4680
-
#2187 "Biowarenak vannak a pökhendibb, legidegesítőbb, legarrogánsabb, leginkább mindent tudó és folyamatosan követelőző rajongói. :)"
Alairasodba vele. Most!
Ami jo, az jo, azt ugyanugy viszik PC-n is millios peldanyszamban, mint konzolon. Persze, a lehetosegek miatt az aranyok masok, de warez ide vagy oda, ha egy jatek jo, akkor az komoly profitot fog termelni PC-n is. Meg akkor is, ha 0day kinn van a warez is belole. -
Evoluti0N #2186 Azt veszem észre, hogy az embereknek sokszor túlságosan nagyon az elvárásaik. Utána meg nem az alapján pontoznak, hogy milyen lett a játék, hanem az alapján, hogy az elvárásukhoz képest milyen lett. Az is baj, hogy sokan a technikai gondok miatt pontoznak alacsonyan (nem azt mondom, hogy a technikai gondok rendben vannak), crashelés, szaggatás, bejelentkezési problémák, stb. és ezek miatt sokan rögtön bedobnak egy 0-át és máris ugrik lefelé az a pont. -
Although #2185 Biowarenak vannak a pökhendibb, legidegesítőbb, legarrogánsabb, leginkább mindent tudó és folyamatosan követelőző rajongói. :)
Szerintem most el fogják érni az EA-nál, hogy meg akar majd szabadulni tőlük. Aztán nemhogy ilyet nem fogunk többet kapni hanem a sok hülye miatt tényleg kapunk egy skyrim 2-t és akkor majd okkal sírhatnak. Csak az akciójátékosok tömegei mellett már nem fogják tudni elrontani a sccoret. Legalábbis én így látom. Kizárt, hogy az EA ezt sokáig elviselje amit ezek csinálnak. -
Although #2183 -
#2182 Laposon játszom, mert hétköznap albiban vagyok, de egy lenovo ideapad y50.
Amúgy a button smash harcot leszámítva, eddig nagyon jó a játék. :)
Bár a szintlépés is egyszerűbb lett, már csak skill pontot kapsz.
Utoljára szerkesztette: gerey, 2014.11.18. 17:41:54 -
#2181 Ismét lázadás lesz, mint 2 éve a Mass Effect 3-nál.
2015-ben Dragon Age Inquisition Epic Graphic Enhanced Director's Cut DLC érkezik! Konzolokra ingyen, de PC-n valószínűleg fizetni kell, mert túl sok a warez. -
Evoluti0N #2180 Van új driver, meg állítólag a Mantle sokat segít. Holnap reggelig kiderül. Játszom itt az eszem, hogy nem veszem meg, de úgyis megveszem. Aztán majd kiderül. Az eddig látottakból tetszik. Ha nem lesznek technikai problémáim, akkor minden szép és jó lesz. Box kontrollerrel sose gondoltam volna, hogy DA-t fogok játszani, de ha nem lesz más megoldás... Szal majd kiderül. Sokszor volt az, hogy szar pontot kapott játék és bejött és fordítva is. ME3 se 5.4, ahogy metacriticen szerepel. Komolytalan egy kicsit. -
Although #2179 Most én se tudom lehet várni kell míg patchelik a grafot. Ezért kemény lebaszást kap az EA ha így hagyja. Emberek jó részének nem I7-se van jól látod nekem se :) Tehát várok és figyelni fogom a patcheket :)
Edit: Legalább modolható lenne és moderek raknának fel kisebb igényű texturákat és azok is szépek tapasztalatból lehet tudni. :(
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.18. 17:34:08 -
#2178 640x480-as felbontásban minden jól fut. -
MrAndree #2177 Na beindult az olvasott vélemények alapján történő előre fikázás egyeseknél. Várható volt, minden AAA címnél ez megy :) -
Although #2176 Ami ebből figyelemre méltó az a betöltési plusszba tehát 5-10s helyett 30s ami érthető a skyrim alapból egy 512k grafika ez meg 1024 minimum. És lehet szarrabul is optimalizált. Az EA még nem tanulta meg azt amit a Beth pl. nagyon de nagyon nincs fontosabb paraméter egy játéknál mint a hibamentesség és a futás. Lehet akármilyen jó játék ha ezek nem megfelelők baj lesz. :) -
Evoluti0N #2175 1 éves graf kártyán és i7-en jól fut. Micsoda meglepi. :D
-
Although #2174 Nem lesz rossz ez. Inkább az ilyeneknek hiszek ez a DA2 után nem volt. Most a Denuvo még fokozza is az utálatot az EA iránt. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"ricesautes
Nov 18, 2014
9
DA:O was one of my favorite games of all time (scored a 10 here) and DA2 was a huge let-down (scored a 3 here). I'm only 5 hours in, so this is mostly a placeholder score, but it's returned more to DA:O in terms of scope, immersion and characters.
Running on an i7 with a 1-year old graphic card, everything looks great, and I don't have any graphics complaints. I haven't experienced any crashes (yet), but I'd take a point off for very slow loadtimes on nearly every screen. Skyrim and similar games load in about 5-10 seconds on my rig, whereas DAI is taking a minimum of 30 seconds and once took about 3 minutes, to the point I thought the game had crashed.
Camera and controls are a bit wonky, but not as bad as other ports I've played.
The characters were better than I was expecting coming out of DA2.
Will update this up or down as I progress, but wanted to plant a flag that personal experience isn't as buggy/crashy as other reviews are indicating." -
Evoluti0N #2173 Nextgen éra. Amikor a multiplatform játékok kb. ugyanúgy néznek ki, mint előtte, csak nagyobb a gépigényük. -
#2172 Azaz, 13 000 Ft-ért ne várj mást, csak ilyen minőséget! Elérkezett a Nextgen éra! -
Evoluti0N #2171 Szarkazmus. -
#2170 Kis pénz? -
#2169 Nemigazán értem miért lázadsz. A FIFA 14 kapta a Denuvo 1.0 "védelmet", azt sem törték fel 47 napig. A 47. napra volt már valami kezdetleges próbálkozás, de ténylegesen 100%-osan nincs feltörve és még scene (Rilóded, Razor, Szkidrów) sincs belőle.
FIFA 15 és Lords of the Fallen már a 2.0-ás Denuvo-t kapta és mivel PC-n a legnagyobb a warez (a szakértők szerint), így a Dragon Age Inquisition már a 2.1-es "védelmet" kapta, hogy a PC-s tábor érezze a törődést. Ez az a Dragon Age játék, amit mindig is készíteni akartunk!
Jó lesz ez a játék, nem értem mit panaszkodtok. Kis pénz, kis minőségű játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.18. 17:21:49 -
MrAndree #2168 Milyen géped van? Írd be, mert egyeseknek állítólag GTX 970el szaggat, aztán jó lenne tudni akkor már. -
#2167 Barátkozz legendákkal? lol -
Although #2166 Erre volt egy ötösöm, ez lesz a Metacriticen. Nincs semmi meglepő rajta. Sírnak az első rész után, meg sírnak mert utálják az EA-t, én is de ez nem ok amit csinálnak. Komolytalan az egész onnan látszik sok a nulla pontos. Most nagyon de nagyon sajnálom a BioT!!!!!!
A harcrendszer talán ok, arra látatlanban én is közepest adtam. Sok a nemtesző skyrimes hasonlítás ami érthető szintén, ha valaki Bio rajongó nem a mászkálás a lényeges, de ez ettől mégh nem lesz rossz. Elolvasva a hozzászólásokat egyenlőre semmi ok a pánikra :)
Átfutottam a dolgokat, azok akik nem vártak csodát elégedettek. "mixure of DA1 andDA2" Ez a max amit remélni lehetett.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.18. 17:22:10 -
#2165 Az első negyed óra után a harcrendszer/irányítás csalódás az Origins és a második részhez képest. Auto-attack nincs, spammelni kell a bal egeret vagy az R-t. Az egész, mintha Dark Souls akarna lenni, ami nem lenne baj, csak nem ezt váram a DA3-tól. Kinézetre/teljesítményre nincs panaszom, minden megy finoman ultrán. -
MrAndree #2164 Naaa, akinek ezen a gépen szarul fut annak valami hiba van a gépében az tuti. :) Vagy 4 éve nem rakott fel új drivert, főleg mivel jött hozzá ki nemrég amitől állítólag jobban fut :)
Mellesleg a Shadow of Mordor is "mindenkinek" szaggatott a NASA gépein, legalábbis az alapján amit olvastam, aztán nálam mégis vígan szaladt mediumon. Szóval továbbra is úgy vagyok vele, hogy majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.18. 17:17:52 -
#2163 " i7 4790k + GTX 970, 16GB RAM, 1080p-ben ultra részletességgel 40-50 FPS között mozog (ha nagy harc van akkor esik le 30-40-re).
De volt, ahol durván 25 FPS-sel futott. Nem igazán van ez jól optimalizálva. Szerintem az MSAA miatt vannak a FPS dropok."
LOL Akkor az a minimális gépigény, amit kinyögtek, mégis mihez elegendő? A főmenühöz tán?
Eközben a CD Galaxishoz is befutott a játék, a fegyveres és paci skines DLC-kkel.
Jó kis lengyel szövegekkel a doboz hátlapján!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.18. 17:13:28 -
#2162 pedig az én kurvaanyám volt, amikor problémáztam látatlanban a védelmen
mondjuk nem feltétlenül a védelem miatt van fps drop, az irányítást meg végképp nem az rontja el -
Evoluti0N #2161 Szokásos PC-s játékos szopatás. Egyre csökken a valószínűsége annak, hogy megveszem. -
#2160 jó az a védelem mit akartok nem lesz warez(egy ideig) és még fincsi fps droppokat is kapnak akik megveszik ,nem neked szánom de sok warez ellenes élvezkedett ezen a dolgon :D -
#2159 Ahogy olvasom immár a magyar játékosok véleményét is (mexikói VPN-el játszanak) közel sem elégedettek a PC-s irányítással és szép FPS drop is van nekik.
Háth, nem igazán ilyesmire számítottam. Pláne nem 13 000 Ft-ért....
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.18. 16:59:19 -
MrAndree #2158 Most direkt megnéztem két emberke profilját is aki 0 pontot adott, az egyiknek 6 játékhoz van kritikája, mindegyik 0 pont, a másiknak meg három 10 pontos és öt 0 pontos van. Hátizé... :) -
#2157 Nekem tökéletesnek tünt az irányitás amikor streameltek pc-röl...érdekes, de holnap majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.11.18. 16:30:56 -
olymind1 #2156 Fahrenheit / Indigo Prophecy is igen bejövős volt.
Nekem is tetszenek a Dragon Age / Mass Effect / SWKOTOR / SWTOR játékok hangulata, mozi hatása, de attól még ne menjen az irányítás / kezelés kárára. 2014-ben egy játékhoz csak össze tudnak már tákolni egy rendesen működő kamerát és normális kezelhetőséget egérrel + billentyűzettel. Főleg ha ennyi pénzt elkérnek érte. -
Evoluti0N #2155 A 0 pontos véleményeket nehéz komolyan venni. Nulla pont, mert Origint használ. Lol. -
#2154 Pont akartam mondani, Heavy Rain egy kiváló alkotás. :) -
Evoluti0N #2153 Arról volt szó, hogy van aki szereti az interaktív filmeket is. Tudom, hogy azok nem RPG-k. Annyira hülye azért nem vagyok. :D -
olymind1 #2152 Quantic Dream játékok inkább akció-kaland játékok mint RPG-k. Ha Hack'n'Slash játékkal akarnék játszani, beizzítom a Devil May Cry valamelyik részét, vagy a Diablo3-at.
Egyébként ha belepatchelnek normális és alapvető egér+billentyűzet funkciókat a korábbi részekből, normalizálják a kamera kezelést, minden nézethez legyen auto attack funkció, bővítik kicsit a társak taktikai funkciót és máris egy nagyon jó játék lesz ebből. -
Evoluti0N #2151 Szeretem az interaktív mozikat. Quantic Dream játékok nagy kedvencek, ahogy az újabb Telltale címek is. -
MrAndree #2150 Van aki szereti az interaktív mozikat :) -
#2149 Ha ezt a gondolatmenetet folytatjuk, akkor remélem a következő Bioware "játék" már tényleg csak egy interaktív mozi lesz. :) -
Evoluti0N #2148 Én a Bioware játékokat mindig is a sztori, a karakterek és a hangulat miatt játszottam. Ha ez rendben van, akkor a lebutított taktikai rendszer nem fog kizavarni a vilából. -
olymind1 #2147 A 2. részre se hasonlít annyira, nemhogy az elsőre.
Egyébként meg, konzolok szervize:
"Előrendelés Dragon Age Inquisition PC 1 db 11 790 Ft PDF Elküldve"
Utoljára szerkesztette: olymind1, 2014.11.18. 15:33:21