeztek tegnap.