4680
-
#2106 Overall, by removing the complexity and annoyance from old-school RPG, adding the best elements from 2 most famous modern RPGs, and introducing an exciting button mashing combat mechanics to the game, this game has reached the highest height of RPGs that none in the world could ever reach.
Hack and Slash.
You can handle fights easily by charging upfront and having high reflex in right timing of attack, dodge and button mashing. You can enjoy a fluid flow of combat all the time!
Ennyit arról mennyire sikerült visszahozni az első részt :( -
#2105 0-3as user scorek. Felejtsük már el ezt a metacritic baromságot. -
#2104 Na megjött a kulcs, most töltöm, 1-2 óra és lejön, origin szerint 20-án 0:00 kezdhetek játszani. -
MrAndree #2103 Hát igen, sg-n a másvélemény butaságnak számít, ezért szeretek ide járni. Vicces. -
N3mus #2102 Én nem tudok róla. Legalábbis akikkel én játszottam vagy javasoltam hogy így vegyék meg soha senkinél nem volt gond. -
#2101 nekem általában csak a butaság fáj.
meg ha értelmetlenül elrontanak valamit, amit már egyszer jól megcsináltak.
de főleg a butaság. -
MrAndree #2100 Be tudod, igen. -
MrAndree #2099 Számomra nem gond. Ez fáj neked? -
#2098 öö tehát azért mert te nem használsz taktikai nézetet egy rpgben, nem is gond, ha használhatatlan hulladék módon van berakva abba a játékba, aminek az X éves elődjében teljesen jó volt?
ö -
#2097 Ha megveszem a dobozost, akkor azt be tudom utána regelni originen ugye, és nem kell hozzá optikai meghajtó? :D Illetve még egy kérdés, steames DAO-ból hogyan lehetne átcibálni a mentéseket originbe? :D -
MrAndree #2096 Persze, jó az annak aki szereti, én így vénségemre jobban szeretem az "akcióközpontúbb" megközelítést, bele a csata közepébe aztán hajrá, a fő karakteremről max akkor váltok el ha muszáj. -
#2095 én úgy fogtam fel mint egy minijátékot, nem volt könnyű jól használható taktikát beállítani, de ha sikerült akkor ^kb. 60%-ban minden úgy történt ahogy egy jó csapatnál történik, és jó volt nézni...nem csináltam semmit, de még is én csináltam mindent amit láttam. :) -
#2094 Jó lesz az ugy is, itt legalább van, a másodikban egyáltalán nem volt. -
MrAndree #2093 Szerintem taktikai nézet amúgy is annak a pár hardcore játékosnak kell akik szerint a játék akkor jó ha vért izzadsz :) Normalon az első részben se volt rá szükség, gondolom itt se lesz. Sztori DLCk lehetnének szerintem, azokkal a mass effectekben se volt semmi baj. Inkább mint 5 euróért 2 új kard meg 3 páncél... -
#2092 ? jaj
remélem ez változik, eleinte nagyon is sokat buzeráltam a taktikai beállításokat, kell a kurzor! -
#2091 ja originsben ment egérrel, itt akkor ezek szerint a konzolos taktikai nézet van pcn is, az konkrétan annyira hányadék, hogy nem is fogom használni :\ -
#2090 Tegnap volt már egy srác, aki ázsiai exe fájllal tolta a játékot (egy hazai torrentoldal megfelelő fórumába írta). Azt nem említette, hogy rosszul futna neki PC-n és, hogy komolyabb hibák lennének.
Ami zavarta, azok a textúrahibák voltak. És, hogy az átvezetők 30FPS-re vannak korlátozva.
Tehát játék közben hiába fut 60 FPS-sel a dolog, az átvezetőknél 30FPS-re ugrik vissza. A srác szerint "érezhető" a lassulás. Lassabban és "érdekesebben" mozognak a karakterek.
Emellett a taktikai nézetet csak billentyűkkel tudod navigálni. Origins-nél egérrel is lehetett (emlékeim szerint), de itt az egérrel csak görgetni tudod a nézetet, illetve a parancsokat kiadni a karaktereknek.
Őszintén szólva ez számomra eléggé érdekes... 2009-ben meg tudták oldani korrekt módon, 2014-ben a nextgen érában pedig már nem? WTF Bioware
Ettől függetlenül várom a játékot és kíváncsi vagyok rá. A hibák java részét úgyis tudja javítani a BW néhány patch-csel.
Viszont az pozitívum, hogy nem lesz új társat hozó DLC, illetve a pletykák szerint komolyabb küldetést/történetet továbbvivő DLC sem lesz.
Ezáltal úgy tűnik, hogy ahogy "megálmodták" ezt a játékot, úgy is adták ki, és nem csippentettek belőle ki részeket. Ezt elég nehéz számomra elhinni az EA jelenlétének ismeretében...
Azért kíváncsi lennék, hogy a "kemény" kritikusok miket rónak fel a játéknak a Metacriticen. Hazaérek, popcorn bekészít, aztán röhögök párat rajtuk, vagy épp kaparom a falat, hogy az EA és Bioware kettőse harmadszor is átb@szott. -
#2089 mindig imádom, amikor megjelenésnél rá kell húzni elég fontos aspektusokra, hogy majdcsak peccselik
jó jel -
Evoluti0N #2088 Hm... Meg gondolom, hogy mivel Originen veszem meg, így ha bármi problémám van vele, akkor élhetek az egy hetes visszaváltási garanciával, amit egy kulcs vásárlása esetén nem tudok megtenni. Elég szimpatikus módszernek tűnik. Emígy 100% tutifix, hogy senkit se banoltak még soha ezért, vagy nem vették el a játékát? Neten azt olvasom, hogy nem jár Originen bünti VPN használatáért, de azért jobb félni, mint megijedni. -
#2087 Köszi! -
olymind1 #2086 Valamint sokaknak az irányítás se jön be annyira. De ezeket csak patch-elik majd. -
Evoluti0N #2085 Benne. Van a menüben egy multi rész és ott indítható. -
#2084 Amúgy ezzel a négy fős co op játékkal mi van? Ugye láttunk pár hónapja videót róla. Ez most benne van a véglegesbe? -
Evoluti0N #2083 A fő problémája az embereknek a harcrendszerrel van és azzal, hogy a játék inkább érződik egy egyszemélyes módban játszható MMO-nak, mint egy single player RPG-nek. -
#2082 nem kaptunk még kulcsot, nincs mivel játszani :)
holnap ha megjön, én mindenképp rápróbálok, és szólok itt hogy mizu
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.18. 11:11:27 -
#2081 Eleinte tényleg lehetett rá adni, de mostmár nulla pontokat is szórnak egyesek, nevetséges. -
Evoluti0N #2080 Tudom, hogy metacritic user értékelés nem mérvadó, bla-bla, de megint hatalmas különbség van a játékosok és az újságírók véleménye között.
Szerk: Úgy látom, hogy legalább a futásra nem panaszkodnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.18. 11:03:59 -
Evoluti0N #2079 Senki se kezdte el még játszani VPN-es módszerrel? Ahogy a mexikói Origin boltot néztem, ott már tegnap megjelent. -
ratgab #2078 Egész jól néznek ki ezek a fegyók képeken...Be is gyűjtöttem őket! -
#2077 10/10/10/10 nyilván
Míg a W3 meg nem jelenik, ez a csúcsok csúcsa lesz. Epic. -
#2076 Lényeg alján pontokba összeszedve
It's a BioWare RPG through and through, and players shouldn't expect anything vastly different from past games from the studio. You meet people, build a party, go adventuring, can start romances, etc.
It's absolutely huge, and is one of the biggest games of this type I've played. Of course, there are "bigger" video games out there, but the feeling of enormity that Inquisition imparts leaves it feeling as massive as even the most sprawling open-world game. Each of the game's many explorable areas is large enough to be the main hub of a smaller game.
It is, at times, lacking technical polish. Many of the bugs that I encountered have either already been patched out of the game or will be addressed by a patch when the game launches tomorrow. Inquisition will likely remain somewhat rough—the tech supporting the game is often lovely looking, but it just seems to be held together a little loosely. It's not a dealbreaker by an stretch, but there is some funkiness going on at the margins.
You can't rush through it, and it regularly stymies any attempts to do so. My first playthrough took me 85 hours, and I am sure I missed a huge amount of stuff.
Multiplayer looks fun, but I (still) haven't tried it. I wrote that last week, but you know what? I still haven't. Sometimes these things happen, especially when a game isn't out yet. I will absolutely play the game's interesting-if-slight-looking cooperative multiplayer, and when I do, I'll write about it and/or update this review. That said, there's such an absurd amount of cool stuff to do in singleplayer that the game would be easy to recommend even if it had no multiplayer at all.
It's not really newcomer-friendly, and relies heavily on a knowledge of existing Dragon Age lore, as well as the events of the first two games. There's not really much for that if you're a newbie, though I've written an extensive lore primer for those who haven't played before. Read that and work through the Dragon Age Keep website. You should be fine.
It's gorgeous, and while some of the character animations in cutscenes still have that trademark BioWare stiffness, the fields, deserts, swamps and mountains in the game are generally lovely to behold.
-
#2075 Kotaku review
Jó kis olvasmány -
Arhenius #2074 Minijáték
ajándék Red Lythium fegyverekért.
Vivienne / The Iron Bull / Varric - nézd meg a youtube videót, aztán kattints a zöld füstre amikor megjelenik a második videóban.
Inkvizítor - a második videóban amikor feltűnik a zöld füst alul akkor klikkelt a kis körre, és addig mozgasd amíg X nem lesz, akkor engedd el.
-
#2073 Már késő... -
N3mus #2072 Itt vettem a titanfallt +season passt, semmi probléma nem volt még vele pedig megjelenés napján vettem meg. Nagyon sokan szeretik mert nem teljes legális de magától az origintől veszed meg nem pedig egy 3. féltől .
Utoljára szerkesztette: N3mus, 2014.11.17. 22:49:50 -
Evoluti0N #2071 Kulcsos oldalakon is kb. ennyi és még ott proxykkal, meg hasonlókkal se kell szenvedni. -
N3mus #2070 Segítség. -
Evoluti0N #2069 És megsajnálnak és adnak ingyen játékot? -
Evoluti0N #2068 Plusz DA játékot kontrollerrel? Nálam kizárt. -
#2067 Jól bekened a szemed alatt csilivel és sírsz :D