4680
banner
  • Pluskast
    Csak erős tipp, de szerintem nem ahhoz van kötve, hogy hol veszed, hanem, hogy melyik régióban regisztrálod be. Aztán persze lehet tévedek.
  • Evoluti0N
    Van benne valami. Tegyük fel, hogy Mexikóban élek egy darabig. Megveszem a játékot, játszok vele, majd elköltözök. Nehogy már ne játszhassak a Mexikóban vett játékommal más országban is. Az nincs benne a felhasználói szerződésben, hogy nem hagyhatom el az országot.
  • Evoluti0N
    Ej! Te már játszol vele? Te is mexikói vagy, hombre? :D

Szerk: Azt mondd már meg, hogy milyen konfigon játszod és hogyan fut.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.18. 15:21:31
  • Pluskast
    Miért? Nem ruccanhat ki Mexikóba, hogy ott megvegye és játsszon a játékkal?? :) Ne légy ennyire gyanakvó :D
  • Különc
    Konzolon gondolom megszokott, viszont a "master race"-nek visszalépés, bocs má ha nem tetszik
  • MrAndree
    Én a helyedben gyakorolnám a nyelvet :D
  • Pluskast
    Nem azért teszik mert jó fejek, hanem mert EU-s iránylevek és egyéb jogszabályok kötelezik őket.
  • Evoluti0N
    Az más dolog, hogy megkérdik-e, hogy honnan a fenéből van mexikói játékod és hogyan játszol vele a megjelenés előtt 3 nappal. :D
  • Evoluti0N
    Konzolokon több pontot kapott eddig a játékosoktól. Gondolom, hogy a master race tagjait az zavarja, hogy nem hasonlít a játékmenet annyira az első részre, mint amennyire hitték, hogy hasonlítani fog.
  • Ariakus
    Na ezt nem is tudtam, elég korrektül hangzik
  • Linkguru
    Sziasztok!
    Deluxe Editon-hoz kapott dolgok hol találhatóak a játékban.
    Egyszerűen nem találom. Köszi előre is!
  • Evoluti0N
    Hát, van ez a dolog egy ideje Originen, hogy ha valami bajod van valami játékkal és ha nem később, mint egy héttel a vásárlás után, illetve 24 órával az első indítás után írsz nekik, akkor visszakapod a pénzed.
  • MrAndree
    Fene tudja. Az egyetlen fontos vélemény úgyis mindenkinek a sajátja, azt meg csak akkor tudjuk megalkotni amikor már játszunk vele. Addig csak kitöltjük az időt véleménycserével, ha már játszani nem tudunk még vele.
  • Ariakus
    Ilyenekért tényleg visszaadnák a pénzedet? Én azt hittem, hogy az ilyet csípőből elrendezik egy "Az ön gépében lehet a hiba, küldjön el egy DXdiag jelentést és utána nézünk a hibának." Majd egy hét múlva pedig visszaírnak, hogy a te gépedben van a hiba és nem tudnak semmit sem tenni az ügy érdekében.
  • Különc
    Fasza dolog ez, meg én is így vagyok vele, de akkor letölt... megveszem a Devil May Cry-t (vagy a God of Wart ha reflexszerű harcot akarok) ha 1 gombos pofonosztásra vágyom, a Dragon Aget meg ha egy kicsit komplexebb dologra. Szerintem nem jó ötlet vegyíteni a kettőt.
  • MrAndree
    Igazából világ életemben egyetlen dolog érdekelt egy játékban. A hangulat, ami számomra jön a sztoriból és a karakterekből. A világ legrondább és legirányíthatatlanabb játékával elvagyok ha megfog benne valami. Amúgy a button mash harc szerintem szórakoztató dolog tud lenni, szerettem a DMCket (és vagyok annyira mazo, hogy végigtoltam PCn a harmadik részt pedig annak a portja aztán valami borzadály volt). Nem aláadom ugyanis a taktikus harcrendszer nem valami felsőbbrendű dolog, csupán valakinek ez tetszik, valakinek az. Én szeretem mindkettőt, ha elkap majd a DA:I hangulata akkor baromira nem fog érdekelni melyiket kapom.
  • Evoluti0N
    Elhatároztam. Ma este megveszem mexikói Originen, elkezdem mexikói proxyval és ha rosszul fut vagy valami, akkor aszondom az Originnek, hogy adjátok vissza a pénzemet.
  • Csacsi
    Ez így van. De eléggé mentek az ígéretek, hogy visszatérnek a gyökerekhez. Hát ez is csak ígéret volt úgy látszik. Meglátjuk. Ha 0Day nem is...de majd akcióba beszerzem. És ha jó a sztori, akkor végigakciózom magamat. Ha nem akkor kuka. Akkor marad a Pillars of Eternity. Meg ott van a Divinity : original sin.
  • Különc
    Meg szabad kérdezni, hogy egyébként miért adod ennyire alá? Miért lenne jó a játék 1 gombos harcrendszerrel? Hogyan, mennyire kellene jónak lennie a karaktereknek vagy küldetéseknek (te írtad) hogy szimplán elfelejtsd, hogy egy Devil May Cry szerű kontrollerbaszó (combok nélküli) verekedés az egész. Mert ahogy néztem azért itt verekedni sokat kell mint ahogy az előző részekben is kellett.
  • Pluskast
    Sajna ez egy egyre erősödő tendencia a játékiparban. Minél egyszerűbb legyen minél kevesebb gombot kelljen használni, no és persze a játék komplexitása is kb olyan szinten legyen, hogy egy 8 éves is simán kiigazodjon rajta. Én pl a nemrég megjelen Lords of the ring Shadow of Mordor játékot is nagyon egyszerűnek és rossznak találtam. Igazából tucat játék, amit LOTR köntösbe raktak.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.11.18. 14:41:29
  • MrAndree
    Kicsit körbenéztem és legalább ugyanennyi ember van akiknek meg semmi baja, ultran tolják 60 FPS-el gyengébb vagy ugyanolyan szintű gépen mint a kártyavevő úriember. Szóval majd eldől két nap múlva, addig csak stresszeli az ember magát ezekkel. Mondjuk amilyen gépem van én a mediumon 30 FPSel is boldog leszek
  • nxs
    DA:I most,decemberben FF13-2...a gépemen pihen az Agarest gowz,TLOH : Trails in the sky,Valkyria Chronicles...SMT Digital devil saga 1 végén járok utánna még ott a 2.rész,hogy teljes legyen a story. Mind 50-100- órás játékok...kinek van ennyi ideje?
  • Csacsi
    A kritikák alapján sajnos az. Egy action based tps. Valamit olvastam a szintlépés is leegyszerűsített lett. Valamint a taktikai beállítások is egy ovis szintjére kerültek.
  • Sir Quno Jedi
    A második az nem RPG. Ha bárkit le lehet győzni első szinten, csak mert villám reflexei vannak a játékosnak és S-re csinált mindent a DMC4-ben is, az nem RPG. Nem nekem kell jónak lennem, hanem a karakteremnek. Őt építgetem, az ő értékei számítanak, nem az enyéim. Főleg hogy csapat van, így mindenki értékei számítanak, míg klikkolgatni 1xrre úgyis csak egyre tudnál. Szal. beállítom mi legyen és ők majd szépen megoldják, ez a dolguk. Ez nem mezei buttonsmasher FPS/TPS.
  • PiszkosFred
    Magaval a relfexszel nincs is gond :) Csak nem mindegy, hogy a gep hatarozza e meg a statjaid alapjan nemi random "kockadobassal" fuszerezve, vagy a magan a jatekos IRL gyorsasagan mulik e a dolog. Nehez igazsagot tenni, en az elsot preferalom, mas a masodikat, sose lesz konszenzus ebben.
  • Evoluti0N
    Nekem is olyan kártyám van. Nyakon fosom magam, ha nem elég a DAI-nek.
  • TBTPumpa
    LOL. Ne basszatok fel, hogy egy 13 000 Ft-os játékkal nem tudok majd játszani, mert a BW időközben elfelejtett PC-re programozni...
    Komolyan, mindjárt visszamondom a rendelést, aztán csessze meg az EA meg a BW is.
    Azért röhögnék, ha az R9 280X kártyámon nehézkesen futna a játék, mert az előző kettő Frostbite 3 motoros "csoda" (Battlefield 4, NFS Rivals) reccenés nélkül ment Ultra grafikai beállításon, persze az NFS 30FPS-sel, mert annyira kellett korlátozni, mert a 30 FPS-es korlát yolo.
  • MrAndree
    Az első rész még PC exkluzívnak is indult ha jól tévedek. Ma már ezt sajnos csak indie cégek (meg a Blizzard) engedhetik meg maguknak, egy AAA címnél konkrétan önygilkosság...
  • MrAndree
    Mondjuk a reflexekre alapuló dolog számomra is inkább pozitívum, csak nem hangoztatom mert egyrészt kisebbségben vagyok vele, másrészt meg amíg a sztori, a karakterek és a küldetések kellően érdekesek addig felőlem egy gombos harc is lehetne benne. :)
  • Evoluti0N
    "Vicces", hogy az első résznél még PC volt a fő platform és az irányítás is elsősorban arra lett kitalálva. Itt meg szarabb, egy DA játékban szarabb(!) az irányítás egér, bill kombóval, mint gamepaddal.
  • MrAndree
    Én is, csak valahogy manapság a DLC szitokszó lett. Erről tehetnek a kiadók is eléggé (kivágott tartalom ami kijön két hét múlva fizetős DLCben, ME 3ból direkt kivágott karakter és a hozzá tartozó küldetés ami csak akkor járt ha CE kiadást vettél stb.). De az X hónap múlva kiadott sztori DLC-vel szerintem semmi baj nincs.
  • Csacsi
    Amit én írtam, az pozitív pontból származott. Azért dicséri, mert egy gombnyomogatós, reflexekre alapuló játék. És igen sokan szidják a pc-s irányítást, mert az egész konzolra lett kitalálva.
  • PiszkosFred
    "Viszont az pozitívum, hogy nem lesz új társat hozó DLC, illetve a pletykák szerint komolyabb küldetést/történetet továbbvivő DLC sem lesz."

Akkor mi lesz a DLC-kben, ha ezek nem? :) Lesznek egyaltalan, vagy par bugfix, es csokolom, a kovetkezo egy onallo kieg lesz 2 ev mulva, mint a DA:O - DA:Awakening eseteben? De meg ott is voltak kisebb fun es egyeb jellegu DLC-k... Remelem, csak felreertek valamit, szeretem ha bovul egy jatek idorol idore :)
  • Evoluti0N
    Közben kijött AMD és Nvidia kártyákhoz is driver, ami többek között DA-n is segít. Nem tudom, hogy mit meg mennyit.
  • Különc
    Az utóbbi 133 hozzászólásban azért írtak olyat is, amiért lekonyult a szám széle. No, meg te is amiket tapasztalsz, azok is idegesítő dolgok, ha átlátunk a rózsaszín felhőn
  • olymind1
    Ennél még a Dragon Age 2 is komplexebb volt és jobb volt az irányítása is. PoS konzol port, vacak egér billentyűzet implementálással.

Jött ki új béta Amd driver ami engedélyezi játékban a Mantle-t GCN kari esetén.

Valamint átvezetőknél a 30fps feloldásához parancsikonhoz beilleszteni:
    -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
    Utoljára szerkesztette: olymind1, 2014.11.18. 14:18:43
  • MrAndree
    Felnéztem metacriticre, az első két negatív vélemény amit feldobott nekem azok közül az egyik 2 pont mert a játékban "van két ****szott buzi", a másik meg 0 pont mert "a 10 évvel ezelőtti játékok is szebbek ennél". Szóval továbbra se vagyok meggyőzve, hogy a user scoreokban van az igazság :) Igazából szűrni kéne őket, mert nyilván van jól átgondolt és logikusan megfogalmazott kritika is, csak az ilyenek meg húzzák lefele a user score-t rendesen...
  • j0nNyKa
    ne ugorj nem éri meg

ki ne derüljön bmeg hogy a boxos verzió nem rosszabb mint a pcs, és tolhatom azon, mer hülyét kapok
  • Különc
    Jó lenne, ha én is simán leugorhatnék a boltba venni egy GTX 980-at, mert fps lagol a game
  • Evoluti0N
    "This game is not playable at this moment on the PC, the frame rates are very inconsistent and there are large amount of stuttering. I was running this game on GTX 780, I was getting 20-40 frames playing this game on medium setting which is just unacceptable, I was extremely impatient and went and bought a 980, frame rates are slightly better but cinematic locks the FPS at extremely low level (30) which a ton of stuttering occurs on both the 780 and the 980... "

Ettől féltem. Nem tudom, hogy a védelem a ludas vagy sem, de ettől féltem.