Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként így másodszor végignyomva a DA2-t valóban idegesítő a sok ismétlődő helyszín. :)
Viszont félelmetes ahogy a Bio összerakja a történeteket, a ME után most ez is, tényleg beleillik ebbe a vonalba nekem is az az érzésem ami ott történt, az már az előzménye annak ami a DA:I történetét adja.

Nekem jónak tűnnek. :) Szóval nem olyan koreai szemétnek látszanak. Ez nekem elég. Bár ebből a szempontból nekem a TESV is jó volt. Izlések és pofonok. Már írtam nagyon úgy tűnik sok karakternél a faj, előtörténet és a leírás az ami meghatározta a kinézetüket. Sera, Blackwall, Ironbull, Cassandra a szigorú tekintetével :D, Liáná már érettebben sokat látott tekintettel.Szóval igen. Nagyon nagyon nehéz ez a rész, mindenki másképp látja pláne egy egyre betegebb világba. Azért remélem a modokból látható szemét nem lep el majd mindent és tűnek el az ilyen dizájnok mint amit a Bio is használ.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.04. 21:38:56

Most nézem. kis epilog Jennifer Hepler írta eredetileg Cassandra szerepét aki úgy ismert mint written most of dwarven in Origins. Sajnálom, hogy elment szerettem a törpöket az originsbe :) Well written by this one. Így maga David Gaider vette át.

Persze jó karakterek tömege, Morrigan, Leliana, Cassandra Pentaghast, Varric, szóval nem fogunk unatkozni. :)

Blackwell
Egy normális karakter azért.
Ami nem meglepő Sheryl Chee írta aki az originsbe Oghren, Leliana, és a főmágus segítőjét Wynne írta.
Többek között most "sister Liáná" karaktere is úgy tudom az övé.

Kandurex
Pont ezen agyaltam, a karakterek...hát, dolgozhattak volna még egy kicsit rajta

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Az AC-k átfedéssel készülnek. AC4 már egy éve készült, mikor megjelent az AC3, ami szintén 2-3 évig készült. Unity is kb 3 éve.

1 év alatt nem lehet ilyen kaliberű játékot fejleszteni. A tervezés, forgatókönyv, bürokrácia 3-6 hónapos program, a hang, szinkronfelvételek 2-4 hónapig tartanak, a programozók nem tudnak elkezdeni dolgozni az grafikai objektumok ismerete nélkül, stb.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.04. 22:01:19

[merlinw.org]

TBTPumpa
Nekem csak Leliana és Morrigan és Dorian, oh wait... <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
nekem sera meg az emos buzigyerek bejön :"D
Sir Quno Jedi
Bár maguk a karakterek NAGYON nem tetszenek és az NPC-k sem (nagyon szar a designjuk egy da1 után, de még a da2 után is), mindemellett is egy erős 10/10-nek néz ki ez a játék az eddig látottak alapján.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Myselor
sera bejön :3
Bassz.... Nem akartam jövő év elejéig új játékot venni, mert gépet akarok fejleszteni és gyűjtöm a zsét, de ez a DAI most nagyon érik. Majd meglátom, hogy mennyire leszek erős. :D
http://www.youtube.com/embed/5neGnhEOT10
Ez alapján a video alapján csak nekem emlékeztet a Leliana cinematic traileres mozgására ? :)
Mistershizno jól reprezentálja miért is így adja ki a Bio a játékait. Meg a hozzászólások is. :)

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.04. 18:44:20

TBTPumpa
"Love the early lifting of the review embargo."
Bioware be like:

EA:

<#banplz>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.04. 18:36:04

BEAST
A bennem élő gyerek most sírva toporzékol, hogy most akarja. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

:) Megvárom a dolgokat,
kellő nyitottsággal :D
Mondjuk látatlanban eddig Sera és Blackwell a nyerő.

Nem sok közös vonást látok a skyrimmal. Gondolom a pár hszval ezelőtt betett tucatjátékos élménybeszámolója alapján, nekik igen.
Méretéből kifolyólag a mellékquestek egy része szimpla lesz erre lehet számítani, lehetetlen ennyi idő alatt mindent megoldani egy ilyen méretű játéknál nem lehet.
A skyrimnak viszont a fő sztorija se volt jobb. És nemigen voltak benne karakterek. olyanok mint amiket a Bio kreál meg aztán végképp nem.
De mindenki azt lát amit akar :)

wedge31
A kis bajszos embert akkor hamar elkergetjük...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
Pár twitteres idézet

Daniel Kaszor ‏@dkaszor
DA:I actually makes Skyrim feel small in some ways.

Daniel Kaszor ‏@dkaszor
For the first 15-30h, you get the impression Dragon Age Inquisition is an extremely large game. 1/2

Daniel Kaszor ‏@dkaszor
Then it throws you a curve ball an reveals itself to be COMICALLY HUGE 2/2

Daniel Kaszor ‏@dkaszor
Until now, BioWare games have been like stage plays: small environments standing in for the idea of larger ones. DA:I is very much not that.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Oh igen néhányan elhagynak majd ha úgy döntesz. Ez az ami a DA:O óta nem volt :)

Nem mondanám, hogy drága. 3 évig se igen készül ma már játék. Talán a TES V volt ami igen. De ők másra helyezik a hangsúlyt. És a witcher 3 lesz még ami sokáig készül.
Az EA másképp számol mint a Bio. Ezért is megy a biznisz jobban nekik, mint a Bionak ment. Ők 10 alatt adták az 5 évig készített DA:O :)
Ha jól látom az AC az évenként jön rövid tartalommal. Így is lehet.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.04. 18:14:46

TBTPumpa
http://www.youtube.com/embed/m8EP7SzQw2Y

Ez valami kibaszott jó lesz. A fenéért ilyen drága...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.04. 18:04:49

Egyszerűen ez kell és kész!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Laza
Köszi, akkor onnan rendelem.

Szerk: mégsem, nincs PickPack ... akkor Konzolvilág ... ott ha levásárolom a pontjaim pont annyi, mint a másiknál :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.11.04. 00:17:03

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Most nézem az 576-nál a PC-s még 2000Ft-al drágább, mint a PS3/X360 verziók ... ez mennyire szánalmas már.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Igen.

Laza
A Konzolok szervize szállítja az előrendeléseket időben? Ott még jó áron van :)

TDC Geronimo
Hivatalos review embargo letelte amúgy nov 11. Launch trailer gondolom akkor jön. A héten azért még kapunk legalább egyet :D

Különc
Mindegy, úgyis lesz piros,kék meg zöld színű vég <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ezeket én annyira szeretem... Érdeklődéssel várom ezt a bemutató videót is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TDC Geronimo

Se nem szaggat se nem fagy...szóval akkor csak kedvez nekem a csilagok állása.

Kandurex
Azért ezt nem ették ilyen forrón. A CD projekt által végzett mérések minimális gépigény növekedéssel jártak, a valódi ok a szimplán elindított gyülölet hullám volt ami károsan érinthette a céget... nézz csak utána.. bizony, bizony

TBTPumpa
A Witcher 2 DRM-je viszont problémás volt. Percekig tartott mire elindult a játék és ráadásul a gép teljesítményét is csökkentette.
De szerencsére a CD Projekt-es srácok azonnal kigyomlálták belőle a DRM-et, így gyorsabban betöltött a játék és +10-15 FPS-t nyert mindenki. Sajnos olyan is van, amikor a védelem is "ludas".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.03. 21:36:23

wedge31
Ha jól emlékszem rohadt sok pénzt kértek a szolgáltatásukért ezért nem terjedt el de ö értük tényleg nem kár.

Kandurex
Szerintem semmi gond az új védelemmel, gyanítom, hogy a játék produkálja. A Starforce ellen is hadjáratot indítottak a huszárok, sőt olyan is volt, hogy a Starforce fejlesztő cég már több ezer dollárt ígért csak valaki mutassa már meg nekik a védelm okozta hibákat...

TBTPumpa
Starforce annyira jó védelem volt, hogy néhány DVD olvasó sem tudta tőle olvasni a lemezt... Igazi kincs volt, egy élmény volt az újonnan vásárolt játék (SpellForce 2) tokját kívülről nézni, mert a DVD olvasóm nem olvasta be a lemezt a fantasztikus védelemnek köszönhetően.
Persze egy későbbi meghajtó firmware megoldotta, de akkor is milyen szánalmas ez már és nem csak én jártam így... Régi szép idők... <#idiota>

Szerencsére el is tűnt ez a védelem a süllyesztőben azokkal együtt, akik "megalkották". Nem kár értük... <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.03. 21:31:17

yesname
Nekem sem fagyott miután kilőttemaz FPS overlayt. Sőt már azzal sem fagy első patch óta. Persze lehet nekem is mákom van. Mindenesetre nem a védelem miatt fagyott. Az még ott van, de már nem fagy másoknak sem úgy, hogy jajderossz. Másrészt konzolokon is fagyott, pedig ott nincs ez a védelem. Egyszerűen valamit elszartak és javították, javítják.
Csak 1-2 elbaltázott régi védelmi módszer miatt divat lett azonnal arra fogni minden kisebb-nagyobb galibát. Ahogy a programok is bugosak úgy a védelmek is lehetnek azok, illetve rossz koncepción alapulók.
Remélem már közel vannak, hogy kitalálják a hibátlan védelmet. Nagyon remélem.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.03. 21:31:00

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Neked lehet mákod. Steamen mixed az értékelés és a fő problémák a fagyás és a szaggatás. Szal nem egyedi esetről van szó.
wedge31
Van rá esély de én meglepödnék ha itt is az a védelem lenne. Volt már egyszer egy hasonló starforce nevü védelem amit több mint egy évig nem tudtak feltörni mégse kapott minden játék olyan védelmet mert ott is azoknak voltak gondjai vele akik rendesen kiperkálták a pénzt a játékra.

Speciel a LotF védelmével nekem egyelöre semmi bajom, fagyni már kétszer fagyott ki a játék / 15óra alatt/ akkor is csak akkor ha alt+tab-ot nyomtam, tehát felölem tehetik ide is, de az tény, hogy másoknak föleg akiknek gyengébb gépük van rendszeresen crashel a játék a drm miatt.

TBTPumpa
Jövő héten pre-load + löncs tréler.
Illetve az EA Early Access keretében elvileg már november 14.-én (jövő hét péntek) kipróbálható lesz a cucc.

Valószínűleg a hétvégén már a prevgen konzolokra lesz is belőle wrz, mert ugye konzolon nincsen wrz és ott még az a védelem sincs meg, mint a "nagyok" esetében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.03. 21:28:06

Akkor valószínű nekem lehet mákom.

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/uzzf78eSKvw

A vélemények alapján a többségnek igen. Szóval te a szerencsések közé tartozol. Ez nem azt jelenti, hogy rendben van, hogy a jó védelem érdekében gondok vannak a játékkal. Szeretem, amikor valami játékkal technikai problémák vannak, a sok hozzászólás alapján nem kevés embernek, és akkor jönnek az emberek azzal, hogy "nekem nem fagy". Szuper. Másnak igen.
Nálam egyszer se fagyott a Fallen.

TDC Geronimo
Female karakternél is? :(

Myselor
akkor neekd bejönnek a buzik <#idiota>
TDC Geronimo
Nekem tetszenek mage animok :y

Kandurex
Engem egy dolog zavar, hogy minden karakter nindzsának képzeli magát és úgy ugrabugrál harc közben... mindezt full páncélba..., a mágusok, hát azok a tekervényes buzis mozdulatok.... Minden más rendben van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.03. 20:14:34

Nagyon úgy néz ki, hogy joggal bíznak a sikerben. Baromi jó játéknak igérkezik. Éppen megjelenés utáni hétre be is tervezek egy hét szabit.